Bρε πυροβολημενα , δεν αφηνετε τις παπαριες και τις αμπελοφιλοσοφιες .......
Αυτα που διαβαζω απο εσας (και μετα το γενικευετε )ειναι πρωτα απ'ολα , τα ερωτηματα που σας απασχολουν προσωπικα εγω που εβγαλα ηδη λισανς τι θα κανω , εγω που τρεχω στο Νταβλακισταν πως θα εχω λισανς , εγω που δεν τρεχω καθολου και κατι πρεπει να κανω να μην τρελαθω , εγω που φιλαω εσας θα συνεχισω ? και αλλα διαφορα που κατεβαινουν στο μυαλο ολων μας των ασυγκρατητων νεοελληνων που ποτε , δεν μπαινουμε πρωτα στην διαδικασια να δουμε απ'την αλλη μερια τι συμβαινει !
Ριχναμε τα μπινελικια της αρκουδας στους παλιους τριμαλακες γιατι γνωριζαμε τα παντα τους (μεσα κι εξω ), τι εκαναν 40 χρονια και φυσικα γνωριζαμε οτι ΘΑ μπορουσαν , αλλα ΔΕΝ ,γιατι οι προτεραιοτητες τους , ηταν αλλες , και ουσιαστικα το αθλημα του δυστυχισμενου Ελληνα που ειχε ενα αγωνιστικουλι το ειχαν χεσμενο !
Πιστευετε οτι μεσα σε 10 ημερες , ενα μηνα , εσεις ησαστε τοσο μαγκακια που θα καταφερνατε να εχετε λυμενα τα προβληματα σε ενα σπορ που αρχιζει την λειτουργια του απ'το μηδεν ?
Η νομιζετε οτι εισαστε οι μονοι εξυπνοι που βρησκετε , και εκεινοι που ηδη εχουν ξεκινησει το εργο ειναι τοσο γκαου που δεν σας ?
ΛΟΙΠΟΝ καθηστε και βαλτε το μυαλο σας να δουλευει οπως τα ιδανικα μοτερακια της κρισης γραφοντας **λογικα πραγματα ** , οπως π.χ. τι θα σας ικανοποιουσε **στο μελλον ** να βλεπατε να γινεται απ'την αρχη του σπορ με την εφικτη Ελληνικη πραγματικοτητα ομως , κι οχι οτι παπαρια σας ερθει στο σκαλπ !
Ετσι βοηθαμε το σπορ (με καποιους που δεν μας εχουν συνδεσει με Κα¨ιρο) γραφοντας την ιδεα και υπολογιζοντας τον τροπο !
φιλακια βιαστικα παληκαρακια
υ.γ. Εσεις οι μη αγωνιζομενοι .... δεν πατε να οργανωσετε καμια λεσχη να βοηθησετε να ερθει κοντα της κανενας κριτης της προκοπης πχ να βαλετε κανενα χερακι να αλλαξει το παλιο της κατεστημενο με τους ελπολαγνους της , και να αφησετε τα επι παντος επιστητου ............................(εξαιρουντε οι ...με τα ληγμενα )