-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ανακοίνωση σχετικά με τις νέες διαδικασίες έκδοσης αγωνιστικής άδειας
Προς Αθλητές Αυτοκινήτου/Καρτ
Μετά την αναγνώριση της Ομοσπονδίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σας ενημερώνουμε για τη νέα σειρά διαδικασιών τις οποίες θα πρέπει οι Αθλητές/Αγωνιζόμενοι να ακολουθήσουν:ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΟΥ
- Ο Αθλητής/Αγωνιζόμενος καταθέτει το αντίστοιχο παράβολο για την έκδοση του Δελτίου Αθλητού (αγωνιστική άδεια - licence) στο λογαριασμό της ΟΜΑΕ (Τράπεζα Πειραιώς, αρ.λογ. 5055 051609 112-ΟΜΑΕ)
δηλαδη στηνομαστε και στην ουρα στην τραπεζα
και με την απόδειξη κατάθεσης και δυο φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου (μία για την αίτηση και μία για το Δελτίο Αθλητού) πηγαίνει στο Σωματείο του οποίου θα πρέπει απαραίτητα να είναι εγγεγραμμένο μέλος και καταθέτει την αίτηση (δύο σελίδες μαζί με τις ιατρικές εξετάσεις), προκειμένου να εκδοθεί από την ΟΜΑΕ το Δελτίο Αθλητού και να πάρει αριθμό μητρώου Α/Μ.
το οποιο σωματειο ποσο χρεωνει αεριτζιδικα (μην μου πεις επειδη θα ανεβει στο χαλανδρι να καταθεσει τα χαρτια κλπ δικαιολογεται η συνδρομη)? Τι κερδιζει καποιος αν ειναι γραμμενος σε ενα σωματειο? Και βασικα σε ποσο χρονο θα ειναι ετοιμη η lisance? Οσοι εχουνε ηδη lisance τι κανουνε? Λοιπα εγγραφα και αυτα απο το σωματειο? Δηλαδη δεν θα πηγαινουμε καν απο την ομοσπονδια.
Επισυνάπτεται ο πίνακας των Σωματείων τα οποία έχουν μέχρι στιγμής κάνει αίτηση -με αριθμό πρωτοκόλλου- για αναγνώριση στη Γ.Γ.Α. και στα οποία μόνο μπορεί ο κάθε Αθλητής να γίνει μέλος.
(δεν υπαρχει καποιο λινκ για τα σωματεια στην σελιδα της ΟΜΑΕ)
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
2. Για τις παιδιές ( Drag Day, Track Day, Drift, GP, Δεξιοτεχνία, Regularity ) ο αθλητής υποχρεούται να προσκομίσει τη γνωμάτευση μόνο από παθολόγο στο έντυπο αίτησής του.Για track day πρεπει πελον να εχουμε lisance?
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΛΗΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
4. Στις δηλώσεις συμμετοχών του κάθε αγώνα, εκτός από τα στοιχεία του συμμετέχοντα, αναγράφονται επίσης
α) ο Διαγωνιζόμενος-Ομάδα, αν υπάρχει και εφόσον έχει καταθέσει το παράβολο για την έκδοση Δελτίου Διαγωνιζόμενου, και
β) το Σωματείο του Αθλητού Nass τι ειχα ρωτησει πιο πανω? Θυμασαι?ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ( ΑΓΩΝ. ΑΔΕΙΩΝ-lICENCE)
3. Για Διεθνή, 200 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται η starting permission) (μια μονο starting permission? )- Νo objection letters? Μια τιμουλα παρακαλω και απο που?
Επισυνάπτονται η αίτηση για την έκδοση Δελτίου Αθλητού / Ιατρικές εξετάσεις καθώς και η αίτηση δελτίου διαγωνιζομένου
Τουλαχιστον μια φορμα της προκοπης ρε παιδια για να ξερουν και οι γιατροι τι να γραψουν ή τι να εξετασουνΚατα τα αλλα εγω τρολλαρα πριν.... Εδω μας τρολλαρει η ιδια η ομοσπονδια. Αντι να απλοποιουμε τις διαδικασιες τις δισκολευουμε και τις κανουμε πιο χρονοβορες. Τελικα ειναι αναγνωρισμενοι απο την ΦΙΑ ή θα παμε και θα φαμε πορτα σε κανα διεθνη αγωνα και θα γινουμε ρεζιλι?
Επεισης μια καλη ιδεα επιτελους να συμβαδισουμε με τις αλλες ομοσπονδιες, να μπορουν να τρεχουν σε αγωνα απο 16 και πανω χωρις διπλωμα. Να υποχρεουται οποιος θελει να βγαλει αδεια, ή εχει να κανει αγωνα πανω απο 3 χρονια, να περναει εξετασεις και σχολειο για το μοτορσπορτ.
Α, ναι. Μην βιαζομαι.... Αυτα ειναι στα ψιλα γραμματα - Ο Αθλητής/Αγωνιζόμενος καταθέτει το αντίστοιχο παράβολο για την έκδοση του Δελτίου Αθλητού (αγωνιστική άδεια - licence) στο λογαριασμό της ΟΜΑΕ (Τράπεζα Πειραιώς, αρ.λογ. 5055 051609 112-ΟΜΑΕ)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μόνο που όταν υπέγραφε η ΕΛΠΑ το προηγούμενο συμβόλαιο το προεδρείο της ΟΜΑΕ ήταν ενήμερο.
Μα προηγουμένως τα οικονομικά και το ασφαλιστήριο ήταν στην ΕΛΠΑ. Άρα και να ήταν ενήμερη η ΟΜΑΕ, δεν μπορούσε να κάνει κάτι.
Ήταν ενήμερη εξάλλου τα συμβόλαια ήταν στο site της. Το ότι επέλεξε να μην πει κουβέντα ούτε κατά την υπογραφή, ούτε όταν οι πληρωμές σταμάτησαν δείχνει τις προτεραίοτητες του προεδρείου της ΟΜΑΕ
Ααα επιτέλους:
http://www.zougla.gr/automoto/article/b ... -stin-elpa -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Για track day πρέπει πλέον να έχουμε lisance?Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ ότι είναι χιούμορ της κακιάς ώρας
Επισης μια καλη ιδεα επιτελους να συμβαδισουμε με τις αλλες ομοσπονδιες, να μπορουν να τρεχουν σε αγωνα απο 16 και πανω χωρις διπλωμα
Δεν υπάρχει λόγος, θα γίνουν 18 και θα τρέξουν ράλι
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ααα επιτέλους:
http://www.zougla.gr/automoto/article/b ... -stin-elpaΑυτο ποy μου κανει εντυπωση ειναι οtι λεει μεσα.
Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι τι θα γίνει με τη διεξαγωγή του ράλι Ακρόπολις, που μετρά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών και βρίσκεται υπό την αιγίδα της ΕΛΠΑ. Το πιο πιθανό είναι να αναλάβει την ευθύνη της διεξαγωγής του η ΓΓΑ (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού). Εκπρόσωποι της ΓΓΑ, μάλιστα, θα έρθουν σε επαφή και με τις Ομοσπονδίες άλλων χωρών, προκειμένου να υπάρξει αναγνώριση από τη FIA.
Και ερωτω εγω ο αφελης. Οκ. Βαση των λεγμενων του κ. Αγγελου πιο πανω οτι βαση πρεπει να δοθει στο εγχωριο πραγμα και να μην εμπλακουμε με ΦΙΑ, κλπ κλπ. Αρα η ομοσπονδια της ΓΓΑ γιατι θα προσπαθησει να αναγνωριστει απο την ΦΙΑ? Μονο για το ΡΑ? Τελικα μηπως ερχομαστε σιγα σιγα σε αυτο που φωναζω τοσο καιρο και με βριζετε? Οτι η ΦΙΑ τελικα κανει κουμαντο παντου και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε και παιξουμε με τους κανονες τους (μεχρι και τελευταια τελεια) ισως καταφερουμε περισσοτερα?
Food for thoughts. -
Αν τα γραφόμενα του Σαρημπαλίδη είναι food for thought τότε έχουμε πέσει πολύ χαμηλά
Με άλλα λόγια, ως συνήθως, λέει κοτσάνες. Το Ακρόπολις πλέον δεν έχει πρακτικά καμία σχέση με ΕΛΠΑ.
-
Μάλλον καλά (ανέλπιστα) πάμε!
Γιά να δούμε!
Με αισιοδοξία
ΛάμπηςΥ.Γ. Αν πρέπει οποωσδήποτε να πάμε σε δημόσια μονάδα υγείας για το τεστ κόπωσης, με βλέπω να βγάζω άδεια το 2015.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν τα γραφόμενα του Σαρημπαλίδη είναι food for thought τότε έχουμε πέσει πολύ χαμηλάΜε άλλα λόγια, ως συνήθως, λέει κοτσάνες. Το Ακρόπολις πλέον δεν έχει πρακτικά καμία σχέση με ΕΛΠΑ.
Ωπα μισο. Εγω τα λεγομενα του κ. Ζιβα σχολιασα απο πιο πριν, ορμομενος οτι εστω μια στο εκατομυριο η ΓΓΑ και η ΟΜΑΕ να κοιταει να παρει την αναγνωριση απο την ΦΙΑ εφοσον στο ασφαληστηριο αναφερεται και το ΡΑ. Αμαν ρε Νασσο. Λες και δεν με ξερεις κανεις. Ασε που δεν ειδα ποιος εγραψε το κειμενο.
Υ.Γ. Το οτι εχω σκαλωσει με την ΦΙΑ φταις εσυ που με εβαλες να ψαξω πριν μερικα χρονια για τις εφεσεις και τα international appeals κλπ για τα εθνικα πρωταθληματα.
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Γιά να δούμε!
Με αισιοδοξία
ΛάμπηςΥ.Γ. Αν πρέπει οποωσδήποτε να πάμε σε δημόσια μονάδα υγείας για το τεστ κόπωσης, με βλέπω να βγάζω άδεια το 2015.
Ξαναδιαβασε το Λαμπη , βγαζεις λισανς ...φετος !
-
Χασαμε τις ημερησιες........
Ελπιζω αυτο να το σκεφτηκαν καλα τι επιπτωσεις ( κακες ) θα εχει -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Για track day πρέπει πλέον να έχουμε lisance?
Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ ότι είναι χιούμορ της κακιάς ώρας
Κωστα για αυτο λεω οτι καλα. Εμεις τρολλαρουμε που και που. Και μας την λεει και ο Νασσος για αυτο. Αλλα αυτο το τρολλαρισμα απο την ομοσπονδια με επνιξε την ωρα που επινα καφεδακι.
Με κοιταγανε οι κελεμπιαδες και οι εκπεδευτες της AMG στο Yas Island καλα καλα.Επισης μια καλη ιδεα επιτελους να συμβαδισουμε με τις αλλες ομοσπονδιες, να μπορουν να τρεχουν σε αγωνα απο 16 και πανω χωρις διπλωμα
Δεν υπάρχει λόγος, θα γίνουν 18 και θα τρέξουν ράλι
Και ραλλυ τρεχουν απο 16. Απλα οδηγει ο συνοδηγος στις απλες.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Γιά να δούμε!
Με αισιοδοξία
Ξαναδιαβασε το Λαμπη , βγαζεις λισανς ...φετος !
Υποθέτω πως όταν λέει 'ή ιδιώτες ιατρούς οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι με οποιοδήποτε ταμείο του Δημοσίου' εννοεί ότι μπορούμε να πάμε σε οποιαδήποτε ιδιωτική κλινική, (π.χ. την τελευταία φορά πήγα στου Ολυμπιακού Χωριού) η οποία ούτως ή άλλως είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Σωστά;
Αν είναι να περιμένουμε από δημόσια νοσοκομεία, τότε κάθε φορά θα πρέπει να κλείνουμε ραντεβού από τον προηγούμενο Αύγουστο. -
Ευχαριστώ και τους δυό σας.
Θα το προσπαθήσω -
Οσα..... 'αγωνισματα' δεν περιλαμβανονται εδω
http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-e ... 202013.xls
ποτε θα ανακοινωθουν οι ημερομηνιες τους?
Και ξανα επισημαινω.
εχει αξιολογηθει η καταργηση της ημερησιας στα μη...... first class αθληματα???? -
«Αλήθεια οι 70βαλε λέσχες πόσους αγωνιζομένους/αθλητες θα ( ή πρέπει να) έχουν η κάθε μια???»******************
Και αυτό που θα το μάθουμε?. Πώς θα καταλάβουμε για της λέσχες σφραγίδες?. Πως θα πλαισιώσουμε της άξιες λέσχες?. Σίγουρα δεν συμφέρει αυτό ορισμένους…. Μα υπάρχει τρόπος!.«E καλά φαντάζομαι η διάρκεια των 'δελτίων αθλητή' μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι το τέλος κάθε αγωνιστικής χρονιάς, αυτό σίγουρα είναι θέμα της ομοσπονδίας.»**************
Και εδώ θα διατυπώσω έναν διαφορετικό λόγο!. Διαλέγω 1/1 μια λέσχη που νομίζω ότι είναι καλή. 1/3 από τα δρώμενα σε αυτήν διαπιστώνω ότι χωλαίνουν πολλά πράγματα. Γιατί να μην μπορώ να πάω σε μια άλλη πληρώνοντας το εισιτήριο της?!. Έτσι δεν γίνετε εκκαθάριση εκ των έσο?.«Θα μπορούσε να είναι διαφορετικά με ρεαλιστικούς όρους ? Στο μέλλον, αν η ΟΜΑΕ αντικαταστήσει την ΕΛΠΑ σαν μέλος της FIA, τότε θα είναι απευθείας από την ΟΜΑΕ.»***************
Και αυτό είναι λογικό και δίκαιο. Εν έτι 2013, δεν μπορεί να ισχύουν καταστάσεις, που έφτιαξε ο μεγάλος Δαρδούφας άλλες εποχές που σίγουρα χρειαζόταν. Δεν μπορείς να ξεχωρίζεις της λέσχες και σίγουρα όχι της «λέσχες»!. Η ισονομία πάει περίπατο?. Και οπωσδήποτε δεν ομιλώ σκωπτικά όσο αφορά την ΕΛΠΑ, η οποία έχει προσφέρει πολλά στο παρελθόν. Και σίγουρα το ΔΣ της είναι όλοι καλοί φίλοι.
Επειδή κάποτε έτρωγα μισό αρνί στην καθισιά μου, θα συνεχίσω και σήμερα?...... απαγορεύετε… δεν είναι λογικό!.
A. -
Να υποθεσω οτι οι λισανς που εκδοθηκαν φετος με τη προηγουμενη κυβερνηση ισχυουν?
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Να υποθεσω οτι οι λισανς που εκδοθηκαν φετος με τη προηγουμενη κυβερνηση ισχυουν?βασικα δεν ειναι το μονο ερωτημα,υπάρχουν σιγουρα πολλά ερωτήματα
και νομίζω πως η ομοσπονδία θα έπρεπε να έχει πάρα πολλα ενημερωτικά δελτία
πως να διαλέξουμε σωματειο-λεσχη,με τι κριτήρια?
τι γίνεται πλεον με την σχεση ομοσπονδιας -ελπα?
το καταστατικο της ομοσπονδιας δεν θα επρεπε να υπαρχει στο site?
τα ασφαλιστηρια πως εμφανιστηκαν σε αλλα site πρώτα και ακόμα δεν υπάρχουν στο site της ομοσπονδιας? -
ερωτηματων συνεχεια
με την λογικη της διετους ισχυως των γιατρων οσοι περασαν περσι κι ειχαν περσυ αδεια, παρολα αυτα ξαναπερνανε γιατρους απο την αρχη?
-
.................................
-
-
σπατε υπολογιστες,γελατε κλπ ,αλλά ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ(οπως και εγω το ιδιο κάνω)
παιρνουμε ενα τηλέφωνο καποιον εκ των εσω,μας λυνει τις αποριες και ησυχαζουμε.
υποτιθεται ομως οτι μιλαγαμε για αλλαγη,οχι για να εχουμε μια απο τα ιδια ,οποτε τρολλ,παπαρολ και οτι αλλο γελακι κλπ θελετε βαλτε,η ουσια ειναι οτι παμε για κατι καινουργιο και εως τωρα ξεκιναμε με προχειρες ανακοινωσεις,βιαστικες κλπ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???