-
καπου διαβασα οτι θα παραμεινουν τα ιδια......
-
Για τα 1400 είχα διαβάσει ότι τα τέλη θα είναι 168€.
-
Ειναι τα ιδια!
Ειμαι απο τους τυχερους που ελαβαν ηδη το προσκλητηριο της εφοριας...
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Ειναι τα ιδια!Ειμαι απο τους τυχερους που ελαβαν ηδη το προσκλητηριο της εφοριας...
Εγώ δεν το έχω λάβει ακόμα και ούτε θέλω!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ειναι τα ιδια!
λες να την γλυτωσεις???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ειναι τα ιδια!
λες να την γλυτωσεις???
Κοίτα, από λάθος της αντιπροσωπείας, καθυστέρησε ένα μήνα να μου έρθει η πρώτη δόση του δανείου. Ίσως φανώ τυχερή και τώρα, αλλά -μεταξύ μας- δεν με βλέπω!!!!
-
Αν δεν το λάβεις εγκαίρως, πρέπει να πας σε κάποια εφορία να το πληρώσεις εγκαίρως, διαφορετικά τρως πρόστιμο. Βρήκες τώρα κράτος να κουνηθείς.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν δεν το λάβεις εγκαίρως, πρέπει να πας σε κάποια εφορία να το πληρώσεις εγκαίρως, διαφορετικά τρως πρόστιμο. Βρήκες τώρα κράτος να κουνηθείς.ατσααααα
-
Εμενα μου ηρθαν ηδη μερικα για φετος
**AYTOKINHTO 954cc = 93 EURO
SCOOTER 150cc = 15 EURO**
Μηπως ειναι τα ιδια με περυσι? Για θυμιστε μου
Περιμενω και τα υπολοιπα για να σας πω...
-
Ειναι τα ιδια με το περασμςνο Ετος!!!!!
-
Κατι μου ειπε καποιος οτι δεν ειναι υποχρεωτικο πλεον να τα εχεις κολλησει πανω ισχυει κατι τετοιο ???
-
Κάνω ευκολη την δουλειά των mod: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=285
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Κάνω ευκολη την δουλειά των mod: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=285ναι, αλλά ξεχνάς
-
Παιδια,
Αν γινει αυξηση στα τελη κυκλοφοριας, την πατησαμε.
Παλι ο κλαδος του αυτοκινητου θα πληγει.......οπως και η τσεπη μας..... -
Παιδια,
Αν γινει αυξηση στα τελη κυκλοφοριας, την πατησαμε.
Παλι ο κλαδος του αυτοκινητου θα πληγει.......οπως και η τσεπη μας..... -
Προφανώς και δε με συμφέρει να γίνει αύξηση των τελών, είναι πάντως γεγονός ότι αυτά αποτελούν σχετικά μικρό ποσοστό του κόστους χρήσης ενός αυτοκινήτου.
Η αύξηση της τιμής της βενζίνης δηλαδή είναι πολύ πιο εμφανής από την αύξηση της τιμής των τελών.Από κει και πέρα, για μένα είναι παράλογο από τα 168 (?) ευρώ μέχρι τα 1928 κε ξαφνικά να πηδάει στα 372+ και το μέγιστο να είναι μόλις 483 ευρώ.
Θα έπρεπε δηλαδή να υπάρχει πιο δίκαιη κατανομή αναλόγως του κυβισμού των αυτοκινήτων, αλλά και του κόστους τους.Υ.Γ. Με τόσα turbo θα πέσουν τα έσοδα...
-
Θα το γυρίσουν στην ιπποδύναμη και τον... ήπιαμε.
-
Ενταξει 122 αλογα ελεγε εμενα το εργοστασιο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενταξει 122 αλογα ελεγε εμενα το εργοστασιο!Θα σου κάνουν τσάμπα δυναμομέτρηση όταν περνάς ΚΤΕΟ
-
Τέλη Κυκλοφορίας