-
Που μπορουμε να δουμε χαρτες με τις ειδικες ?
-
Χάρτες με τις ειδικές; Μα καλά 7 χρόνια τώρα δεν έχεις μάθει τον Άγιο Κωσταντίνο την πλάκα ή τον κουβαρά;;;; Μέχρι και ίδιο ωράριο με πέρσι πρέπει να έχουν βάλει...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απο το 2002 έχουν κολλήσει με τις ίδιες ειδικές και για πιο λόγο δεν ξανακάνουν το παλλάδιο βράδι.Απο το 99΄ παρακολουθώ αγώνες και θυμάμαι το παλλάδιο μέχρι το 2001 βράδι, ή τ Ολύμπιο με Ψάθα κλπ νύχτα!!!! Ξεκίναγαν οι αγώνες στις 12 αλλά τερμάτιζαν στις 22:30..τώρα για πιο λόγο έχετε 'μικρύνει' τόσο τους αγώνες;;; και απο τις 3 το μεσημέρι γυρνάμε σπίτια μας;;;; Χρόνο με τον χρόνο μου φαίνεται οτι οι αγώνες πάνε απο το ΚΑΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!!! Σαν θεατής που είμαι πάντως θα ήθελα να δώ κατι διαφορετικό του χρόνου..Και κατι τελευταίο,,Ολύμπιο,Ποσειδών,Αττικό τους έχετε ξεχάσει;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ (συμμετέχοντες,οργανωτές,θεατές)..
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Που μπορουμε να δουμε χαρτες με τις ειδικες ?Χάρτη με τις ειδικές μπορείς να βρεις στο http://321gooo.blogspot.com .
-
Ο χρήστης spiros gti έγραψε:
Και κατι τελευταίο,,Ολύμπιο,**Ποσειδών,**Αττικό τους έχετε ξεχάσει;;;;;;;;;;;;;;;;;Τι έγινε εκείνος ο αγώνας (Ποσειδών) που οι θεατές μπορούσαν να δουν σχεδόν όλες τις ειδικές περπατώντας από την μία στην άλλη?
Off-topic μεν, στην ίδια περιοχή με το Παλλάδιο δε...
-
εγω απο τωρα σκεφτομαι εκεινο το καφενειο που θα φαμε μετα με τα ψαρικα........
-
φοντα-500 ποιο σημειο λες να πας να δεις ?
-
Ο χρήστης spiros gti έγραψε:
Χάρτες με τις ειδικές; Μα καλά 7 χρόνια τώρα δεν έχεις μάθει τον Άγιο Κωσταντίνο την πλάκα ή τον κουβαρά;;;; Μέχρι και ίδιο ωράριο με πέρσι πρέπει να έχουν βάλει...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απο το 2002 έχουν κολλήσει με τις ίδιες ειδικές και για πιο λόγο δεν ξανακάνουν το παλλάδιο βράδι.Απο το 99΄ παρακολουθώ αγώνες και θυμάμαι το παλλάδιο μέχρι το 2001 βράδι, ή τ Ολύμπιο με Ψάθα κλπ νύχτα!!!! Ξεκίναγαν οι αγώνες στις 12 αλλά τερμάτιζαν στις 22:30..τώρα για πιο λόγο έχετε 'μικρύνει' τόσο τους αγώνες;;; και απο τις 3 το μεσημέρι γυρνάμε σπίτια μας;;;; Χρόνο με τον χρόνο μου φαίνεται οτι οι αγώνες πάνε απο το ΚΑΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!!! Σαν θεατής που είμαι πάντως θα ήθελα να δώ κατι διαφορετικό του χρόνου..Και κατι τελευταίο,,Ολύμπιο,Ποσειδών,Αττικό τους έχετε ξεχάσει;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ (συμμετέχοντες,οργανωτές,θεατές)..Το παλλαδιο καποτε ηταν εξ'ολοκληρου νυχτα η εκκινηση ηταν περιπου στις 23.00 το σαββατο και τερματιζε στις 7 το πρωι της κυριακης.... με ειδικες Αγ. Μερκουρη,φυλη,ριτσωνα,στεφανη,μελετακι,σκουρτα... Ημουν μικρο παιδι τοτε και ειναι χαραγμενα στην μνημη μου.... Μακαρι να γυριζαν αυτες οι εποχες....
-
Ο χρήστης kakofonix έγραψε:
φοντα-500 ποιο σημειο λες να πας να δεις ?ΓΙΑΤΙ...ρωτάς πρωσοπικά εμένα???
-
'Αναγνωρίσεις' Παλάδιου. Απολογισμός ως το Σάββατο 22/11, ώρα 13.30
Έξοδοι αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' σε γκρεμό στον Κουβαρά = 3 (!!!)
Έξοδοι αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' πάνω σε πλαγιά βουνού στον Κουβαρά = 2
Έξοδοι αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' σε πλάτωμα στον Κουβαρά = 4
Μετωπικές αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' με αντιθέτως διερχόμενα αυτοκίνητα = 1Όλα τα ανωτέρω συμβάντα είναι σε εξόδους δεξιών στροφών, που σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα 'αναγνώρισης' εισήλθαν στο αντίθετο ρεύμα.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ, και επειδή παραλίγο να είμαι και εγώ θύμα ηλιθίου που πήγαινε ανάποδα(!!!) στην Πλάκα σε ρυθμό αγώνα (γιατί;;;;), ΑΠΑΙΤΩ πλέον από τους οδηγούς να κόψουν τη μ@λ@κια και από την ΕΘΕΑ να βρει τρόπο να επιβάλει 5-6 αυστηρότατες ποινές.
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
φοντα-500 ποιο σημειο λες να πας να δεις ?
ΓΙΑΤΙ...ρωτάς πρωσοπικά εμένα???
Γιατι εισαι ο προεδρος των θεατων!
-
Καλά είπα κάτι έτσι για το κέφι εγώ και με Γ.......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Μετωπικές αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' με αντιθέτως διερχόμενα αυτοκίνητα = 1Όλα τα ανωτέρω συμβάντα είναι σε εξόδους δεξιών στροφών, που σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα 'αναγνώρισης' εισήλθαν στο αντίθετο ρεύμα.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ, και επειδή παραλίγο να είμαι και εγώ θύμα ηλιθίου που πήγαινε ανάποδα(!!!) στην Πλάκα σε ρυθμό αγώνα (γιατί;;;;), ΑΠΑΙΤΩ πλέον από τους οδηγούς να κόψουν τη μ@λ@κια και από την ΕΘΕΑ να βρει τρόπο να επιβάλει 5-6 αυστηρότατες ποινές.
Εγώ είδα την Παρασκευή ένα φορτηγάκι άσπρο στην δεξιά μετά το Μαντρι με τα χώματα αλλά μάλλον δεν είναι αυτοκίνητο δοκιμών, λέμε τώρα
Επειδή σταματήσαμε να δούμε μήπως είναι κάποιος μέσα και χρειάζεται βοήθεια είχα σπασμένα τζάμια και ελπίζω να φορούσαν ζώνη και να μην χτυπήσανε.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Καλησπερα.Ο Κουβαρας δεν εχει αντιθετο ρευμα, εχει ενα ρευμα με το ζορι.Υπαρχουν ομως πολλες 'φακες' με γκρεμους και μαζι με τα πολλα χωματα το κακο ευκολα γινεται.Κατα τα αλλα βαλτε εσακια στις ευθειες της Παυλιανης,η Φτερη ειναι επικινδυνη κτλ.
-
Ο Κουβαράς πάντως τη προηγούμενη Κυριακή που πέρασα μια βόλτα είχε ήδη πολύ χώμα και φαινόταν ότι κάποιοι έκαναν 'μπούκες' στις 'αναγνωρίσεις' τους.
Το πρόβλημα είναι ότι στο μεγαλύτερο μήκος της ειδικής ο δρόμος είναι στενός και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.
Από ότι έμαθα και ο Άγιος Κωνσταντίνος είναι σε άθλια κατάσταση με πολλά μπαλώματα στο οδόστρωμα. -
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Να μην ξεχάσουμε βέβαια οτι και 3 ειδικές πάλι έγιναν χριστουγενιάτικο δέντρο απο τα σπρέυ και τις δεμένες σακούλες πάνω στα δέντρα (αντε και του χρόνου με μπάλες και φάτνι κάτω απο τα δέντρα). Θλελω κάποιος ειλικρινά για χαβαλέ να πάει να τα εξαφανίσει να δούμε πόσοι και ποιοι θα γίνουνε τροπέτο ή θα πατώσουν απο χρόνους
Α, και στους βλάκες που σιγουρα τα διαβάζουν, έτσι να κάνετε μπούκες στις αναγνωρίσεις και να βγάζετε μικρά βραχάκια στη μέση για τους επόμενους, ΖΩΑ. Το τσιγκάκι δικό σας είναι δεν σας το παιρνει κανείς...
-
Σύμφωνα με την παραπάνω στατιστική, στον Κουβαρά είχαν ατύχημα στις δοκιμές 10 οδηγοί από τους 112, ποσοστό 9%(!!!!!!). Οι 5 απ' αυτούς είχαν σίγουρα επαφή, είτε με τον πάτο του γκρεμού, είτε με τον δυστυχή που πήγαινε ανάποδα τρεις στροφές πριν το flying το Σάββατο περίπου στις 12.00, είτε με την πλαγιά του βουνού στην κλειστή δεξιά πριν τα σπίτια. Άρα, 5 από τους 112 έχουν ήδη πληρώσει ένα φαναρτζή ή/και επισκέφτηκαν το γιατρό τους.
Απορώ τι άλλο πρέπει να γίνει για να ζητήσει επιτέλους η ΕΘΕΑ από ένα 'όργανο' να μοιράσει 10-15 κλήσεις και να αφαιρέσει κάμποσα διπλώματα (αυτό είναι μεγαλύτερη απώλεια, αφού στερεί και τον αγώνα) από κάφρους που θεωρούν όλο το δρόμο δικό τους.
Υ.Γ.1 Δεν ισχυρίζομαι ότι πάω σαν κότα στις αναγνωρίσεις. Αυτό που λέω, και το καταλαβαίνουν όλοι οι αγωνιζόμενοι, είναι ότι άλλο μια γρήγορη βόλτα με σύνεση και προσοχή ώστε να μένει κανείς στη δεξιά πλευρά του δρόμου σαφώς κάτω από τα όρια του αυτοκινήτου, και άλλο ο αγωνιστικός ή ήμι-αγωνιστικός ρυθμός όπου προκειμένου να συνηθίσει κάποιος επίδοξος Loeb την ταχύτητα, τις γραμμές και τα σημεία φρεναρίσματος σε μια ειδική, γράφει στα παπάρια του κάθε λογική και κάνει βλακίες που μόνο εντελώς ηλίθιος ή ανεύθυνος ή εγκληματίας θα έκανε. (Εκτός και αν κάποιος είναι τόσο βλήτο που θεωρεί το κυπελλάκι ενός αγώνα και τα 10'' στο Φωτεινέλη κάτι πολύτιμο. Αυτό είναι άλλη περίπτωση που χρήζει ειδικής θεραπείας).
Υ.Γ.2 Το θέμα δε διορθώνεται με περιορισμό των περασμάτων σε 3 ή 4 όπως παλιότερα. Η άποψή μου είναι ότι από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η συμπεριφορά η λύση είναι μόνο η αφαίρεση λισάνς. -
Παντως σημερα παρα τον κοσμο που ειχε οι περισσοτεροι φενοταν να πηγαινουν νορμαλ....
-
Συμφωνω και επαυξανω σε οσα εγραψε πιο πανω ο yugo.
Μαλιστα καποιοι ειναι τοσο κοπανοι που πηγαινουν και αναποδα το ιδιο γρηγορα. -
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Να μην ξεχάσουμε βέβαια οτι και 3 ειδικές πάλι έγιναν χριστουγενιάτικο δέντρο απο τα σπρέυ και τις δεμένες σακούλες πάνω στα δέντρα (αντε και του χρόνου με μπάλες και φάτνι κάτω απο τα δέντρα). Θλελω κάποιος ειλικρινά για χαβαλέ να πάει να τα εξαφανίσει να δούμε πόσοι και ποιοι θα γίνουνε τροπέτο ή θα πατώσουν απο χρόνους
Αυτό έχω σκεφτεί να το κάνω ως υπευθυνος ειδικής...
Αλλά το ξανασκέφτηκα οτι θα έτρεχα ατελειωτα μετα εξαιτιας των 'πισταδόρων' που θα αγοραζαν ό,τι οικοπεδο έχει μεινει απούλητο στην περιοχή και άλλαξα γνωμη... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτό έχω σκεφτεί να το κάνω ως υπευθυνος ειδικής...
Αλλά το ξανασκέφτηκα οτι θα έτρεχα ατελειωτα μετα εξαιτιας των 'πισταδόρων' που θα αγοραζαν ό,τι οικοπεδο έχει μεινει απούλητο στην περιοχή και άλλαξα γνωμη...Μα αυτοι που το κάνουν είναι χαζοι/ηλίθιοι καθώς βοηθάνε και τον ανταγωνισμό τους με τα σημάδια που βάζουν...
Rally Παλλαδιο 2008