-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Από χθες το πρωί πρέπει να υπολογίσεις τουλάχιστον 1 ώρα αναμονής μόνο για το ταμείο στη ΔΟΥ μου.
Και επειδή η δουλειά μου είναι να κυκλοφορώ στη ΔΟΥ και τις άλλες υπηρεσίες έτσι κι αλλιώς, προτιμώ να αφιερώσω τον χρόνο στις υπόλοιπες δουλειές που δεν απαιτούν ταμείο, και να μαζέψω τις πληρωμές σε 1 - 2 μέρες. Κακό είναι;Εφόσον έχει έρθει ήδη το ειδοποιητήριο (ή κάνω λάθος?) στο όνομα του πατέρα σου, γιατί να μην πας σε μια τράπεζα και να το πάρεις από εκεί;
-
Πήγα και τα πήρα την Παρασκευή.
Πάνε τα 202 ευρουλάκια μου!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πάνε τα 202 ευρουλάκια μου!!!Σιωπή. Όλο γκρίνια είστε πια. Πώς θα πληρωθεί ο οδοκαθαριστής του δήμου Μπιμπιτσάνας; Ε;;;
-
Κατέθεσα κι εγώ τον οβολό μου, 202€ για το Αστρα & 18€ για την πάπια...
-
σημερα το πρωι πηγα και πληρωσα τα τελη κυκλοφοριας του ... οικογενειακου...
Στην αρχη ειπα να δοκιμασω την Marfin... με το που παω να ανοιξω την πορτα, βλεπω κολλημενο σημειωμα.. σηματα τελος!!
Αμαν, με λουζει κρυος ιδρωτας... διπλα ηταν η αγροτικη.... Μετα φοβου μπαινω μεσα.. σχεδον αδεια.. 3 ατομα πριν απο μενα.. παιρνω νουμερακι και καθομαι...
μπαινει μετα απο μενα ενας κυριος.. 'σηματα εχετε?' '2 εχουν μεινει μονον'
Μου κοπηκαν τα ποδια!!!!
δεν περναει 1 λεπτο και μπαινει και αλλος κυριος.. ιδια ερωτηση... 'σηματα εχετε?'
'2 εχουμε το 1 θα το παρει ο κυριος, δεν ξερω αν θελει κανεις αλλος...'
'γραψε 1 και σε μενα' λεω... εφυγε απραγος...
τυχερος σταθηκα!
ασχετο... ειχα διαβασει οτι θα χρεωναν 'προμηθεια' 1,5 ευρω, αλλα εμενα δεν μου κρατησαν τιποτα... -
Εντάξει, είπαμε να αφήνουμε τις πληρωμές προς το 'κακό' κράτος μέχρι το τέλος, αλλά εσύ το παράκανες!
-
ΠΟΛ 1177/30.12.2008 Παράταση προθεσμίας για εμπρόθεσμη προμήθεια ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας έτους 2009
Η προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών έτους 2009, που κανονικά έληγε στις 31 Δεκεμβρίου 2008, παρατείνεται μέχρι 09 Ιανουαρίου 2009.
Κατά το χρονικό διάστημα της παράτασης τα ειδικά σήματα θα χορηγούνται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες. -
Αυτό με τις παρατάσεις μας έχει κάνει να είμαστε ακόμα περισσότερο στα @@ μας.
Καλώς ή κακώς (κακώς) είναι ένα έξοδο το οποίο όποιος έχει αυτοκίνητο πρέπει να το δώσει. Τι στο καλό λοιπόν και το αμελούμε σε σημείο να τρέχουμε με το άγχος της τελευταίας στιγμής.
Τι περιμένουν οι αργοπορημένοι, μήπως τους κλέψουν το αυτοκίνητο και πάνε χαμένα και τα τέλη; Ή μήπως δοθεί από τον υπουργό οικονομίας εντολή να χαριστούν τα τέλη. -
Δε νοείται πάντως να υπάρχει 'έλλειψη σημάτων' και να πρέπει να τρέχεις από τράπεζα σε τράπεζα να βρεις ένα. Φόρος είναι και τα τέλη κυκλοφορίας, θα έπρεπε να μπορείς να τα πληρώνεις όπου θες εντός προθεσμίας, να σου τυπώνουν την απόδειξη, και τέλος.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εντάξει, είπαμε να αφήνουμε τις πληρωμές προς το 'κακό' κράτος μέχρι το τέλος, αλλά εσύ το παράκανες!οχι εγω... Η κοπελα μου
εγω το ειχα κολλησει μια βδομαδα πριν, τουλαχιστον..Συμφωνω οτι δε νοειται το 'Σηματα Τελος', αλλα πηγαινε πες το αυτο στον τριτο της παρεας ο οποιος .. θα πηγαινε ψαχνοντας!
-
Πάντως το θέμα των τελών αποδεικνύει το πόσο αναβλητικοί είμαστε ως άνθρωποι. Το σήμα το παρέλαβα αρχές Νοεμβρίου και πλήρωσα κανονικά (σε Ταχυδρομείο) την επόμενη μέρα.
Ακόμα δεν έχω παραλάβει το ΕΤΑΚ πάντως (ούτε και οι δικοί μου) και με έχουν ζώσει τα φίδια.... Δευτέρα τηλέφωνο στην εφορία....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πάντως το θέμα των τελών αποδεικνύει το πόσο αναβλητικοί είμαστε ως άνθρωποι. Το σήμα το παρέλαβα αρχές Νοεμβρίου και πλήρωσα κανονικά (σε Ταχυδρομείο) την επόμενη μέρα.Ναι βρε Χρήστο, αλλά πόσα πρέπει να ξυλωθείς εσύ για το υβριδικό και πόσα το κορόιδο (...) που τόλμησε να πάρει Fiesta 2.0 και του το πήγαν μισό μισθό το σήμα? Λες να βιάζεται να τα αποχωριστεί τα χρήματα αυτά και να τα δώσει να τα τοκίσουν άλλοι? Λογικό δεν είναι να το κάνει προς το τέλος της προθεσμίας?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πάντως το θέμα των τελών αποδεικνύει το πόσο αναβλητικοί είμαστε ως άνθρωποι. Το σήμα το παρέλαβα αρχές Νοεμβρίου και πλήρωσα κανονικά (σε Ταχυδρομείο) την επόμενη μέρα.Δεν νομίζω πως έχει να κάνει τόσο με την αναβλητικότητα. Το να σου ζητάνε να πληρώσεις 2 μήνες πιο πριν τα τέλη του 2009, δεν βλέπω το λόγο να γίνεις χρηματοδότης του κράτους ένα τόσο μεγάλο διάστημα πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας.
Μέσα σε 2 μήνες, μπορείς να οικειοποιηθείς ο ίδιος ν-φορές αυτά τα χρήματα.
-
Η χαρά των Lexus, Prius κλπ.
Την ψιλιάζομαι πάντως ότι όταν μπει το σύστημα με τους ρύπους θα τους τσιμπήσουν και αυτούς! Πχ στο RX400h θα σου πεί το σύστημα 192g/km πας 2η κλίμακα -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πάντως το θέμα των τελών αποδεικνύει το πόσο αναβλητικοί είμαστε ως άνθρωποι. Το σήμα το παρέλαβα αρχές Νοεμβρίου και πλήρωσα κανονικά (σε Ταχυδρομείο) την επόμενη μέρα.
Ναι βρε Χρήστο, αλλά πόσα πρέπει να ξυλωθείς εσύ για το υβριδικό και πόσα το κορόιδο (...) που τόλμησε να πάρει Fiesta 2.0 και του το πήγαν μισό μισθό το σήμα? Λες να βιάζεται να τα αποχωριστεί τα χρήματα αυτά και να τα δώσει να τα τοκίσουν άλλοι? Λογικό δεν είναι να το κάνει προς το τέλος της προθεσμίας?
Όταν το αγόραζε το Fiesta ή οποιοδήποτε Fiesta, γνώριζε ότι θα πληρώσει το μισό του μισθό. Ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας είναι οι στάνταρ πληρωμές σε κάθε αυτοκίνητο και υποτίθεται ότι ο κάτοχος τα έχει υπολογίσει. Να μη βιάζεται να αποχωριστεί τα χρήματά του ναι και είναι σεβαστό.
Αλλά, άλλο το προς το τέλος της προθεσμίας κι άλλο στο τέλος (και πολλοί μετά από αυτό ελέω παρατάσεως). -
tazio +1
Πάντα μας φταίνε οι άλλοι...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ναι βρε Χρήστο, αλλά πόσα πρέπει να ξυλωθείς εσύ για το υβριδικό και πόσα το κορόιδο (...) που τόλμησε να πάρει Fiesta 2.0 και του το πήγαν μισό μισθό το σήμα?
Άιντε πάλι!
Το κορόιδο που τόλμησε να πάρει fiesta ST 2.000cc καλείται να πληρώσει 20 ευρώ και 30 λεπτά επιπλέον τον μήνα από τον πανέξυπνο που δείλιασε και τελικά πήρε ένα vw TSI 1.400cc ή ένα fiat Tjet. Ούτε η βενζίνη μιας εβδομάδας δλδ.
Το να δαπανά κάποιος 20.000,00 ΕΥΡΩ (φορ εξάμπλ) και να επιλέγει αυτοκίνητο με γνώμονα τα επιπλέον 20 ευρώ τον μήνα, σόρυ, δεν λέγεται εξυπνάδα αλλά καρμιριά.
Σε ό,τι με αφορά δε, εκτός του ότι αυτά τα 20 ευρώ τα παίρνω πίσω (και με το παραπάνω) από το ετήσιο σέρβις του αυτοκινήτου (στο οποίο δεν επεκτείνομαι γιατί θα γίνω κακός και δεν το θέλω χρονιάρες μέρες),
κοστολογώ την αξία της ατμόσφαιρας σε σχέση με τα κομπρεσέρια και τα σαλιγκάρια πολύ παραπάνω από 244 ευρώ που είναι η διαφορά στα τέλη τον χρόνο.Αυτά, για να μην βλέπουμε μόνο το δεντράκι. Να ρίχνουμε καμιά ματιά και στο δάσος.
ΥΓ: Εγώ πάντως τα πλήρωσα στην ώρα τους τα τέλη. Επομένως δεν μου φταίνε οι άλλοι.
-
επειδη ειμαι τραπεζικος και βλεπω οτι η ραδιο αρβυλα παει συνεφο..
ΚΑΜΙΑ τραπεζα δεν κραταει προμηθεια 1.5€.
1,5€ ειναι η προμηθεια που παιρνει η τραπεζα απο το υπουργειο οικονομικων.
επισης προτιματε μικρες τραπεζες για αγορα σηματων..δεν εχουν ουρα και εχουν αποθεμα.
το λεω επειδη ειμαι υπευθυνος για το κοματι των σηματων στην εργασια μου.
και τα ποσα ειναι ιλιγγιωδη για τα σηματα,που εισπρατει το κρατος...ενδεικτικα τα ΕΣΟΔΑ μονος της τραπεζας που εργαζομαι ανερχονται στα 200.000€ ...περιπου..σε 2 μηνες ολα αυτα..απο 01/11/08 εως 31/12/08!!!!!!!!!!
απο εκει και περα αν ακαποιος πληρωσε προμηθεια ας αλλαξει τραπεζα.
-
Κάποιος στη δουλειά μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να κολλάς πλέον στο παρμπρίζ το σήμα, αρκεί να έχει ς την απόδειξη μαζί. Περίεργο μου φαίνεται. Ξέρουμε κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
Κάποιος στη δουλειά μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να κολλάς πλέον στο παρμπρίζ το σήμα, αρκεί να έχει ς την απόδειξη μαζί. Περίεργο μου φαίνεται. Ξέρουμε κάτι τέτοιο;πίσω από την απόδειξη (ή το ειδοποιητήριο) γράφει τι είναι υποχρεωτικό και τι όχι.
Γράφει επίσης ότι είναι υποχρεωτικό να το κολλήσεις στο παρμπίζ και αν δεν ΄το κάνεις, μπορούν (αν δεν αναδείξεις την απόδειξη πληρωμής των τελών) να σου πάρουν τις πινακίδες κυκλοφορίας.
Και πες ότι αν είσαι στο δρόμο και σε σταματήσουν, του δείχνεις του μπάτσου την απόδειξη.ΑΝ είσαι σταθμευμένος (γιατί έχει γίνει κι αυτό ) πώς θα το κάνεις αυτό?
Βρες ένα καλό σημείο σε κάποιο από τα παράθυρα του παρμπίζ ή βάλτο να φαίνεται μαζί με την ασφάλεια (αν έχεις βάλει αυτό το αυτοκόλλητο 'φακελάκι') για να μην κολλάς-ξεκολλάς κάθε χρόνο.Προσωπικά το κολλάω πίσω από τον καθρέφτη για να μη μου κόβει ορατότητα αλλά και γιατί δε θέλω θα το βλέπω...Απλά μου χαλάει την αισθητική.
Τέλη Κυκλοφορίας