-
Έκανα την ίδια έρευνα λίγες μέρες πριν. Δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο. Αν συνυπολογίσω ότι με την Autovision πέρνω και υπενθύμιση ώστε να μην χάσω την ημερομηνία για το επόμενο, θα πάω εκεί.
-
http://ikteocheckpoint.gr/?page_id=13 βρηκα αυτο, θα διευκρινησω απο το τηλεφωνο μηπως τα 35 ευρω δεν ειναι τελικη τιμη.
-
carcontrol στον ταυρο ...45ε με καρτα καυσαεριων τελικοτατη τιμη εδω και 6 χρονια που παω τα αμαξια μου.http://www.carcontrol.gr/services/timokatalogos
και στα φιμε 2 σταδιο που εχω τα περναω κανονικοτατα χωρις να μου λενε μαιμουδιες για να σκασω εξτρα λεφτα... -
Τελικα 35 ευρω στο chekpoint. Χωρις ψιλα γραμματα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τελικα 35 ευρω στο chekpoint. Χωρις ψιλα γραμματα.Επειδή βλέπω να λέει αττική οδός, έξοδος 4....μήπως στα 35 βάζεις και διόδια αττικής οδού x2 συν βενζινα ως εκει και γι αυτό το έχουν έτσι χαμηλά μπας και παει κανεις;
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν με ενδιαφερει, σιγουρα δεν ειναι σε κεντρικο σημειο ωστε να εχει φουλ δουλεια, ουτε υποχρεωνεσαι να πας μονο απο αττικη οδο. Εμενα με εξυπηρετει η περιοχη.
-
Φουλ δουλεια; θα σε ακούσουν σε κάνα ΚΤΕΟ και θα αναπολουν περασμένα μεγαλεία! Περναω ολης της οικογενειας ειτε στο carcontrol ειτε στην auteco (στο δευτερο οποτε έχω κουπόνι για να κατεβαίνει η τιμή στα 42) και ποτε δεν έχω κανει πανω απο μισαωρο κι αυτό επειδή λέει άλλαξε η οδηγία και παει με χρονόμετρο απο την ωρα που θα μπει στον έλεγχο μέχρι να βγει.
Κι οκ, πάσο, εσένα μπορεί να σε βολευει το συγκεκριμένο, μπορεί να μένεις και δίπλα που λέει ο λόγος, αλλά πόσους ακόμα; πολύ λίγους. Προσωπικά θα εξακολουθώ να προτιμω το carcontrol με 45 η auteco με 42.
Και να σημειώσουμε οτι στο ΚΤΕΟ που λες έχει κοστος ο επανέλεγχος. Στα αλλά είναι δωρεάν, έχουν έκπτωση στην κάρτα καυσαερίων 50%, έχουν δωρεάν υπενθύμιση ειτε για κατά καυσαερίων ειτε για ΚΤΕΟ με SMS και τηλεφώνημα. Κι επιβεβαιωνω οτι με φιμε τζαμιά, οτι σκουροτητα κι αν τους έχω πάει που έχουμε απο ελαφρύ ως κατραμι...δεν ειπαν το παραμικρό. Έδωσα τη βεβαίωση εγκαταστατη και παπαλα.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το οτι σε περνανε κτεο με κατραμια τζαμια χωρις να ειναι νομιμα δεν το θεωρω σωστο. Ουτε και οποιον περνανε κτεο με ρυπους. Αλλο τι μας εξηπυρετει και αλλο τι ειναι σωστο. Εμενα με εξυπηρετει να γλιτωσω 20-25 ευρω τσεπατα. Τιποτα αλλο, ουτε υπενθυμισεις (τα θυμαμαι μονος μου) ουτε επανελεγχος(θα περασει με την πρωτη 100%). Οσο για την ΚΕΚ την εχουν 5 ευρω απο οσο ρωτησα. Περισυ θυμαμαι την εβγαζα 10ευρω.
-
Τι να κάνουμε, το κανουν. Εδώ περνάνε άλλους με ξενον σε φανάρια με καθρέφτες για να μην τους χάσουν απο πελάτες, οι μεμβράνες οι δικές μου θα τους νοιαξουν, που στην τελική μονο οι 2 μπροστινές είναι παράνομες και μπορούν να ξηλωθούν επιτόπου σε έλεγχο;
Κατα τα αλλα...το τσεπατα 20-25 μόλις σου είπαμε 2-3 ατομα οτι δεν ισχύει...μιλάς για 7-10 ευρώ τσεπατα κι αυτά στην περιπτωση που είναι πανω στο δρόμο σου, γιατί αλλιώς είναι στου διαολου τη μάνα και ακόμα κι εγώ απο Κερατσίνι που θεωρούμαι κοντά..δεν συμφέρει να πάω εκεί αν συνυπολογισω χιλιομετρα που θα γραφτούν+βενζίνη+χρονο (γιατί κι ο χρονος χρήμα είναι και με το μεγαλυτερο commodity μάλιστα αφού μια ζωή κι αυτή σύντομη σχετικα ζούμε) για 7 ευρω.
My 2 cents.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστα ξεχασα τα μουφο ξενον που ειναι τα πλεον ενοχλητικα και επικινδυνα.
Κοιτα να δεις, το auteco βλεπω δινει τιμη 55 ευρω. Το 45 που λες ειναι ειδικη τιμη για σενα λογω καποιας γνωριμιας? Επισης το carcontrol δινει 45 ευρω. Εγω μενω Νεα Φιλαδελφεια, οποτε και με βολευει πολυ το chekpoint.
Περα του οτι με βολευει, εγω γενικα τιμω οσους σπανε τις καρτελοτιμες και ας δωσω κατι παραπανω στα καυσιμα, συν οτι γουσταρω πολυ ενα Σαββατο πρωι πριν βγει ο λαος στο δρομο να κανω τη βολτα μου χαλαρα και ταυτοχρονα να κανω τη δουλεια μου. Ενα παραδειγμα θα σου πω, Φιλαδελφεια το πρατηριο υγραεριου 300 μετρα απο το σπιτι μου εχει το γκαζι 0.75 λεπτα, οταν την ιδια στιγμη 7 κμ παρακατω στο Κηφισο το ειχαν 0.57. 14χλμ επιπλεον ετσι για το γαμωτο...και 8 ευρω στη τσεπη ετσι για πλακα. -
Για auteco που είπα 42 (όχι 45), είναι απο προσφορά της hol, 18 ευρώ κουπόνι!
Απο Φιλαδέλφια...θα μπεις αττική οδο η όχι; αν ναι...μόλις ανεβασες το κοστος κατα 6 ευρώ. Βάλε και καύσιμο, χιλιομετρα στο κοντέρ, χρονο...ανέβηκε η τιμή σε ασυμφορα επίπεδα. Αν όχι απο αττική οδό...πολύ γρηγορότερα και συντομότερα θα περάσεις μπροστά απο κάποιο άλλο ΚΤΕΟ και πάλι. Αλλά όπως είπαμε...περί ορεξεως... :ρ
Για το υγραέριο...μαζί σου! Ειδικα αν πανω στο δρόμο σου υπάρχει φθηνότερο. Όταν ξεφευγεις πολύ απο το δρόμο είναι το πρόβλημα. Καλά, υπάρχει σήμερα υγραέριο 0.75? Πουλάει τίποτα;Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φυσικα και οχι Αττικη οδο, για αυτο και προτιμω ωρες χωρις κυκλοφοριακο. Εγω δεν εχω κανενα κουπονι, αρα μιλαμε για 55 ευρω.
Οσο για το υγραεριο φυσικα και εχει δουλεια εκει, γιατι αυτη η νοοτροπια του ελληνα 'που να τρεχω τωρα' δεν θα αλλαξει ποτε. Προσπαθω να την αποφευγω οσο δεν παει. Πηγαινοντας λοιπον στο chekpoint θα εχω ενα οφελος κατι λιγοτερο απο 20 ευρω. Αν τωρα ηταν μακρυα και τα χλμ ισοφαριζαν αυτα τα 20ευρω παλι στο φτηνο θα πηγαινα για να 'τιμωρησω' τον ακριβο και να 'τιμησω' τον φτηνο. Μεχρι εκει ομως.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Φυσικα και οχι Αττικη οδο, για αυτο και προτιμω ωρες χωρις κυκλοφοριακο. Εγω δεν εχω κανενα κουπονι, αρα μιλαμε για 55 ευρω.Οσο για το υγραεριο φυσικα και εχει δουλεια εκει, γιατι αυτη η νοοτροπια του ελληνα 'που να τρεχω τωρα' δεν θα αλλαξει ποτε. Προσπαθω να την αποφευγω οσο δεν παει. Πηγαινοντας λοιπον στο chekpoint θα εχω ενα οφελος κατι λιγοτερο απο 20 ευρω. Αν τωρα ηταν μακρυα και τα χλμ ισοφαριζαν αυτα τα 20ευρω παλι στο φτηνο θα πηγαινα για να 'τιμωρησω' τον ακριβο και να 'τιμησω' τον φτηνο. Μεχρι εκει ομως.
Ξεχνας κατι βασικο ομος...οτι στα 35 ε ειναι χωρις καρτα κεκ αρα θα κανεις κτεο χωρις καρτα καυσαεριων και μετα θα τρεχεις παλι για να βγαλεις καρτα εκτος!? γιατι αν μιλαμε για ελεγχο πληρη δλδ μαζι με καρτα κεκ τοτε το κοστος διαφορας ειναι μολις 5ε πιο φτηνο που το τρως σε βενζινα+χλμτρα...
εαν ηθελες οπως λες να γλυτωσεις τσεπατα λεφτα θα το πηγενες σε δημοσιο κτεο...νομιζω ακομα λειτουργει του ελληνικου!....
-
Το εγραψα και παραπανω οτι ειναι 35 ευρω χωρις ψιλα γραμματα, δηλαδη επικοινωνησα σημερα και μου παν οτι το δελτιο εχει ισχυ καρτας καυσαεριων για 1 ετος.
Στο δημοσιο στο ελληνικο τι κοστος εχει?Το μονο αρνητικο του ειναι οτι ισως εχει κοστος επανελεγχου, κατι που δεν με πιανει εμενα με την κατασταση που εχω το αυτοκινητο. Οποτε καποιος με χρεπι ισως να το ξανασκεφτει αν ειναι να παει σε φτηνο με κοστος επανελεγχων 5 ευρω.
-
Κατά τα φαινόμενα έκανα μαλακία.
Δεν το κοίταξα ενδελεχώς και το θυμήθηκα μια μέρα πριν να λήξει. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι το πρόστιμο επιβάλλεται μια εβδομάδα μετά την εκπνοή της προθεσμίας. Πάνε 20 ευρουλάκια στον κάδο
-
Τι εννοεις? Αφου δεν εληξε.
-
Εννοώ ότι θυμήθηκα το ΚΤΕΟ μια ημέρα πριν να λήξει και είχα 100 χιλιάδες πράγματα να κάνω, εκτός από το να τρέχω σε ΚΤΕΟ. Έριξα μια γρήγορη ματιά για τιμές, είδα ότι τα 2-3 πρώτα που μου έβγαζε ήταν πάνω κάτω στα ίδια και πήγα στο γνωστό που μου έπιασε τον κώλο. Αν ήξερα ότι το πρόστιμο δεν επιβάλλεται αμέσως μετά τη λήξη θα ήμουν λίγο πιο προσεκτικός για να βρω κάποιο φθηνότερο.
Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου, οτι δηλαδή το να τιμάς τον φθηνό που σου παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες με τον ακριβό, είναι υποχρέωση κάθε συνειδιτοποιημένου καταναλωτή. -
Μια διόρθωση στα παραπανω λεγόμενα μου, μιας και το προηγούμενο μας αυτοκίνητο το πέρασα αρχές Δεκέμβρη κι είχα ξεχάσει...μόλις πέρασα στην auteco άλλο ενα μας και μιας κι η έκπτωση με το κουπόνι της hol είναι 18 ευρώ...55-18= 37 ευρώ που πλήρωσα! Not bad at all!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περασα Κτεο σημερα το παλιοskoda στο Checkpoint στον Ασπροπυργο εναντι 35 ευρω. Να πω οτι τετοιο ελεγχο δεν εχω ξαναδει σε κτεο εως τωρα, διηρκησε γυρω στα 25 λεπτα ψαχουλευοντας το αμαξι με τα χερια, και οχι περασμα μονο απο τα οργανα μετρησης. Μου βρηκαν ενα ελαχιστο τζογο στο ημιμπαρο που το ξερω μονο εγω, επισημαναν δοντι στις δισκοπλακες, λαστιχο πισω υαλοκαθαριστηρα, μετρησανε λαδια κινητηρα, μου ειπαν για ενα δακρυσμα που εχει η πολλαπλη εισαγωγης, και οτι ειναι αρπαγμενο το πισω δεξι ρουλεμαν και να το αλλαξω μελλοντικα.
Ενα Κτεο που εκανε σωστα τη δουλεια του απο θεμα εργασιας. Το θεμα τιμη το αφηνω απεξω.
Στο παρελθον εχω περασει κτεο με κομμενο συνεμπλοκ ψαλιδιου(το αμαξι ψαρευε στο δρομο) χωρις καμια παρατηρηση αφου δεν φαινοτανε με γυμνο ματι και ηθελε χερι να δεις τον τζογο. -
Αλλάζουν οι τιμές τεχνικών ελέγχων υποχρεωτικά στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ
http://www.taxydromos.gr/Κ.Μαρούγκα/161437-Αλλάζουν-οι-τιμές-τεχνικών-ελέγχων-υποχρεωτικά-στα-ιδιωτικά-ΚΤΕΟ.html
ΚΤΕΟ -Πότε?