-
Ωραίες γραμμές και SUVοειδες στυλ πίσω
την κακία μου θα την πω όμως : φωτα εμπρος από Lexus is -
Ο χρήστης technik έγραψε:
H Φορντ θέλει να επαναφέρει και το Mustang του '80 στην αγορά; Δεν το ήξερα ότι πάει και πιο συντηρητικά από το Focus II...
Το άσπρο που βρίσκεται αρκετά πιο πάνω, είναι απλά υπέροχο.
-
Θα είναι πολύ καλό αν δεν έχει τα οπίσθια του focus II...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Λοιπόν... Το επόμενο Focus που θα παρουσιαστεί θα είναι facelift του υπάρχοντος, στα πρότυπα του C-max.
Κάθε εξωτερικό πάνελ, πλην οροφής, θα είναι αλλαγμένο, αλλά φαντάζομαι ότι οι αλλαγές αυτές θα έχουν να κάνουν με τα νεύρα του προφίλ. Σίγουρα αναμένονται νέα φωτιστικά σώματα, η Ford πάντως έχει υποσχεθεί σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση. Μάλλον το πιο κοντινό αντίστοιχο παράδειγμα είναι το τελευταίο Α4. Όπως τότε η Audi ¨ηθελε να προλάβει τους αντιπάλους χωρίς όμως να παρουσιάσει εντελώς νέα γενιά, κάπως έτσι θα το χειριστεί και η Ford τώρα. Το είχε ξανακάνει εξάλλου στο πρώτο Mondeo αλλά και στο προηγούμενο Fiesta.@νδρέας
Ανδρέα , είσαι σίγουρος για τα παραπάνω...? Ήδη το τελευταίο μήνα έχει γίνει εσωτερικό facelift στα Focus , με νέας σχεδίασης ηχοσύστημα και χειριστήρια κλιματισμού...
Εξ άλλου και στο Focus I , ποτέ δεν έγινε ριζικό facelift
-
Ο χρήστης Traction έγραψε:
Ανδρέα , είσαι σίγουρος για τα παραπάνω...? Ήδη το τελευταίο μήνα έχει γίνει εσωτερικό facelift στα Focus , με νέας σχεδίασης ηχοσύστημα και χειριστήρια κλιματισμού...Εξ άλλου και στο Focus I , ποτέ δεν έγινε ριζικό facelift
Έγιναν και μάλιστα 2 αλλά στην λάθος μεριά του Ατλαντικού και με τον χειρότερο συνατό τρόπο (και τις δύο φορές)
Σίγουρος δεν είμαι, αλλά οι περισσότερες πηγές αυτό λένε. Το θέμα είναι ότι όπως και να έχει η Ford θα προσπαθήσει να φέρει το Focus πιο κοντά στο Kinetic design που έχει λανσάρει με τα S-Max/Galaxy/Mondeo.
Τώρα πόσο εκτεταμένες θα είναι οι αλλαγές δεν γνωρίζω, φημολογείται όμως ότι θα είναι αρκετά (μεγαλύτερες απ' ότι στο C-Max), στα πρότυπα των Mondeo και Fiesta που γύρω στο 96 ανασχεδιάστηκαν έτσι ώστε να πάρουν και αυτά κάτι από τον αέρα της New edge φιλοσοφίας...
Οι πρόσφατες αλλαγές στο εσωτερικό δεν σημαίνουν κάτι. Θυμήσου την 156 ή ακόμα πιο πρόσφατα το Saab 9-3. Και στις δύο περιπτώσεις είχαμε εκτεταμένο f/l λίγο καιρό (ένα χρόνο) αφού είχε αλλάξει το εσωτερικό.
@νδρέας
-
-
Ακόμα δεν ήρθε το f/l
και κυκλοφορούν σχέδια για το επόμενο...
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... mkiii.html -
πηγαν και κολλησαν τα φωτα του Verve, το προφιλ(παραθυρα) του Mondeo, πισω φωτα από το Βολβο, ζαντες από το Focus ST και στο τελος κοπανανε και το εσωτερικο του S-max και μας λενε οτι ετσι θα ειναι το καινουριο Focus....
-
Φανταστικό photoshop. Να δούμε τι άλλο θα δούμε.
-
focus 2,5 kai ΄oxi III
-
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... _face.html
...πιστευω πως θα μοιαζει πολυ με το νεο opel astra... -
Στα χνάρια του νέου fiesta, ασφαλώς
-
ωραιο ..... δεν θα μπορούσε να ειχε και σήματα opel και να ηταν το μελλοντικο astra ...εμένα γιατί μου φέρνει κατι προς opel????????? τσπ.
-
Πολύ νωρίς είναι για εικασίες. Καλά καλά δεν έκλεισε 4 χρόνια ενώ μόλις βγήκε το φέισλιφτ...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Πολύ νωρίς είναι για εικασίες. Καλά καλά δεν έκλεισε 4 χρόνια ενώ μόλις βγήκε το φέισλιφτ...Δεν νομίζω πως είναι νωρίς. Η ίδια η Ford έχει πει ότι ο αντικαταστάτης του Focus θα παρουσιαστεί κατά το 2010. Λογικό να παρουσιάζονται τα πρώτα σχέδια και σχήματα. Εξάλλου η fl τρέχουσα έκδοση σε λίγο (σε 2, 3 μήνες) κλείνει ήδη ένα χρόνο που κυκλοφορεί και αλοίμονο αν το κρατήσουν καμιά 3ετία.
-
Εμπρός θα προτιμούσα το σήμα της εταιρείας να μην ήταν επέκταση του καπώ.
Στους κινητήρες εντύπωση μου προκάλεσε το entry που μιλά για χιλιάρι turbo με 90 και 110 άλογα. Από εκεί και πέρα αναμένω να δω και τον 1.4 κινητήρα turbo και προβλέπω τους μελλοντικούς Αλογοσκούφηδες να τρώνε τα νύχια τους από την απώλεια εσόδων.
-
Ο Αλογοσκούφης τότε θα αρχίζει να φορολογεί με τους ίππους του κινητήρα, κάτι θα σκεφτεί, δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Ο Αλογοσκούφης τότε θα αρχίζει να φορολογεί με τους ίππους του κινητήρα, κάτι θα σκεφτεί, δεν πρόκειται να το αφήσει έτσιΚααααλα τοτε ειναι που θα γινει ΤΟ πανηγυρι... ...θα τρεχουμε και δν θα φτανουμε!
-
καντε ενα κλικ στο λινκ και μετα στην φωτο για να δειτε μεγαλυτερη αναλυση... απιστευτη ζωγραφια-φοτοσοπ..!!!
-
Εννοειται φιλε μου οτι ειναι photoshop...δν ειπε κανενας οτι δν ειναι...τι ακομα δν εχουν βγει δοκιμαστικα οχηματα και προλαβαν και το ειδαν στο δρομο στη τελικη του μορφη...???
Ford Focus 2011