-
για σας παιδια.
ο πατερας μου ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο αυτοκινητα. στο χοντα στα 2.000cc και στην 159 1.9.
τι θα αγοραζατε απο τα δυο?
ευχαριστω για το χρονο σας
-
για σας παιδια.
ο πατερας μου ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο αυτοκινητα. στο χοντα στα 2.000cc και στην 159 1.9.
-
για σας παιδια.
-
Άλλο - Α4 1.8Τ.
-
Honda Accord εναλλακτικα 316
-
159 από τα 2. Στα πόσα βγαίνουν αυτά;
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Honda AccordΨήφισες όμως 159
-
αντικειμενικα accord...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Honda Accord εναλλακτικα 316Να παει στα Funniest
Εν τω μεταξυ χαλαρα το τοπικ ειναι 'βαλτο' Δλδ... omg... υπαρχει περιπτωση κανεις νοημων να επιλεξει Accord?
-
Βοήθεια mods, κάποιος χάκεψε το account του Busso!
-
Μπα, είναι καινούρια προσέγγιση στο ζήτημα.
-
Ο χρήστης noble έγραψε:
για σας παιδια.ο πατερας μου ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο αυτοκινητα. στο χοντα στα 2.000cc και στην 159 1.9.
διαφορετικές προτεραιότητες .... ψιλό άσχετα αμάξια μεταξύ τους ....
τι αυτοκίνητο είχε μέχρι τώρα ο πατέρας σου ?
γιατί θέλει άλλο ....?
τι χρήση θα του κάνει .... ?k.o.k ....
προσωπικά θα έπερνα το Accord και ίσως το Tourer .....
ALLA .....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Honda Accord εναλλακτικα 316
Να παει στα Funniest
Εν τω μεταξυ χαλαρα το τοπικ ειναι 'βαλτο' Δλδ... omg... υπαρχει περιπτωση κανεις νοημων να επιλεξει Accord?
εγω παλι πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα λενε Accord ενω στην πραγματικοτητα θα αγοραζαν 159...
-
Ο χρήστης noble έγραψε:
για σας παιδια.ο πατερας μου ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο αυτοκινητα. στο χοντα στα 2.000cc και στην 159 1.9.
Kαι τα δύο έχουν παρόμοιες ιπποδυνάμεις , πολύ καλούς κινητήρες που τους αρέσει να λειτουργούν ψηλά και ίδιες ονομαστικές τιμές ροπής , που και αυτή αποδίδεται σχετικά ψηλά.
Η έκδοση Elegance του Αccord είναι πολύ καλά εξοπλισμένη, τα έχει όλα και είναι και 3-4 χιλιάρικα φθηνότερη της επίσης καλά εξοπλισμένης στην έκδοση Elegance ,159.
Εάν δίνει βάση στην οδηγική συμπεριφορά παίρνει ξεκάθαρα κεφάλι η 159 ενώ εάν οι διαθέσιμοι χώροι μετράνε στην επιλογή του, παίρνει προβάδισμα το Accord.
Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και στα δύο , ενώ ο εσωτερικός διάκοσμος στην 159 είναι αλλού.
Χάλια μαύρα και οι δύο αντιπροσωπείες.Ας ρίξει και μια ματιά και στο Mazda 6. Είναι πολύ καλό αυτοκίνητο σε όλα του, με μικρές παραχωρήσεις σε αυτό που λέμε 'απτή ποιότητα κατασκευής'.
Ψήφισα την 159.
-
Ενα passat cc στα 1,8Τ για πιο οικονομικο και διαφορετικο
αλλιως Α4 1,8Τ
Ουτε Αλφα ουτε Χοντα..
Αν οντως υπαρχει κολλημα, τοτε μια Αλφα Τi η τουλαχιστον με μια καλη ζαντα.
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
εγω παλι πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα λενε Accord ενω στην πραγματικοτητα θα αγοραζαν 159...
Μπά εγώ πάλι το αντίθετο, αλλά μόνο κοιτώντας τις πωλήσεις βγαίνει άκρη...
!59 όχι γιατί αν και καλή προσπάθεια δεν είναι 156, είναι αρκετά βαρία και ακριβή και ακόμα πιο όχι στο ακόρντ γιατί είναι και αυτό ακριβό και ο ειδικός τύπος το βρίσκει πολύ μαλακό στο δρόμο...
Η πρόταση μου? Σουμπαρού λέγκασυ ή αλλιώς το 'αμάξι κουτί' για την Ελλάδα. Σβέλτο με 165 άλογα, με την καλύτερη τετρακίνηση της αγοράς σε συνδυασμό με ανάρτηση που καταπίνει τα πάντα, με μόνο φάουλ για μένα το μέτριο εσωτερικό. Το ιμπρέζα έχει και αυθεντικά ραλιάρικα γονίδια και είναι σημαντικά φτηνότερο.
Εναλλακτικά κάτι σε τζέτα/πασσάτ/οκτάβια/σουπέρμπ/τιγκουάν με κινητήρα τσάι μια πιο λογική επιλογή, δέλτα εάν θέλει να ξεχωρίσει και μάζντα 6 εάν είναι ολίγον σκιστομάτης...
-
Γιατί όχι Mondeo?
-
οντως γιατι οχι μοντεο?
-
Πάρε 2 πονσταν και κοιμήσου.
-
Πάντως τα Τζαπόνια δεν πρέπει να είναι με τα καλά τους. Honda , μοτερούκλα από τις λίγες, πγχιότητα εξαιρετική , αξιοπιστία στο θεό. Τι διάολο πάνε και το βγάζουν τόσο ξενέρωτο στο δρόμο. Και να πω ότι δεν έχουν το νόου χάου..
HONDA ACCORD VS ALFA ROMEO 159