-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Νίκο αυτά συμβαίνουν τώρα που το μοντέλο πλησιάζει στο τέλος του, όταν βγει η καινούρια 1 θα σου χρεώνουν ακόμα και το τασάκι. Είχα κοιτάξει τις τιμές της 1 πριν δυο χρόνια και είχα καραφλιάσει!Δεν ισχύουν αυτά που λες. Την 1 την είχα πάρει μόλις είχε βγει και ήταν από τις πρώτες 120i που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Ο εξοπολισμός και οι διαφορές σε αυτών από έκδοση σε έκδοση έχουν παραμείνει ίδιες. Το μόνο που άλλαξε είναι οι φόροι, ο ΦΠΑ κλπ.
Θα ψάξω να τα βρω αν τα έχω ακόμα.
Αν είχες πάει σε αντιπροσωπεία, θα είχες καταλάβει, οι τιμές δεν αναφέρουν εξοπλισμό ούτε εκδόσεις εξοπλισμού.
-
Τελευταίο ποστ που απαντάω γιατί πραγματικά βαρέθηκα. Η Lifestyle δεν είχε ούτε αυτόματο κλιματισμό (η σημαντικότερη έλλειψη) έπρεπε να δώσεις 700 €, ούτε σπορ τιμόνι, ούτε σπορ καθίσματα, είχε 16άρες ζάντες και έπρεπε να πληρώσεις 120 € αν θυμάμαι καλά για να σου βάψουν κάποια εξωτερικά πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος γιατί ήταν μαύρα!
Επίσης το μεταλλικό χρώμα ενώ όλοι το χρεώνουν 400-500 € αυτοί το χρεώνουν 700 €!
Συν του ότι η ταπετσαρία ήταν χάλια και έπρεπε να πληρώσεις περίπου 400 € (δεν το θυμάμαι καλά αυτό) για να βάλεις το ύφασμα techno αν θυμάμαι καλά που ήταν απλά αποδεκτό και όχι τίποτα σπουδαίο.Είχα πάει και είχα ρωτήσει σε μια επαρχιακή αντιπροσωπία όταν είχα πάει επαγγελματικό ταξίδι επειδή δεν είχα τι να κάνω και μου είχαν εκτυπώσει όλο τον κατάλογο με τα πακέτα και τον εξοπλισμό και τις αντίστοιχες τιμές του, μάλιστα το ίδιο βράδυ κάθισα και τον διάβασα όλον στο ξενοδοχείο για να περάσει η ώρα και μου έχουνε μείνει αυτές οι τιμές.
Α και στο σπορτπακ έπεσα 200 € έξω σιγά τα ωά.
-
Tελικά πότε θα βγεί η σειρά 1 το 2011 (όπως ήταν κανονικά) ή το 2012 όπως ο τίτλος του θεματος ;
Ποτε δεν έβγαινε η σειρά 1 μαζί με την σειρά 3.... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ε, εντάξει...το σκίσες κι εσύ...όχι 5-10ΚΗ sport έκδοση της 1 έχει στάνταρ 17άρες, Μ ανάρτηση, sport τιμόνι, bucket καθίσματα, αισθητήρες βροχής και φώτων και αλουμίνιο μέσα...και τα μόνα ουσιαστικά έξτρα που θέλει είναι xenon, πίσω PDC και 18άρες αν θέλεις. Από κει και πέρα αν αρχίζεις και βάζεις δέρματα, m-pack, i-Drive κλπ...ξεπερνάς τα 10Κ!
Μην κάνεις συγκρίσεις του εξοπλισμού στην αρχή της ζωής ενός μοντέλου με αυτόν στην μέση ή στο τέλος. Το 2007 που αγοράστηκε η δική σου, ήταν ήδη 2 χρόνια στην αγορά και είχαν βγει ήδη πιο ανταγωνιστικές εκδόσεις εξοπλισμού, αφού είχε βγει ήδη το facelift.
Σήμερα, λίγο πριν αλλάξει το μοντέλο, προφανώς και εκπτώσεις κάνουν και δίνουν παραπάνω εξοπλισμό.Όταν βγει το νέο μοντέλο, πάλι θα θέλεις κάμποσα χρήματα...
Κι όσο για τα... ποσά, επειδή στάνταρ πάλι η 1 ΔΕΝ θα είναι και καμιά κούκλα, οι 18άρες και το M-pack είναι φοβάμαι... απαραίτητα!
Εγώ όταν λέω τα 10Κ δεν υπερβάλλω! Με... ξέρω! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ε, εντάξει...το σκίσες κι εσύ...όχι 5-10Κ
Η sport έκδοση της 1 έχει στάνταρ 17άρες, Μ ανάρτηση, sport τιμόνι, bucket καθίσματα, αισθητήρες βροχής και φώτων και αλουμίνιο μέσα...και τα μόνα ουσιαστικά έξτρα που θέλει είναι xenon, πίσω PDC και 18άρες αν θέλεις. Από κει και πέρα αν αρχίζεις και βάζεις δέρματα, m-pack, i-Drive κλπ...ξεπερνάς τα 10Κ!
Μην κάνεις συγκρίσεις του εξοπλισμού στην αρχή της ζωής ενός μοντέλου με αυτόν στην μέση ή στο τέλος. Το 2007 που αγοράστηκε η δική σου, ήταν ήδη 2 χρόνια στην αγορά και είχαν βγει ήδη πιο ανταγωνιστικές εκδόσεις εξοπλισμού, αφού είχε βγει ήδη το facelift.
Σήμερα, λίγο πριν αλλάξει το μοντέλο, προφανώς και εκπτώσεις κάνουν και δίνουν παραπάνω εξοπλισμό.Όταν βγει το νέο μοντέλο, πάλι θα θέλεις κάμποσα χρήματα...
Κι όσο για τα... ποσά, επειδή στάνταρ πάλι η 1 ΔΕΝ θα είναι και καμιά κούκλα, οι 18άρες και το M-pack είναι φοβάμαι... απαραίτητα!
Εγώ όταν λέω τα 10Κ δεν υπερβάλλω! Με... ξέρω!Καλά είσαι κι εσύ...εξτράκιας ...55 την είχα φτάσει τη 320i όταν τη κοιτούσα
Νέες φώτο από το εσωτερικό:
4πίστονα βλέπω...παίζει να φοράει turbo:
-
-
τα πλαστικα κατω χαμηλα στην πορτα δεν φαινονται ιδιαιτερα ποιοτικα.. ενα κλικ πανω απο αυτα της guliettaς και ενα κλικ κατω απο αυτα του golf5,25...
μετα την alfa, αλλη μια εταιρια προσφερει το πριμιουμ μικρομεσαιο με ποιοτικες ατέλειες...
τι να το κανω το τιμονι ξυραφι οταν το πλαστικο της πορτας δεν ζουπιεται..?
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
τα πλαστικα κατω χαμηλα στην πορτα δεν φαινονται ιδιαιτερα ποιοτικα.. ενα κλικ πανω απο αυτα της guliettaς και ενα κλικ κατω απο αυτα του golf5,25...μετα την alfa, αλλη μια εταιρια προσφερει το πριμιουμ μικρομεσαιο με ποιοτικες ατέλειες...
τι να το κανω το τιμονι ξυραφι οταν το πλαστικο της πορτας δεν ζουπιεται..?
Συγνώμη...αλλά το ποστ σου είναι κάπως άκυρο
Το αυτοκίνητο βρίσκεται σε δοκιμές ΕΞΕΛΙΞΗΣ μηχανικών μερών και το ταμπλό που φοράει υπάρχει απλά για να μπορεί να το οδηγήσει κάποιος.
Να υπενθυμίσω ότι η νέα 3άρα που εξελίσσεται φοράει ταμπλό από τη τωρινή 1.
Κρατήσου να το κράξεις όταν βγει στις αντιπροσωπείες το 2012 και το οδηγήσεις με καλό...
-
μα συμμετεχω στις δοκιμες εξελιξης... ειμαι insider...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
μα συμμετεχω στις δοκιμες εξελιξης... ειμαι insider...Σωστά...ξέχασα ότι υπάρχει Nordschliefe στο Γαλάτσι και στα Χανιά
-
διακρινω ειρωνια..?
-
πολυ καλο!!
¨) -
To εσωτερικό της νέας 1:
-
Ψηλή πόρτα, οδηγοκεντρικό αλλά και στενό δείχνει.
-
Θα την βγαλουν επιτελους την γ@μημ#νη?
Μας τα εχουν κανει τσουρεκια με τα καλυμμενα εσωτερικα...
Ποτε θα βγει η coupe σειρα 1 με τα μικρα τουρμπατα μοτερ?
Εχω βαρεθει να περιμενω... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εχω βαρεθει να περιμενω...Υπάρχει περίπτωση να έρθει τουρμπάτη 1-series με λιγότερα από 30Κ;
Το λέω μπας και μικρύνουμε την 'λίστα' σιγά σιγά, γιατί είδα πως προστέθηκε και το Α1...
Όσο πάει και μεγαλώνει αντί να μικραίνει!
Βοηθάτε ωρέ, κάντε κάτι, ΠΟΥ θα πάει αυτή η κατάσταση!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εχω βαρεθει να περιμενω...Γρηγόρη η BMW ανανεώνει τα μοντέλα της ΣΤΑΘΕΡΑ κάθε ~7 χρόνια. Κάπου στη μέση κάνει ένα facelift.
Η 1 παρουσιάστηκε το 2004 και έκανε facelift το 2007. Άρα 2004+7= 2011.
Είναι on track...απλά κάνουν συνέχεια τεστ γιαυτό βλέπεις πολλές φώτο.
Είναι σε φάση r & d και η BMW έχει ΓΕΝΙΚΩΣ ένα πολύ μεγάλο κύκλο.
-
@Nikos!
Τhnx m8. -
http://bmwscoop.com/2010/07/31/2011-bmw ... hotos.html
Στο Ντιτρόιτ η επίσημη παρουσίαση , για να δούμε ελπίζω να μείνουν σταθερές οι τιμές λόγο μικρότερου κυβισμού και να βγεί από την αρχή τρίθυρο α και να έχει και λίγο καλύτερους χώρους . -
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Κάτι δεν μου κάθεται καλά...το 2011 παρουσιάζεται δηλ. σε 1-2 μήνες από τώρα. Θα έχει καινούρια σειρά κινητήρων εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας μέχρι τώρα που εγκαινιάζει μια νέα εποχή κινητήρων (το ρητό 'η πραγματική δύναμη δεν συμπιέζεται' το κάνανε γαργάρα ), κάτι πολύ σημαντικό δηλαδή και παρόλα αυτά επίσημα από την bmw δεν έχουμε ακόμα ακούσει τίποτα, μόνο ιντερνετικές μπαρούφες και επαναλαμβάνω σε 2 μήνες παρουσιάζονται εννοείται οι καινούριοι κινητήρες! Και αν σκεφτούμε πως το πιο πρόσφατο συγκενές με την 1 μοντέλο τους την Χ1 της φόρεσαν τους παλιούς κινητήρες κάτι μου λέει πως θα αργήσουμε να δούμε τετρακύλινδρους τούρμπο σε bmw.Καλά...wishful thinking όπως λένε στο χωριό μου.
Θα ήθελαν οι Αμερικάνοι να γίνει έτσι...αλλά δε θα γίνει.
Η 1 θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη επίσημα γύρω στο Σεπτέμβρη 2011.
ΌΧΙ Μάρτη. Είναι πολύ νωρίς. Ακόμα έχει βαρύ καμουφλάζ.
Η ανακοίνωση αρχικά θα γίνει με press release, όπως κατά τον συνήθη τρόπο της BMW στα τελευταία μοντέλα.
Πάντως όλες οι πηγές συμφωνούν στο ότι θα βάλουν turbo.
Η Χ1 ήταν απλά μια 1...SUV, άρα ίδια μοτέρ.
BMW 1 Series (F20) 2011