-
Μιχάλη, (καλημέρα!), ακριβώς έτσι!
Σ. -
Και τους τεχνικους κανονισμους να υποθεσω?
-
Καθυστερημένα λόγω της πιστοποίησης των 'Ελληνικών Αγώνων'
Το Δ.Σ. της ΕΛΠΑ αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή της 1ης Σεπτεμβρίου 2010 να προσδιορίσει τη εκάστοτε ετήσια θητεία της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων- ΕΘ.Ε.Α. από 1ης Σεπτεμβρίου έως 31 Αυγούστου του επόμενου έτους.
Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης και κατόπιν αποδοχής σχετικής εισήγησης της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε), το Δ.Σ. όρισε τη νέα σύνθεση της ΕΘ.Ε.Α, ως ακολούθως:
Πρόεδρος Στράτης Χατζηπαναγιώτου
Μέλη Δημήτρης Αθανασέκος
Γιώργος Αργυρίου
Γιώργος Μαυρουδής
Επαμεινώνδας Φατούρος
Γιώργος Κοσμόπουλος Εκπρόσωπος ΣΟΑΑ
Σάββας Μαυροματίδης Εκπρόσωπος ΣΟΑΑΒΕ
Η ΕΛΠΑ, που πρωτοστάτησε στην ίδρυση της ΟΜΑΕ με την σύμπραξη όλων των καταξιωμένων λεσχών - οργανωτών, πιστεύει πως ο νεοσύστατος φορέας θ’ ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
Η ΕΛΠΑ θα είναι πάντα παρούσα και θα υποστηρίζει την Ομοσπονδία στην υλοποίηση των στόχων της, με το ανθρώπινο δυναμικό, την τεχνογνωσία και τα μέσα που διαθέτει. -
Και με την ευκαιρια του Αττικου ραλλυ μας , διαβαζοντας τον κανονισμο του αγωνα , βλεπω καπου που λεει ........
Τεχνικος ελεγχος την πεμτη στις εγκαταστασεις του Χαρουλη τελος παντων ,Δεκελειας μπλα μπλα .....
Μεχρι πριν καποια χρονια , ακομα και την Συγγρου να κατεβαινες με το αγωνιστικο , μπορει και να μην συνεβαινε τιποτα .....
Την Πεμπτη εχουμε να διαλεξουμε δυο επικινδυνους εως εγκληματικους τροπους να παμε να περασουμε τα αγωνιστικα Τεχνικο Ελεγχο ..... ο πρωτος ειναι να το παμε οδηγοντας το , κι ο δευτερος με τρεηλερ .....και οι δυο , ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ , (η λεσχη βεβαια οπως μας υπενθυμιζει στην ανακοινωση της , παντα ηταν ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ !!!!! ) για τον αγωνιζομενο που τον αφηνουν δεκαδες χρονια τωρα , οι υπευθυνοι του σπορ αυτου , να βγαζει το φιδι απ'την τρυπα , και να παιζει την ζωη του στην τυχη .......
Το γραφω αυτο , για την ΟΜΑΕ και οχι για τα χουφταλα που ηταν μεχρι τωρα και εχουν καταστρεψει τα παντα σ'αυτο τον χωρο , και εχω ελπιδες οτι δεν θα μας οπως μας εχουν γραψει οι προηγουμενοι , δινοντας μας ελπιδες για την συνεχεια του αθληματος ........
-
εδώ ακόμα και οι οδικές βοήθειες είναι παράνομες...
το επόμενο βήμα είναι Τ.Ε. στο χώρο σας, με ραντεβού!
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
εδώ ακόμα και οι οδικές βοήθειες είναι παράνομες...το επόμενο βήμα είναι Τ.Ε. στο χώρο σας, με ραντεβού!
Oxi φιλε μου ... αν δεν μπορεις να κανεις κατι ολοκληρωμενο και νομιμο .... κοβεις τις μαλακιες τις τυπικες , και αν δεν μπορεις να δοσεις λυση .... εξαφανιζεσαι !
Αν επιμενεις εφ'οσων εχεις βγαλει τις περιβοητες ταυτοτητες ,τις σφραγιζεις τυπικα σε ενα χωρο καποια ημερα , η ακομα και στην λεσχη σου , μαζι με τον διοικητικο ελεγχο , και τελειωνει το παραμυθι των μιμησεων αυτων που κανουν αγωνες αυτοκινητου συμφωνα με την FIA ........των σοβαρων ομοσπονδιων δηλ. των αλλων κρατων.
Δεν μπορει τα σοβαροτερα πραγματα του σπορ το 2010 να βασιζοντε ακομα στα καραγκιοζιλικια και την ανευθυνοτητα των υπευθυνων του σπορ της χωρας μας , και να μας λενε οτι πρεπει να γινοντε τα ταδε τυπικα για χ λογους .............
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
εδώ ακόμα και οι οδικές βοήθειες είναι παράνομες...
το επόμενο βήμα είναι Τ.Ε. στο χώρο σας, με ραντεβού!
A.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ενα απο τα καλυτερα παιδια που εχουμε στο καρτ, ο 13χρονος Φίλιππος Καλέσης, επιλεχθηκε απο την ΕΘΕΑΚ με βαση τις επιδοσεις του στο φετινο πανελληνιο να εκπροσωπησει τη χωρα μας στο νεο παγκοσμιο πρωταθλημα της CIK FIA Formula Academy. Επειδη αυτο το πρωταθλημα ειναι arrive and drive το κοστος ειναι μολις 3200 ευρω, αν βαλουμε και τα αεροπορικα για τους τρεις γυρους φτανουμε στα 4000 ευρω, αλλα επειδη μιλαμε για ελπα το πιο πιθανο ειναι στο τελος να βαλει τα περισσοτερα ο Αθανασεκος απο την τσεπη του (οπως περιπου μονος του εβγαλε το δελτιο τυπου). Μηπως κυριοι της ομοσπονδιας ειναι μια καλη ευκαιρια να βοηθησετε ενα παιδι ταλαντουχο; 34 λεσχες, ουτε 120 ευρω στην μια δεν ερχεται.Τελικά οι λέσχες φυσικά και δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη ούτε για το τρομερό ποσό των 100 ευρώ. Παρόλα αυτα το παιδί όχι μόνο έτρεξε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εθνών της CIK/FIA, το Academy Trophy, αλλά πήρε και την 3η θέση στη βαθμολογία με μια νίκη και δυο βάθρα σε έξι αγώνες. Το πόσο μεγάλη επιτυχία είναι δεν περιγράφεται, ειδικά γιατί μιλάμε γα ένα παιδί που δεν είχε σχεδόν καθόλου χιλιόμετρα στην Ευρώπη. Εννοείται ότι ελάχιστοι εκτός του χώρου του καρτ έδωσαν σημασία, εξάλλου η FIA είχε το θράσσος να βάλει τον τρίτο και τελευταίο αγώνα απέναντι από το ραλι ΕΛΠΑ Τελοσπάντων, η ομοσπονδία των λεσχών που αγαπούν το σπορ είχε την ευκαιρία να γίνει αρωγός δίνοντας ένα γελίο ποσό, είχε την ευκαιρία να βοηθήσει έστω σε επίπεδο δημοσιότητας και τελικά με εξαίρεση τον ένα γνωστό και τους Τροχους κοίταξε από την άλλη. Δεν πειράζει, έχει και του χρόνου Academy Trophy με θεσμοθετημένη πρόκριση μέσα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπως ακριβώς πρέπει.
Α και ένα λινκ, όχι από το rally.gr σαν μικρή διαμαρτυρία γιατί αυτή η είδηση είναι πίσω από ένα ρεγκουλάριτι (!) και το δελτίο τύπου μιας κερδοσκοπικής επιχείρησης με σήμα τον θρυλέοντα. Φαουλ παιδια
http://www.kartingnews.gr/default.asp?i ... HKJ#EMDHKJ -
Καλέ μου φίλε Go_For_ Pole, καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σου.
Οντάς επί πολλά χρόνια της παιδικής μου ηλικίας, το καρτ ήταν ο κουμπαράς μου!.
Μετέπειτα ο καλός μου φίλος, ο μεγάλος αείμνηστος ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ, μου έβαλε το μικρόβιο του καρτ.
Εκεί και διαπίστωσα, ότι το καρτ ήταν η πηγή πλουτισμού πολλών παραγόντων του σπορ.
Λάστιχα συγκεκριμένα από έναν.
Μηχανές φωτογραφικά όσο και κραυγαλέα οριζόμενες από άλλον.
Σασί συγκεκριμένα, φωτογραφικά οριζόμενα από τρίτον.
Οι παράγοντες σχεδόν όλοι, με ιδία συμφέροντα, (παιδιά τους, συγγενείς τους), προσπαθούσαν να αναδείξουν ντε και καλά, μέτριους έως κουλούς οδηγούς, παραγκωνίζοντας αξίες, καταφανώς ανερχόμενες.
Τότε τα έκαναν σήμερα συνεχίζουν.
Και ερωτώ, πιο αθλητικό δελτίο είπε μια λέξη?.
Και ερωτώ ποιος αθλητικογράφος – δημοσιογράφος, που δεν πίρε 50 εισιτήρια να τα πουλήσει, η δεν πίρε το 10 έως 20% από την διαφήμιση είπε μια λέξη?.
Ζούμε σε μια χώρα που κυβερνιέται από μια παιδική χαρά, με το σύστημα του φραντσαϊζ, για θέματα ουσίας και βιοπορισμού. Αφήνει ανεξέλεγκτες της ομοσπονδίες. Δεν ψάχνει της καταγγελίες. Πιθανών και να τα ‘παίρνει’ από τα αρπαχτικά.
Μα και οι παραιτήσεις των ΚΑΓΙΑΦΑ και ΣΚΙΤΖΗ, ήταν στείρες ουσιαστικής ενημέρωσης του φιλάθλου κοινού. Δεν το περίμενα από τον ΔΗΜΗΤΡΗ.
Και είναι για εμένα άκρων παράδοξο η όση ‘μούγκα’ έχει πέσει.
Έτσι δεν βρίσκονται υποστηρικτές των υγιών ιδεών. Δεν ενημερώνετε ενόσω παραγκωνίζετε κραυγαλέα το φίλαθλο πνεύμα, το όπιο απέρχεται βαστώντας την μύτη του.
Και μας γραφείς για την FIA!!!.....μα αυτή δεν έχει τον μεγάλο ρόλο στην κατάντια του μηχανοκινήτου αθλητισμού στην χώρα μας?. Δεν ήξερε?, δεν ρώταγε?. Μα κραυγάζουμε χρόνια τώρα, δεν άκουσε τίποτα?. Μόνον εγώ έστελνα mail στην έδρα της?, δεν νομίζω!.
Τα εκεί αλτσχαϊμερ, με τα εδώ αλτσχαϊμερ, πάσχοντας από το ίδιο σύνδρομο της ρεμούλας και της αρπαχτείς, καθήμενοι καρεκλοκενταυροι, της διάχυτης διαφθοράς του σπορ, αρπαγμένη με λύσσα από την εξουσία, μαζί με τους εγκάθετους που ορίζουν κατά καιρούς, καταστρέφανε και συνεχίζουν το σπορ.
Κουράγιο φίλε μου καλέ, η φυσιολογική φθορά θα μας απαλλάξει. Βάρδα να μην έχουν μολυνθεί ανεπανόρθωτα και οι ‘καινούργιοι.
Με λύπη σου λέω, ότι εάν ήταν παιδί μου ο απίθανος ΦΙΛΛΙΠΟΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΓΑΛΛΙΚΗ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΛΙΣΑΝΣ. Σιγά μην τον βουτούσα στην ελληνική μαύρη τρύπα.
Φιλικά
Antonis-team. -
Κυπελο στο κουτσομπολιο βλεπω, ποιος δινει λαστιχα, ποιος παραιτηθηκε, τι επιστολη εγραψε, τι εννοουσε κλπ κλπ. Στο μεταξυ δυο μικρα μας την Μινι ο Μαρκος Ψαλτακης και ο Γρηγορης Βαρυμπομπιωτης μπηκαν ανετα τελικο αναμεσα σε καμια 60αρια συμμετοχες στον τελευταιο γυρο του Ιταλικου πρωταθληματος WSK και αποτελεσμα - λεζαντα μπορει να μην σημειωσαν λογω επαφων αλλα εγραψαν ο Μαρκος τον ταχυτερο και ο Γρηγορης τον 4ο καλυτερο γυρο. Ο Μαρκος πιο πριν ειχε τον 3ο ταχυτερο χρονο στα προκριματικα και κερδισε επισης ενα σκελος. Αλλα ειπαμε τα βασικα ειναι ποιος παραιτηθηκε, τι επιστολη εγραψε, ποια λεσχη δε θα παρει αγωνα του χρονου και ποιος παει αναποδα στις δοκιμες. Παραλληλο συμπαν.
-
-
Μια παρακληση - προταση προς οποιον αρμοδιο.
Καλη η φιλοξενια της OMAE απο το rally.gr αλλα ( εγω τουλαχιστον ) δυσκολευομαι να βρω τα προηγουμενα 'αρθρα'
Μεχρι την δημιουργεια 'κανονικου' site μηπως θα ηταν καλυτερα το παραδειγμα του ΣΟΑΑ με το facebook? -
Facebook =
(Και προς ΣΟΑΑ) Δεν έχουν όλοι και δεν θέλουν να αποκτήσουν για 1000 λόγους δες πχ. εδώ πρόσβαση στο Facebook
Οποιος θέλει να πληροφορεί τον κόσμο μέσω Internet πρέπει να έχει Web site, τα άλλα είναι παραμύθια
Και, αν μη τι άλλο, αν δε θέλεις να γράψεις, στο 4T Forum μπορείς να διαβάσεις χωρίς κωδικό, το οποίο δε συμβαίνει στο Facebook.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οποιος θέλει να πληροφορεί τον κόσμο μέσω Internet πρέπει να έχει Web site, τα άλλα είναι παραμύθια
- 1000000000!!!!
-
Καλα βρε Νασσο μου μην βαρας μια προταση εκανα
Οχι βεβαια οτι εχεις αδικο - δεν ειναι τροπος για ΣΟΒΑΡΗ και 'μοναδικη' εμφανιση το facebook - αλλα εν απουσια προθυμιας ή δυνατοτητας για κατι αλλο???
Απο κει και περα ισως δεν το διατυπωσα καλα
Δεν με απασχολη αν η ΟΜΑΕ φιλοξενητε στο rally.gr, το θεμα μου ειναι οτι ΔΕΝ μπορω να βρω κι εγω κι ολος ο κοσμος φανταζομαι, τις παλαιωτερες ανακοινωσης της.
Φαινεται ΜΟΝΟ η τελευταια.
Κι ευτυχως για την φορμα κ.λ.π.που χρειαζομουν
Α. την ειχα σωσει στο δισκο μου
και
Β. τις πληροφορίες τις ειχα 'κοπιαρει' και σε αλλο φορουμ οποτε και τις ξαναβρηκα... -
Η αγωνιστική χρόνια σχεδόν τελείωσε με την αυλαία να πέφτει στην Τρίπολη..
Σε λίγους μήνες θα περιμένουμε από την ομοσπονδία να βάλει τους πρώτους στόχους , για την καλυτέρευση των ελληνικών αγώνων. Εύχομαι πραγματικά να υπάρξουν κίνητρα για να έρθουν νέοι οδηγοί στον χώρο.
Μέσο του forum θα διατυπώσω εν συντομία την γνώμη μου .
Ελπίζω να περάσει η κατηγόρια open , και open saloon , στις αναβάσεις στις πίστες και στα rally... πιστεύω ότι ο χώρος των αγώνων έχει ανάγκη από κάτι διαφορετικό
στην Γερμανία με ονομασία BERK –CUP .. είναι η αντίστοιχη OPEN στην Ελλάδα με αυτοκίνητα που δεν νομίζω ότι εάν υπήρχαν στην Ελλάδα θα έτρεχαν
BMW -M3 gtr
Renault Clio v6 cup
Mazda rx8 cup- TURBO
Golf 5 gti – super cup ??
Toyota corolla – wrc
Golf 2- vr6
Golf 1 16v
Audi –s3Τα περισσότερα αυτοκίνητα , είναι χωρίς homologation , (Mazda rx8 turbo) .. η έχουν διαφοροποιήσεις από την homologation πχ ( εισαγωγή αέρα, η κατάργηση του air flow η μεγαλύτερους εκκεντροφόρους ) .. είναι φθηνά σε σχέση με ένα Mitsubishi ful group n .. και τηρούν τα μέτρα ασφάλειας ,, καθίσματα ,ζώνες roll –cage , επίσης το κόστος συντήρησης τους είναι φθηνό .. λόγο ότι χρησιμοποιούν ανταλλακτικά από μεγαλύτερα αυτοκίνητα και υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά .. ενώ εάν κάνει ΓΚΡΑΑΑΑΑΑΟΥΥ το κιβώτιο ενός fiat suprer 1600 .. ( τέλος )
Επίσης η saloon στο εξωτερικό , έχει μια ιδιαιτερότητα ,, είναι μόνο για αυτοκίνητα μονοθεσία όπως caterham , smart roadster –bussa , redical slr –sr3 κτλ
Ελπίζω να δούμε κάτι διαφορετικό.. και αν το δεχτούνε να συμμετάσχουμε , γιατί όχι
-
Την Παρασκευη στην ετησια απονομη της FIA ο Φιλιππος Καλεσης ανεβηκε στην ιδια σκηνη με τους Vettel, Loeb και Yvan Muller και παρελαβε το τροπαιο του για την 3η θεση στο κυπελλο εθνων της CIK/FIA, το Academy Trophy. Σε αυτο το σπουδαιο γεγονος δε βρηκε σκοπιμο να παρεβρεθει κανενας της ΕΛΠΑ, της ομοσπονδιας, της οτιδηποτε, ουτε φυσικα ασχοληθηκε κανενα απο τα sites του χωρου. Ουτε καν δυο εισητηρια με την Easyjet του παιδιου δε βρηκε κανεις την αναγκη να καλυψει. Ντροπη.
http://www.kartingnews.gr/default.asp?i ... FGH#FEDFGH
-
….λείπαμε αφάνταστα φίλε μου, για την δική μας κατάντια. Την κατάντια να μην μπορούμε να καλύψουμε, δυο υπερπροσπάθειες δυο παιδιών που όπως μας γραφείς, «δεν τον φυσάνε τον παρά». Περίτρανα αποδικνείει η νεολαία μας, ότι η Ελλάδα είναι ακόμη ζωντανή. Ίσος εάν μας ενήμερες, για της διάφορες τέτοιες κινήσεις έγκαιρα, θα μπορούσαμε να ανοίξουμε έναν λογαριασμό, για να μπορέσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες, να καλύπτουμε τέτοιες υπερπροσπάθειες με θετικότατα αποτελέσματα.
Δεν περιμένω τίποτα από «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ???». ΥΠΑΡΧΕΙ?.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΘΝΙΚΑ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ…..
Antonis-team. -
Απο το κομματι που εγραψε ο Αγγελος Σταθακοπουλος για το θεμα:
http://news.ert.gr/sports/mixanokinito/ ... mi-tis-fiaΗ αποψη του Δημητρη Αθανασεκου:
Μια βράβευση ...
Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκα τις φωτογραφίες απο την βράβευση των καλύτερων στα Πρωταθλήματα και Επαθλα της CIK/FIA που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο Μονακό. Δυστυχώς δεν ήμουν εκεί παρότι το ήθελα! Στη φωτογραφία απο την βράβευση του Academy Trophy 2010 στη δεξιά πλευρά αναγνώρισα το Φίλιππο με το μαύρο κουστούμι και την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο παιδικό του προσωπάκι! Αισθάνθηκα να ... ακουμπάω λίγο αυτή τη βράβευση - πρώτη Μεγάλη, απο μια σειρά που θάρθει δίχως άλλο για την Πατρίδα μας - δικαιωμένος για την επιλογή και την επιμονή με την οποία, τόσα χρόνια, προσπαθώ να περάσω το μήνυμα στο χώρο που διαχειρίζομαι με Αξιοπρέπεια! Αυτό είναι το όραμα και μόνο ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ! Αυτή είναι η θέση που αξίζει σε ένα λαό με περίσσεια φιλότιμου και εξυπνάδας. Μια στρατιά απο τέτοια παιδιά της τρίτης γενιάς που μεγαλώνουν στην αγκαλιά του Ελληνικού Κάρτ έρχονται με φόρα να υπερασπιστούν την καταγωγή τους και να διεκδικήσουν την Παγκόσμια καταξίωση. Μετά απο τριάντα χρόνια – άσπρα, μαύρα,γκρί – στο χώρο που αγαπώ και υπηρετώ, επιτρέψτε μου να το πώ υπάρχει μια στιγμή να δακρύσει κανείς!!!Μπράβο Φίλιππε, συγχαρητήρια παιδιά.
Δημήτρης ΑθανασέκοςΑυτη η τριτη γενια οπως την αποκαλει ο Δημητρης εχει οντως μεγαλα ταλεντα που μπορουν να μας χαρισουν μεγαλες χαρες οπως εκανε ο Καλεσης φετος αρκει καποτε, επιτελους, να δει η αρχη το θεμα σοβαρα.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Μια παρακληση - προταση προς οποιον αρμοδιο.
Καλη η φιλοξενια της OMAE απο το rally.gr αλλα ( εγω τουλαχιστον ) δυσκολευομαι να βρω τα προηγουμενα 'αρθρα'
Δεν με απασχολη αν η ΟΜΑΕ φιλοξενητε στο rally.gr, το θεμα μου ειναι οτι ΔΕΝ μπορω να βρω κι εγω κι ολος ο κοσμος φανταζομαι, τις παλαιωτερες ανακοινωσης της....
Και κατ' επεκταση σου ανωτερω, σε συνδιασμό με το θεμα των κριτών, μηπως θα ηταν ευκολο να δημοσιευοταν η λιστα με τις Λεσχες που ανοικουν στην ΟΜΑΕ 'σημερα' ωστε οι 'ανενταχτοι' να μπορουν να επιλεξουν?
Επίσεις
Ο λογαριασμός που ειχε καποτε δωθει ισχυει ακομα??? καθως και το e-mail αποστολής ή εχει αλλαξει συμφωνα με αυτο???http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???