-
@pandaros said in MotorKote αξιζει?:
Καλησπέρα,
Δοκίμασα το motorkote σε 4 οχήματα. Αρχικά, σε Beverly 250 φαίνεται ότι έκανε δουλειά στο cold start, μέχρι να ανεβάσει πίεση λαδιού δεν "βαράει" πλέον. Δεύτερον, σε Suzuki grand Vitara 2.0 μπήκε παντού, διαφορικά, κινητήρα, σασμάν και υδραυλικό τιμόνι, χωρίς να καταλάβω κάτι μέχρι στιγμής ( γενικά δούλευε και από πριν καλά ). Τρίτον, σε fiat panda 0.9 cng μπήκε σε κινητήρα και σασμάν. Έχει λίγα χιλιόμετρα 90κ, ίσως δουλεύει πιο "γλυκά" ο κινητήρας. Τέλος, μπήκε σε σασμάν Opel Corsa 1.3cdti, που κάνει θόρυβο, χωρίς μέχρι στιγμής στα πρώτα 1000χλμ να έχει ελαττωθεί ο θόρυβος. Αν καταφέρει όπως λένε άλλα μέλη να σταματήσει ο θόρυβος στο σασμάν του Opel σε λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα, θα μου φύγουν και οι τελευταίες αμφιβολίες ότι πρόκειται και για προϊόν "placebo".Κανε μας μια ακομα ενημερωση μετα απο 10.000 χιλιομετρα αν δε βαριεσαι.
-
Κανε μας μια ακομα ενημερωση μετα απο 10.000 χιλιομετρα αν δε βαριεσαι.
Τελικά άλλαξα το σασμάν, γιατί ο θόρυβος αυξήθηκε. Η ζημιά που είχε το σασμάν είχε ψωριασει ο άξονας και δεν επισκευάζεται.
Στο μεταχειρισμένο πάντως που έβαλα, πρόσθεσα και motorkote! -
Γνώμη για πρόσθετα σε κιβώτιο/διαφορικά/κλπ σε παλιότερης γενιάς αυτοκίνητο;

Αν ναι, ποιο; -
@xenos said in MotorKote αξιζει?:
Γνώμη για πρόσθετα σε κιβώτιο/διαφορικά/κλπ σε παλιότερης γενιάς αυτοκίνητο;

Αν ναι, ποιο;Δε με εχουν πεισει οτι τα προσθετα κανουν δουλεια οταν υπαρχει φθορα, αν δεν υπαρχει φθορα καλης ποιοτητας βαλβολινες στις προδιαγραφες του κατασκευαστη και αλλαγη στο 75% των χιλιομετρων ή των ετων που θα εκανες κανονικα.
-
Ειμαι απο αυτους που εβαζαν παντου και σε ολα , μαλιστα μου εχει περισεψει 1,5 λιτρο περιπου .
Μεχρι που αρχισα να ψαχνω να δω αν υπαρχουν δοκιμες ανεξαρτητες αν οντως το χρησιμοποιουν οπως λενε και ο στρατος των ΗΠΑ , και δεν υπαρχει τιποτα , μαλιστα παντου λενε οτι τελικα χλωριο ειναι το οποιο αντενδεικνυται .
Ο κουαντρα ορκιζοταν σαυτο , λεγοντας οτι το χρησιμοποιουσε χρονια και οταν ειχε χρειαστει να ανοιξει τα μοτορια του ηταν σε αριστη κατασταση . τι να πω . ειμαι της γνωμης οτι λεει και ο Ηλιας πιο πανω . -
Σε διαφορικό με θόρυβο σταθεροποιήθηκε επί πολλά χιλιόμετρα με .... Βαλβολινη πνιγμένη μέσα σε γράσο mos2 .
Το motorkote κάνει δουλειά, εξαρτάται από το εξάρτημα όμως. Ίσως το έχω γράψει παραπάνω. Πιστόλι βαφής με εμβολακι ( τα πιο φτηνά που υπάρχουν) είχε αρπάξει η επιφάνεια του εμβόλου και κολλούσε σχεδόν κατευθείαν άσχετα αν το Λάδωνα. Το άφησα σε μοτορκοτε και μετά δούλευε.Πάντως διαφορικά δίχως σκέψη mos2 και εξαιρετικής ποιότητας βαλβολινη. Κιβώτια έχουμε και τα συγχρονιζέ στο μυαλό.
Πολλές βαλβολινες είναι ιδιαίτερα αδύναμες σε σχέση με άλλες για διαφορικά.
Ωραίες βαλβολινες έχουν και τα βαρέα οχήματα μηχανήματα, είχα βρει μια φοβερή mobil αλλά ήταν σε 20λιτρα όχι μικρότερη συσκευασία. Και σε atf έχουν heavy duty versions.
MotorKote αξιζει?