-
Aν και τα πισω φωτα δεν του πανε και τοσο ειναι παρα πολυ ωραιο.Ειδικα στο λευκο θα πρεπει να τα σπαει.
-
Το 3θυρο πάντως όμορφο είναι ... Τελικα ένα λιγοτερο 'alien' (προσπαθώ να θυμηθώ σε ποια ταινία υπήρχε ένα εξωγήινο ον που είχε παραξενα σαγόνια) να βάλουν και θα έχουν ένα όμορφο και αποδεκτό αποτελεσμα.
-
Αυτη τη γραμμη την εχει και ενα καινουριο nissan που ειναι καπως σαν suv!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αυτη τη γραμμη την εχει και ενα καινουριο nissan που ειναι καπως σαν suv!Aυτή τη γραμμή την έχει ένα καινούριο CITROEN που είναι κάπως σαν suv!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το 3θυρο πάντως όμορφο είναι ... Τελικα ένα λιγοτερο 'alien' (προσπαθώ να θυμηθώ σε ποια ταινία υπήρχε ένα εξωγήινο ον που είχε παραξενα σαγόνια) να βάλουν και θα έχουν ένα όμορφο και αποδεκτό αποτελεσμα.
Μπλιαχ
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτη τη γραμμη την εχει και ενα καινουριο nissan που ειναι καπως σαν suv!
Aυτή τη γραμμή την έχει ένα καινούριο CITROEN που είναι κάπως σαν suv!
Καλύτερη η εκτέλεση της Citroen
-
για την ακριβεια το Citroen εχει μηδενικη επαφη με το Focus σαν σχεδιο... Απο την μια ενας αχταρμας, και απο την αλλη ενα αρμονικο σχεδιο....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
για την ακριβεια το Citroen εχει μηδενικη επαφη με το Focus σαν σχεδιο... Απο την μια ενας αχταρμας, και απο την αλλη ενα αρμονικο σχεδιο....Οι άτιμοι οι Γάλλοι έχουν φινέτσα.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
για την ακριβεια το Citroen εχει μηδενικη επαφη με το Focus σαν σχεδιο... Απο την μια ενας αχταρμας, και απο την αλλη ενα αρμονικο σχεδιο....
Οι άτιμοι οι Γάλλοι έχουν φινέτσα.
Αμ τι..Βεβαια παιζουν ρολο πολλοι παραγωντες οπως ο φωτισμος και οι Γαλλοι πειραματιζονται πολυ με led....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μια βολτα στο Παρισι θα πείσει τους παντες για το αν εχουν η οχι ,γουστο και φινέτσα οι γαλλοι ...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Μια βολτα στο Παρισι θα πείσει τους παντες για το αν εχουν η οχι ,γουστο και φινέτσα οι γαλλοι ...
Φυσικα μου εχουν πει και φιλοι μου...Οι Γαλλοι εχουν φρου φρου και αρωματα και το Παρισι ηταν πολυ βρομικο....Αλλα χωρις να δουμε τιποτα απο κοντα δε μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα....
-
....o.k
-
Άμα πάρω και εγώ μια φόρο από τον Παρθενώνα τον λευκό Πύργο και διάφορα αλλά μέσοι στην Ελλάδα δε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για τη καθαριότητα μιας χώρας...Φιλικά πάντα και είμαστε οφφ γιατί εδώ μιλάμε για το πολυαγαπημενο κατα τον κόσμο focus που σε άλλους θα είναι ένα άλλο ford αλλά για εμένα είναι κάτι ξεχωριστό...
-
Άμα πάρω και εγώ μια φόρο από τον Παρθενώνα τον λευκό Πύργο και διάφορα αλλά μέσοι στην Ελλάδα δε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για τη καθαριότητα μιας χώρας...Φιλικά πάντα και είμαστε οφφ γιατί εδώ μιλάμε για το πολυαγαπημενο κατα τον κόσμο focus που σε άλλους θα είναι ένα άλλο ford αλλά για εμένα είναι κάτι ξεχωριστό...πολυαγαπημενο? Αμαξι του σωρου ειναι και τεραστιο μερος των πωλησεων γινεται επειδη απλα ειχε μεγαλυτερο χωρο αποσκευων η ηταν σε καλυτερη τιμη... Εσενα μαλιστα ειναι πολυαγαπημενο... δεν ξερεις γιατι, απλα επειδη το εχεις τωρα και δεν θες να προδωσεις την αγαπημενη σου Α.Ε. (αληθεια, ποσες μετοχες εχεις? Κανα αλλο αμαξι ειδες ποτε?)
Αυτα για να τα λεμε λιγο ποιο χυμα...
Απο εκει και περα... το Citroen δεν ειναι ομορφο λογω καποιου φωτισμου... δεν κρινουμε φωτιστικα εδω.. το σχεδιο κρινουμε. Και ως σχεδιο το Citroen εχει συνεχεια, it flows... ειναι αρμονικο... το αλλο οχι .-
-
Ναι μονο εμένα μου αρέσει το αμάξι μου....Μήπως ήταν πρώτο το μικρομεσαιο που έφερε πολλαπλούς συνδέσμους στον χώρο των μικρομεσαίων;Βέβαια κατα τα αλλά δεν είναι πετυχημένο...Τα focus στην Ελληνικη αγορά είναι μέσα στα τοπ δέκα αυτοκίνητα που πουλάνε και δεν έχει ούτε μικρού κυβισμού δυνατό η τουρμπο κινητήρες αλλά παραμένει ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και είναι γερασμενο σε σχέση με τον συναγωνισμό αλλά πουλάει.Μάλλον θα υπάρχουν και άλλοι σαν κι εμένα....
-
Φινέτσα δεν είναι νομίζω η καθαριότητα ( ή έστω μόνο η καθαριότητα ).
To πρώτο Focus κάτι είχε να πεί...το δεύτερο έμοιαζε αποστωμομένο.
Το δε τρίτο...θα δείξει. -
Ναι μονο εμένα μου αρέσει το αμάξι μου....Μήπως ήταν πρώτο το μικρομεσαιο που έφερε πολλαπλούς συνδέσμους στον χώρο των μικρομεσαίων;Βέβαια κατα τα αλλά δεν είναι πετυχημένο...Τα focus στην Ελληνικη αγορά είναι μέσα στα τοπ δέκα αυτοκίνητα που πουλάνε και δεν έχει ούτε μικρού κυβισμού δυνατό η τουρμπο κινητήρες αλλά παραμένει ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και είναι γερασμενο σε σχέση με τον συναγωνισμό αλλά πουλάει.Μάλλον θα υπάρχουν και άλλοι σαν κι εμένα....γουαου... συγκλονιστηκε ο ελληνας/γαλλος/πορτογαλλος ξερεις.. που δεν εχει ιδεα τι κανει η αναρτηση! Επισης σχετικα με τις πωλησεις... κεκτημενη ταχυτητα... αλλα ας το παρουμε και απο την αλλη... πολυαγαπημενα λοιπον τα accent και auris...
Μην βαζεις στην ιδια μοιρα με σενα, αλλους ανθρωπους που ετυχε να εχουν το ιδιο αμαξι και το πηραν για τελειως αλλους λογους αλλα τελος παντων ξερουν να αιτιολογησουν την επιλογη τους... αλλα και παλι αυριο θα διαλεγαν καποιο αλλο αμαξι αμα τους βολευε καλυτερα.... σε αντιθεση με σενα που το εχεις παρει πατριωτικα το θεμα.
Να στο θεσω ακομα ποιο ωμα, αν ο μπαμπας σου επαιρνε Golf, θα κρατουσες πλακατ με GOLF και θα κοιμοσουν σε μαξιλαρι με σημα της VW πανω του... (το Golf ειναι ενδεικτικο.. βαλε στην θεση του οποιο αμαξι θες). Σιγα τον πολυελαιο δλδ αυτο το Ficus ποια που τεσπα... ξεπερασμενο ειναι πλεον σε ολα. Εξαρχης αλλωστε το Mk2 δεν ηταν αυτο που επρεπε...
Τελικα ποσες μετοχες εχεις?
-
Ναι μονο εμένα μου αρέσει το αμάξι μου....Μήπως ήταν πρώτο το μικρομεσαιο που έφερε πολλαπλούς συνδέσμους στον χώρο των μικρομεσαίων;Βέβαια κατα τα αλλά δεν είναι πετυχημένο...Τα focus στην Ελληνικη αγορά είναι μέσα στα τοπ δέκα αυτοκίνητα που πουλάνε και δεν έχει ούτε μικρού κυβισμού δυνατό η τουρμπο κινητήρες αλλά παραμένει ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και είναι γερασμενο σε σχέση με τον συναγωνισμό αλλά πουλάει.Μάλλον θα υπάρχουν και άλλοι σαν κι εμένα....
γουαου... συγκλονιστηκε ο ελληνας/γαλλος/πορτογαλλος ξερεις.. που δεν εχει ιδεα τι κανει η αναρτηση! Επισης σχετικα με τις πωλησεις... κεκτημενη ταχυτητα... αλλα ας το παρουμε και απο την αλλη... πολυαγαπημενα λοιπον τα accent και auris...
Μην βαζεις στην ιδια μοιρα με σενα, αλλους ανθρωπους που ετυχε να εχουν το ιδιο αμαξι και το πηραν για τελειως αλλους λογους αλλα τελος παντων ξερουν να αιτιολογησουν την επιλογη τους... αλλα και παλι αυριο θα διαλεγαν καποιο αλλο αμαξι αμα τους βολευε καλυτερα.... σε αντιθεση με σενα που το εχεις παρει πατριωτικα το θεμα.
Να στο θεσω ακομα ποιο ωμα, αν ο μπαμπας σου επαιρνε Golf, θα κρατουσες πλακατ με GOLF και θα κοιμοσουν σε μαξιλαρι με σημα της VW πανω του... (το Golf ειναι ενδεικτικο.. βαλε στην θεση του οποιο αμαξι θες). Σιγα τον πολυελαιο δλδ αυτο το Ficus ποια που τεσπα... ξεπερασμενο ειναι πλεον σε ολα. Εξαρχης αλλωστε το Mk2 δεν ηταν αυτο που επρεπε...
Ρε συ corsair τι καθεσαι και προσπαθεις να εξηγησεις ?Τσαμπα αναλωνεσαι και προσπαθεις να πεις καποια πραγματα που????...... στον Γιωργο που ειναι 17 ετων.
Ο Γιωργος ειναι αρκετα μικρος σε ηλικια και βλεπει αλλιως τα πραγματα( δεν το λεω με κακη προθεση ,ουτε υπονοω κατι ).
Αν νομιζει οτι το φοκους μκ1 ειναι πλεον αμαξαρα αστον να το νομιζει ,μεχρι να βγαλει το διπλωμα και να ερθει ο καιρος να διαλεξει καποιο δικο του αυτοκινητο θα εχει αλλαξει 20 γνωμες -
Για μενα το focus I επρεπε να φτιαξει την σχεδιαση και την οδικη συμπεριφορα και το εκανε, στο ΙΙ κοιταξαν να βελτιωσουν την ποιοτητα (ειδικα στο εσωτερικο) και το κανανε, τωρα στο ΙΙΙ αυτο που επρεπε να κανουν ηταν να βγαλουν νεους κινητηρες και οπως ανακοινωσαν θα το κανουν και αυτο.
-
γουαου... συγκλονιστηκε ο ελληνας/γαλλος/πορτογαλλος ξερεις.. που δεν εχει ιδεα τι κανει η αναρτηση! Επισης σχετικα με τις πωλησεις... κεκτημενη ταχυτητα... αλλα ας το παρουμε και απο την αλλη... πολυαγαπημενα λοιπον τα accent και auris...
Παντα μου αρεσε το ficus που λες και εγω ειχα πει στον πατερα μου να παμε να το δουμε.Πηγαινα πεμπετη δημοτικου και θυμαμαι την ωρα και τη στιγμη που ο πατερας μου πηγαινε απο αντιπροσωπια σε αντιπροσωπια να δει αυτοκινητο...Τεσπα...Και οπως λες golf να αγοραζε δε θα μου αρεσε παντα θα με ετρωγε να ειχαμε ενα focus.Αλλο που το απεκτησε εκανε το χατηρι μου του αρεσε και αυτουνου και το αγορασε...Το focus μπορει να ειναι ξεπερασμενο αλλα καλα κρατει...Μετοχες δεν εχω...Τρελα εχω...Και η τρελα δε παει μονο στα βουνα ειναι και μεσα στο μυαλλο μου...Και οσο αναφερεσαι για το golf προσωπικα πιστευω οτι αυτο το υπερτιμημενο golf μολις βαλανε τους tsi για εμενα εχασε καθε αξια το συγκεκριμενο αμαξι...Μου αρεσαν τα golf.Ειχε και ο Θειος μου mkI να ναι καλα εκει που ειναι...Αυτα....
Ford Focus 2011