-
λογικο συμπερασμα μετα, να ειναι φαντασια ενος φ/σ σχεδιαστη..και να απεχει 100% απο την πραγματικοτητα...
-
Κοινά στοιχεία με το Tiida Sedan και το Liana Sedan;
Μουλάρι το Focus II είναι, αλλά έχει κάτι κοινό.
-
πολύ μεγάλη απόσταση απ το έδαφος δεν έχει;;
-
Ακριβώωωως...
-
Ποιο νεες φωτο κοντα στην τελικη μορφή και νεα για το φορντ focus του 2010
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... rizon.html -
Ο χρήστης qash70 έγραψε:
Ποιο νεες φωτο κοντα στην τελικη μορφή και νεα για το φορντ focus του 2010
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... rizon.htmlWTF
-
σαν ασχημο Leon δείχνει εδω..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
σαν ασχημο Leon δείχνει εδω..πλεονασμός
-
μοτέρ 1.0 Τ με 78 ή 108 άλογα
και 1.6Τ 148/178 ...ενδιαφέρον ακούγεται, αν και πιστεύω εμφανισιακά δε θα χει πολλή σχέση με το παραπάνω, το οποίο μου μοιάζει με photoshop Mondeo (πλάι) + Fiesta (μούρη) + Kuga (πίσω φώτα...)
-
το μονο που δεν θέλω είναι να το κάνουν εμφανισιακά σαν το fiesta το οποίο είναι επιεικώς τρισάθλιο
ολη αυτή η μόδα με τα παραφουσκωμένα ενός όγκου σχήματα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει
-
καλά τα λες...
και σκέψου οτι κάποτε 'ψηλό' μας φαινόταν ένα 206...
-
τώρα αν σας πω ότι μαρέσει θα πέσετε να με φάτε;;
-
Το Fiesta είναι πολύ εύπεπτο σχέδιο όπως θα μπορούν να σας επιβεβαιώσουν οι υψηλές πωλήσεις του. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ όπως και το Focus I ή το 206 που δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να τα πει άσχημα. Τουλάχιστον όχι χωρίς 80 κιλά κόμπλεξ.
Τα 1-όγκου δεν νομίζω να φύγουν ποτέ από τη μόδα πλέον, μια και εξυπηρετούν μερικές ανάγκες, όπως π.χ. οι ζώνες παραμόρφωσης, η ασφάλεια πεζών (το πιο σημαντικό), οι χώροι επιβατών σε έναν κόσμο που διαρκώς ψηλώνει, αλλά μόνον ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει σέντερ μετά τον Σάκλφορντ κλπ.
-
και τα hitάκια της Visi πουλάνε πολύ
λέει κάτι αυτό?
-
Σωστός, όταν όμως μιλάμε για ομορφιά, δυστυχώς οι μαζικές πωλήσεις π.χ. αυτοκινήτου τουλάχιστον λένε ότι ο κόσμος δεν το θεωρεί άσχημο-αποκρουστικό.
Αντιστοίχως, στη μουσική. Βέβαια, εκεί δεν δίνει 10-30Κ ευρώ για κάτι που θα το βλέπει και θα το χρησιμοποιεί πολλές ώρες την ημέρα, οπότε μπορεί να προβεί και σε λάθος αγορές.
-
δεν νομίζω πάντως όλοι να αγοράζουν αυτοκίνητο με βάση την αισθητική του (ή μήπως ναί )
-
Όλοι; Όχι!
Υπάρχει ένα χωριό που θα αντιστέκεται για πάντα στους κατακτητές!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεν νομίζω πάντως όλοι να αγοράζουν αυτοκίνητο με βάση την αισθητική του (ή μήπως ναί )φυσικα οχι...εκτος και αν αρχισουμε να μετραμε την ομορφια και την αισθητικη..
-
καλο φαινεται!!!εχω το φοκους το ΙΙ το 1.6 tci πολλη καλο βγηκε με πολλη καλη οδικη και γενικα ικανοποιητικο στους αλλους τομεις...τωρα αμα το βγαλουν με 1.6 180hp και με λιγοτερη καταναλωση οπως υποστηριζουν οι της φορντ τοτε θα το σκεφτω σαν το επομενο...η (γιατι εσκασε και μπομπιρας) ισως και το new c-max (iosis) που οπως ακουγετε θα βγει νωριτερα(2010)...ελπιζω οι τιμες να ναι ανταγωνιστικες...
-
To Quattroruote εχει μια ομορφη φωτογραφια απο το μαλλον νεο...
εμενα μου αρεσει πολυ και αν βαλουν εναν τουρμπο 1600 πιστευω οτι πλεον το Γκολφ εχει βρει αντιπαλο...
για να δουμε...
στο παρα πεντε πηρα Γκολφ 5 και οχι το Φοκους την προηγουμενη φορα...
Ford Focus 2011