Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2008
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2008
    • 1
    • 2
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 8 / 10
    Ελληνικοί Αγώνες
    57
    189
    723
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      ktrinity last edited by

Κρίμα που υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση μεταξύ σας παιδιά.. Χωρίς να ξέρω κανέναν σας με λυπεί η εικόνα που βλέπω (του τσακωμού) αλλα ευχαριστώ για την βοήθεια!

Κύριε Χρήστο όντως σκλήρηνα το αμάξι πίσω και το άφησα έτσι, ΑΚΡΙΒΩΣ για τον λόγο που είπατε!
      Μου έδωσε μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Οταν ξεκόλλησε σε εκίνο το σημείο βέβαια, δεν έγινε απότομα (πεζό φάση) και επανήλθε το ίδιο ομαλά! Αλλα θα το ψάξω όσο μπορώ!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        dae last edited by

Ο χρήστης antonis papa έγραψε:
        file sierrars500 1on eimai 1os a5 k 2on to O......A ti simenei??

OΠΑ ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΟΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!

• P
          platis last edited by

Ο χρήστης ktRinity έγραψε:
          Κρίμα που υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση μεταξύ σας παιδιά.. Χωρίς να ξέρω κανέναν σας με λυπεί η εικόνα που βλέπω (του τσακωμού) αλλα ευχαριστώ για την βοήθεια!

Κύριε Χρήστο όντως σκλήρηνα το αμάξι πίσω και το άφησα έτσι, ΑΚΡΙΒΩΣ για τον λόγο που είπατε!
          Μου έδωσε μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Οταν ξεκόλλησε σε εκίνο το σημείο βέβαια, δεν έγινε απότομα (πεζό φάση) και επανήλθε το ίδιο ομαλά! Αλλα θα το ψάξω όσο μπορώ!!

Κωστα διαφωνω. Δεν ξεκολησε ομαλα. Το οτι το επανεφερες σωστα, ειναι αλλο θεμα και μπραβο σου. Σκεψου ομως το ξεκολημα να γινει οχι με 40-50, αλλα με 140-150!!! Αρα ψαχνε...

• K
            ktrinity last edited by

Μα βέβαια και δεν το περνάω στο ντούκου και θα ψάξω τί και πώς.
            Πριν την 8 δεν ξεκόλλησε με λίγα πάντως!

• A
              antonis-papa last edited by

des kalitera sunolo agwna.....termatisantes k mi paranomoi...!!!!tote tha deis oti eimai 1os..!! 1os den einai panta o pio grigoros....alla o pio swstos grigoros k exupnos mazi..!!! opws stin pititsa px exasa logo malakias mou k emeina apo venzina..k den eipa tipota..axize i niki ston tsoko..!!etsi k twra to idio isxiei..!!

• D
                dae last edited by

ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ RALLY.GR O ΠΡΩΤΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΙΝΗ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ 'ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΣ', Ε! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ 2,5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΓΚΑΖΙ....... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

• S
                  spyro last edited by

Ο χρήστης dae έγραψε:
                  ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ RALLY.GR O ΠΡΩΤΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΙΝΗ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ 'ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΣ', Ε! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ 2,5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΓΚΑΖΙ....... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Αγαπητέ dae, εσύ σαν θεατής δεν μπορείς να δεις διαφορά 2,5 δευτ ούτε σε 6χλμ αλλά ούτε σε 3 χλμ, εκτός και αν γίνει κάποιο 'χοντρό' λάθος σε ένα σημείο της διαδρομής. Επίσης οι περισσότεροι πατάνε όσο γκάζι έχουνε, στις αναβάσεις όμως μετράνε οι λεπτομέρειες στο στήσιμο και πολλά άλλα.... Δώσε συγχαρητήρια λοιπόν σε κάποιον που κερδίζει δίκαια και καθαρά.
                  Φιλικά

• B
                    blinkys last edited by

Ο χρήστης ktRinity έγραψε:
                    Το ινκάρ απο το 'ταπεινό' σεισέντο μου.. #64
                    Οποιος 'παλιός' θα ήθελε να ανεβάσει δικό του να το 'μελετήσουμε' θα του ήμουν ευγνώμων..

http://www.youtube.com/watch?v=xpKY06KOhro' target='_blank

Συγχαρητήρια από μένα για την προσπάθεια. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν πως δεν χρειάζεται να οδηγείς ένα τέρας για να ευχαριστηθείς.Μπράβο επίσης που είσαι ικανός να αντέξεις την κριτική δημόσια. Δεν νομίζω πως το κάνουν πολλοί ...

• K
                      ktrinity last edited by

Ο χρήστης jean29 έγραψε:

Το ινκάρ απο το 'ταπεινό' σεισέντο μου.. #64
                      Οποιος 'παλιός' θα ήθελε να ανεβάσει δικό του να το 'μελετήσουμε' θα του ήμουν ευγνώμων..

http://www.youtube.com/watch?v=xpKY06KOhro' target='_blank' target='_blank

Συγχαρητήρια από μένα για την προσπάθεια. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν πως δεν χρειάζεται να οδηγείς ένα τέρας για να ευχαριστηθείς.Μπράβο επίσης που είσαι ικανός να αντέξεις την κριτική δημόσια. Δεν νομίζω πως το κάνουν πολλοί ...

Οταν η κριτική ειναι καλοπροαίρετη (όχι ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ απαραίτητα αλλα ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ) είναι πάντα δεκτή απο εμένα! Τι εννοώ: Δεν ανεβάζω τα βίντεο για να ακούσω 'πω πω φίλε τέλεια κτλ κτλ' αλλα ούτε και σχόλια χονδροειδή επειδή κάποιος ξύπνησε στραβά!
                      Ετσι λοιπόν χαίρομαι να επισημαίνονται λάθη μου, απλά καλοπροαίρετα!

• K
                        ktrinity last edited by

Το 'αν κάποιος ξύπνησε στραβά' δεν πήγαινε για εσένα και γενικότερα όχι για αυτό το τόπικ αλλα για εκείνο της Δωδώνης!

Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου!

• L
                          luislamoyas last edited by

Δεν πήγα ριτσωνα φίλε μου, απλός να θα θαυμάσω! Πήγα να δω ‘στησίματα’ από μηχανικούς, και τοποθέτηση αυτοκίνητων από οδηγούς. Αυτό είναι το σπορ μου, και το επάγγελμα μου. Δια ταύτα.
                          Το αυτοκίνητο σου σε τρις στροφές που το παρακολούθησα, α) στο ς πριν από την κ4, β) στην κ4, δ) στην έξοδο πανό από την κ4, κατ’ εμένα έδωσε όλη του την εικόνα.

1. Σκληρή ανάρτηση πίσω, όχι αντιστοιχεί εμπρός, αποτέλεσμα. Στης αριστερές πχ, βουτούσε ο εμπρός δεξιός, και το αυτοκίνητο παλαντζάριζε μεταξύ εμπρός αριστερού, που ‘τέντωνε’, και πίσω δεξιού που παρέμενε ‘ντούρος’. Αποτέλεσμα.
                            ‘τριποδισμός’ που δεν επιτρέπετε σε τέτοιο αμάξι, διότι ο πίσω που παρέμενε εν επαφή με την άσφαλτο δεν έφτανε ελλείψει βάρους της καρότσας, να σε βαστήξει.

2. Ακούγοντας το μοτέρ σου, διαπίστωσα, ότι ξεκολλούσε χαμηλά δύσκολα, ενώ στα ψηλά κρεμούσε. Είναι φυσιολογικό, για ένα αυτοκίνητο, αυτής της κατηγορίας. Μην σε στεναχωρεί όμως, διότι αυτό διορθώνεται εύκολα.. Στον συγκεκριμένο όμως αγώνα, θα έπρεπε να ‘τσακώνεσαι’ με της ταχύτητες, εκμεταλλευόμενος της μέσες τιμές του στροφόμετρο σου, εκεί που έχει βάλει ο κατασκευαστής της ‘ροπές’. Το σχολιάσαμε και οι 4 κριτές της κ4, και εάν εξαιρέσουμε τον ‘πιτσιρικά’, οι υπόλοιποι και γνωστές ήμαστε, και με πήρα μεγάλη, και σχετικοί. Πάντως ‘φωτιά’ μας έβαλε ‘φίλος’ σου, (εάν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς) που με το που σε είδε από μακριά, άρχισε και φωνάζει, όχι ωραία.!.

3. Τώρα το βίντεο σου. Πρώτου σου γράψω οτιδήποτε, το μελέτησα μερικές φορές.
                            Εάν λαβής υπόψη, ότι από πάρα πολύ παλιά η ριτσωνα, ήταν το ‘ψωμοτύρι’ όλων τον αγώνων στην Αττική, + της αναβάσεις, την έχω ανεβεί σε αγωνιστικό ρυθμό, πιθανών και 100 φορές, +της δοκιμές. Οπωσδήποτε στα + είναι και τα πάμπολλα ανεβάσματα, των άλλων αγωνιστικών, φίλων, που ‘έστηνα’ μαζί τους, για τον συγκεκριμένο αγώνα. Έχω δοκιμάσει πολλά αυτοκίνητα, με εντελώς διαφορετικές συμπεριφορές. Το κάθε ένα, θέλει δικό του στήσιμο, αντίστοιχο του αυτοκίνητου, μα και αντίστοιχο του τρόπου που οδηγεί ο έμπειρος οδηγός του. Επανερχόμενος σε εσένα φίλε.
                            Τα ελαφρά αυτοκίνητα, όπως το δικό σου, θέλουν ‘μαλακές’ επαναφορές τιμονιού, κατά την έξοδο από την στροφή. Δεν χρειάζεται ‘φλιξάρισμα’ κατά την είσοδο στην στροφή. Δεν χρειάζεται απότομες διορθώσεις θέσεις αλά προοδευτικές επαναφορές.
                            Το απότομο παίξιμο του τιμονιού, προσδίδει ‘παλμό’ στην καρότσα, ο οποίος, μαζί με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, αθροιζόμενος, φέρνει ‘χορευτικά’ αποτελέσματα!, και μουδιάσματα και κολιες, άρα αστάθεια.
                            Πάντα βασική προϋπόθεση σε έναν αγώνα είναι, η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το εργαλείο σου, πριν τον αγώνα, και με το 100% κατά τον αγώνα!!!.
                            Στον αγώνα είσαι εσύ και το εργαλείο σου, όσο ποιο πολύ γίνεται τακίμι, τόσο το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, και την κάμερα, μόνον για προσωπική σου χρίσει!. Να βλέπεις τι πρέπει να κανείς για να βελτιωθείς, και να την βλέπουν αυτοί που ξέρουν και μπορούν να σε συμβουλεύσουν.
                            Αλλιώς «..επειδή κάποιος ξύπνησε στραβά….»!……………….
                            Θέλω να με συγχωρέσεις αν είμαι όπως δεν θα ήθελες. Στο ποιο πάνω post μου, ισχύει η πρόσφορα μου. Ευχαριστώ.
                            Antonis-team.

περισσοτερο γελιο δεν εχω ξαναριξει  μπα σε καλο σου με πεθανες παλι
                          • Y
                            yiannis2002 last edited by

Φίλε antonis-team δεν συνομωτεί όλο το σύμπαν εναντίον σου, ούτε όμως έχουμε όλοι όρεξη να διαβάζουμε επιεικώς ακατάληπτα κατεβατά που αυτολιβανίζεσαι. Αν εχεις ιστορία και είσαι μηχανικάρας, οκ να το δεχτώ, αλλά όταν θα το πούν οι άλλοι, οι πελάτες σου, και όχι εσύ.

• M
                              magik last edited by

μακάρι να ήτανε κι άλλοι σαν τον Αντώνη-team αγνοί..........γι αυτο τον διαβάζουμε στραβά.........μας φαινεται περίεργο............

• A
                                autos last edited by

akoma mia apopsi kai pistevoume alitheia...
                                http://motorsports.gr/news/?p=1341

• T
                                  tsosmi last edited by

Ο χρήστης autos έγραψε:
                                  akoma mia apopsi kai pistevoume alitheia...
                                  http://motorsports.gr/news/?p=1341' target='_blank

όσοι ήμασταν εκεί στα δοκιμαστικά είδαμε ένα άσπρο civic να φεύγει εκεί στην δεξιά στο 1ο πέρασμα. Πολύ έξυπνο να αφήσουν κόσμο να κάτσει εκεί. Και πιο πάνω που ήμουν εγώ τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα βεβαια...έχω φωτό ανθρώπου να είναι καθαρά πάνω στην αγωνιστική γραμμή!

• F
                                    fontasierrars500 last edited by

Λάθος φίλε...ο Πατσουράκης δεν ''βγήκε'' εκεί...Πιο πάνω!

• A
                                      anna1976gr last edited by

Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
                                      Λάθος φίλε...ο Πατσουράκης δεν ''βγήκε'' εκεί...Πιο πάνω!

Οντως δεν βγήκε εκεί που λεει ο φιλος Τsosmi, αλλα αναμεσα Κ8 και Κ8α... Και απ'οσο θυμαμαι, επειδη ημουν εκει, θεατές δεν ηταν στο 'επιμαχο' σημειο... Εγω ημουν απεναντι και πανω στο 'λοφακι'...

• L
                                        luislamoyas last edited by

[quote='.LUISLAMOYAS, καλό μου παιδί, είναι χαρά μου να σε αισθάνομαι
                                        χαμογελαστό!!. Άλλωστε ο γιατρός σου, έχει πει, να μην σου λέμε ποτέ όχι,
                                        γιατί, οι εγκεφαλικές ανορθόδοξες εκδηλώσεις σου, είναι απόρροια των
                                        πνευματικών σου καθυστερήσεων.
                                        Έλεος κύριοι του forum, δεν αντιλαμβάνεστε την στοχευόμενη
                                        επιθετικότητα ορισμένων, ιδιοτελώς κινουμένων, σε συγχορδία
                                        μπαράζ, ενάντιων μου?. Πρέπει να πω εμπεριστατωμένα τους
                                        ευτελείς τους στόχους?. Το ότι δεν σέβονται τίποτα, το ότι βρομίζουν
                                        την εξέλιξη των συζητήσεων?. Το ότι στερούν φίλους από την γνώση, η
                                        έστω από την γνώμη, ανθρώπων που γνωρίζουν, δεν Σας λέει τίποτα?.
                                        Δεν πτοούμαι εγώ πάντως.
                                        Πιστεύω πάντοτε ότι η εκκίνησης του κάθε νέου ανθρώπου, πρέπει
                                        να είναι στο τέλος του κάθε ειδήμονα γνώστη, η έμπαση περιπτώσει,
                                        του έχοντα ασχοληθεί κατά κόρον, με το αντικείμενο. Αλλιώς ξεκινά
                                        από την άρχει, άρα 0 πρόοδος.
                                        Για μένα οι ιδεολογικοί μηδενιστές, είναι καρκινώματα της υγιούς
                                        παράθεσης, και ως καρκινώματα πρέπει να εκβαλονται!!.
                                        Δεν πιστεύουν στην πρόοδο.
                                        Δεν πιστεύουν στην μόρφωση.
                                        Δεν πιστεύουν στην πήρα.
                                        Δεν πιστεύουν στην ενημερώσει.
                                        Δεν πιστεύουν στην βελτίωση.
                                        Δεν πιστεύουν στην ανιδιοτελή παροχή.
                                        Δεν πιστεύουν στην άνοδο των νέων.
                                        Όλους τους βλέπουν σαν ‘αντιφρονούντες’.
                                        Όλοι είναι λάθος, εμπρός στον υπέρμετρο, όσο και κομπλεξικό
                                        εγωισμό τους.
                                        Η αντιεξουσιαστικη τους νοοτροπία, είναι καιρός να μπει στο περιθώριο,
                                        από εσάς, που εκπροσωπείτε αυτό το δημοκρατικό forum!.
                                        300 σε όλη την Ελλάδα, δεν είναι δυνατών να ‘βατεύουν’ το σύνολο των
                                        υγιών πολιτών αυτής της χώρας.
                                        Η αντιπαράθεση, για την αντιπαράθεση, είναι γέλια.
                                        Η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση, είναι ζημιογόνα.
                                        Η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση, είναι αναχρονιστική.
                                        Η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση, είναι οπισθοδρομική.
                                        Έλεος κύριοι του forum, έλεος πια.
                                        Αυτό είναι φαλκίδευμα, γνώσεων και αξιών.
                                        Μόνον με ΡΜ, πρέπει να κυκλοφορούν οι απόψεις?.
                                        Antonis-team.

Antonis-team.
                                        περισσοτερο γελιο δεν εχω ξαναριξει μπα σε καλο σου με πεθανες παλι [/quote]

Λοιπον αγαπητε ειδημονα της πλακας ελεγα να σε αντιμετωπιζω με χιουμορ αλλα τελικα εισαι τοσο νουμερο που τωρα θα τ ακουσεις.
                                        Πρωτον δεν ειμαι το παιδι σου και δεν ξερεις καν ποσο παιδι ειμαι.
                                        Δευτερον να μην μιλας για δημοκρατια οταν εσυ δεν αντεχεις ουτε καν το γελιο που προκαλεις στους αλλους.
                                        Τριτον , ναι εχουμε κανει ολοι κομα εναντιον σου επειδη καταλαβαινουμε ποσο ασχετος εισαι.Τοσο ασχετος που αρχιζεις να καταντας και επικινδυνος.
                                        Τεταρτον καρκινωματα ειναι οι ημιμαθεις που εχουν γεμισει αυτον τον τοπο και το παιζουν συμβουλατορες .
                                        Λεγοντας πραγματα που ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα και εφευρισκοντας ορους του τυπου 'η αθροιστικη συναθροιση του τριποδισμου' και αλλες τετοιες μ......ιες που ελεγες στο παληκαρι χθες.
                                        Πεμπτον επιστημονας να το παιζεις στα βουνα με τους κολητους σου που μπορει και να τα τρωνε αυτα (που πολυ αμφιβαλω, μαλλον και αυτοι θα γελανε) αλλα εδω περα σε καποιους απο μας αυτα δεν περνανε.
                                        Τελος μην το συνεχισεις γιατι εχω τις ιστοριες καμποσων Ελληνων αγωνιζομενων που ειχαν κανει το λαθος να περασουν απο σενα και ακομη γελανε.Τωρα μπορεις να συνεχισεις να παρακαλας τους μοντερατορες.
                                        ΦΙΛΑΚΙΑ.

• S
                                          stoukerman last edited by

Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
                                          Μα δεν αισθάνομαι μη μάχιμος. Μα δεν αισθάνομαι
                                          μη χρήσιμος. Μα δεν αισθάνομαι μι παραγωγικώς..

μηηηηη φευγεις μη, με πονο σου φωναζωωωωωωωωωωωω

καθώς και ‘διδάσκω αεί διδασκόμενος’

'μολων χαβαλε'

'leonidas-team'

• N
                                            nass last edited by

Λοιπόν, παρακαλώ τέλος τα προσωπικά, ό,τι άλλο θέλετε με ΡΜ.
                                            (Moderator nass)

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 8 / 10