-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
15 λεπτά σε δημόσιο ΚΤΕΟ αποτελεί ρεκόρ guinness.Εγώ στα ΚΤΕΛ Αλίμου ήθελα 2 ώρες και 15 λεπτά.
βέβαια, γνωρίζω πολλούς συνάδελφους στη δουλειά που δεν περνάνε τα αυτοκίνητά τους από έλεγχο ΚΤΕΟ.
Αυτό είναι τελικά το ρεκόρ guiness:
-40 λεπτά σε ΚΤΕΟ (=ο χρόνος που κέρδισες μην πηγαίνοντας)
και επιπλέον, επιστροφή 50 Ευρώ (=αυτά που δεν έδωσες) + τη βενζίνη της διαδρομής!
Πολύ μπροστά -
15 λεπτά και πολλά λέω. 3 αυτοκίνητα ήμασταν έγραψα και στο διάδρομο μου ήμουν ο μοναδικός. Που το περίεργο; Κανονικά 10 λεπτά ήταν που καθάρισα αλλά είπα να μην το παραχέσω...χαχαχα
-
Το περίεργο είναι στα 3 αυτοκίνητα. Μια χαρά είναι οι χρόνοι με τόσο λίγα αυτοκίνητα.
Θυμάμαι όποτε πήγαινα, έβρισκα μια ουρά από αυτοκίνητα που έφτανε στη λεωφόρο Αλίμου.
-
Είναι φτηνότερο το δημόσιο ΚΤΕΟ από το ιδιωτικο;
-
Μόνο 15 λεπτά με αυτοκίνητο 20ετίας; Και μόνο για να διασχίσεις το χώρο του ΚΤΕΟ χρειάζεσαι περισσότερο
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μόνο 15 λεπτά με αυτοκίνητο 20ετίας; Και μόνο για να διασχίσεις το χώρο του ΚΤΕΟ χρειάζεσαι περισσότεροΒρε άπιστοι Θωμάδες τι λόγο έχω να λέω ψέμματα; Λοιπόν περνάω την πύλη του ΚΤΕΟ Χολαργού και πάω στο πρώτο κισσέ που σου ελέγχουν τα χαρτιά. Μέσα σε λιγότερο από λεπτό μου δίνει ένα χαρτί επιβεβαίωσης του ελέγχου και μου λέει πηγαίνετε στον διάδρομο ένα αφού πάτε πρώτα στο ροζ κτίριο και πληρώσετε 40 ευρώ. Πάω με το αμάξι στο ροζ κτίριο που απείχε από το κισσέ περίπου 40 μέτρα. Σταματώ και μπαίνω στο κτίριο. Πηγαίνω στην υπάλληλο και της δίνω τα χαρτιά, πληρώνω και τα 40 ευρώ και φεύγω, διαδικασία όχι πάνω από 2 λεπτά. Με το αμάξι προχωρώ 50 μέτρα και φτάνω στην αρχή του διαδρόμου ένα. Βγαίνω από το αμάξι και πάω για κάτι διαδικαστικά στο ακριβώς διπλανό γραφείο που απέχει ένα μέτρο από τον διάδρομο ένα. Τελειώνω και εκεί μέσα σε ένα λεπτό βάζω μπρος στο αμάξι και περνώ αμέσως έλεγχο καυσαερίου που κράτησε 2 λεπτά. Προχωρήστε στον συνάδερφο μου λέει για τον έλεγχο των φρένων, μπαίνω στο αυλάκι για τον έλεγχο των μπροστινών φρένων, πατήστε προοδευτικά μέχρι τέλους το πεντάλ του φρένου μου λέει, το κάνω και αμέσως μετά πάμε για τα πίσω μου λέει, έτσι και έγινε και η όλη διαδικασία κράτησε περί τα δύο λεπτά και ούτε. Προχωρώ τώρα για έλεγχο από κάτω, ακρόμπαρα αμορτισέρ κλπ. Προχωρώ και κάθομαι πάνω σε κάτι λάμες που κινούνται δεξιά αριστερά και ο υπάλληλος βρίσκεται ήδη από κάτω στην τάφρο και ελέγχει φωνάζοντας μου να στρίβω δεξιά αριστερά και το τιμόνι. προχώρα μου λέει μετά για τα πίσω, και έτσι και κάνω, κουνιέμαι λίγο σαν φραπέ και πάλι και μου φωνάζει έτοιμος και άψογος, προχώρα μπροστά. Διαδικασία συνολική αυτού του σταδίου ένα λεπτό. Κατεβαίνω από το αμάξι και μου λέει περιμένετε λίγο να σας θεωρήσω τα χαρτιά σας, και γυρνάει μέσα σε δύο λεπτά, μου δίνει τα χαρτιά και κολλάει και το σηματάκι στην πινακίδα. Καλό καλοκαίρι μου λέει, τον ευχαριστώ, του ανταποδίδω τις ευχές και έφυγα. Ούτε 15 λεπτά δεν ήταν όλη η διαδικασία και είναι τσεκαρισμένο για μπήκα στην πύλη του ΚΤΕΟ Χολαργού στις 10.10 και στις 10.30 ήμουν ήδη στην μεσογείων στο πρώτο φανάρι της καθόδου μετά το ΚΤΕΟ και πήγαινα βιαστικά να συνεχίσω τη δουλειά μου βλέποντας συνεχώς το ρολόι.
Και πριν από δύο χρόνια που είχα κάνει τον έλεγχο την ίδια ημερομηνία, μόνο ένα αυτοκίνητο ήταν μπροστά μου στο διάδρομο και μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά είχα καθαρίσει επίσης. Τις προπροηγούμενες φορές που πήγαινα για ΚΤΕΟ μήνα Μάρτη είχε κάτι ουρές τεράστιες και έτρωγες 3 και 4 ώρες στο περίμενε. Ευτυχώς είχα αμελήσει να πάω στο ΚΤΕΟ και τις δύο τελευταίες φορές που πήγα μήνα Ιούλιο είναι ρέκλα πραγματική τουλάχιστον στον Χολαργό. Πιστεύετε και μη ερευνάτε και αν ακόμα είστε άπιστοι Θωμάδες, τραβάτε στο ΚΤΕΟ Χολαργού μήνα Ιούλη να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Είναι φτηνότερο το δημόσιο ΚΤΕΟ από το ιδιωτικο;Δεν έχω πάει ποτέ σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ και δεν ξέρω πόσο κοστίζει. Εγώ στο δημόσιο πλήρωσα προχθές 40 ευρώ.
Μόνο 15 λεπτά με αυτοκίνητο 20ετίας; Και μόνο για να διασχίσεις το χώρο του ΚΤΕΟ χρειάζεσαι περισσότερο
Είναι 20ετίας το αμάξι αλλά είναι καλύτερο από καινούργιο. Αγρατζούνιστο, πάντα φροντισμένο άψογα και φυλασσόμενο σε γκαράζ. O υπάλληλος μου λέει, δεν έχω ξαναδεί καλύτερα διατηρημένο αμάξι μέχρι σήμερα... Πρόκειται για ένα ROVER 414 GSI του 92. Είναι 19ετών αλλά έχει μόλις 93.000 χλμ και βασικά δεν είναι δικό μου αλλά του πατέρα μου. Εγώ έχω Alfa 159 1.9 jts και περνάει του χρόνου πρώτο ΚΤΕΟ. Οι αποστάσεις τέλος μέσα στο ΚΤΕΟ Χολαργού είναι αυτές που γράφω παραπάνω. Εσύ με το αμάξι ή έστω και με τα πόδια πόσο χρόνο θέλεις για να διανύσεις 50 μέτρα μέσα σε ένα άδειο από αυτοκίνητα και κόσμο ΚΤΕΟ;
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Εσύ με το αμάξι ή έστω και με τα πόδια πόσο χρόνο θέλεις για να διανύσεις 50 μέτρα μέσα σε ένα άδειο από αυτοκίνητα και κόσμο ΚΤΕΟ;Με το αμάξι πολύ γρήγορα. Με τα πόδια θέλω γύρω στα 3 τέταρτα γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας
Σε πειράζω βρε συ... δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω για τους χρόνους
Όσο για το αυτοκίνητο ... Να φέρουμε σε επαφή τον πατέρα σου με τον πεθερό μου (Rover 416, του '96 με γύρω στα 100k km, σε άριστη κατάσταση ) -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εσύ με το αμάξι ή έστω και με τα πόδια πόσο χρόνο θέλεις για να διανύσεις 50 μέτρα μέσα σε ένα άδειο από αυτοκίνητα και κόσμο ΚΤΕΟ;
Με το αμάξι πολύ γρήγορα. Με τα πόδια θέλω γύρω στα 3 τέταρτα γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας
Σε πειράζω βρε συ... δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω για τους χρόνους
Όσο για το αυτοκίνητο ... Να φέρουμε σε επαφή τον πατέρα σου με τον πεθερό μου (Rover 416, του '96 με γύρω στα 100k km, σε άριστη κατάσταση )Δηλαδή πόσης ηλικίας είσαι βρε; 95? Ο πεθερός να μαντέψω είναι τίποτα 140? Τα αμάξια του πατέρα μου και του πεθερού σου πρέπει να τα ζητήσουν τότε από το μουσείο της ROVER και να μας δώσουν για δώρο από ένα καινούργιο MG6 GT http://www.mg.co.uk/the-models/mg6-gt.aspx
-
Αν το yeti σου έκαιγε πολύ, η 159 τι κάνει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν το yeti σου έκαιγε πολύ, η 159 τι κάνει;Άλλο να ξέρεις ότι ένα αμάξι καίει και το επιλέγεις γιατί σου αρέσει γενικότερα και άλλο να σου δίνουν στη δουλειά σου ένα αμάξι που παντού οι 'ειδικοί' λένε πως τάχα δεν καίει, αλλά τελικά καίει τον αγλέουρα. H 159 καίει παραπάνω αλλά τη γουστάρω και ας καίει παραπάνω. Εξάλλου δεν την χρησιμοποιώ παρά μόνο στις διακοπές μου όπου είμαι απολύτως αραχτός και συνεπώς δεν καίει τίποτα.. Πάντως μου άρεσε τρομερά η σύγκριση που έκανες έτσι; 1.200άρι με 1.900άρι!!! Έπος!!!
-
Σήμερα πέρασα το γκολφ απο ΙΚΤΕΟ στην Πιερία, γρήγοροι και μου κόστισε 42 ευρώ αλλά κέρασμα καφέ δεν είχε
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Σήμερα πέρασα το γκολφ απο ΙΚΤΕΟ στην Πιερία, γρήγοροι και μου κόστισε 42 ευρώ αλλά κέρασμα καφέ δεν είχεΠόσο suckers είμαστε εδώ στην Αθήνα που το πληρώνουμε 20%+ ακριβότερα...
-
Εγώ πέρασα χθες στην Autovision Kteohellas στο Περιστέρι και μου έκαναν δώρο γάντια έκτακτης ανάγκης...Πολύ ευχαριστημένος!Ταχύτητα και εξυπηρέτηση
-
Μια ευχαριστη εκπληξη το πρωι στην Λεωφ.Βεικου . Ηταν ενα κλιμακιο της τροχαιας μαζι με ενα βανακι που μετρανε τα καυσαερια. Τον μπροστινο μου τον σταματησαν και απο οτι ειδα ειχαν κανει καμποσους στην ακρη και μερικοι πρεπει να τσιμπησαν το 400ρι, μιας και αυτο διεκρινα απο τα προσωπα τους.
-
Μου έστειλαν sms από την autovision για ανανέωση της κάρτας καυσαερίων με μόνο 3 ευρώ!!
Το έκανα χθες.
Παίζει και να ήταν το φθηνότερο πράγμα που έχω πληρώσει και θα πληρώσω στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μου έστειλαν sms από την autovision για ανανέωση της κάρτας καυσαερίων με μόνο 3 ευρώ!!Το έκανα χθες.
Παίζει και να ήταν το φθηνότερο πράγμα που έχω πληρώσει και θα πληρώσω στο αυτοκίνητο.
E, εντάξει είδαν πως ο περισσότερος κόσμος δεν βγάζει (κι εγώ , όταν περνάω ΚΤΕΟ βγάζω, δεν το κάνω κάθε χρόνο!), οπότε είπαν να ρίξουν τις τιμές!
Την επόμενη εβδομάδα, θα περάσω την 1 για πρώτη φορά ΚΤΕΟ, ήρθε η ώρα της!
-
Αρχές Οκτώβρη κλείνει τα 4 χρόνια οπότε θα πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ. πρέπει οπωσδήποτε να το περάσω νωρίτερα ε; πόσο έχει πάει η ταρίφα τώρα;
-
2 βδομάδες πριν ή μία βδομάδα μετά.
-
Γύρω στα 40 νομίζω το δημόσιο και γύρω στα 50 το ιδιωτικό.
ΚΤΕΟ -Πότε?