-
Καλησπερα,
Ποιο απο τα τρια προτεινετε για αγορα μεταχειρισμενου?
- Pajero Pinin 5d 2.0 GDi
- Cherokee XJ 2.5
- Korando 2.0 ή 2.3
Θα ειναι 1ο και μοναδικο αυτοκινητο για χρηση περισσοτερο εντος και λιγοτερο εκτος (τιποτα extreme, λασπες, χιονια) και χωρις ιδιαιτερες μετατροπες (μονο 50-50 ελαστικα και ψηλωμα το πολυ 4-5 ποντους)
Ευχαριστω,
Πανος
-
Καλησπερα,
- Cherokee XJ 2.5
- Korando 2.0 ή 2.3
Θα ειναι 1ο και μοναδικο αυτοκινητο για χρηση περισσοτερο εντος και λιγοτερο εκτος (τιποτα extreme, λασπες, χιονια) και χωρις ιδιαιτερες μετατροπες (μονο 50-50 ελαστικα και ψηλωμα το πολυ 4-5 ποντους)
Ευχαριστω,
Πανος
-
Καλησπερα,
- Cherokee XJ 2.5
- Korando 2.0 ή 2.3
Ευχαριστω,
Πανος
-
Ο χρήστης captain_morgan έγραψε:
Καλησπερα,Ποιο απο τα τρια προτεινετε για αγορα μεταχειρισμενου?
- Cherokee XJ 2.5
- Korando 2.0 ή 2.3
Ευχαριστω,
Πανος
Περισσότερο εντός - λιγότερο εκτός, 50-50 και ψήλωμα 4-5 πόντους (που μόνο λίγο που δεν είναι), δεν πάνε μαζί. Βάλ' τα κάτω, σκέψου πραγματικά τι θέλεις από το αυτοκίνητό σου, ώστε να κάνεις τη καλύτερη επιλογή.
Στα μεταχειρισμένα πάντως το ιδανικό αυτοκίνητο είναι το RAV4MK2. Θα σε πάει πολύ μακρύτερο από ότι περιμένεις και στην άσφαλτο είναι εξαιρετικό. Α και δε χαλάει με τίποτα. Για αυτό άλλωστε στο προτείνω. -
Το ειχε ενας φιλος μου το RAV με το κεντρικο μπλοκε. Εκει που πηγαινα εγω με ενα απλο Vitara αυτος κολλουσε. Θελω οπωσδηποτε κοντες σχεσεις και αποκλειω Forester (το παλιο) καθοτι πιο ακριβο και με οχι καλες γωνιες προσεγγισης-διαφυγης. Το θεμα ψηλωματος μπορει και να το αφησω αλλα τα λαστιχα θα ειναι 50-50 σιγουρα. Πιστευω οτι απο ολα αυτα που ανεφερα το Pinin ειναι το καλυτερο overall αλλα θελω και τη γνωμη σας. Οταν λεω οχι extreme off road, εννοω οτι δε θα το σπασω αλλα θελω π.χ να μπορω να ανεβω μια πλαγια με κλιση και λασπη-χιονι χωρις να ζοριζω συμπλεκτες.
-
+1 για PININ
-
κανεις δεν μιλαει για το korando? KOREAN CAN DO MY FRIENDS!!
Λοιπον ας μιλησω εγώ τότε που έχω στην κατοχή μου ένα 2.00lt.
Το αμαξακι ειναι τιμιο για τα λεφτα του και δεν σπάει δεν χαλαει.
πολυ καλη και ανθεκτικη κατασκευη.
Με την μεταπωληση αποτι φαινεται υπαρχει προβλημα γιατι υπάρχουν πολλά κολλημενα μυαλα. -
Ο χρήστης luke έγραψε:
... γιατι υπάρχουν πολλά κολλημενα μυαλα.αποκλείεται να είναι θέμα γούστου δηλαδή?
Χ.
-
Ο χρήστης ZooL έγραψε:
... γιατι υπάρχουν πολλά κολλημενα μυαλα.
αποκλείεται να είναι θέμα γούστου δηλαδή?
Χ.
το θεμα γουστου ειναι ατομικο.Αυτο για το οποίο μιλάω εγώ ειναι θεμα κολλημενου μυαλου και κορεατικων μοντελων.Ειναι οπως οι γιαγιαδες και οι παππουδες δεν αποχωρίζωνται τον ΟΤΕ γιατι ετσι εχουν μαθει.
ενα τετοιο πράμα. -
Ο χρήστης luke έγραψε:
Ειναι οπως οι γιαγιαδες και οι παππουδες δεν αποχωρίζωνται τον ΟΤΕ γιατι ετσι εχουν μαθει.Και πολύ καλά κάνουν!
-
Ο χρήστης luke έγραψε:
... γιατι υπάρχουν πολλά κολλημενα μυαλα.
αποκλείεται να είναι θέμα γούστου δηλαδή?
Χ.
το θεμα γουστου ειναι ατομικο.Αυτο για το οποίο μιλάω εγώ ειναι θεμα κολλημενου μυαλου και κορεατικων μοντελων.Ειναι οπως οι γιαγιαδες και οι παππουδες δεν αποχωρίζωνται τον ΟΤΕ γιατι ετσι εχουν μαθει.
ενα τετοιο πράμα.ναι φαίνεται αυτό ελλάδα...πολύ κόλλημα ρε παιδί μου.
Best Sellers Μάρκες - 2008
1 TOYOTA 25823
2 OPEL 20323
3 VW 20317
4 HYUNDAI 18317
5 FORD 14829
6 FIAT 13589
7 SUZUKI 13451
8 NISSAN 11476
9 PEUGEOT 10210
10 CITROEN 9555
PININ vs Cherokee XJ vs KORANDO