-
Δεν μου λες χρυσέ μου είσαι ευχαριστημένow από το Fairy?
Εγώ προτιμώ το Palmolive που είναι και καλλυντικό για τα χέρια.... αλλά η γυναίκα μου λέει να προτιμήσω το Ava. Την έστειλα με το super sport coupe turbo στην πίστα για να κάτσω με την ησυχία μου και να τα πω με τους φίλους μου στο forum!!χεχεχε, το πάμε κι αυτό το θέμα στα Τάρταρα....
-
Πλυντήριο πιάτων, προστατεύετε τα χέρια σας και σας μένει χρόνος για τον εαυτό σας.
-
Πλαστικό γαντάκι για τα χέρια, ειδικά για τους φοιτητές που πλένουν μια φορά την εβδομάδα
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Α ωραία, μέχρι σήμερα σ'αυτό το φόρουμ μόνον η κατοχή Lancia Y ήταν δείγμα θηλυπρέπειας. Πλέον είναι και το πλύσιμο των πιάτων!Έλατε να γίνουμε πολλές!
(σας αφήνω, έχω και κάτι πιάτα να πλύνω... )
αμα εσύ είσαι εντάξει με τον εαυτό σου μην αγχώνεσαι!
από εδώ:
http://209.85.135.104/search?q=cache:XOJZgu4nseQJ:www.italiancar.net/site/news/Top3Articles/Awards/Awards.html+lancia+y+women&hl=el&ct=clnk&cd=10&gl=gr&client=firefox-a
Lancia Ypsilon and the prize is...Finally, at the 'Car and Driver' awards in Madrid, organised recently by the publishing group Hachette - publisher of magazines Elle, Maxim, Quo, Nuevo Estilo AR and, of course, Car & Driver, the Lancia Ypsilon took the prize for 'Women's Car' for 2005.
**The most feminine model in the Lancia range **was elected by over 200,000 readers, who chose the Ypsilon over the Mercedes A Class and the Audi A3 (second and third respectively), in a category where style and practicality were deciding factors. At ItalianCar we're wondering what impact this will have on sales of the Ypsilon to men in Spain!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Α ωραία, μέχρι σήμερα σ'αυτό το φόρουμ μόνον η κατοχή Lancia Y ήταν δείγμα θηλυπρέπειας. Πλέον είναι και το πλύσιμο των πιάτων!Έλατε να γίνουμε πολλές!
(σας αφήνω, έχω και κάτι πιάτα να πλύνω... )
Εγώ πάντως το πλυσιμο πιάτων το θεωρώ μακράν την χειρότερη δουλειά σπιτιού. Ολες τις σιχαίνομαι αλλα με τα πιάτα ειδικά έχω ιδιαιτέρο μίσος.
Από την άλλη, η οδηγηση με τακούνια δεν μου προκαλεί ιδιαίτερο πρόβλημα, το έχω συνηθίσει. Προφανώς και προτιμώ τα αθλητικά αλλά και με τα καλά είναι να βρεις το κουμπί. Ξυπόλητη από την άλλη δεν μπορώ καθόλου να οδηγήσω!
-
...ωραία θεωρητικά το εξαντλήσαμε το θέμα.
Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να περάσουμε και στο πρακτικό του ζητήματος. Φωτό λοιπόν από συγκεκριμένες περιπτώσεις -γυναικείων ποδιών με τακούνια μετα του ιδιαίτερου αυτοκινήτου- προκειμένου να κρίνουμε κατά πόσον... επηρεάζεται η οδηγική... ικανότητα, ή όχι Δεν είναι όλα τα τακούνια ίδια, ούτε όλα τα πόδια εξίσου... ικανά! Και βεβαίως ούτε όλα τα αυτοκίνητα απαιτούν το ίδιο επίπεδο χειρισμού!
Να φωνάξουμε και το Γρηγόρη που μέχρι τώρα θα έχει πλύνει όλα τα πιάτα της γειτονιάς του προς απόδειξη της θέσης του Κρίμα είναι, θα αγριέψουν τα χέρια του και θα γρατζουνάει το δέρμα της Υ
-
Για να κάνουμε ένα πιο σωστό ρεπορτάζ να βάλουμε και μερικούς άντρες να φορέσουν τακούνια και να οδηγήσουν (σε ελεγχόμενο κλειστό δρόμο)..... μετά τα ξαναλέμε... !!
-
αυτα μου θυμιζουν κατι φιλους που ειχα στο λυκειο οταν καναμε βολτες με φτιαγμενες παπιες (σουζες ΖΝ style κ τετοια) που δε βαζανε κρανος για να μη χαλασουν τα μαλλια τους, τα οποια εφτιαχναν με ζελε 10 μερες...
τι φλωροι..σοβαρα τωρα, οποια χωνει οδηγηση με τακουνια πρεπει να'ναι full time καθυστερημενος με εκλειψη σεληνης σε πανσεληνο.. ειναι ικανος να πλενει τα δοντια του με μπατονετες και να καθαριζει τα αυτια του με οδοντοβουρτσες.. μπερδευει το βολεϊ με το τρολεϊ... την π@@τσα με τη βουρτσα... την κοζανη με τη λωζανη.. τον σαρκοζυ με την μερκελ (αυτο το τελευταιο δεν ξερω πως προεκυψε, αλλα συμβαινει).. τις ιντσες με τα ποδια.. το τασακι με τον τιτσατακι.. το χειγκ με το τζονι.. το μπουλο λοιπον..
χωρις μαλακιες, θελω να στειλω μηνυμα στις γυναικες που διαβαζουν το φορουμ ( **ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ **):
γυναικες, συντροφισες! ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ απο την προπαγανδα των λευκων ανδρων αστων. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ! τακουνια και μαλακιες. Η ανδροκρατουμενη φασιστικη κοινωνια σας θελει να σας βλεπουν οι ανδρες σαν κρεας. σαν τρυπα. ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΤΕ στο λευκη ανδρικη εβραιομασωνικη προπαγανδα της διαφημισης που εχει πλασει ως ομορφο κατι ψευτικο. ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΛΑ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. FORM FOLLOWS FOOKIN FUNCTION! Οι ανδρες θελουν τις γυναικες σκλαβες, και η γυναικα μετα το φεμινιστικο κινημα εξαιτιας της υπουλης στασης των ανδρων βρεθηκε σε δεινοτερη θεση απ'οτι πριν! ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ, ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ! THINK FOR YOURSELF. στις 3 πιτσες μια δωρο...
-
Ο_ΤΑΧΩ_ΔΕΙ_ΟΛΑ_ΣΟΥ_ΛΕΩ!
-
Morning guy o skye.
-
Mαλλον δεν εχει κοιμηθει καθολου!
-
οχι, βασικα ξυπνησα στις 7 το πρωι
μου αρεσει το πρωινο ξυπνημα, ειναι κατι διαφορετικο: εχω συνηθισει να ξυπναω απογευμα, και το χειμωνα ειναι καταθλιπτικο -ξυπνας και ειναι νυχτα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
οχι, βασικα ξυπνησα στις 7 το πρωι
μου αρεσει το πρωινο ξυπνημα, ειναι κατι διαφορετικο: εχω συνηθισει να ξυπναω απογευμα, και το χειμωνα ειναι καταθλιπτικο -ξυπνας και ειναι νυχταΑυτό δεν είναι δικαιολογία!
Άσε ήσυχα τα τακούνια ρεεεεε! Εγώ θέλω να βλέπω το μωρό μου (και όχι μόνον... )με τακούνια!Τι πάει να πει είναι κουραστικά; Στ' @@ μου!
-
Εγώ μερικές φορές ξυπνάω πολύ νωρίς 5 η ώρα ή και νωρίτερα μπαίνω στο Internet απο το laptop και αισθάνομαι ατέλειωτη μοναξιά, αισθάνομαι ο μοναδικός που σερφάρω εκείνη την ώρα με συνδεδεμένα μέλη παντού απειροελάχιστα.
Τώρα τί σχέση έχει το πρωινό ξύπνημα με τα τακούνια δέν μπορώ να καταλάβω. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
αυτα μου θυμιζουν κατι φιλους που ειχα στο λυκειο οταν καναμε βολτες με φτιαγμενες παπιες (σουζες ΖΝ style κ τετοια) που δε βαζανε κρανος για να μη χαλασουν τα μαλλια τους, τα οποια εφτιαχναν με ζελε 10 μερες...
τι φλωροι..σοβαρα τωρα, οποια χωνει οδηγηση με τακουνια πρεπει να'ναι full time καθυστερημενος με εκλειψη σεληνης σε πανσεληνο.. ειναι ικανος να πλενει τα δοντια του με μπατονετες και να καθαριζει τα αυτια του με οδοντοβουρτσες.. μπερδευει το βολεϊ με το τρολεϊ... την π@@τσα με τη βουρτσα... την κοζανη με τη λωζανη.. τον σαρκοζυ με την μερκελ (αυτο το τελευταιο δεν ξερω πως προεκυψε, αλλα συμβαινει).. τις ιντσες με τα ποδια.. το τασακι με τον τιτσατακι.. το χειγκ με το τζονι.. το μπουλο λοιπον..
χωρις μαλακιες, θελω να στειλω μηνυμα στις γυναικες που διαβαζουν το φορουμ ( **ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ **):
γυναικες, συντροφισες! ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ απο την προπαγανδα των λευκων ανδρων αστων. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ! τακουνια και μαλακιες. Η ανδροκρατουμενη φασιστικη κοινωνια σας θελει να σας βλεπουν οι ανδρες σαν κρεας. σαν τρυπα. ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΤΕ στο λευκη ανδρικη εβραιομασωνικη προπαγανδα της διαφημισης που εχει πλασει ως ομορφο κατι ψευτικο. ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΛΑ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. FORM FOLLOWS FOOKIN FUNCTION! Οι ανδρες θελουν τις γυναικες σκλαβες, και η γυναικα μετα το φεμινιστικο κινημα εξαιτιας της υπουλης στασης των ανδρων βρεθηκε σε δεινοτερη θεση απ'οτι πριν! ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ, ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ! THINK FOR YOURSELF. στις 3 πιτσες μια δωρο...
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
[...]
full time καθυστερημενος με εκλειψη σεληνης σε πανσεληνο..
[...]Μόνο όταν έχει πανσέληνο γίνεται να έχει έκλειψη σελήνης!
Respect!
Γυναικες Τακουνια Οδηγηση....