-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αμάν πρέπει να βγάλω δεν μου δώσανε όταν το πήρα από την αντιπροσωπείαΤον πρώτο χρόνο νομίζω δεν χρειάζεται.
-
Δεν χρειάζεται τον πρώτο χρόνο 100% σίγουρο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν χρειάζεται τον πρώτο χρόνο 100% σίγουροΙσχύει...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αμάν πρέπει να βγάλω δεν μου δώσανε όταν το πήρα από την αντιπροσωπείαΤον πρωτο χρονο δεν χρειαζεται. Ισχυει σαν να εχεις παρει απο το εργοστασιο κατασκευης. Μολις συμπληρωσεις χρονο θα πρεπει να βγαλεις.
-
Ο χρήστης Palio_Acropolis έγραψε:
Αμάν πρέπει να βγάλω δεν μου δώσανε όταν το πήρα από την αντιπροσωπεία
Τον πρωτι χρονο δεν χρειαζεται. Ισχυει σαν να εχεις παρει απο το εργοστασιο κατασκευης. Μολις συμπληρωσεις χρονο θα πρεπει να βγαλεις.
Εγω δεν εχω βγαλει καθολου τα τελευταια 2,5 χρονια
-
Ναι οκ, αλλά χρειάζεται να βγαζεις κάθε χρόνο
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Αμάν πρέπει να βγάλω δεν μου δώσανε όταν το πήρα από την αντιπροσωπεία
Τον πρωτι χρονο δεν χρειαζεται. Ισχυει σαν να εχεις παρει απο το εργοστασιο κατασκευης. Μολις συμπληρωσεις χρονο θα πρεπει να βγαλεις.
Εγω δεν εχω βγαλει καθολου τα τελευταια 2,5 χρονια
Το πολύ πολύ να σε γράψουν σε πιθανό έλεγχο.
Πάντως μετά το πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του αυτοκινήτου κάθε χρόνο είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος και η έκδοση κάρτας καυσαερίων. -
To Σάββατο είχαμε επίσκεψη σε ΚΤΕΟ για το Golfaki της γυναίκας όπου αποδειχθήκαμε υπερήμεροι πάνω απο ένα μήνα και φάγαμε το ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!!
Εγώ πίστευα ότι κοιτάς το σηματάκι στις πινακίδες και πρέπει να περάσεις μέχρι το τέλος του έτους που είναι στην μέση του κύκλου!!!! Το ότι ήταν στραβά κολλημένο θεωρούσα ότι του ξέφυγε στο κόλλημα όταν πέρασα την πρώτη φορά ΚΤΕΟ!!!!
Πλρώσαμε και μάθαμε ... αν και όπως είπε ο τύπος πρέπει να κοιτάμε την ημερομηνία στο χαρτι!!!!!!Το θεικό σκάει μύτη καγκουρέ UNO TURBO με 99% τον μπαμπα του ιδιοκτήτη και φίλο του που ήξερε ανθρώπους στο ΙΚΤΕΟ
Πόνταρα δεν περνάει με τίποτα!!!!!!!!Στην πρώτη δοκιμασία ... πέφτουν οι σχετικές γκαζιές και άρχισαν οι μπάφοι και οι μπαλωθιές!!!!!!!!!! Είδα κάτι ψου ψου ψου του φίλου με διάφορους στο ΚΤΕΟ ... τελικά βγήκε ο προϊστάμενος και είπε να βγει έξω το αυτοκίνητο!!!!! Τώρα να το περάσει στο δημόσιο άλλη ιστορία αλλά μπράβο στο ιδιωτικό που έκανε σωστά την δουλειά του!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στην πρώτη δοκιμασία ... πέφτουν οι σχετικές γκαζιές και άρχισαν οι μπάφοι και οι μπαλωθιές!!!!!!!!!! Είδα κάτι ψου ψου ψου του φίλου με διάφορους στο ΚΤΕΟ ... τελικά βγήκε ο προϊστάμενος και είπε να βγει έξω το αυτοκίνητο!!!!! Τώρα να το περάσει στο δημόσιο άλλη ιστορία αλλά μπράβο στο ιδιωτικό που έκανε σωστά την δουλειά του!!!Μπράβο στον προϊστάμενο, θα έπρεπε όμως αντί να τον διώξουν να έχουν το δικαίωμα να του κρατήσουν πινακίδες και άδεια με δικαίωμα επιστροφής μόνο αν το αμάξι επέστρεφε μαμά
Υ.Γ. Και για να μη δημιουργήσει απορίες το διαδικαστικό, ας χρειαζόταν να πληρώσει και οδική για το πήγαινε-έλα στο συνεργείο που θα το ξαναέκανε μαμά.
-
Ναι και να τον μαστιγωνανε στο Συνταγμα
-
Ρε σκύλε και πώς πιστεύεις εσύ λοιπόν τότε ότι μπορεί κανείς να υποχρεώσει όλους όσους έχουν κάνει επικίνδυνα τα αυτοκίνητά τους με τις επεμβάσεις στις οποίες έχουν προβεί να συμμορφωθούν;
Αν δηλαδή το ΚΤΕΟ δεν είναι αρμόδιο να κρίνει ποιό αυτοκίνητο πρέπει να ακινητοποιηθεί και ποιό όχι ποιός είναι αρμόδιος.
-
Αν τον διώχνουν από ΟΛΑ τα ΚΤΕΟ και δεν μπορεί να περάσει πουθενά το αμάξι, δεν φτάνει;
-
Κατ' εμέ όχι.
Ίσως για σας σας φαίνεται φασιστική η λύση που προτείνω, για μένα όμως είναι η ΛΟΓΙΚΗ λύση.
-
υπερβολές .....
αρκεί να σκεφτούμε ...
πόσοι, και πόσα, κερδίζουν από τα ΚΤΕΟ ....στην αρχή ήταν κάθε 3 χρόνια
τώρα κάθε 2 για να κονομίσουν και κάποιοι φίλοι μας ....και σε λίγο κάθε 3μήνες !!! για την ασφάλεια μας ρε παιδιά !!!!
και για την προστασία του περιβάλλοντοςΚΤΕΟ = κι άλλος ένας νταβατζής στο αυτοκίνητο ...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
...ΚΤΕΟ = κι άλλος ένας νταβατζής στο αυτοκίνητο ...
Ο οποίος αν λειτουργεί σωστά, όπως ακόμα λειτουργούν τα ιδιωτικά, είναι χρήσιμος για την ασφάλεια πολλών χρηστών των δρόμων μας.
-
Για να συγκρινετε με την Αραπια!!!Abu Dhabi κ.λ.π. εδω περνας καθε χρονο!!!! ελεγχουν αν εχεις ασφαλεια εν ισχυ!! ( αν δεν εχεις εχει εκει κοντα γραφειο ασφαλιστικης και το ασφαλιζεις!!!! Συνηθως πριν το ΚΤΕΟ μια μερα το ασφαλιζεις για ενα χρονο υποχρεωτικα περνας την επομενη ΚΤΕΟ οπου και ψαχνουν να δουν αν εχεις στο ηλεκτρονικο συστημα παραβασεις που χρωστας........ τις εξοφλεις !!!!! και μετα παιρνεις το τουτου για να συνεχισεις να κυκλοφορεις... Τι λετε εξυπνο??????? Ετσι ειναι σιγουροι για την ασφαλεια. μολις περασει η ημερομηνια τον επομενο χρονο σε ειδοποιουν..... με το κινητο....Στο ιντερνετ μπορεις να δεις αν εχεις εκκρεμεις παραβασεις να πληρωσεις και ετσι εχεις τα χρηματα.... το ιδιο κανεις και με το κινητο σου......
-
Εδώ το να σε υποχρεώνουν να είσαι νόμιμος το θεωρούν καταπίεση και εξαναγκασμό
Ε ρε αστυνομοκρατούμενο κράτος που χρειάζονται κάποιοι...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
υπερβολές .....αρκεί να σκεφτούμε ...
τώρα κάθε 2 για να κονομίσουν και κάποιοι φίλοι μας ....και σε λίγο κάθε 3μήνες !!! για την ασφάλεια μας ρε παιδιά !!!!
και για την προστασία του περιβάλλοντοςΚΤΕΟ = κι άλλος ένας νταβατζής στο αυτοκίνητο ...
Yπερβολή είναι να υπάρχει ένας θεσμός ο οποίος θα ελέγχει την ασφάλεια των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν μαζί σου στον δρόμο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
υπερβολές .....
αρκεί να σκεφτούμε ...
Yπερβολή είναι να υπάρχει ένας θεσμός ο οποίος θα ελέγχει την ασφάλεια των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν μαζί σου στον δρόμο;
στο Τζατζικιστάν που λέει και ο leonp θα έπρεπε να είναι κάθε χρόνο, όχι για εμάς που προσέχουμε ούτως ή άλλως τα αμαξάκια μας αλλά για όλους αυτούς τους αλβανούς, αθίγγανους, μπαρμπάδες εκεί έξω...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
υπερβολές .....
αρκεί να σκεφτούμε ...
στο Τζατζικιστάν που λέει και ο leonp θα έπρεπε να είναι κάθε χρόνο, όχι για εμάς που προσέχουμε ούτως ή άλλως τα αμαξάκια μας αλλά για όλους αυτούς τους αλβανούς, αθίγγανους, μπαρμπάδες εκεί έξω...
Με συγχωρείς αλλά και ο τύπος π.χ. με το tigra 'τούμπανο' με τέσσερα στρέμματα αεροτομές, κατά τη γνώμη του το προσέχει σα τα μάτια του.
Ο διαχωρισμός καλών ('εμείς' που τα φροντίζουμε) και κακών (οι 'άλλοι' που δε τα φροντίζουν) είναι μάλλον λάθος.
ΚΤΕΟ -Πότε?