-
Μακαρι να μην ειναι Photoshop!!
-
Με μια τέτοια γραμμή στο πίσω μέρος και όχι ... χαμηλοτάβανο hatcback, θα συγχωρούσα την άσχημη μάσκα.
Κάπως έτσι θα ξεχωρίσει απο τον ανταγωνισμό του Megane coupe, Astra GTC, Scirocco ή και το ProCeed που παρα την διαφορετικότητα τους έχουν μια παραπλήσια σχεδίαση. -
Είμαι ο μόνος που αισθάνεται ότι η παγκοσμιοποίηση (μετάφραση: αμερικανοποίηση και απο-ευρωποίηση) του Focus και γενικότερα όλων των μοντέλων της Ford είναι άσχημη εξέλιξη;
-
Δεν εισαι ο μονος ,αν το Focus ερθει με αυτους τους προφυλακτηρες και τα φωτα στην Ευρωπη λογικα θα φαει τα μουτρα του και γι'αυτο ελπιζω η Ευρωπαικη εκδοση να εχει αλλαγες, το Fiesta απο την αλλη ειναι πολυ ομορφο και ξεχωριστο
-
Βλέποντας το Fiesta καθημερινά στην δουλειά μου διαπίστωσα ότι ήθελε το χρόνο του για να το αποδεχτώ αισθητικά. Η αρχική μου άποψη ήταν όχι και τόσο καλή, τώρα το θεωρώ αρκετά όμορφο (με το 3θυρο ωραιότερο). Δεν εχει συνηθισμένο στυλ.
Ίσως το ίδιο συμβεί και στο Focus που σχεδιαστικά το βλέπω με το καιρό στις φωτογραφίες συμπαθητικό με μόνη ένσταση την πρόσοψη με τα βαμμένα κολονάκια στην μεγάλη εισαγωγή στον προφυλακτήρα που μου δείχνει ... Alien.
Στην ST έκδοση σε κάποιο άλλο χρώμα πέρα απο το εμετικό του λανσαρίσματος θα το έλεγα και όμορφο σαν 5θυρο αλλά ... υπάρχουν και ομορφότερα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βλέποντας το Fiesta καθημερινά στην δουλειά μου διαπίστωσα ότι ήθελε το χρόνο του για να το αποδεχτώ αισθητικά. Η αρχική μου άποψη ήταν όχι και τόσο καλή, τώρα το θεωρώ αρκετά όμορφο (με το 3θυρο ωραιότερο). Δεν εχει συνηθισμένο στυλ.
Ίσως το ίδιο συμβεί και στο Focus που σχεδιαστικά το βλέπω με το καιρό στις φωτογραφίες συμπαθητικό με μόνη ένσταση την πρόσοψη με τα βαμμένα κολονάκια στην μεγάλη εισαγωγή στον προφυλακτήρα που μου δείχνει ... Alien.
Στην ST έκδοση σε κάποιο άλλο χρώμα πέρα απο το εμετικό του λανσαρίσματος θα το έλεγα και όμορφο σαν 5θυρο αλλά ... υπάρχουν και ομορφότερα.Μην ανησυχείς δεν ειναι τιποτα , ξερω ενα πολυ καλο οφθαλμιατρο να σου συστησω
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μην ανησυχείς δεν ειναι τιποτα , ξερω ενα πολυ καλο οφθαλμιατρο να σου συστησωΠάω για laser σε λίγο καιρό!
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Είμαι ο μόνος που αισθάνεται ότι η παγκοσμιοποίηση (μετάφραση: αμερικανοποίηση και απο-ευρωποίηση) του Focus και γενικότερα όλων των μοντέλων της Ford είναι άσχημη εξέλιξη;Όχι. Πολλοί αρχίζουν και το πιστεύουν. Αν και έχω γράψει πάλι, σημειωσέ το. H ford-USA έχει αναλάβει την εξέλιξη του νέου Μοντέο . Και μιλάμε ότι αυτό συμβαίνει όταν την ίδια ώρα διάβαζεις αμερικάνικα σάιτ να ουρλιάζουν γιατί δεν ήρθε το παρών Μοντέο στις ΗΠΑ έστω και σαν Μέρκιουρυ.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μην ανησυχείς δεν ειναι τιποτα , ξερω ενα πολυ καλο οφθαλμιατρο να σου συστησω
Πάω για laser σε λίγο καιρό!
αληθεια ? καλη επιτυχια τοτε
-
Μια μικρη παρουσιαση του αυτοκινητου . Ειλικρινα το θεωρω σχεδιαστικα αθλιο , μεχρι και τα καθισματα με χαλανε (2:15 )
-
Με τετοιο σκ@τοχρωμα που του βαζουν πως να αρεσει το αμαξακι? Σε πιο σκουρα χρωματα δεν θα φαινονται και τα κωλονακια μπροστα!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μην ανησυχείς δεν ειναι τιποτα , ξερω ενα πολυ καλο οφθαλμιατρο να σου συστησω
Πάω για laser σε λίγο καιρό!
αληθεια ? καλη επιτυχια τοτε
Ευχαριστώ!
Σε πιο σκουρα χρωματα δεν θα φαινονται και τα κωλονακια μπροστα!
+1
Μόνο σε μαυρο!Από το βίντεο μου άρεσαν τα καθίσματα σε σχεδίαση, όπως και τα πίσω και μπροστά φώτα. Παρόλ' αυτά το βάζω κάπου στην μέση αισθητικά.
Leon, νεα C4 (μην πω για DS4), Giulietta, Bravo, 116, Αstra, ... QQ, τα θεωρώ πολύ πολύ ωραιότερα 5θυρα της αγοράς. -
Βλεποντας το βιντεο καταληγω στα εξης:
Χριστε μου πως ειναι ετσι τα πισω φωτα??? Μα καλα, λιγο πριν την εγκριση του σχεδιου τα εφτιαξαν??
Το εσωτερικο μου θυμιζει το δικο μου σε φιλοσοφια, απλως καναν καποιες βελτιωσεις. Μου αρεσε
Μπροστα ειναι ωραιο ενω εχει και LED!!!!
Για να δουμε.....Το επομενο μου αυτοκινητο?? -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Για να δουμε.....Το επομενο μου αυτοκινητο??Να το πάρουμε απο μισό. Κρατάω το πίσω μέρος και παίρνεις το μπροστά!!!
-
Να δείτε που στο τέλος θα αρέσει!
-
πίσω είναι όμορφο... Στα πλάγια είναι αρκετά συμπαθητικό και μπρος άθλιο
Αν μου έλεγες τι αμάξι είναι χωρίς να έχει κάποιο σήμα focus δεν θα έλεγα πάντως -
μπροστά δεν παλεύεται!
κρίμα κρίμα κρίμα
έχει τόσο καλή σχεδιαστική γραμμή η γκάμα της Ford, έχει καλό εσωτερικό έχει τους νέους turbo κινητήρες και κάνουν τόσο τεράστια πατάτα στη μούρη. -
Δεν είναι και τόσο άσχημο ρε παιδιά.
Το μοναδικό που δεν μου αρέσει και τόσο είναι ο εμπρός προφυλακτήρας... κατα τα άλλα, μια χαρά αμαξάκι. -
Δια στόματος Ford ... ΔΕΝ θα υπάρξει coupe ή 3θυρη ή όπως αλλιώς πείτε τη έκδοση του Focus!
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle.aspx?AR=254436 -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δια στόματος Ford ... ΔΕΝ θα υπάρξει coupe ή 3θυρη ή όπως αλλιώς πείτε τη έκδοση του Focus!
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle.aspx?AR=254436Αναρωτιεμαι πως θα τα παει στις πωλησεις αυτο το Focus με τετοιο desing και έλλειψη 3θυρης εκδοσης παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην βγαλουν 3πορτο.
Κραταω απο την ειδηση οτι θα υπαρξει ανταγωνιστης του scirocco απο την Ford (capri ??? )
Ford Focus 2011