-
στα pdf στο λινκ που εβαλες ειναι το τωρινο και οχι το καινουργιο
-
στα pdf στο λινκ που εβαλες ειναι το τωρινο και οχι το καινουργιο
Δε νομίζω.Το λέει ξεκάθαρα.
Der neue Ford Focus.
-
τωρα ειδα το λινκ για το καινουργιο
-
Βλέποντας τις τιμές στην κεντρική ιστοσελίδα των 4Τ, μήπως το αυτοκίνητο είναι κάπως τσιμπημένο;
Απλά ως εντύπωση.
-
Χθες και σημερα παντως, εμαθα οτι γινεται η παρουσίασή του εν Ελλαδι, στο Ναυαρινο
Ιδου και οι τιμες!
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12870 -
Μεταξύ της βασικής έκδοσης(ambiente) των 105 ίππων και της βασικής των 125 ίππων( trend ) υπάρχει μια υπολογίσιμη διαφορα των 2180 ευρώ.Δεν ξέρω τι παραπάνω έχει η trend σε εξοπλισμό αλλά δεν είναι και μικρή.
-
Στην γερμανική σελίδα δείχνει την βασική Ambiente να μην έχει a/c ενώ στην Trend καλύτερο MP3 με usb και χειριστήρια στο τιμόνι, a/c, βαμμένους καθρέφτες/χειρολαβές, πίσω ηλεκτρ. παραθυρα κλπ.
Εαν παίζει περίπτωση το βασικό να μην έχει αιρκοντίσιον ... τότε τα παραπάνω λεφτά είναι επιβεβλημένα και το βασικό μόνο για κράχτης ότι υπάρχει και φτηνό ενώ η ζήτηση θα υπάρχει αναγκαστικά για το ακριβότερο δευτερο. -
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Βλέποντας τις τιμές στην κεντρική ιστοσελίδα των 4Τ, μήπως το αυτοκίνητο είναι κάπως τσιμπημένο;Απλά ως εντύπωση.
κλασσικη Ford, σε λιγους μηνες θα αρχισουν τις προσφορες και μειωσεις...
-
Δε θα έρθουν εκδόσεις με το διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο στην Ελλάδα;
-
Δεν ξερω αν εχει ηδη ειπωθει αλλα το περι ου ο λογος ηρθε.Το ειδα χθες στον Καρανικολα.
-
Ακουσα συνεντευξη ενος στελεχους της Ford hellas και ειπε οτι απο Δευτερα τα καινουργια Focus θα ειναι διαθεσιμα σε ολες τις αντιπροσωπειες αν την Ελλαδα, στην Αττικη σε μερικες ειναι ηδη διαθεσιμα
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Βλέποντας τις τιμές στην κεντρική ιστοσελίδα των 4Τ, μήπως το αυτοκίνητο είναι κάπως τσιμπημένο;Απλά ως εντύπωση.
Περίμενες να είναι ποιο φτηνό; ...
Τέσπα. Όποιος θέλει ας πάει να αγοράσει...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην γερμανική σελίδα δείχνει την βασική Ambiente να μην έχει a/c ενώ στην Trend καλύτερο MP3 με usb και χειριστήρια στο τιμόνι, a/c, βαμμένους καθρέφτες/χειρολαβές, πίσω ηλεκτρ. παραθυρα κλπ.
Εαν παίζει περίπτωση το βασικό να μην έχει αιρκοντίσιον ... τότε τα παραπάνω λεφτά είναι επιβεβλημένα και το βασικό μόνο για κράχτης ότι υπάρχει και φτηνό ενώ η ζήτηση θα υπάρχει αναγκαστικά για το ακριβότερο δευτερο.Από την ανακοίνωση:
Στο βασικό εξοπλισμό του (Ambiente) το αυτοκίνητο **συμπεριλαμβάνει **μεταξύ άλλων ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας, 6 αερόσακους, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air condition, υπολογιστή ταξιδίου και ραδιοCD με mp3, ενώ η τιμή του μεταλλικού χρώματος είναι 495 ευρώ.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Εαν παίζει περίπτωση το βασικό να μην έχει αιρκοντίσιον ... τότε τα παραπάνω λεφτά είναι επιβεβλημένα και το βασικό μόνο για κράχτης ότι υπάρχει και φτηνό ενώ η ζήτηση θα υπάρχει αναγκαστικά για το ακριβότερο δευτερο.Από την ανακοίνωση:
Στο βασικό εξοπλισμό του (Ambiente) το αυτοκίνητο **συμπεριλαμβάνει **μεταξύ άλλων ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας, 6 αερόσακους, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air condition, υπολογιστή ταξιδίου και ραδιοCD με mp3, ενώ η τιμή του μεταλλικού χρώματος είναι 495 ευρώ.
Δεν το πρόσεξα!
Ίσως τότε να παίζει διαφορά a/c στην πρώτη με clima ή κάτι τέτοιο στην δεύτερη. -
Είδα σήμερα φευγαλεα ένα να κυκλοφορεί στην Πάτρα. Σα Fiesta που βγήκε από την Προκρούστειο κλίνη είναι...
-
Τη Δευτερα που θα ειμαι στην αντιπροσωπεια του Σφακιανακη στο Περιστερι θα παω να το δω...
-
Εδώ πάντως λέει πως σε όλες τις εκδόσεις θα είναι στανταρ το ηλεκτρονικό μπλοκέ και σε όλους τους Ecoboost το start-stop. καλό μου φαίνεται αυτό, ιδίως το πρώτο. Επίσης ο κλιματισμός είναι στανταρ στην Sport, ούτε καν στην Trend; Εκτός αν το έχουν αφήσει έτσι για να κάνουν τίποτα προσφορές μετά όπως είπε ο spiros. Τέλος από ότι κατάλαβα η διαφορα των 150 ίππων από τους 180 είναι 1.500 ευρώ.
-
Μολις γυρισα απο την Ford Στακορ στην Λ.Αθηνων , ειδα το νεο Focus harchback και εκατσα λιγο στο εσωτερικο του .
Απο κοντα το μπροστινο μερος ειναι καλυτερο απ' οτι στις φωτογραφιες και μαλιστα ειναι και λιγο φουσκωμενο , το πισω μερος ομως ειναι απογοητευση
Το εσωτερικο του το ειδα ελαχιστα αλλα με μια πρωτη ματιά φαινεται αρκετα καλο και ποιοτικο , μου αρεσε αρκετα το καθισμα και ο πινακας οργανων ο οποιος εχει ενα ωραιο λευκο φως , εντυπωση μου εκανε το χειροφρενο το οποιο σηκωνεται ψηλα σαν π.....
Το αμαξι που ειδα θα το χρησιμοποιήσουν για test drive και σε 1-2 μερες θα ειναι διαθεσιμο για οδηγημα -
Τα 4d ποτε ερχονται?
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Βλέποντας τις τιμές στην κεντρική ιστοσελίδα των 4Τ, μήπως το αυτοκίνητο είναι κάπως τσιμπημένο;
Απλά ως εντύπωση.
κλασσικη Ford, σε λιγους μηνες θα αρχισουν τις προσφορες και μειωσεις...
Κλασσικη Ford αλλα καλο ειναι αυτο.
-
Νομίζω ότι μόνο το Φοκους δεν έχει προσφορά αυτή τη στιγμή.
Πάντως αυτά που προσφέρει συνολικά σαν αυτοκίνητο είναι πάρα πολλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Ford Focus 2011