-
Βγήκε η εγκύκλιος του καρτ: παρά το φθηνότερο ασφαλιστήριο που έχει να καλύψει η ΟΜΑΕ ο τιμοκατάλογος για τις licence είναι ίδιος με πέρυσι, ο τιμοκατάλογος για τις συμμετοχές είναι ίδιος με πέρυσι, τα παράβολο των οργανωτών είναι φθηνότερα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ αλλά ακριβότερο για τα challenges και τα τοπικά (το Λουξ δηλαδή) και το πιο χαριτωμένο το ελάχιστο παράβολο προκήρυξης challenge ή αγώνων εμπορικού χαρακτήρα (δηλαδή πρακτικά οτιδήποτε εκτός του Πανελληνίου) πήγε από τα 600 στα 1000 Ευρώ.
Κατά τα άλλα για όλα έφταιγε η ΕΛΠΑ.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
σπατε υπολογιστες,γελατε κλπ ,αλλά ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ(οπως και εγω το ιδιο κάνω)παιρνουμε ενα τηλέφωνο καποιον εκ των εσω,μας λυνει τις αποριες και ησυχαζουμε.
υποτιθεται ομως οτι μιλαγαμε για αλλαγη,οχι για να εχουμε μια απο τα ιδια ,οποτε τρολλ,παπαρολ και οτι αλλο γελακι κλπ θελετε βαλτε,η ουσια ειναι οτι παμε για κατι καινουργιο και εως τωρα ξεκιναμε με προχειρες ανακοινωσεις,βιαστικες κλπ
Περιμενες κατι διαφορετικο Δημητρη μου?
Βγήκε η εγκύκλιος του καρτ: παρά το φθηνότερο ασφαλιστήριο που έχει να καλύψει η ΟΜΑΕ ο τιμοκατάλογος για τις licence είναι ίδιος με πέρυσι, ο τιμοκατάλογος για τις συμμετοχές είναι ίδιος με πέρυσι, τα παράβολο των οργανωτών είναι φθηνότερα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ αλλά ακριβότερο για τα challenges και τα τοπικά (το Λουξ δηλαδή) και το πιο χαριτωμένο το ελάχιστο παράβολο προκήρυξης challenge ή αγώνων εμπορικού χαρακτήρα (δηλαδή πρακτικά οτιδήποτε εκτός του Πανελληνίου) πήγε από τα 600 στα 1000 Ευρώ.
Κατά τα άλλα για όλα έφταιγε η ΕΛΠΑ.
Εισαι εγκαθετος και πορκατηλειμενος.... Δεν χαιρετιζεις την ομοσπονδια.... Και τοσα εναντιωνεσαι...
Ζητω η Ομοσπονδια !!!
-
......πως να διαλέξουμε σωματειο-λεσχη,με τι κριτήρια?
εισαι άντρας , χρόνια στο σπόρ , με εμπειρίες , και θα σου πεί ο άλλος πως θα κρίνεις ??????? τί είσαι υποχειριο-υπνοβάτης έτοιμος για χειραγώγηση ????????
τι γίνεται πλεον με την σχεση ομοσπονδιας -ελπα?
Τι σε ενδιαφέρει το κουτσομπολιό ?????????????????
το καταστατικο της ομοσπονδιας δεν θα επρεπε να υπαρχει στο site?>προφανώς , αλλά προσωπικα καταννοω τον φόρτο εργασίας
τα ασφαλιστηρια πως εμφανιστηκαν σε αλλα site πρώτα και ακόμα δεν υπάρχουν στο site της ομοσπονδιας?>αυτό σε ενδιαφέρει ??????????? ή το ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ συμβολαια ??????? πρίν χρόνια τρέχαμε χωρίς και κάποιοι κάναμε και τις κοτούλες κο..κο..κο....
τελικά την......... ΄κοντή ψωλή οι τρίχες την μποδάνε' ??????
Καλημέρα φιλαράκι μου , Τσε Γκεβαρα του καναπέ... .. και μη μου παρεξηγηθείς...
με αγάπη απο μεγαλύτερο σου.......Για παράδειγμα ...
ειναι πολύ ορθοί και εποικοδομητικοί οι προβληματισμοί του γκο φορ και κάποιων άλλων!!! -
Τσε Γκεβαρα του καναπέ...
A ααα αυτο μ'αρεσε πολυ
Ηρεμηστεεεεε λαγουδακια !
-
οκ,αφου σας αρεσει το χαλασμενο τηλεφωνο κρατηστε αυτο ,και να παραμεινει κλειστο το αθλημα,μετα μη γκρινιαζετε ομως ,που ειναι οι προβληματισμενοι νεοι και οταν θα λετε τοπο στα νιατα,να ψαχνετε τριγυρω νιατα και να μην βρισκετε
εδω 1 δ.σ. του σωματειου αθλητικο σωματειο .σοαα ζητησα να μαθω,ολοι ειδαν την ερωτηση,κανεις δεν μου απαντησε...τι να λεμε(στο φατσομπουκι ,εκει που εμφανιστηκε η σελιδα του εν λογω σωματειου ,για να μη αναρωτηθει ο ντοκτορ πλατης που δεν εχει φατσομπουκι που το ρωτησα)
οσο για το τσεκεβαρα* του καναπε και τα λοιπα διαφορα, φυσικα και δεν παρεξηγω τιποτα απο φιλους,αλλά επειδή πολύ εύκολα πιπιλάμε γενικώς κάτι τέτοιες φράσεις να σας αναφέρω, προς γνωση,οτι 1 φορα εχω προσφερθει να δωσω υπηρεσιες ή κάποια όποια βοήθεια, στη προηγουμενη ομαε(που δεν ειναι αλλη ξαφνικα) και 2 εως σημερα στη νεα ομαε, απλά προς ενημέρωση σας.
*ασε που δε με ενδιαφερει στο αθλημα που μου αρεσει να γινω επαναστατης,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ οσο το δυνατον πιο ΣΟΒΑΡΗ
ΔΟΥΛΕΙΑ .υγ. μου λες αγγελε πχ για μενα πως να κρινω για λεσχη κλπ κλπ, ομως δεν σκεφτηκες οτι δεν μιλαω για μενα αλλα για το συνολο των αθλητων και των ΝΕΩΝ και των ΑΠΕΙΡΩΝ,κλπ ,είπαμε κρατηστε το αθλημα μεταξυ γνωστων,γνωστικών και εμπειρων και παλιων και να δειτε πως θα παει μπροστα...
-
Δημητρη οσο το ψαχνεις τοσο περισσοτερες απορειες θα εχεις, τοσο περισσοτερες ερωτησεις θα κανεις και οι ερωτησεις ενοχλουν. Sit back, watch and wait. Δεν προκειτε να βγαλεις ακρη. Ειδικα εσυ, εγω και οποιπσδηποτε ειναι εξω απο τον χωρο και τα τηλεφωνα. Εσυ εισαι ο Τσε του καναπε, εγω το μαυρο εγκαθετο προβατο που οι προβληματισμοι μου δεν ειναι σωστοι ή επικοδομιτικοι (κοινως ο μαλακας της ολης φασης) και που δεν θελω να παει μπροστα το αθλημα.
-
You can't teach an old dog new tricks....
και ειναι πολλά τα....... old dogs.....Ετσι δε λενε Αλεξανδρε???????
Α! και δε σε ειπαν 'μαυρο εγκαθετο προβατο'
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
You can't teach an old dog new tricks....
και ειναι πολλά τα....... old dogs.....Ετσι δε λενε Αλεξανδρε???????
Α! και δε σε ειπαν 'μαυρο εγκαθετο προβατο'
Αυτο ειναι η ευγενικη μεταφραση των οσων κοσμιτικων επιθετων που ακουγοντε τελευταια σε συζητησεις. Μην κοιτας τι γραφουν μονο εδω μεσα.
Ετσι λενε, αλλα δεν ισχυει παντα ρε Φωκιονα. Αμα θελουν μαθαινουν.
Και ηθελα να πιστευω οτι θελουν. Αλλα διστυχως μεχρι στιγμη το αντιθετο βλεπω (ή μαλλον ετσι μας δειχνουν αφηνοντας βασικες απορειες οπως του Δημητρη και αλλων) αναπαντητες. Οταν βαση λογικης θα επρεπε να ειναι απο αυτες που θα επρεπε να εχουν απαντησει χωρις καν να ρωτησουμε. -
Δε νομιζω οτι θελουν καν, αν και πιστευω οτι 'δεν μπορουν'
ενα παραδειγμα
θυμησου αυτη την ανακοινωση
12 Σεπ 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΜετά την συμπλήρωση ενός έτους συνεργασίας μεταξύ ΟΜΑΕ – ΕΘΕΠΑ βάση καταστατικού η ΕΘΕΠΑ έπρεπε να υποβάλει την παραίτηση της, κάτι που έκανε.
...........................................................................Όσοι νομίζουν ότι έχουν την διάθεση να εμπλακούν στην διοίκηση του σπορ, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον κ. Θωμά Γκουρτσούλη στο fax. 210 6068982 ή στο email contact@omae-epa.gr
Η αίτηση θα αναφέρει ονοματεπώνυμο, εργασία, ηλικία, γραμματικές γνώσεις και την εμπλοκή τους έως σήμερα στον χώρο.Αιτήσεις αγωνιζομένων εν ενεργεία δεν θα γίνονται δεκτές επειδή εκφράζονται μέσω των συνδέσμων τους.
Επίσης δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μελών ΔΣ σωματείων μελών της ΟΜΑΕ.Μανώλης Χαλιβελάκης
Προέδρος ΟΜΑΕ
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/352και μετα ..... συγκρινε την συνθεση της ΟΜΑΕ....
ενα δευτερο θεμα
Οταν η σελιδα του site της ΟΜΑΕ δεν ανανεωεται απευθειας απο ατομο της ΟΜΑΕ αλλα απο εξωτερικο συνεργατη ( κατα πως εχω μαθει)ενα 3ο θεμα
οταν ειδικά για μια περιοδο η σελιδα της ΟΜΑΕ στο F/B δεν ηταν σελιδα τηε ΟΜΑΕ αλλα 'νεες κυκλοφoριες στα videoclub' και ΚΑΝΕΙΣ εκ της ΟΜΑΕ δεν επενεβει....so.. you CAN NOT teach.....
Κι οσο τα ατομα ειναι ιδια τοσο και οι νοοτροπιες θα μεινουν ιδιες... του 'διαδρομου' του 'lobby' και του τηλεφωνου.... -
« μου λες αγγελε πχ για μενα πως να κρινω για λεσχη κλπ κλπ, ομως δεν σκεφτηκες οτι δεν μιλαω για μενα αλλα για το συνολο των αθλητων και των ΝΕΩΝ και των ΑΠΕΙΡΩΝ,κλπ» ****************
Και σίγουρα φίλε μου, αυτούς δεν πρέπει καπιος να τους ενημερώσει, για τον τρόπο της επιλογής τους?. Δεν πρέπει να ξεχωρίσουμε την Ήρι από το Στάρι?. Δεν πρέπει να μάθουν πώς ξεριζώνονται οι «λέσχες» σφραγίδα, που δεν βοηθάνε τον αγωνιζόμενο, όντας φερέφωνα?. Οι αγώνες δεν πρέπει να γίνονται από λέσχες και όχι από «λέσχες»?.
Όσο περισσότερο επανδρωμένες είναι οι λέσχες, τόσο καλύτερους αγώνες κάνουν, και οικονομικότερους!. Με έναν αγώνα τον χρόνο, δεν βαστάς το ‘μπουλούκι’ σου!.
Θα πρότεινα σε μεγάλες λέσχες, να ανοίξουν ενότητες στο 4tforum, και να γράψουν γιατί είναι δυνατές και τι παρέχουν, βαρέθηκα την φατσαμπούκα, με της τσόντες και της κιλότες…..«είπαμε κρατηστε το αθλημα μεταξυ γνωστων,γνωστικών και εμπειρων και παλιων και να δειτε πως θα παει μπροστα...***********
Αν και τα αποσιωπητικά σου με προβληματίζουν, θα έλεγα ότι μπορείς να προσθέσεις και…. Τα παιδιά τους, τα ανίψια τους, τα εγγόνια τους, τους άγνωστους μικρούς τους φίλους αγωνιζόμενους!!!!.
Α. -
Bρε πυροβολημενα , δεν αφηνετε τις παπαριες και τις αμπελοφιλοσοφιες .......
Αυτα που διαβαζω απο εσας (και μετα το γενικευετε )ειναι πρωτα απ'ολα , τα ερωτηματα που σας απασχολουν προσωπικα εγω που εβγαλα ηδη λισανς τι θα κανω , εγω που τρεχω στο Νταβλακισταν πως θα εχω λισανς , εγω που δεν τρεχω καθολου και κατι πρεπει να κανω να μην τρελαθω , εγω που φιλαω εσας θα συνεχισω ? και αλλα διαφορα που κατεβαινουν στο μυαλο ολων μας των ασυγκρατητων νεοελληνων που ποτε , δεν μπαινουμε πρωτα στην διαδικασια να δουμε απ'την αλλη μερια τι συμβαινει !
Ριχναμε τα μπινελικια της αρκουδας στους παλιους τριμαλακες γιατι γνωριζαμε τα παντα τους (μεσα κι εξω ), τι εκαναν 40 χρονια και φυσικα γνωριζαμε οτι ΘΑ μπορουσαν , αλλα ΔΕΝ ,γιατι οι προτεραιοτητες τους , ηταν αλλες , και ουσιαστικα το αθλημα του δυστυχισμενου Ελληνα που ειχε ενα αγωνιστικουλι το ειχαν χεσμενο !
Πιστευετε οτι μεσα σε 10 ημερες , ενα μηνα , εσεις ησαστε τοσο μαγκακια που θα καταφερνατε να εχετε λυμενα τα προβληματα σε ενα σπορ που αρχιζει την λειτουργια του απ'το μηδεν ?
Η νομιζετε οτι εισαστε οι μονοι εξυπνοι που βρησκετε , και εκεινοι που ηδη εχουν ξεκινησει το εργο ειναι τοσο γκαου που δεν σας ?
ΛΟΙΠΟΝ καθηστε και βαλτε το μυαλο σας να δουλευει οπως τα ιδανικα μοτερακια της κρισης γραφοντας **λογικα πραγματα ** , οπως π.χ. τι θα σας ικανοποιουσε **στο μελλον ** να βλεπατε να γινεται απ'την αρχη του σπορ με την εφικτη Ελληνικη πραγματικοτητα ομως , κι οχι οτι παπαρια σας ερθει στο σκαλπ !
Ετσι βοηθαμε το σπορ (με καποιους που δεν μας εχουν συνδεσει με Κα¨ιρο) γραφοντας την ιδεα και υπολογιζοντας τον τροπο !
φιλακια βιαστικα παληκαρακια
υ.γ. Εσεις οι μη αγωνιζομενοι .... δεν πατε να οργανωσετε καμια λεσχη να βοηθησετε να ερθει κοντα της κανενας κριτης της προκοπης πχ να βαλετε κανενα χερακι να αλλαξει το παλιο της κατεστημενο με τους ελπολαγνους της , και να αφησετε τα επι παντος επιστητου ............................(εξαιρουντε οι ...με τα ληγμενα )
-
.....υγ. μου λες αγγελε πχ για μενα πως να κρινω για λεσχη κλπ κλπ, ομως δεν σκεφτηκες οτι δεν μιλαω για μενα αλλα για το συνολο των αθλητων και των ΝΕΩΝ και των ΑΠΕΙΡΩΝ,κλπ ,είπαμε κρατηστε το αθλημα μεταξυ γνωστων,γνωστικών και εμπειρων και παλιων και να δειτε πως θα παει μπροστα...
Ελα βρε παλικάρι και με μπερδεψες , αφου δέν μιλάς για σένα ,και είναι δεδομένο ότι έχεις πολυετή πειρα μέσα αλλά και απο αγωνες έξω,γιατί δέν χειραγωγείς τους νέους και άπειρους εσυ ?? εγώ γιατί , απο που και ως που???
Για ότι ρωτησες , προσωπικά σου απαντησα ( νομίζω είσαι και ο μόνος 'εν δυνάμει' αγωνιζόμενος εδω μέσα ) χωρις να εχω καμμια επαφή με κανένα, καμμία θέση και κανένα όφελος ! Εαν θέλεις κάτι επι των τεσσάρων απαντήσεων μου με ρωτας...
Προχθές που σε φωνάξανε να σε ενημερώσουν (.....όπως σου κάνανε και οι 'συγχωρεμενοι' ) σε είδα με τα μαυρα γυαλιά μέσα στην αίθουσα , αλλά δέν άκουσα να ρωτήσεις-διαμαρτυρηθείς για κάτι....κάπως σε 'τουμπεκί ψιλοκομμένο' σε είδα φιλαράκι....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πιστευετε οτι μεσα σε 10 ημερες , ενα μηνα , εσεις ησαστε τοσο μαγκακια που θα καταφερνατε να εχετε λυμενα τα προβληματα σε ενα σπορ που αρχιζει την λειτουργια του απ'το μηδεν ?Η νομιζετε οτι εισαστε οι μονοι εξυπνοι που βρησκετε , και εκεινοι που ηδη εχουν ξεκινησει το εργο ειναι τοσο γκαου που δεν σας ?
ΛΟΙΠΟΝ καθηστε και βαλτε το μυαλο σας να δουλευει οπως τα ιδανικα μοτερακια της κρισης γραφοντας **λογικα πραγματα ** , οπως π.χ. τι θα σας ικανοποιουσε **στο μελλον ** να βλεπατε να γινεται απ'την αρχη του σπορ με την εφικτη Ελληνικη πραγματικοτητα ομως , κι οχι οτι παπαρια σας ερθει στο σκαλπ !
Eλα ντε????
Αυτο που ειναι το πιο οικονομικο (?) και θα ηταν και πανελληνια πρωτια ειναι να υπαρχει πλεον διαφανεια σε ολα, να μην υπαρχει μυστικοπαθεια και να μην κουκουλωνονται εγκληματικα λαθη οπως συνεβαινε στο παρελθον.
Αξιοπρεπεις αγωνες. -
τι τουμπεκι ψιλοκομενο,εδω εσεις ολοι ανεχεστε καποιον που ειπε καραγκιοζι καποιον αλλο επειδη ειπε καποιες αληθειες,
ασε δεν το ξεκιναω γιατι τσαμπα τα γραφουμε και στα απαυτα τους οι υπολοιποι
οπως ειπα κρατηστε το> και αφηστο το σπορ να συνεχισει την ιδια πορεια
-
Κυρ χρήστο,έχεις δικιο να δωσουμε λιγο χρονο στην νεα ομοσπονδια,αλλα αυτο που φοβουνται ολοι ειναι οτι τα πραγματα θα συνεχισουν να κυλουν ακομα και τωρα με τις γνωστες τακτικες των προηγουμενων ετων αφου μπορει να εκατσε στην ακρη η ελπα αλλα ολοι οι αλλοι ειναι οι ιδιοι (πλην των ατομων της ΕΛΟΑΜ που μενει να δοκιμαστουν στην εξουσια)!
Για παραδειγμα (το εγραψα και νωριτερα αλλα εκαναν ολοι οτι δεν το ειδαν) τα περισσοτερα μελη ΔΣ των ιδρυτικων λεσχων της ΟΜΑΕ δεν πληρουν τα κριτηρια βαση του αθλητικου νομου που ολοι μας τωρα ασπαζομαστε,ειναι δηλαδη κριτες-αγωνοδικες-εμποροι κτλ και το πιο πιθανο ειναι οτι εκαναν ψευδεις δηλωσεις για την ιδιοτητα τους,εκτος αν προκυρηξουν εκλογες συντομα και αλλαξουν ατομα.
Επισης η ΟΜΑΕ αυτη την στιγμη εχει προσωρινο ΔΣ που μετα την αναγνωριση απο την Γ.Γ μοναδικος σκοπος ειναι η εκλογες για να βγει νεο ΔΣ και καμια αλλη ληψη αποφασεων-υπογραφων κτλ αλλα επειδη γνωριζουν οτι θα ειναι οι ιδιοι το προσπερασαν αλλα ελληνικα!!Θα πρεπει ξεκαθαρα να ξερουμε τι μοιρασαν με την ελπα και πια θα ειναι τα εσοδα τους αλλα και απο που βρεθηκαν τα 210000€ για το συμβολαιο!
Θα ειμαστε καχυποπτοι οπως εσυ μας διδαξες ολα αυτα τα χρονια Και οταν σιγουρευτουμε οτι στα ΔΣ των λεσχων ειναι μονο αθλητες απαλλαγμενοι απο ολους αυτους τους μπαρμπατσουλες που εκμεταλευονται με τον εναν η τον αλλο τροπο τους αγωνιζομενους ολα αυτα τα χρονια και δουμε οτι η ΟΜΑΕ εχει σοβαρο σκοπο μακρια απο λαμογιες...τοτε θα αρχισουμε να συζηταμε ολα αυτα τα θετικα που λες!! -
.............
οπως ειπα κρατηστε το> και αφηστο το σπορ να συνεχισει την ιδια πορειαΣε ποιόν το απευθύνεις μεσω εμου ?
ειμαι της ΟΜΑΕ ? οχι !!!
ειμαι της ΕΛΟΑΑΜ ? οχι !!!
ειμαι της ΕΛΠΑ ? οχι !!!
ειμαι στον ΣΟΑΑ ? οχι !!!
τρέχω σε αγώνες ? οχι !!!Προφανώς η ελειψη σου προκαλεί συγχυση και νομίζεις οτι κάτι κάνεις και εσύ
Επαναλαμβανω οτι επι της ουσίας σου απαντησα προσωπικά και στις 4 ερωτήσεις σου την αποψη μου χωρίς να εχω κανενα ρόλο , εαν θέλεις διευκρίνιση επί των αποψεων μου εδω είμαι..Οπως σου απαντησα και στο f/b , γκρινιάρη ,ποιος ειναι προεδρος του ΑΣΣΟΑΑ και την 'αποψη μου ότι όσοι εγγραφείται εκει για δελτίο αθλητου θα πρέπει συντομα να μαζευτειτε και να προχωρεισετε σε αρχαιρεσίες για να γίνει η λέσχη 'κοσμημα' στον χώρο.
-
Τωρα που εκατσε καπως η σκονη απο την 'αλλαγη' τα πραγματα δειχνουν εκ πρωτης οψεως αισιοδοξα...
Βεβαια απο τη θεωρια (οξω μωρη ΕΛΠΑ) στην πραξη (βελτιωση του μηχ. αθλητισμου) ο δρομος ειναι ποοοολυ μακρυς και δυσκολος. Ας ελπισουμε οι αθλητες (πλεον) να δειξουν γενικα αθλητικο πνευμα (μεγααααλη κουβεντα) γιατι απο εκει ξεκινουν ολα και ολα τα αλλα θα γινουν αργα ή γρηγορα. Το προβλημα ειναι η ατιμη η κριση (και η οσονουπω καταρρευση αντι της αναπτυξης της Αντονελλας και της τρελοπαρεας της), που δυστυχως εχει διαλυσει την πλειοψηφια των νεων που χρειαζονται για να αλλαξει πραγματικα νοοτροπια το σπορ. Απο την αλλη η ιδια κριση διελυσε το βασικο κομματι του διοικητικου κατεστημενου το οποιο απο μονο του δε θα επεφτε ποτε των ποτων.
Οπως και να χει, μια αρχη εγινε. Το τελος της εποχης των δεινοσαυρων , δεν αρκει ομως. Χρειαζεται και αλλα πραγματα που δυστυχως δεν θα τα δουμε γρηγορα, γιατι τελικα το εχει η φυλη μας. Πρωτα ολικη καταστροφη και μετα αλλαγες, παντου. Ετσι κανουμε (το 80%) σε ολα. Δε πα να φωναζει το αλλο διορατικο 20%...
Αν λοιπον δεν γινουν αγωνες λογω περαιτερω μειωσης των συμμετοχων, θα δουμε (λογικα) και αυτα που χρειαζονται: Τεχνικοι κανονισμοι που θα ξεχωριζουν πραγματικα τα διαφορετικα ειδη των αγωνων μεταξυ τους και θα οδηγησουν σε αλλο επιπεδο τις συμμετοχες (θα ναι που θα ναι λιγες, αλλα να ειναι οι καταλληλες) για να παψει επιτελους το συνδρομο 'κλιματιστικο παντου' (Μitsubishi/Fuji industries-Subaru), ποιοτικες αλλαγες στην διεξαγωγη των αγωνων, οπως η καλοδεχουμενη υιοθετηση 2 αγωνων ανα Σ/Κ στις ταχυτητες+αναστροφη καταταξης στην εκκινηση του 2ου αγωνα, προωθηση των αγωνων στα ΜΜΕ τωρα που φτηνυναν οι τιμες (να κοπει και λιγο η διαρκεια των διαφημισεων...σουτιεν και τα νταχτιρντι τσουτσου σηριαλ) και καπως ετσι θα δουμε φως καποια στιγμη, τωρα που γιναμε και 'αθλητες'.
Αυτα απο εμενα. Ευχομαι καλα μυαλα σε ολους μας και καλη επιστροφη σε οσους απεχουμε -προσωρινα- λογω κρισης. Ας δειξουμε λιγη υπομονη. Εξαλλου οπως ειναι τα πραγματα σε αυτη τη χωρα πια, οποιος υποσχεται λυσεις και βελτιωσεις εχει λιγοτερη απο τη μιση ανοχη απο οση νομιζει απο 'το ποπολο' σε περιπτωση που δεν κανει αυτα που πρεπει... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πιστευετε οτι μεσα σε 10 ημερες , ενα μηνα , εσεις ησαστε τοσο μαγκακια που θα καταφερνατε να εχετε λυμενα τα προβληματα σε ενα σπορ που αρχιζει την λειτουργια του απ'το μηδεν ?Όχι αλλά από την άλλη νομίζω ότι κανένας δε θα έπαιρνε απόφαση να αρχίσει τους αγώνες ακριβώς όταν υπάρχουν τόσα προβλήματα χωρίς λύση. Η σωστή ροή των πραγμάτων όπως έγραψε ο Ποσειδώνας θα ήταν πρώτα να γίνουν οι σωστές διαδικασίες σε επίπεδο σωματείων, μετά σε επίπεδο ομοσπονδίας και μετά αγώνες. Αλλά δε γίνεται καθόλου αυτό και προσωπικά παρατηρώντας τα πράγματα έχω την εντύπωση ότι αυτό γίνεται γιατί τα λεφτά για να πληρωθεί η ασφάλεια της χρονιάς ΔΕΝ υπάρχουν (εκτός ίσως από μια αρχική μαγιά που διαφήμιζε ότι έχει η ΟΜΑΕ που ούτε τολμάω να ρωτήσω από που προέκυψε γιατί μάλλον η απάντηση δε θα είναι καλή) και το όλο εγχείρημα είναι του στυλ 'πάμε και βλέπουμε'. Για αυτό και υπάρχει η βιασύνη να γίνουν αγώνες όπως όπως για να προκύψουν έσοδα, να σωθεί το Ιστορικό και το Ακρόπολις και μετά έχει ο Θεός. Το θέμα βέβαια είναι ότι το πρώτο 3μηνο πρέπει να βγάλει όχι μόνο τη δόση του αλλά και αυτή του δεύτερου που έχει ελάχιστους αγώνες για να μην έχουμε τα περσινά. Α και μια και είπα περσινά μου κάνει εντύπωση πως ξαφνικά ξεχάστηκε τόσο από την ΟΜΑΕ όσο και από τους οδηγούς το περσινό θέμα. Και οκ από την ΟΜΑΕ δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, από τους οδηγούς;
-
Συμφωνω απολυτα πιστιαρη μου με την σειρα που λες οπως κι ο φιλος μας ο γιατρος , αλλα κι αυτο που επισημαινεις οτι βιαζοντε τα αλλα παληκαρια δεν εχεις αδικο , θα ηθελα κι εγω να ακουγα αν υπαρχει τοσο σοβαρος λογος περα απ'αυτο που φαινεται βεβαια , οπως για παραδειγμα οτι εκτος των κλασικων κολλημενων οργανοατομων ,μ'αυτα τα ρημαδο ακροπολικα ..... εχουμε και μια μεριδα αγωνιζομενων που ζουν μ'αυτο το χαπι χρονια και ασκουν τις πιεσεις τους .Aλλα και ....καποιοι λεσχανθρωποι θα εχουν βαλει το , λογο ανησυχιας εισπρακτικης !
Τα εκλογικα φυσικα θελουν μεγαλη προσοχη οταν ερθει η ωρα τους , γιατι δεν το αποκλειω να αρχισουμε ομαδικα τα μπινελικια αν στις θεσεις κλειδια εμφανιστουν ...ω του θαυματος , ξανα οι βλαμενοι με τα κολληματα !
Εγω προτεινα πιο πανω να μην αρχισουμε με λανθασμενους πυροβολισμους , γιατι ισως να δικαιολογησουν αργοτερα την τους , με το προσχημα .
Φυσικα οι σκεψεις κι οι συνηρμοι τυπου .... δεν κανουν κακο , αντιθετα σφιγγουν κωλους που χρειαζεται .
-
Υπάρχει το τι πρέπει θεωρητικά να γίνει (αυτό που λέει ο Go_For_Pole) και το ρεαλιστικά εφικτό. Το Ακρόπολις (σίγουρα) και το Ιστορικό (χμμμ...) θα γίνονταν έτσι και αλλιώς ακόμα και αν δεν γίνουν καθόλου άλλοι αγώνες, το θέμα είναι τι γίνεται με τους υπόλοιπους αγώνες. Τα νοίκια και οι λογαριασμοί τρέχουν είτε για λέσχες είτε για άλλους επαγγελματίες του χώρου και το να μη γίνουν καθόλου αγώνες για όλο το 2013 μπορεί να είναι καταστροφικό για όλους αυτούς.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???