-
Ο χρήστης CANDIAMAN έγραψε:
Dekton. Alla mia episymansh... Ta safety devices se ena agwnistiko aytokinhto pote ma POTE den prosferoyn 100% asfaleia..... Apla meiwnoyn ta margins gia 8anato (xtypa ksyla) h poly sobaro traymatismo. Akoma kai otan ola einai 100% en isxyei.
Alla edw den milame gia aytoys poy exoyn lhgmena ka8ismata. MIlame gia aytoys poy einai swstoi kai 8eloyn na pros8esoyn allo ena safety device etsi wste na meiw8ei to pososto traymatismoy/ 8anatoy.
Allo an oi T.E kanoyn swsta thn doyleia toys h oxi. Allon an o agwnizomenos einai toso 'stokos' (gia na mhn xrshshmopoihsw pio baria leksh) poy kanei alxhmeies kai paizei me thn tyxh toy.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ !!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ .... ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΗΣ
Gia ayto milame... An ta prohgoyme bhmata einai elleipes se ena agwnistiko aytokinhto fysika kai ayto den trexei.Opote pali ftanoyme na syzhtame gia aytoys poy einai swstoi.
-
απο οσο ξερω υπαρχει προσφορα στα μελη του σοαα για χανς εδω και ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ........
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Έχω παρατηρήσει, ότι στης περισσότερες ενότητες, θερμόαιμοι φίλοι, στην προσπάθεια τους, να εκφράσουν την άποψη τους, δημιουργούν ένα κλίμα ‘σκληρό’. Ομολογώ ότι μερικές φορές και εγώ, μεγάλος άνθρωπος (στην ηλικία), παρασύρομε και είμαι λάθος. Εδώ όμως στην περίπτωση της εν λόγω συζητήσεις που κάνετε, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Σε καμία περίπτωση, φαίνεται, ότι δεν θα σας πίσω!. Ο δικαίως πολλές φορές θυμός, φέρνει και εγωισμό, που σαν αποτέλεσμα, δεν διαλύει την ομίχλη για να δούμε στο βάθος.
Συνήθως δυστυχώς, τα ατυχήματα, βάζουν τους παράγοντες της FIA να θεσμοθετούν κανόνες. Αυτοί οι κανόνες, όπως το ‘φαουλ’ η το ‘οφσάιντ’ στο ποδόσφαιρο, τηρούνται σε όλα τα παιχνίδια. Από την ‘αλάνα’ στην γειτονία, μέχρι το ‘μαρακανα’!. Έτι περισσότερο στο άθλημα των αγώνων αυτοκινήτου, και όταν είναι για την ζωή του πληρώματος!!!.
Σας ενημερώνω για το ποίος είμαι, για να καταλάβετε, ότι δεν είμαι περαστικός από το αντικείμενο, και που σίγουρα κάποιοι από εσάς, μπορεί να ξέρουν και ορισμένα πράγματα καλύτερα από εμένα.* ΤΕ - οδηγός αγώνων (μέτριος),- κριτής, - και βελτιωτής αγωνιστικών. (Το ψωμάκι μου, το βγάζω βασικά, από τα σέρβις!).
Υπάρχει ο J καθώς και το year book., κύμαινα που πρέπει να τηρούν κατά γράμμα, και η αγωνιζόμενοι, και οι ΤΕ, υποχρεωτικά χωρίς καμία παρέκκλιση, η συναισθηματισμούς, έστω αν οι αγωνιζόμενοι είναι φίλοι τους, για να συνεχίσουν να τους έχουν!!!. Έστω και αν τσακωθούν, για την τηρήσει των κανονισμών, δεν πρέπει να ενδώσουν, αν τους αγαπάνε!. Παρεκκλίσεις κάνουν, όσοι είναι της σχολής του ‘δεν βαριέσαι’, της σχολής του τα ‘αρπάζω’, η της σχολής του δεν ‘γνωρίζω’ οι επικίνδυνα άσχετοι!!!.
Πάντα τα φωνάζω, και πάντα θα με λένε ‘γραφικό’, όπως και πάντα θα υπάρχουν τα συμφέροντα.
Όλοι ξέρουμε ότι οι πολυεστέρες των καθισμάτων λήγουν, άρα γίνονται ‘χώμα’.
Όλοι ξέρουμε ότι ζώνες ασφαλείας είναι συνθετικού νήματος και λήγουν.
Όλοι ξέρουμε ότι ο σβέρκος μας προστατεύεται μόνον από το HANS. Όσο προστατεύεται!.
Όσοι δεν τα ξέρουν, σίγουρα δεν είναι συνειδητοί αγωνιζόμενοι, και πρέπει να τους προστατεύσουμε.
Πρώτα φτιάχνουμε γέρα θεμέλια, και μετά βάζουμε το γρήγορο ασανσέρ!.
Εύχομαι να μην σας αξιώσει ο θεός, να δείτε τον μακαρίτη τον ΜΑΚΡΗ, ήταν στην τουλίπα μου.
Εύχομαι να μην σας συμβεί αυτό που συνέβη στα ευγενικά και συγκροτημένα παλικάρια από την Κρήτη, στον αγώνα της Ιτέας, ήταν στην τουλίπα μου. Φώτο έχω παραθέσει στον http://www.xwmatinos.gr' target='_blank, στην ενότητα του συγκεκριμένου αγώνα.
Έχω 3 σπόνδυλους στον σβέρκο ‘καθισμένους’, τον πρώτο μεταπλευρικο και τον άτλαντα με ρήγμα, από αγώνα!!!. Τότε δεν υπήρχε HANS!.
Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε. Πιστέψτεμε, για να μην χρειαστεί να ‘διαβάσουν’ κανέναν!!!.
Antonis-team.ΕΜΜ ΤΙ ΛΕΜΕ Η ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ........... ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΣΗ ...ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ. !!!!!!!
-
Ο χρήστης CANDIAMAN έγραψε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛ-ΕΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ POST ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ κ. ΕΛ-ΕΜ ΚΑΠΟΙΕΣΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ.
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΦΙΛΗ ΣΑΣ Η κ.ΛΑΓΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ? ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ,ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ 'ΥΦΟΣ' ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ (ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ) ΟΤΙ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ (ΠΑΝΤΑ ΑΦΕΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΑ 'ΣΥΝΟΔΗΓΙΚΑ' ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΤΑ ΕΧΩ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.
Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΙΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛ-ΕΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ POST ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ κ. ΕΛ-ΕΜ ΚΑΠΟΙΕΣΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ.
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΦΙΛΗ ΣΑΣ Η κ.ΛΑΓΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ? ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ,ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ 'ΥΦΟΣ' ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ (ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ) ΟΤΙ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ (ΠΑΝΤΑ ΑΦΕΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΑ 'ΣΥΝΟΔΗΓΙΚΑ' ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΤΑ ΕΧΩ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.
Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΙΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
edit [kouk]... ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΛΙΓΑΚΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .......... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
-
Aνθρωπε μου πας καλα?
Σε δημοσιο φορουμ βγαινεις και λες με ονοματεπωνυμο ποιος εχει προβλημα υγειας ?σα δε ντρεπεσαι λιγο
-
+1000000000000000000
AΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ -
Ντροπή, μέσα σε λίγες μέρες για 3η φορά απαράδεκτος. Μην το παλεύεις άλλο σε αυτό το topic, χαλάς ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα.
-
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΙΛΟΙ.
'EL-EM'
-
Xριστιανέ μου αν θες να δείξεις ότι ξέρεις πες ποιός είσαι, γράψε επώνυμα, μην πετάς ονόματα και καταστάσεις.
Ντροπή.
Σαν να ειμαστε στο δημοτικό... -
-
Είχα υποσχεθεί να διερευνήσω τι 'παίζει' με το HANS σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Εμαθα μερικά πράγματα και αναφέρω ευπειθώς:
Τσεχία: υποχρεωτικό παντού από το 2009
Πορτογαλία: υποχρεωτικό παντού από το 2009
Φινλανδία: υποχρεωτικό σε εθνικής εμβέλειας αγώνες από το 2010 και σε όλους τους αγώνες από το 2012
Μεγ. Βρετανία: ήδη υποχρεωτικό μόνο στις 'σοβαρές' κατηγορίες (F3, BTCC) στις πίστες. Στις άλλες κατηγορίες αυτοκινήτων και αγώνων προαιρετικό και, παρότι από τεχνικής πλευράς θέλουν να το καθιερώσουν, δεν είναι δυνατό λόγω του τεράστιου αριθμού αγωνιστικών (~15000 ) και ειδών αγώνων (club racing κτλ.) οπότε τελικά από πολιτική άποψη είναι πολύ δύσκολο
Ισπανία: υποχρεωτικό ήδη από το 2008 για όλους τους αγώνες
Ιρλανδία: υποχρεωτικό σε όλα τα ράλι από το 2009 (έχουν πίστες εκεί ? )
Ρωσία: υποχρεωτικό σε όλα τα ράλι από το 2009
Βουλγαρία: προαιρετικό (εκτός από τους αγώνες τους που είναι σε πρωταθλήματα της FIA), δεν έχουν ακόμα αποφασίσει
Γαλλία: υποχρεωτικό από το 2010. Είχαν φέτος και ένα άσχημο ατύχημα με ένα Group N Suzuki που χτύπησε σε μια κολώνα και σκοτώθηκαν και οι 2 από τις κλασσικές περιπτώσεις που θα τους έσωζε το HANS (κάταγμα βάσης κρανίου) -όπως βλέπουμε σκοτώνονται άνθρωποι και σε 'καθημερινά' 'μαλακά' αυτοκίνητα, δεν είναι μόνο για τα S2000 το HANS.
(Ιταλία που ενδιαφέρει πολλούς δε βρήκα κάποιον)
Του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θα ομολογκαριστούν HANS από πλαστικό, αρκετά βαρύτερα (~1 κιλό) και αρκετά φτηνότερα ($500)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θα ομολογκαριστούν HANS από πλαστικό, αρκετά βαρύτερα (~1 κιλό) και αρκετά φτηνότερα ($500)Hdh exoyn omologkaristei. Ta fwrane kapoioi syna8lhtes moy kai kapoioi odhgoi poy trexoyn me Westfields edw katw.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θα ομολογκαριστούν HANS από πλαστικό, αρκετά βαρύτερα (~1 κιλό) και αρκετά φτηνότερα ($500)
....ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ HANS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΚΑΡΕΙ ΤΗΝ 'ENTRY LEVEL' ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ HANS ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ,** (Sport Model built with material thermoplastic strengthened with fiber of carbon) ** ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ..
ΕΤΑΙΡΙΑ Α 'SPORT' HANS **1100gr ** ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 625,00eur
ΕΤΑΙΡΙΑ Β ' SPORT' HANS ** 675gr **ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 525,00eur -
Καλό νέο! (Το ελαφρύτερο και φτηνότερο ? )
Αν είναι FIA 8858-2002 και το λέει και στην ούγια δεν υπάρχει νομίζω πρόβλημα, βέβαια ο καθένας ας το δοκιμάσει και ό,τι τον βολεύει. -
Καλό νέο! (Το ελαφρύτερο και φτηνότερο ? )
...ooww yes !!
Αν είναι FIA 8858-2002 και το λέει και στην ούγια
...ooww yes!!
δεν υπάρχει νομίζω πρόβλημα, βέβαια ο καθένας ας το δοκιμάσει και ό,τι τον βολεύει.
..ΑΚΡΙΒΩΣ!
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ HANS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΚΑΡΕΙ ΤΗΝ 'ENTRY LEVEL' ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ HANS ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ..
ΕΤΑΙΡΙΑ Β ' SPORT' HANS ** 675gr **ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 525,00eurAlpinestars h etaireia B poy les poio einai to deytero gramma sthn onomasia ths.....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ HANS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΚΑΡΕΙ ΤΗΝ 'ENTRY LEVEL' ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ HANS ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ..
ΕΤΑΙΡΙΑ Β ' SPORT' HANS ** 675gr **ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 525,00eurAlpinestars h etaireia B poy les poio einai to deytero gramma sthn onomasia ths.....
.... ** ΜΟΟΝ** / 2 !!!!
ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ.........ΣΤΕΙΛΕ pm!
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Θα σε παρακαλέσω πολύ, αν ξέρεις να μου πεις, στην τιμή που παράθεσες, τι περιλαμβάνει ακριβώς. Γνωρίζω ένα HANS, με πλήρη διάταξη τι περιλαμβάνει, τοποθετημένο. Ευχαριστώ. Antonis-team.
**...ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Α ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Β ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ?
ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.
ΑΚΟΜΑ ΔΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ.
** -
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Ιταλία που ενδιαφέρει πολλούς δε βρήκα κάποιον)
''Attenzione informiamo che il Comitato Esecutivo CSAI ( Ottobre 2008) ha deciso di:
'rendere obbligatorio l'uso del dispositivo di ritenuta della testa omologato FIA (tipo collare HANS), laddove tecnicamente possibile, in tutte le gare valevoli per i Campionati Italiani delle specialità Rallies e Velocità in Circuito a partire dal 1 gennaio 2009. Gradualmente verranno resi obbligatori anche per le altre tipologie di gara e di vetture' . Quanto sopra a scopo informativo salvo variazioni e successive modifiche. ''
HANS