-
Ωραίο το 3θυρο, αλλά χωρίς -πολύ- μεγάλη ζάντα θα μοιάζει σαν τεράστιος στραβοχυμένος λουκουμάς...Ελπίζω η Ford να κάνει την έκπληξη και να μην το κυκλοφορήσει σε έκδοση 1.4 με 80 άλογα και σιδερένια ζαντούλα 15 ιντσών...
Στο 5θυρο πόσο θα κατεβαίνει το πίσω παράθυρο; Ή θα είναι στυλ Aygo/107/C1;
-
Πολύ όμορφο με το πισω μέρος να είναι αρκετά ενδιαφέρον και όχι η παραφωνία του σημερινού ,κατα τα άλλα όμορφου, μοντέλου. Η Ford έχει αποδείξει πως επιτυχώς μπορεί να περάσει σε επόμενο (σχεδιαστικό) στάδιο και δε θα ήθελε να μείνει σε αυτό το τομέα. H Honda άνοιξε το χωρό στα μικρομεσαία με τις VW,OPEL και Alfa Romeo να φαίνεται πως θα ακολουθήσουν άμεσα.
-
Η Ford έχει τολμήσει σχεδιαστικά και τις βγήκε σε καλό.
Θα το ξανακάνει πιστεύω στην 3η γενιά Focus, και την επόμενη (ποιά είναι?) του Μondeo
-
Ωραίο το 4πορτο αλλά 8α αλλάξει τόσο νωρίς το focus και έχουν ήδη έτοιμο σχέδιο?!!! Τέλος πάντων πολύ ωραίο το σχέδιο αλλά θα έπρεπε με αυτό να έχει βγεί ήδη και όχι αμέσως αλλαγή. Τα ίδια που έκανε και με το προηγούμενο Mondeo που το άλλαξε στα μέσα εντελώς.
-
Ίσως να είναι computerised, στην δεύτερη φωτογραφία όπου είναι ένα GHIA έχει ζάντες ίδιας σχεδίασεις με τις ζάντες του τωρινού GHIA μόνο που είναι σε μεγαλήτερη διάσταση....μου ψιλοβρομάει, επίσης τα πίσω δισκόφρενα....(λέτε το ΙΙΙ να το βγάλουν απο την αρχή με δίσκους πίσω?):ysterical: είναι τεράστια όσο ακριβώς και τα μπροστινά, και τρίτων υπήρχε μαι φήμη για facelift μέσα στο 2007, όχ ιγια αλλαγή μοντέλου...τώρα τι να πώ!
ΥΓ Τα καινούργια αυτοκίνητα της Ford θα μοιάζουν πολυ sto IOSIS, το οποίο δεν ήταν απλά ένα concept car αλλά και κάτι σαν τεστ, είχαν ίσως σκοπό να αλλάξουν ριζικά την σχεδίαση προς αυτή τη μορφή, είδαν ότι άρεσε στον κόσμο....άρεσε πολύ όμως, και αποφάσισαν τελικά να το κάνουν!
-
Πολύ όμορφο σαν σχέδιο, σίγουρα καλύτερο του ΙΙ...
-
http://www.sportime.gr/articles_inside. ... e_id=40877
Απ' όσο καταλαβαίνω εννοεί focus για την Αμερικανική αγορά καθώς το υπάρχον Ευρωπαικό δεν κυκλοφόρησε εκεί όπου έχουν μείνει με το παλιό.
-
θετικο το οτι περναει επιτελους το kinetic design στο focus
αρνητικο για τον τοιχο που θα βαρανε πανω του τα κεφαλια τους οι αγοραστες της (ομολογουμενως unattractive) 2ης γενιας
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=40877Απ' όσο καταλαβαίνω εννοεί focus για την Αμερικανική αγορά καθώς το υπάρχον Ευρωπαικό δεν κυκλοφόρησε εκεί όπου έχουν μείνει με το παλιό.
Αυτό εννοεί. Δεν θα έρθει Ευρώπη αυτό.
-
Ωχ,ένα (νέο) Mondeo που μπήκε στο πλυντήριο....
-
Ωχ παναγίτσα μου τι ειν' τούτο
Καλή μου ford μην το φέρεις από ευρώπη μεριά αυτό, και σου υπόσχομαι ότι από εδώ και μπρος θα είμαι καλό παιδί.
-
Μόνο εμένα μου αρέσει το ΜΚ2, και δεν μου αρέσει το ΜΚ1? Ειδικά στο ΜΚ1 το εσωτερικό του ήταν υπεράθλιο και κρίμα γιατί το αμάξι ήταν αστέρι (μηχανής εξαιρουμένης )
Το καινούργιο καλό φαίνεται αν και μου φαίνεται λίγο στενόψηλο, μακάρι να διατηρήσει τις φαρδουλόχαμηλες αναλογίες του ΜΚ2
Για το αμάξι τώρα, το κορυφαίο της κατηγορίας, δύσκολα δεν θα ίκανοποιεί και στην επόμενη έκδοση...
-
Είπαμε δεν πρόκειται να έρθει Ευρώπη ποτέ, θα παραμείνει στην Αμερική για καλή μας τύχη και θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την κατρακύλα των πωλήσεων του παμπάλαιου πλέον MkI. Το θέμα είναι οτι δεν μιλάμε για ένα Focus που βασίζεται στην καινούργια πλατφόρμα των S40, Mazda 3, Focus MkII αλλά απλώς για ένα καινούργιο σχέδιο πάνω στο πλαίσιο του MkI με μερικές βελτιώσεις.
http://www.caranddriver.com/autoshows/1 ... focus.html -
Δηλαδή τα υπόλοιπα χατσμπακς(C4,LEON,307,GOLF,MEGANE,CIVIC κα)θεωρούνται όμορφα και πέσατε να το φάτε;
-
Ναι, γιατί;
-
Doctor Ντίνε βρίσκεις όμορφο το μεγκάν το σιβικ και το λεον και σε χαλάει το φόκους;
οκ
-
Δεν είπα ότι με χαλάει το φόκους (1 και 2), είπα ότι βρίσκω αρκετά από αυτά που ανέφερες αρκετά ωραία.
-
Εμένα πάντως με χαλάει (και) το φόκους 2
Αυτό που ποστάρατε εδώ σαν III το βρίσκω σκέτο κουκλί..*
*βίτσια είναι αυτά
-
Μη μαλωνετε ρε,ολα ειναι ομορφα-beauty is in the eye of the beholder,που ελεγα στα 15 μου οταν διαβαζα για proficency
μονο το 307 ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ασχημο
και το civic εχει ημιακαμπτο
-
Το 307 είναι πανάσχημο και έχει και ημιάκαμπτο. Μην το ξεχνάς αυτό ρε.
Ford Focus 2011