-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Πώς γνωρίζει ο φίλος σου ότι είναι παράνομες οι κεραίες ;;;;
Οι κεραιες θα πρεπει να ειναι σε μια αποσταση απο κατοικημενες περιοχες
Νομιζω δεν χρειαζεται περαιτερω εξηγηγησηΈχεις κάτι που το στηρίζει αυτό; Ξέρω γω, μια διδακτορική διατριβή; Ένα σύγγραμμα υπογεγραμμένο απ' την ΕΕΤΤ; ..Όπλο;
Όχι, ε; Μάλλον θες να μην υπάρχει κεραία αλλά να χεις σήμα στο κινητό.
Βασικα ποσως με ενδιαφερει το σημα στο κινητο, και οχι μονο στο σπιτι μου, αλλα ΠΑΝΤΟΥ
Τα εχω σιχαθει τα κινητα και απορω ο κοσμος που δεν τα εχει βαρεθει ακομα
Μονο και μονο που βλεπω τις ηλιθιες διαφημισεις των εταιριων στην τηλεοραση, καταλαβαινεις σε τι ανθρωπους απευθυνονται
IQ -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:slap:Σε εμενα παει αυτο?
Σαν moderator θα επρεπε να δωσεις μια πιο τεκμηριωμενη απαντηση
Αν εχεις καποιο προβλημα να το συζητησουμε -
Ο χρήστης After έγραψε:
:slap:
Σε εμενα παει αυτο?
Σαν moderator θα επρεπε να δωσεις μια πιο τεκμηριωμενη απαντηση
Αν εχεις καποιο προβλημα να το συζητησουμεΟταν γραφω ως μοντ ειναι με μπλε γραμματα.
Η αντιρρηση μου ειναι στο οτι θεωρεις ηλιθιους οσους εχουν κινητο ή παρακολουθουν τις διαφημίσεις κινητων στην tv.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η αντιρρηση μου ειναι στο οτι θεωρεις ηλιθιους οσους εχουν κινητο ή παρακολουθουν τις διαφημίσεις κινητων στην tv.
Εσύ πιστεύεις ότι η τεχνολογία και ο καταναλωτισμός κάνει ευτυχισμένους τους ανθρώπους;
Στο χωριό μου στην Κεφαλονιά, στο ηρωικό Ραντζακλί, (από το Ραντζακλί ξεκίνησε επανάσταση εναντίον των Ινγκλέζων, οι οποίοι την έπνιξαν στο αίμα...) μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 70 δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα, τηλεόραση, τηλέφωνο, ασφαλτοδρομένος δρόμος κλπ. και όμως οι συγχωριανοί μου ήταν πιο ευτυχισμένοι απ' ότι τώρα.Τα παιδιά στο Ραντζακλί έπαιζαν ξυπόλητα στα χωράφια σαν τα παιδιά στο Αφγανιστάν, όπου τα παιδιά είναι πιο ικανά και έξυπνα και δραστήρια από τα Ελληνόπουλα βουτυρομπεμπέδες που έχουν αποβλακωθεί από την σύγχρονη τεχνολογία και είναι κλεισμένα στα σπίτια τους, στην Αθήνα και σε όλες τις μεγαλοπόλεις, γιατί δεν έχουν πουθενά μέρος να πάνε να παίξουν...
-
Αφου ειναι δυστυχισμένοι τωρα γιατι δεν κοβουν το ρευμα για να ευτυχίσουν και παλι ;
-
Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.
Θα γίνει στις 12-12-2012 -
Ο χρήστης After έγραψε:
Φιλος που ασχολειται με αυτα τα πραγματα, ανακαλυψε 2(!!!) παρανομες κεραιες κινητης τηλεφωνιας, σε αποστασηΤι μπορω να κανω ωστε να φυγουν απο εκει?
Φυσικα οχι ετσι απλα, θα χαιρομουν να τους εστελνα στο δικαστηριοΠειτε οτι μπορει να βοηθησει
Πολλά ενδιαφέροντα σε αυτό το site: http://keraies.wordpress.com/
Και πιό συγκεκριμένα εδώ και αυτό το PDF εδώ: Νόμιμες διαδικασίες απομάκρυνσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας -
Ο χρήστης After έγραψε:
Βασικα ποσως με ενδιαφερει το σημα στο κινητο, και οχι μονο στο σπιτι μου, αλλα ΠΑΝΤΟΥ
Τα εχω σιχαθει τα κινητα και απορω ο κοσμος που δεν τα εχει βαρεθει ακομα
Μονο και μονο που βλεπω τις ηλιθιες διαφημισεις των εταιριων στην τηλεοραση, καταλαβαινεις σε τι ανθρωπους απευθυνονται
IQ -
Ο χρήστης After έγραψε:
Πώς γνωρίζει ο φίλος σου ότι είναι παράνομες οι κεραίες ;;;;
Οι κεραιες θα πρεπει να ειναι σε μια αποσταση απο κατοικημενες περιοχες
Νομιζω δεν χρειαζεται περαιτερω εξηγηγησηοχι δε χρειαζεται, εισαι απολυτα κατανοητος.
-
Eυχαριστω για τις απαντησεις σας
Bill μπορει να ακουγεται ακραιο, αλλα ειμαι υπερ της αποψης του Patrinos
Οκ, χωρις ρευμα δεν μπορουμε, αλλα μας εχουν βαλει στο τρυπακι οτι θελουμε και εκεινο και το αλλο για να ''ζουμε απλα, ειρηνικα'' οπως ελεγε και ο Χαρρυ Κλυνν για οσους θυμουνται
Πριν τα κινητα δηλαδη πως καταφερναμε και βρισκομαστε ολοι στο ραντεβου?
Το μεγαλυτερο κακο που εχουν κανει τα κινητα, ειναι οτι δεν μπορεις να βρεις στιγμες ηρεμιας, ΠΑΝΤΑ θα μπορει να στα σπασει καποιος -
Ο χρήστης After έγραψε:
Eυχαριστω για τις απαντησεις σαςBill μπορει να ακουγεται ακραιο, αλλα ειμαι υπερ της αποψης του Patrinos
Οκ, χωρις ρευμα δεν μπορουμε, αλλα μας εχουν βαλει στο τρυπακι οτι θελουμε και εκεινο και το αλλο για να ''ζουμε απλα, ειρηνικα'' οπως ελεγε και ο Χαρρυ Κλυνν για οσους θυμουνται
Το μεγαλυτερο κακο που εχουν κανει τα κινητα, ειναι οτι δεν μπορεις να βρεις στιγμες ηρεμιας, ΠΑΝΤΑ θα μπορει να στα σπασει καποιοςΓιατι το λες αυτο;Εγω οταν θελω ησυχια το κλεινω και αυτο ηταν .Πριν τα κινητα επρεπε να εχεις κλεισει ραντεβου για να ειναι ο αλλος διπλα στο τηλεφωνο για να μιλησεις ή θα ανησυχουσες μεχρι να φτασει στον προορισμο του.
ΤΟ προβλημα δεν ειναι στα κινητα αλλα στον τροπο που τα χρησιμοποιουμε.Μου την σπαει οταν ο πελατης στο μαγαζι μου δεν ξερω αν μιλαει σε εμενα ή στο BT .Μπορει η αλλη να κατσει 30 λεπτα μεσα στο μαγαζι χωρις να κλεισει το κινητο .Ο αλλος περπαταει στον δρομο και φωναζει στο κινητο του,λιγο πιο δυνατα αν μιλαγε δεν θα χρειαζοταν κινητο,θα τον ακουγε κατευθειαν ο συνομιλητής του. -
After το να είναι η κεραίες μακρυά απο κατοικημένες περιοχές είναι η πιο κακή ιδέα που υπάρχει.
θα στο πω πολυ απλά και περιληπτικά, το κινητό σου, και καθενός άλλου, είναι ΚΑΙ πομπός.για τα περί προ κινητών προ ίντερνετ προ ηλ. ρεύματος είναι περιττό να μιλάμε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eυχαριστω για τις απαντησεις σας
Bill μπορει να ακουγεται ακραιο, αλλα ειμαι υπερ της αποψης του Patrinos
Το μεγαλυτερο κακο που εχουν κανει τα κινητα, ειναι οτι δεν μπορεις να βρεις στιγμες ηρεμιας, ΠΑΝΤΑ θα μπορει να στα σπασει καποιοςΓιατι το λες αυτο;Εγω οταν θελω ησυχια το κλεινω και αυτο ηταν .Πριν τα κινητα επρεπε να εχεις κλεισει ραντεβου για να ειναι ο αλλος διπλα στο τηλεφωνο για να μιλησεις ή θα ανησυχουσες μεχρι να φτασει στον προορισμο του.
ΤΟ προβλημα δεν ειναι στα κινητα αλλα στον τροπο που τα χρησιμοποιουμε.Μου την σπαει οταν ο πελατης στο μαγαζι μου δεν ξερω αν μιλαει σε εμενα ή στο BT .Μπορει η αλλη να κατσει 30 λεπτα μεσα στο μαγαζι χωρις να κλεισει το κινητο .Ο αλλος περπαταει στον δρομο και φωναζει στο κινητο του,λιγο πιο δυνατα αν μιλαγε δεν θα χρειαζοταν κινητο,θα τον ακουγε κατευθειαν ο συνομιλητής του.Αρα λοιπον συμφωνουμε
Αλλωστε οι εταιριες κανουν οτι ζηταει ο κοσμος, δεν πουλανε απο μονοι τους
Απο την στιγμη που θα υπαρχουν 15χρονα που θα πρεπει οπωδηποτε να εχουν την και καλα χαμηλοτερη χρεωση ωστε να παρουν τηλ την φιλη και να πουν τα τοσο σημαντικα θεματα, θα υπαρχουν και τετοιες διαφημισεις
Παντως καποτε θυμαμαι μαζευομαστε στο παρκακι της περιοχης, και τα λεγαμε, κοιτωντας ο ενας ΤΑ ΜΑΤΙΑ του αλλου, ενω τωρα τα κινητα και το msn πανε συννεφο...wannabe γνωριζω πολυ καλα περι πομπου, οτι δηλαδη οσο πιο μακρια ειναι η κεραια τοσο πιο δυνατα εκπεμπει το κινητο, αλλα τουλαχιστον σε αυτην την περιπτωση το κινητο μπορεις να το κλεισεις, ενω τις κεραιες οχι
Ξαναλεω ομως για να μην παρεξηγηθω
Δεν ειμαι κατα της τεχνολογιας, ειμαι ομως κατα των εταιριων που πρατουν με το ετσι θελω -
Ο χρήστης After έγραψε:
wannabe γνωριζω πολυ καλα περι πομπου, οτι δηλαδη οσο πιο μακρια ειναι η κεραια τοσο πιο δυνατα εκπεμπει το κινητο, αλλα τουλαχιστον σε αυτην την περιπτωση το κινητο μπορεις να το κλεισεις, ενω τις κεραιες οχι
Δεν ειμαι κατα της τεχνολογιας, ειμαι ομως κατα των εταιριων που πρατουν με το ετσι θελωάρα θες να κυκλοφορείς με το κινητό κλειστό και να το ανοίγεις μόνο οταν θέλεις να πάρεις τηλ ή όταν είσαι στην εξοχή?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
wannabe γνωριζω πολυ καλα περι πομπου, οτι δηλαδη οσο πιο μακρια ειναι η κεραια τοσο πιο δυνατα εκπεμπει το κινητο, αλλα τουλαχιστον σε αυτην την περιπτωση το κινητο μπορεις να το κλεισεις, ενω τις κεραιες οχι
Δεν ειμαι κατα της τεχνολογιας, ειμαι ομως κατα των εταιριων που πρατουν με το ετσι θελωάρα θες να κυκλοφορείς με το κινητό κλειστό και να το ανοίγεις μόνο οταν θέλεις να πάρεις τηλ ή όταν είσαι στην εξοχή?
Βασικα το προβλημα μου ειναι πιο βαθυ
Του οτι μας εχουν περασει οτι σωνει και καλα χωρις το ταδε προϊον δεν μπορουμε να ζησουμε
Το κινητο μπορει να ειναι ΠΟΛΥ χρησιμο, οπως για παραδειγμα αν μεινεις με το αυτοκινητο και θες να καλεσεις βοηθεια κτλ
Αλλα η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο
Προσφατα ημουν σε εγκαινια καταστηματος φιλου, που ειναι και francise γνωστης εταιριας κινητης τηλεφωνιας
Ξερετε τι μου ειπε?
''Αν ηξερα οτι ο κοσμος κανει τοσο σαν χαζος με τα κινητα, θα μου ειχε ερθει η ιδεα να ανοιξω το μαγαζι εδω και 5 χρονια''
500 διαφημισεις την ημερα, λες και δεν εχει κατι πιο σημαντικο ο κοσμος να κανει
Και η πλακα ειναι οτι αν ξερανε να χρησιμοποιησουνε εστω και μια απο τις 200 λειτουργιες που εχει, να πω οκ, αλλα πολυ απλα.....δεν γνωριζουν...Δεν ζηταω να καταλαβετε τι εννοω, καποιοι θα ειναι υπερ και καποιοι κατα, ετσι ειναι η ζωη
-
κοίτα, πέρα απο το political statement και τη στάση ζωής του καθενός υπάρχουν και real life θέματα.
η χρήση που κάνεις στο κινητό σου σε πολύ μικρό βαθμό επηρεάζει την τοπολογία του δικτύου, μάλιστα στις περισσότερες απο αυτές τις χρήσεις (πχ χώροι μεγάλης συγκέντρωσης, οδικοί άξονες υψηλής ταχύτητας και κίνησης,υπόγειοι σταθμοί) η προσαρμογή του δικτύου στις ειδικές συνθήκες σε σχέση με τη γενικότερη αρχιτεκτονική του τελικά οδηγεί σε χαμηλότερα επίπεδα ακτινοβολίας. οπότε θα μπορούσε να πει κάποιος περισσότερη χρήση=καλύτερες συνθήκες.
οπότε πρέπει να καταλάβεις(όλοι να καταλάβουμε δηλ) οτι έχουμε δύο αμοιβαία αποκλειστικές καταστάσεις και η αφοριστική λογική τελικά οδηγεί σε αναίτια επιδείνωση του προβλήματος.
καλώς ή κακώς ο κόσμος δεν θα γυρίσει σε προ κινητών no matter what. -
Απορώ με μερικούς από μας!!! Αν είναι τόσο κακή η τεχνολογία και μας αποξενώνει, τι κάνετε εδώ μέσα; Εγώ πάντως πριν τρία χρόνια πήγα στα Γιάννενα και χωρίς να έχω ξανά πατήσει εκεί βρήκα φίλους να με περιμένουν που δεν είχαμε δει ποτέ ο ένας τον άλλο (να είσαι καλά φίλε Αποστόλη). Το ίδιο υποθέτω νιώθουν όσοι έρχονται στο νησί και περνάμε ώρες παρέα γνωρίζοντας και από κοντά ο ένας τον άλλο. Όλα φίλοι μου είναι εργαλεία, το πως θα τα χρησιμοποιείσουμε είναι θέμα δικό μας.
Λέω να πετάξουμε όλα τα μαχαίρια κάποιος μπορεί να κοπεί άσε που μπορεί και να δολοφονηθεί!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Απορώ με μερικούς από μας!!! Αν είναι τόσο κακή η τεχνολογία και μας αποξενώνει, τι κάνετε εδώ μέσα;Πουθενα δεν εγραψα οτι δεν μου αρεσει η τεχνολογια
Ειμαι ισως μεσα στους πρωτους Ελληνες που ειχαν κινητο, και λογω των ταξιδιων μου στο εξωτερικο, χρησιμοποιησα και πρωτος WAP π.χ. κτλ
Αυτο που δεν μου αρεσει, ειναι που εχουν ναρκωσει ετσι τον κοσμο, λες και το κινητο και οι χαζες υπηρεσιες του, ειναι οτι πιο σημαντικο εχει να κανει μεσα στην ημερα
Και βασικα οντως, το ιντερνετ εχει κανει τον κοσμο να μην βγαινει απο το σπιτι του
Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, μην το παμε μακρια...
Απλα θα πω, μιας και μας αρεσουν τα αυτοκινητα και οι μοτοσυκλετες, μηπως θα επρεπε να παμε καμια βολτα με αυτα, αντι να καθονται στο γκαραζ και εμεις να συζηταμε απο το νετ τι λαστιχα να βαλουμε?
Ο νοων νοειτο
(τα ιδια ισχυουν και για μενα) -
Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ εμείς εδώ στο Ηράκλειο δεν τον καθίζουμε πολύ τον κώλο μας. Με μεγάλη χαρά γνώρισα πολλούς συντοπίτες μου (από όλη την Κρήτη) με τα ίδια με εμένα ενδιαφέροντα που θα περνούσαν δίπλα χωρίς να ξέρω ότι υπάρχουν. Τα λέμε πολύ συχνά και έχουμε αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις. Οι συναντήσεις περιλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα, από απλό καφεδάκι, φαγητό μέχρι και τούρινγ και ταξίδια όπου τα τρόμε λίγο τα λάστιχα μας. Από όσο ξέρω γίνονται πολλά και στην Αθήνα και όχι μόνο. Από εμάς ξανά λέω εξαρτάτε πως θα χρησιμοποιείσουμε ότι μας προσφέρεται.
Κεραίες κινητής τηλεφωνίας