-
καλησπερα παιδια αν και ειναι λιγο αργα.πριν κανα 2ωρο το πολυ στην περιοχη της γλυφαδας κλεψανε το εν λογω σμαρτ του κολλητου μ με αριθμο πινακιδας 1699.το αυτοκινητο ειναι ιδιο με του λινκ(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 070511.jpg)και εχει σκουρα φιμε,ξενον και μπεζ εσωτερικο.αν το εχετε δει να κινειται την ωρα αυτη καπου παρακαλω ενημερωστε.ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Βάλε ολόκληρο τον αριθμό κυκλοφορίας τουλάχιστον και αν έχεις καμία φωτογραφία από το αυτοκίνητο το ίδιο.
Επίσης ανακοίνωσε το εδώ
Εύχομαι να βρεθεί το συντομότερο, θα το έχω στα υπόψη μου...
-
Καλησπέρα σε όλους
Κλοπή μηχανής **ΧΤ600 Motard 2003 **κατάμαυρο απο περιοχή Π.Φαλήρου
Η μηχανή είναι σε πολύ καλή κατάσταση με αριθμό πινακίδας ΙΡΗ 174
Αν τύχει και δείτε κάτι, παρακαλώ ενημερώστε με στο 6974110560
-
Εκλάπη Suzuki Swift χρώματος ασημί με αριθμό πινακίδων AIN-3210.
Περιοχή : ΜενίδιΟποιος γνωριζει / δει κατι ας μου στειλει pm.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εκλάπη Suzuki Swift χρώματος ασημί με αριθμό πινακίδων AIN-3210.
Περιοχή : ΜενίδιΟποιος γνωριζει / δει κατι ας μου στειλει pm.
Η 'φαρα' που μενει και κυκλοφορει εκει γυρω, ειναι πρωτη υποψηφια για αναμειξη, οποτε ψαξε....
Πριν 2 χρονια εκλεψαν αυτοκινητο εξαδερφου μου στο Παγκρατι (Hundai 6ετιας τοτε-απορω πως φτασαν ως εκει, μακρυα απο την περιοχη τους?). Η αστυνομια το βρηκε μετα απο 1 χρονο, με οδηγο τον κλεφτη και στη συνεχεια ξετρυπωσαν και 2 συνεργατες του, της ιδιας φαρας!!! -
Εκλάπη Golf IV χρώματος μαύρου, με αριθμό κυκλοφορίας ΖΗΖ 4221 5πορτο. Εχει σαλόνι μπλε μαύρο. Εκλάπη από την περιοχή Καλαμακίου στις 10-2-2010 το απόγευμα. Οποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με το τηλ. 6907603391, Πέτρος
-
Εκλάπη Nissan diesel χρώματος κυπαρισσί, με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΤ 2679 μονοκάμπινο. Εκλάπη από την περιοχή Ν. κόσμου και οδός Αετίωνος 2 στις 3-3-2010 μεταξύ 2-6 τα χημερώματα. Οποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με το τηλ. 6942799027, Κώστας. Δίνεται αμοιβή.
-
Εχθές βράδυ εκλάπη το ΑΕ86 Levin του Ασπρόμουγγου έξω από το σπίτι του στους Αγ.Ανάργυρους. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932398295 για όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Εχθές βράδυ εκλάπη το ΑΕ86 Levin του Ασπρόμουγγου έξω από το σπίτι του στους Αγ.Ανάργυρους. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932398295 για όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτιΕιναι του παιδιου που ειχατε ερθει στο μαγαζι μου ?
-
To AE86 των παιδιων,βρεθηκε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
To AE86 των παιδιων,βρεθηκε.Γεια σου μεγαλε hunter που εισαι μεσα σ' ολα .....
-
βρέθηκε lancia y εγκατελημενο σε σημείο που δε φαίνεται απ το δρόμο . το αυτοκίνητο έχει χρώμα μάλλον ποντίκι (δεν είμαι σίγουρος θα το ξανάτσεκαρω) περιοχή θεσσαλονίκης λιμάνι .
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
βρέθηκε lancia y εγκατελημενο σε σημείο που δε φαίνεται απ το δρόμο . το αυτοκίνητο έχει χρώμα μάλλον ποντίκι (δεν είμαι σίγουρος θα το ξανάτσεκαρω) περιοχή θεσσαλονίκης λιμάνι .καλυτερα να ενημερωσεις την αστυνομια
-
Μηπως κανενος του λειπει ενα λευκο Micra k11..? Απο τη Μ.Τριτη ειναι απεναντι απο το σπιτι ακουνητο και δεν ειναι σιγουρα 'της γειτονιας'..
-
Έχω εντοπίσει μια παρατημένη BMW R1200C, χρώματος κρεμ-καφέ. Δεν έχει πινακίδα, είναι εν μέρει βανδαλισμένη και παρατημένη στο ίδιο σημείο για αρκετό καιρό, οπότε μου μυρίζει για κλεμμένη. Δεν μπόρεσα να καταλάβω το ακριβές μοντέλο (αν είναι από αυτές τις ειδικές εκδόσεις κλπ), έχω καταγράψει όμως τον αριθμό πλαισίου της.
Δεν θέλω να αναφέρω δημόσια την ακριβή τοποθεσία, για μάλλον ευνόητους λόγους. Είναι αρκετά σπάνιο μοντέλο όμως, οπότε ευελπιστώ να βρεθεί σύντομα ο κάτοχος. Εμφανισιακά είναι περίπου σαν αυτή:
Έκανα μια αναζήτηση με τον αριθμό πλαισίου της σε VIN decoder:
μοντέλο 'R1200I', τύπος 0405, σειρά Κ84, ημερομηνία παραγωγής 07/2000 (παραγωγή, όχι 1η άδεια κυκλοφορίας). -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μηπως κανενος του λειπει ενα λευκο Micra k11..? Απο τη Μ.Τριτη ειναι απεναντι απο το σπιτι ακουνητο και δεν ειναι σιγουρα 'της γειτονιας'..Ειναι ακομα μαζι μας..Θα επικοινωνησω με την ασφαλιστικη απο Δευτερα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έχω εντοπίσει μια παρατημένη BMW R1200C, χρώματος κρεμ-καφέ. Δεν έχει πινακίδα, είναι εν μέρει βανδαλισμένη και παρατημένη στο ίδιο σημείο για αρκετό καιρό, οπότε μου μυρίζει για κλεμμένη. Δεν μπόρεσα να καταλάβω το ακριβές μοντέλο (αν είναι από αυτές τις ειδικές εκδόσεις κλπ), έχω καταγράψει όμως τον αριθμό πλαισίου της.Δεν θέλω να αναφέρω δημόσια την ακριβή τοποθεσία, για μάλλον ευνόητους λόγους. Είναι αρκετά σπάνιο μοντέλο όμως, οπότε ευελπιστώ να βρεθεί σύντομα ο κάτοχος. Εμφανισιακά είναι περίπου σαν αυτή:
Έκανα μια αναζήτηση με τον αριθμό πλαισίου της σε VIN decoder:
μοντέλο 'R1200I', τύπος 0405, σειρά Κ84, ημερομηνία παραγωγής 07/2000 (παραγωγή, όχι 1η άδεια κυκλοφορίας).100...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μηπως κανενος του λειπει ενα λευκο Micra k11..? Απο τη Μ.Τριτη ειναι απεναντι απο το σπιτι ακουνητο και δεν ειναι σιγουρα 'της γειτονιας'..
Ειναι ακομα μαζι μας..Θα επικοινωνησω με την ασφαλιστικη απο Δευτερα.
Γιατί δεν παίρνεις την αστυνομία;
2 λεπτά υπόθεση είναι να βρουν σε ποιον ανήκει και αν είναι κλεμμένο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
100...To έκανα τελικά. Ελπίζω τώρα που ψάχνουν γενικώς για γιάφκες, οχήματα διαφυγής κλπ να ασχοληθούν σύντομα.
Βέβαια πολύ αμφιβάλλω αν θα χρησιμοποιούσε κανείς το συγκεκριμένο ποταμόπλοιο για παράνομες δραστηριότητες! Ούτε διακριτικό είναι και με 240 κιλά και 60 ίππους ( ) ούτε και σβέλτο...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι ακομα μαζι μας..Θα επικοινωνησω με την ασφαλιστικη απο Δευτερα.
Τελικα ηρθε και το πηρε ο ιδιοκτητης προχθες..Ποιος αφηνει το αμαξι του 15 μερες σε ενα ακυρο στενο ηθελα να ξερα..
Ανακοινώσεις κλοπων