-
Απλα αν εγω εφτιαχνα τον κανονισμο θα προτιμουσα αντι για την ελληνικη παραταση να ελεγα 'αν δεν εχεις καθισμα+ζωνες+την extra ραβδο στο cage για την πιο εργονομικη στηριξη τους τοτε τρεχα εστω με το κολαρο παρα να σε εχω να περιφερεις ενα σαμαρι σκετο και απο το 2010 θα εισαι με ολες τις παραμετρους, σωστος.'
Eγραψα το Νεομβριο και με χαρα το βλεπω να γινεται (πλαγιως) πραξη. Προφανως σε αυτο συντελει η οικονομικη κριση και οχι το οτι...ακουσαν τα λογια του σοφου της φυλης
Αναβολη λοιπον και ευκαιρια να το κανουμε σωστα το πραγμα: Ας ξαναδωσουν οι εμποροι αγωνιστικου εξοπλισμου -αν εχουν την θεληση βεβαια- προσφορες στο ΣΟΑΑ. Το μεγαλο κομματι των αγωνιζομενων που μολις ακουσε την αποφαση περι αναβολης για αλλο ενα χρονο εβγαλε τεραστιο 'ουφ' ανακουφισης -το δικο μου τουμπαρισε ολα τα επιπλα του γραφειου- ολο και κατι αγορασε πριν την αποφαση της αναβολης. Αρα, μεσα στο '09 λιγη παραλληλη αποταμιευση και δεν θα μας κακοφανει ολο το πακετο εν οψει '10. Κατα τα αλλα συμφωνω με τον nass οτι δεν πρεπει να ειναι προαιρετικη η χρηση του γιατι αν ειναι ετσι να κανουμε προαιρετικα ολα τα μετρα ασφαλειας... -
Ξεχνατε ευκολα .... για κοιταξτε ποσο τα πουλαγε ο αντιπροσωπος που θα εσωνε και το αθλημα πριν τρια -τεσσερα χρονια .... και οταν δειτε που τα εχουν κατεβασει και τι προμηθεια εχουν σαν εμποροι οι γνωστοι μας αγωνιζομενοι , θα απορισετε και γιατι ασχολουντε ακομα ...
Το πραμα ειναι ακριβο απ'την πατεντα του , ακομα ., μπορει του χρονου να ειναι και φτηνοτερο ....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ξεχνατε ευκολα .... για κοιταξτε ποσο τα πουλαγε ο αντιπροσωπος που θα εσωνε και το αθλημα πριν τρια -τεσσερα χρονια .... και οταν δειτε που τα εχουν κατεβασει και τι προμηθεια εχουν σαν εμποροι οι γνωστοι μας αγωνιζομενοι , θα απορισετε και γιατι ασχολουντε ακομα ...Το πραμα ειναι ακριβο απ'την πατεντα του , ακομα ., μπορει του χρονου να ειναι και φτηνοτερο ....
K. Xrhsto prin 3-4 xronia htan monopoleio kai htan mono to akribo montelo (an8rakonymatino) sthn agwra. Den 8ymamai kai an htan mono h mia h etaireies poy to kataskeyazane tote.
Anyway fetos ekane thn emfanish toy kai ena pio f8hno montelo oxi plhros kataskeyasmeno apo carbon.
Twra an o ellhnas thn exei dei pagkosmios kai 8elei mono to carbon kai kranos formuliariko GP5 den prokeite na lysei kapoia katastash. (den milaw kai gi aytoys poy prepei na pros8esoyn kai thn orizontia sto roll bar). Anyway. h proeidopoihsh exei pesei edw kai xronia kai prin teleiwsei to fetino prwta8lhma hkeran oti elege fetos...Meta apo ola ayta bebaia eskase kai h anakoinwsh ths E8EA oti didetai mia akoma xronia paratash.... Mark my words oti kata ton dekembrh peyra pali 8a bgoyn orismenoi kai 8a poyn ti to 8eloyme to HANS klp...
-
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
Τουλάχιστον τώρα λόγω της απόφασης, της οικονομικής κρίσης και την 'καλή' ισοτιμία λίρας-ευρώ
όσοι έχουν στοκ μπορεί να αναγκαστούν να μειώσουν τις τιμές και επίσης η αγγλική αγορά έχει γίνει
ιδιαίτερα προσιτή με το 0.92 λίρες -> 1 ευρώ (με 1200 ευρώ και hans και καλό κράνος)
Πάντως κανείς δεν αμφισβητεί την χρήση και την λειτουργία του που πραγματικά σώζει ζωές!
Σαν πλήρωμα αποφασίσαμε (μετά από χθεσινοβραδυνή έρευνα αγοράς σε site του εξωτερικού) να μην
τρέξουμε 2-3 σπριντάκια για να πάμε με hans στον πρώτο αγώνα που θα μπορέσουμε μέσα στο 2009.Γιώργος Καρτάκης
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ.
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ορισμενοι ζουν στον χαροπο τους κοσμο , που η ζωη τους εχει λυμενα ολα τα προβληματα , και αδυνατουν να δουν οτι για καποιους το να τρεξουν εστω και δυο -τρεις αγωνες σ'αυτην την οικονομικη δυστυχια ... ειναι μια ανασα για την αντιμετωπιση της καθημερινοτητας των (φαρμακο ειναι ,για να την βγαλουν καθαρη , οχι για ολους βεβαια ) .
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΕΨΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Σωστααααα , αυτο τους λεω κι εγω ... αλλα ακουγανε τον Καβαθα που τους ελεγε να πανε στο Πολυτεχνειο για να εχουμε μια χωρα μορφωμενων και με πολλα μαστερ ....για να μπορουν μετα να κανουν και το χομπι τους με ανεση .....και τον πιστεψαν οι ... βλακες , και τελειωσαν και πολυτεχνειο και μαστερ πηρανε ...
και εχουν το θρασος τωρα να μου λενε οτι τους φωναξε ο εργοδοτης τους και τους ειπε .... >!( ασε την αλλη την ... ο πατερας τους δεν τους αφησε ουτε ενα σπιτακι .. και πηραν δανειο για σπιτι ... ακου μαλακια , αντι να βρουν την πλουσια πατσαβουριτσα με σπιτι στην Εκαλη )...Αντι τα βληματα να γινουν αεριτζηδες , ζιγκολο , βαπορακια , λουγκρες .... πηγανε να σπουδασουν ..... και δεν μπορουν να παρουν ενα HANS , Ε .... ΤΑ ΧΑΝΣ Η ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΣ ?
Αντε να τους καταλαβεις τωρα ............. -
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! Εκτός κι αν κάποιος μας διαβεβαιώσει ότι υπό προϋποθέσεις (καθίσματα, ζώνες, στήριξη ζωνών) το HANS μπορεί να κάνει ζημιά στον χρήστη.
Μακάρι να μην χρειαστεί κανείς να φορτωθεί στη συνείδησή του ένα... Δούρο...
Από τη μεριά των οδηγών επίσης πιστεύω ότι οι σύνδεσμοι έπρεπε -στην καλύτερη- να μείνουν τουλάχιστον αμέτοχοι, συνιστώντας -έως και φορτικά- στα μέλη τους να εφοδιαστούν με αυτό το πολύτιμο αξεσουάρ ασφάλειας.
Χίλιες φορές κρίμα γιατί -τουλάχιστον στα χαρτιά- πολλά δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα με την καινούρια σύνθεση. Βέβαια είναι και εκείνο το περιβόητο ασφαλιστήριο, αλλά ας δώσουμε πίστωση χρόνου... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ορισμενοι ζουν στον χαροπο τους κοσμο , που η ζωη τους εχει λυμενα ολα τα προβληματα , και αδυνατουν να δουν οτι για καποιους το να τρεξουν εστω και δυο -τρεις αγωνες σ'αυτην την οικονομικη δυστυχια ... ειναι μια ανασα για την αντιμετωπιση της καθημερινοτητας των (φαρμακο ειναι ,για να την βγαλουν καθαρη , οχι για ολους βεβαια ) .
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΕΨΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Σωστααααα , αυτο τους λεω κι εγω ... αλλα ακουγανε τον Καβαθα που τους ελεγε να πανε στο Πολυτεχνειο για να εχουμε μια χωρα μορφωμενων και με πολλα μαστερ ....για να μπορουν μετα να κανουν και το χομπι τους με ανεση .....και τον πιστεψαν οι ... βλακες , και τελειωσαν και πολυτεχνειο και μαστερ πηρανε ...
και εχουν το θρασος τωρα να μου λενε οτι τους φωναξε ο εργοδοτης τους και τους ειπε .... >!( ασε την αλλη την ... ο πατερας τους δεν τους αφησε ουτε ενα σπιτακι .. και πηραν δανειο για σπιτι ... ακου μαλακια , αντι να βρουν την πλουσια πατσαβουριτσα με σπιτι στην Εκαλη )...Αντι τα βληματα να γινουν αεριτζηδες , ζιγκολο , βαπορακια , λουγκρες .... πηγανε να σπουδασουν ..... και δεν μπορουν να παρουν ενα HANS , Ε .... ΤΑ ΧΑΝΣ Η ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΣ ?
Αντε να τους καταλαβεις τωρα .............Πόσο δίκιο έχεις κυρ Χρίστο...αλλά άντε να σε καταλάβουν......
(Παρόλα αυτά θα το πάρουμε και το HANS είτε το χανς είτε δεν το χάνς... )
-
Ωπ οπ , κρυφτητε πλακωσαν οι σωτηρες της δημοσιογραφιας που προς χαρην τους εχουν οι μισοι ελληνες οδηγοι βρει τους χορηγους τους ........και το αθλημα ΄το ΚΕΨΑ !
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Εκτός κι αν κάποιος μας διαβεβαιώσει ότι υπό προϋποθέσεις (καθίσματα, ζώνες, στήριξη ζωνών) το HANS μπορεί να κάνει ζημιά στον χρήστη.Σύμφωνα με τη FIA: το χειρότερο που μπορείς να πάθεις αν δεν το χρησιμοποιήσεις σωστά είναι να μην κάνει τη δουλειά που έχει σχεδιαστεί να κάνει και άρα να πάθεις ό,τι θα πάθαινες αν δεν το είχες καν. Περισσότερο κακό απ΄ό,τι αν δεν το φόραγες καθόλου δεν μπορεί να κάνει.
Σίγουρα ό,τι έγινε δεν έγινε επειδή το HANS 'δεν είναι καλό'
-
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
Τουλάχιστον τώρα λόγω της απόφασης, της οικονομικής κρίσης και την 'καλή' ισοτιμία λίρας-ευρώ
όσοι έχουν στοκ μπορεί να αναγκαστούν να μειώσουν τις τιμές και επίσης η αγγλική αγορά έχει γίνει
ιδιαίτερα προσιτή με το 0.92 λίρες -> 1 ευρώ (με 1200 ευρώ και hans και καλό κράνος)
Πάντως κανείς δεν αμφισβητεί την χρήση και την λειτουργία του που πραγματικά σώζει ζωές!
Σαν πλήρωμα αποφασίσαμε (μετά από χθεσινοβραδυνή έρευνα αγοράς σε site του εξωτερικού) να μην
τρέξουμε 2-3 σπριντάκια για να πάμε με hans στον πρώτο αγώνα που θα μπορέσουμε μέσα στο 2009.Γιώργος Καρτάκης
Γιωργο
Κανε ενα τεστ IQ για καλο και για κακο, να το εχεις σαν αποδειξη, οταν θα σε πουνε ...γιδι.
Απο μενα, ΕΥΓΕ.
Χρ. -
Θα εχεις απορισει σιγουρα , με τα μπραβο Γιωργακη , ευγε Γιωργακη , σαν να ησουν κρετινακι ......
Μην δινεις σημασια και ψαχνεσαι Γιωργο , ετσι κανουν κι ολοι οι αποτυχιμενοι πολιτικαντιδες ... μετα τις φωλες που τρωνε .....
υ.γ. κανενας πολιτικαντης δεν θα σου εστελνε pm
και φυσικα κανενας δεν ξερει ποτε εκανες την πρωτη σου αναβαση , και ουτε πως τρεχει το αμαξι σου .... -
APR, καταντάει κουραστικό. Αν έχεις κάτι με τον Χρήστο ή τον Λώρη, πάρε τους τηλέφωνο να το λύσετε.
Αλλά φτάνουν οι 'δημοσιεύσεις' με υποτίμηση και απαξίωση. Τέλος. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
APR, καταντάει κουραστικό. Αν έχεις κάτι με τον Χρήστο ή τον Λώρη, πάρε τους τηλέφωνο να το λύσετε.
Αλλά φτάνουν οι 'δημοσιεύσεις' με υποτίμηση και απαξίωση. Τέλος.Εγω εχω τελειωσει προ πολλου Νικο , αλλοι μπεμπεκιζουν .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αλλά φτάνουν οι 'δημοσιεύσεις' με υποτίμηση και απαξίωση. Τέλος.Εγω εχω τελειωσει προ πολλου Νικο , αλλοι μπεμπεκιζουν .
Χρίστο, γύρνα πίσω στις σελίδες και διάβασε τι γράφεις και κυρίως ΠΩΣ το γράφεις.
Δεν είναι σωστό... -
Να ρωτησω σε τι μπεμπεκιζουν?
-
Χριστο, φτανει.
Εχεις γινει εξω φρενων μαζι μου γιατι επεσημανα ενα λαθος που ΕΣΥ δεν επρεπε να εχεις κανει. Αλλωστε το βολαν δεν το ζυγισα εγω βρε αδερφε.
Απο τοτε, μ εχεις λουσει μ ενα σωρο κοσμητικα, ξεκινησες απο σφουγγοκολαριο και κοντευεις να με πεις...κι αδερφη.
Στις δημοσιευσεις σου συχνα-πυκνα υπονοεις πραγματα που με αφορουν. Ξαναδιαβασε τες αν δε θυμασαι, βαριεμαι να τις παραθεσω, ειναι πολλες. Κι επειδη γνωριζομαστε καλα 30 χρονια, ξερω και καταλαβαινω πότε και τι γραφεις. Αντιθετα, δεν σ εχω χαρακτηρισει ποτέ και σεβομαι τη γνωμη σου ακομα κι οταν διαφωνω. Εχεις γραψει τοσα εδω μεσα, και παντα σου εχω απαντησει ευθεως και ποτέ 'απο δίπλα' , εχω ομως το δικαιωμα να επικοινωνω με τους φιλους μου, κι ας χρησιμοποιω και δικες σου εκφρασεις. Αν σ ενοχλει πατενταρησε τις, εισαι καλος γλωσσοπλαστης στο βρισιδι.
Κρατα τη εμμονή σου για μενα στις προσωπικες σου επαφες σε παρακαλω.
Η γνωμη ειναι υγεια, η εμμονη ιδεα ομως ειναι αρρωστια... -
ερωτηση προς alpinestars (απλα τη γραφω δημοσια γιατι θα ενδιαφερει και κοσμο)
η προσφορα για τα μελη του σοαα απο οσο ειχα δει εληγε τελος 08
τι κανουμε?
εχετε ερθει σε καποια επαφη με σοαα για να συνεχιστει και το 09? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δηλ.δεν εχει κάποιος το δικαίωμα να διαφωνεί με κάτι και σε έντονο ύφος;;;;;;
Αν έχει πρόβλημα κάποιος να γράψει δημόσια οπως ο Πλατής πιο πάνω,απλά.......... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ερωτηση προς alpinestars (απλα τη γραφω δημοσια γιατι θα ενδιαφερει και κοσμο)η προσφορα για τα μελη του σοαα απο οσο ειχα δει εληγε τελος 08
τι κανουμε?
εχετε ερθει σε καποια επαφη με σοαα για να συνεχιστει και το 09?ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥΣ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ(ΒΛΕΠΕ Ε...)ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΕΜΠΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ 'ΞΥΝΟ'....
ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΣΟΑΑ 'ΔΟΥΛΕΥΕΙ' ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΗΓΕ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 08 ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 09 ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ 'ΠΕΛΑΤΩΝ' ΤΟΥΣ(....ΤΟ 09 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ 2010!!!!) ,ΝΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ(..ΦΤΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΟ ΣΟΑΑ) Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....(ΟΧΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ)
......ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ????
Η ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ....
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ?.......ΝΑΙ !!!!
.....ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΙΡΕΛΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ,...Η ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΝΟΙΩΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.......ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
-
Βασικα αν διαθετω ευρω ... θα επαιρνα και τα δυο ....
Αλλα θεωρητικα , προτιμω την ενεργητικη ασφαλεια μου για να μην βγω απ'τον δρομο με 4 BF η 4 πιρελακια και την σωστη αναρτηση μου ....
Βαρα με
Αποψη μου ρε φιλε ......
Ξερεις πως το παω εγω ... αν βγεις απ'την παγωμενη εξωπορτα σου με παπουτσια σολας , και κρανος να φορας ... τα σπασιματα δεν τα γλυτωνεις
Εχεις δικιο οτι ... χωρις κρανος θα σπασεις το κεφαλι σου που δεν φτιαχνεται ... ΑΝ πεσεις ....Αρα εσυ αποφασιζεις ...εγω περνω τα ρισκα μου .... καλο ?
HANS