Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ποιά είναι τα πιο "άτιμα" μοντέλα;
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Ποιά είναι τα πιο "άτιμα" μοντέλα;
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 4 / 4
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    35
    66
    186
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      dr-spiderman last edited by

η elise απο την πρωτη στιγμη ηταν υπερτιμημενη.εδω και 10χρονια σχεδον..κινητηρας απο κοινο αμαξι(ειχε τον 1,8 της τοτε ροβερ),φαναρια απο renault 4l,ουδεμια στοιχειωδη ανεση εξοπλισμου,ουτε καν ρυθμιζομενο μπρος πισω καθισμα,αξιοπιστια ανεπαρκη,και εμενε να δικαιολογει την τιμη των πολλων εκατομμυριων δραχμων τοτε(κ.π φυσικα,γυρω στα 18-20 μια περιοδο),το σημα,το στησιμο/αποδοση στο δρομο,και η τεχνικη κατασκευης του πλαισιου..

εξαιρετικη,αλλα πανακριβη.για τα δικα μου δεδομενα παντα.

η 316i ,την οποια και ειχαμε στην οικογενεια,ανεκαθεν ηταν πανακριβη με μηδενικο εξοπλισμο.σημερα εχει καλο εξοπλισμο αλλα εξακολουθει να ειναι πανακριβη,ιδιως σε σχεση με ενα passat,mondeo,159...αμαξια κορυφαια.καλο το σημα,και τα 30χιλ σημερα,για ενα αμαξι που ουσιαστικα επρεπε να κανει 22-24χιλιαρικα το πολυ,ειναι παρα πολλα....saab ,volvo tb,passat tb,159jts,mondo 2.0 ειναι φθηνοτερα,και απειρως καλυτερα(τα 3τελευταια τουλαχιστον) απο την bmw.

το cherokee,πατωντας στη ματαιοδοξια του Ελληνα,ζηταει 30 που ουσιαστικα ειναι 34,μιας και χρεωνουν ολα τα χρωματα πλην του λευκου...!!δν εχω λογια,ειναι απλα οικτρο αμαξι..ακομα και για τον συνεπιβατη...

απο εκει και περα,περι s3,δν νομιζω οτι ειναι ατιμο..ειναι εξαιρετικο μηχανημα,και συγγνωμη αλλα αν η 316 εχει 30 μεσο ορο,τα 45-47 του s3 ειναι μαλλον ευκαιρια..
      λεον,κτλ,απλα ειναι πολλες κλασσεις κατω...σε πολλα θεματα,για καποιον που διαθετει ατ 45 για αμαξι...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        dstou last edited by

Διαφωνώ ότι η Lotus είναι υπερτιμημένη.
        Είναι ξεχωριστή, πατάει το σχεδόν οτιδήποτε αποδεδειγμένα, σε βάζει σε άλλη κλάση, είναι σκυλί μαύρο (εκτός τα μοτέρ Ρόβερ, όσες είχαν τέτοιο), απευθύνονται σε μικρό κοινό, έχουν πολύ μικρή παραγωγή και άρα ελάχιστες οικονομίες κλίμακας.
        Έστω ότι τσιμπάει λίγο, ναι αυτό θα το δεχτώ.

Θα σου πω για ένα άλλο αυτοκίνητο άγνωστο στην ελληνική αγορά το οποίο είναι εκτός τόπου και χρόνου.
        Πήγα πρόσφατα σε αντιπροσωπεία Μερσεντές για μια υπόθεση και στο ενδιάμεσο πήγα στην έκθεση και ζήτησα να δω, για πλάκα είναι αλήθεια, ένα Ε στέισον Βάγκον.
        Ο πωλητής αφού με κοίταξε σαν ούφο, πήγε να φωνάξει τον ...διευθυντή ο οποίος δυσκολεύτηκε να πειστεί ότι πράγματι ήθελα Ε στέισον.
        Εννοείται ότι δεν είχαν τέτοιο αυτοκίνητο, ούτε είχαν πωλήσει ποτέ, η δε αντιμετώπισή τους ήταν καταφανώς υποτιμητική προς το αυτοκίνητο λες και τους μαγάριζε την μόστρα .
        Με τα πολλά μου είπε ότι για το Ε-200 με κάτι ψιλολόγια θέλει περί τα 55.000 και για το diesel λίγο κάτω από 60.000. Αυτό κι αν είναι υπερτιμημένο.
        Δεν έχω δει ποτέ μου το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην Ελλάδα και νομίζω ούτε θα το δω στο άμεσο μέλλον. Αντίθετα αν πας Γερμανία θα πήξει το μάτι σου. Είναι σχεδόν όλα diesel και τα χρησιμοποιούν ακόμη και πωλητές και εμπορικοί αντιπρόσωποι για τα επαγγελματικά τους ταξείδια από πόλη σε πόλη, εκτός από τις οικογένειες.

• P
          pathos last edited by

@spiderman εγώ 13,5εκ. δρχ θυμάμαι την βασική της τιμή

• Q
            qsisvts last edited by

Ο χρήστης dstou έγραψε:
            Διαφωνώ ότι η Lotus είναι υπερτιμημένη.
            Είναι ξεχωριστή, πατάει το σχεδόν οτιδήποτε αποδεδειγμένα, σε βάζει σε άλλη κλάση, είναι σκυλί μαύρο (εκτός τα μοτέρ Ρόβερ, όσες είχαν τέτοιο), απευθύνονται σε μικρό κοινό, έχουν πολύ μικρή παραγωγή και άρα ελάχιστες οικονομίες κλίμακας.
            Έστω ότι τσιμπάει λίγο, ναι αυτό θα το δεχτώ.

Θα σου πω για ένα άλλο αυτοκίνητο άγνωστο στην ελληνική αγορά το οποίο είναι εκτός τόπου και χρόνου.
            Πήγα πρόσφατα σε αντιπροσωπεία Μερσεντές για μια υπόθεση και στο ενδιάμεσο πήγα στην έκθεση και ζήτησα να δω, για πλάκα είναι αλήθεια, ένα Ε στέισον Βάγκον.
            Ο πωλητής αφού με κοίταξε σαν ούφο, πήγε να φωνάξει τον ...διευθυντή ο οποίος δυσκολεύτηκε να πειστεί ότι πράγματι ήθελα Ε στέισον.
            Εννοείται ότι δεν είχαν τέτοιο αυτοκίνητο, ούτε είχαν πωλήσει ποτέ, η δε αντιμετώπισή τους ήταν καταφανώς υποτιμητική προς το αυτοκίνητο λες και τους μαγάριζε την μόστρα .
            Με τα πολλά μου είπε ότι για το Ε-200 με κάτι ψιλολόγια θέλει περί τα 55.000 και για το diesel λίγο κάτω από 60.000. Αυτό κι αν είναι υπερτιμημένο.
            Δεν έχω δει ποτέ μου το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην Ελλάδα και νομίζω ούτε θα το δω στο άμεσο μέλλον. Αντίθετα αν πας Γερμανία θα πήξει το μάτι σου. Είναι σχεδόν όλα diesel και τα χρησιμοποιούν ακόμη και πωλητές και εμπορικοί αντιπρόσωποι για τα επαγγελματικά τους ταξείδια από πόλη σε πόλη, εκτός από τις οικογένειες.

εχω δει δει Ε station με ελληνικες πινακιδες(μια φορα) και bmw σειρα 3 (2 φορες).
            τα diesel αν δε κανω λαθος σε ολες τις εταιρειες ειναι παντα πιο ακριβα απο τα αντιστοιχα βενζινοκινητα.

οσο για την elise πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενη,ειδικα η απλη δε παταει και τοσα αυτοκινητα οσα νομιζεις,ουτε ειναι τοσο γρηγορη οσο θα περιμενε καποιος (περα απο το εντυπωσιακο 0-100 μετα τα 120χλμ/ωρα πεθαινει),επισης ειναι πλεον αρκετα παλια..δηλαση αν θες σκληροπυρηνικοτητα με ενα evo τη περνας απο πανω και αν γουσταρεις μετα πας και κανα ταξιδακι με την οικογενεια σου

αν ποτε ειχα τη δυνατοτητα να παρω ενα τετοιο κατασκευασμα,θα επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη το ariel atom,το οποιο και δεν ειναι δυστροπο και ειναι οντως απιστευτα γρηγορο
            στο top gear πλησιαζε enzo
            Η lotus πιστευω οτι κοροιδευει,ειδικα με τη europa...

• D
              dstou last edited by

από sv2 την 01/11/08 18:04

Γνωστή μου κυκλοφορεί Ε500 Τ 4Matic

Έχω ξεμείνει από επιχειρήματα. Τέλος πάντων είναι η εξαίρεση που απλά επιβεβαιώνει.

από QsisVTS την 01/11/08 18:14
              εχω δει δει Ε station με ελληνικες πινακιδες(μια φορα)

Μήπως είναι η ίδια?

Γενικώς το νόημα του ποστ είναι ότι παρά του ότι είναι ένα τόσο κοινό αυτοκίνητο στο εξωτερικό, και αρκετοί στην Ελλάδα μπορούν να διαθέσουν το ποσό των 55-60.000 ευρώ, σχεδόν κανείς δεν το πράττει.

Όμως πολλοί (σχετικά) τα χώνουν για Λότους. Αμα πεις στην Λότους ότι στην Ελλάδα κυκλοφορούν πολύ (έως ασσύληπτα) περισσότερα Elise, από Μερσεντές στέησον είμαι σίγουρος ότι στην αρχή δεν θα σε πιστεύουν.

• K
                kouladi last edited by

Smart Crossblade. Η μόνη σωστή απάντηση.
                Καλύτερα να κάνω τα 24 χιλιάρικα χαρτί υγείας.

• Q
                  qsisvts last edited by

Ο χρήστης techon1 έγραψε:
                  Smart Crossblade. Η μόνη σωστή απάντηση.
                  Καλύτερα να κάνω τα 24 χιλιάρικα χαρτί υγείας.

+00

• First post
                    Last post
                  • 1
                  • 2
                  • 3
                  • 4
                  • 4 / 4
                  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                    • ΕΛΛΑΔΑ
                    • ΚΟΣΜΟΣ