-
1ª 8,1
2ª 14,8
3ª 22,3
4ª 29,3
5ª 36,8
6ª 43,8
R 7,9 -
Πω, πω, τελείως 'ντηζελάτες' σχέσεις ...
Ευχαριστώ και πάλι !
-
Δε πινει παιδια το αμαξι.Πινει αναλογως με το ποδι σου.
-
Govus πάρε την καινούργια A class Αφού εκεί θες να καταλήξεις. Αν θές και κάτι απο γαλλία με τον αισχρό 1.5 dci θα είσαι ολοκληρωμένος .
[spoiler:2y6a3pk3]Η τσέπη δεν ξέρω αν θα είναι ολοκληρωμένη μετά [/spoiler:2y6a3pk3] -
Προς ολους τους χρηστες 1.6 ecoboost,
1/ Tι καταναλωση εχει; Ειτε με 150 ειτε με 180 αλογα...
2/ Εχει βγαλει προβληματακια/θεματα; Γιατι η Φορντ μολις παρουσιασε τον νεο 1.5 ecoboost που και αυτος θα φτανει τα 180 αλογα...Και γενικά υπαρχει κανεις να μας πει τι λεει το Mk3 Φοκους απο θεματα τριξιματος-αξιοπιστιας κτλ ;
Σκεφτομαι την 150αρα εκδοση Mk3 + ενα προγραμματακι στα 200... test drive επικειται...
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Προς ολους τους χρηστες 1.6 ecoboost,
1/ Tι καταναλωση εχει; Ειτε με 150 ειτε με 180 αλογα...
2/ Εχει βγαλει προβληματακια/θεματα; Γιατι η Φορντ μολις παρουσιασε τον νεο 1.5 ecoboost που και αυτος θα φτανει τα 180 αλογα...Και γενικά υπαρχει κανεις να μας πει τι λεει το Mk3 Φοκους απο θεματα τριξιματος-αξιοπιστιας κτλ ;
Σκεφτομαι την 150αρα εκδοση Mk3 + ενα προγραμματακι στα 200... test drive επικειται...
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2
Σρο Clubford δεν ειχε αναφερθει κατι μεμπτο νομιζω, σχετικα με την αξιοπιστια του Εκομπουστ. Μηπως να πηγαινες για το 180αρι?
Οδηγικα εμενα μου αρεσε, εμφανισιακα ομως... -
Πιστευω τσαμπα λεφτα ειναι το 180ρι καθως δεν εχει και πολλα συν στη καθημερινη χρηση (βασικα κανενα λαθος! ). Καταναλωση απο οτι μου εχουν πει οπως προειπα ειναι οτι οσο το πατας καιει.Οικονομικα μπορεις να πας παρα πολυ ευκολα και το αμαξι ειναι γρηγορο και δεν υστερει καπου εκτος απο την οδηγικη συμπεριφορα που υστερει καπως σε σχεση με τα παλιοτερα αλλα ειναι ανετο παντου και παντα!
-
@ Govus νεα υπογραφη βλεπω... να πουμε καλοταξιδο??
-
(έκανα και μια ...500άρα χιλιόμετρα σήμερα )
-
Μεγιες, καλοταξιδο κ καλα πατηματα.. Περιμενουμε φωτο!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
:shifty:(έκανα και μια ...500άρα χιλιόμετρα σήμερα )
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Επιτέλους άλλος ένας που φεύγει απο το γαλλικό μπλόκ και έρχεται στο στιβαρό Γερμανικό. Έυγε -
Καλοταξιδος!! Τι εκδοση πηρες?
-
Την Trend (που έχει τα πάντα, κατά την προσωπική μου άποψη...) .
Θωμά, σκίζεται η καρδιά μου για το Clio, μακάρι να το 'παιρνε κάποιο παιδί από το φόρουμ ... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Την Trend (που έχει τα πάντα, κατά την προσωπική μου άποψη...) .
Θωμά, σκίζεται η καρδιά μου για το Clio, μακάρι να το 'παιρνε κάποιο παιδί από το φόρουμ ...Μια πλάκα έκανα
Πάντως αν δεν είχε αμάξι ο αδερφός μου θα ήμουν πελάτης σου -
Καλή επιλογή για οικογενειακό. Γρήγορο, ασφαλές, καλοεξοπλισμένο. Να το χαρείς αγαπητέ!!!
-
καλοτάξιδο
τελικά ποσο το πήρες?
μια χαρα ο εξοπλισμος της τρεντ απλά νομίζω πως δεν εχει τριπ κομπιουτερ+cruise control? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
καλοτάξιδο
τελικά ποσο το πήρες?
μια χαρα ο εξοπλισμος της τρεντ απλά νομίζω πως δεν εχει τριπ κομπιουτερ+cruise control?Τριπ κομπιουτερ εχει. CC δεν εχει!
-
Καλοταξιδο το foci!Τι χρωμα το αγορασες?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
καλοτάξιδο
τελικά ποσο το πήρες?
μια χαρα ο εξοπλισμος της τρεντ απλά νομίζω πως δεν εχει τριπ κομπιουτερ+cruise control?Σας ευχαριστώ όλους παιδιά !
Όσο λέει στην υπογραφή (έχω βάλει και τους τόκους ...). Η τιμή της προσφοράς ήταν 14.500 συν 150 € για τα τέλη !
Όντως, δεν έχει cc, αλλά ποιος νοιάζεται ;
Ασημί είναι George... -
Και για να μην σας κρατάω σ' αγωνία, πήγα κι ήρθα χθες στο χωριό μου (Αρκαδία, γύρω στα 450 χλμ.), με ταχύτητες στρωσίματος, καίγοντας βάσει tc 6,5 λίτρα/100, με μέση ταχύτητα 78 km/h...
Ford Focus 2011