-
Για το email παντως καλο θα ηταν να το γραφετε με κενα και λεξεις,το @ δηλαδη ολογραφως παπακι γιατι τα τσιμπαν και μετα σας ταραζουν στα spam.
-
και ένα facebook search να σου κάνει ο άλλος βρίσκει ποιος είσαι
-
ΕΚΛΑΠΕΙ TOYOTA YARIS ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΖΧΗ 1029
ΕΚΛΑΠΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/5/2011 ΣΤΙΣ 11:50 ΤΟ ΠΡΩΙ TOYOTA YARIS ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ZXH 1029 ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ, (ΑΧΑΡΝΕΣ). ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL : pikilidou@hotmail.com ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WHAT'S UP: 6982545878
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
Φτάνει μια φορά η δημοσίευση βρε συ, έχω σβήσει 5 φορές το ίδιο πράγμα. [mod]
-
Θες πραγματικά να κάνεις και δεύτερο ίδιο ποστ, έτσι;
-
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
-
**Γράφε με πεζούς χαρακτήρες, όπως επιβάλλει ο κανονισμός.
Φωτογραφία ως νέος χρήστης δεν μπορείς να βάλεις, αρκεί ο σύνδεσμος που έβαλες στην προηγούμενη δημοσίευσή σου.[mod]**
-
εκλαπη KIA picanto σε κοκκινο χρωμα σε περιοχη της βορειας ευβοιας με αριθμο πινακιδας ΧΑΡ 9477.οποιος δει το αυτοκινητο αν μπορει να επικοινωνησει μαζι μου.ευχαριστω πολυ! apanagik@lit.auth.gr
-
Η Β. Εύβοια έχει πολλές περιοχές, δεν γίνεσαι πιο συγκεκριμένος;
-
apo tin agia anna evias to eklepsan prin 3 meres alla to thema den einai apo pou to eklepsan pleon alla mexri pou tha exoun ftasei!!
-
αμα ειναι παραγγελια εχει ηδη φυγει απο την ελλαδα..
-
Η μηχανή είναι κολλητού... την πρόσεχε σαν τα μάτια του και της είχε αφιερώσει άπειρες ώρες προσωπικής δουλειάς...
Μεταφέρω αυτούσιο το κείμενο απο το ducatist.gr:
**παει το Ducati...μου το εκλεψαν 5-7-11 ξημερωματα απο λαγουμιτζη 42 στον νεο κοσμο. το μηχανακι ειχε αρκετα carbon, after market τιμονοπλακες, τιμονι απο s4r, κομενη ουρα,χειροποιητη βαση πινακιδας, ανοιχτη καμπανα, ανοιχτους ιμαντες.
Ηταν η μοτοσυκλετα των ονειρων μου. Την αγορασα κανοντας αιματηρες οικονομιες και την εφτιαξα απο το μηδεν στην κουζινα του σπιτιου μου. Αν εχει πεσει κατι στην αντιληψη οποιοδηποτε παρακαλω επικοινωνηστε στο: iliaskats@yahoo.com.
ευχαριστω, και ευχομαι να μην νιωσει κανεις ποτε οπως ενοιωσα εγω σημερα που κατεβηκα να παρω την ιταλιδα μου για βολτα και εκεινη ελειπε.αριθμος κυκλοφοριας: ΧΕΥ-147
αριθμος πλαισιου: ZDMM200AAYB007365** -
Πολυ δυσαρεστα ολα αυτα με τις κλοπες, σημεια των καιρων που φροντισαν για εμας χωρις εμας,
οι ολιγιστοι σε ικανοτητα-αντιληψη, πολιτικαντηδες κυριως τα τελευταια 10 χρονια , υποβαθμιζοντας πολλες περιοχες του λεκανοπεδιου, και οχι μονο...
Το τελευταιο με την μηχανη, ισως θα πρεπει να γινει μαθημα (χωρις να ξερω σε τι επιπεδα ασφαλειας, φυλασσοταν ή οχι η Ducati, γενικα μιλαω...) σε κατοχους γνωστων ακριβων αυτοκινητων-μηχανων, να προσπαθουν οσο το δυνατον, να μην τα αφηνουν ευκολα εκτεθιμενα, ειδικα σε υποβαθμισμενες περιοχες... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πολυ δυσαρεστα ολα αυτα με τις κλοπες, σημεια των καιρων που φροντισαν για εμας χωρις εμας,
οι ολιγιστοι σε ικανοτητα-αντιληψη, πολιτικαντηδες κυριως τα τελευταια 10 χρονια , υποβαθμιζοντας πολλες περιοχες του λεκανοπεδιου, και οχι μονο...
Το τελευταιο με την μηχανη, ισως θα πρεπει να γινει μαθημα (χωρις να ξερω σε τι επιπεδα ασφαλειας, φυλασσοταν ή οχι η Ducati, γενικα μιλαω...) σε κατοχους γνωστων ακριβων αυτοκινητων-μηχανων, να προσπαθουν οσο το δυνατον, να μην τα αφηνουν ευκολα εκτεθιμενα, ειδικα σε υποβαθμισμενες περιοχες...Το θεμα ειναι για ανακοινωσεις και οχι για διαπιστωσεις/νουθεσιες κλπ περι των κλοπων.Μεινετε στο θεμα παρακαλω.[mod]
-
Παιδια εκλαπη στα Πετραλωνα OPEL CORSA χρωματος μαυρου, μοντελο 2008 με αρ. κυκλοφοριας ΚΑΚ7509.
-
Καλησπέρα,
Την Παρασκευή 14/7 εκλάπη από το Μαρούσι μαύρο Audi A4 μοντέλο 2001, αρ. κυκλοφορίας ΖΥΗ6661.
Το αυτοκίνητο είναι χαρακτηριστικό, φοράει μαύρες momo 17' ζάντες, το κίτ nasmania και 4 εξατμίσεις.
Όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνίσει στο 2103466122.
Ευχαριστώ. -
ΕΚΛΑΠΕΙ ΣΤΙΣ 23/7/11 ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΘΗΝΩΝ SEAT LEON ΜΑΥΡΟ TURBO 1.8 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΖΜΡ9210 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ!!!
-
εκλάπει ford fiesta 4D 1,4 μαύρο titanium καινούργιο μοντέλο με πινακίδα ΗΑΝ 1561
στο παρκινγκ του προαστιακού στο Κορωπί την Τετάρτη 31-8-11.
έχει σπασμένο κάποιο απο τα δεξιά τζάμια.
όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μου ή να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Αμοιβή 1000€ σε όποιον το βρεί. -
Καλησπέρα,
μια από τα ίδια και γω..Εκλάπη στις 16/9 ένα κόκκινο Suzuki Swift από την Μεταμόρφωση με αριθμό πινακίδας ΙΗΒ 8612.
Αν κάποιος το παρατηρήσει ας στείλει ένα μύνημα ή ας ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Πιστεύω ότι αρκετά αυτοκίνητα απλά τα παρατάνε κάπου. Το θέμα είναι κάποιος να παρατηρήσει ότι βρίσκεται πολύ καιρό στο ίδιο σημείο. -
Eκλάπει ΤΟΥΟΤΑ ΗΙLUX μοντέλο 1992 χρώμματος μπλέ με πινακίδα ΚΡΒ 8479 την Πέμπτη 29 Σεπτμβρίου στην περιοχή Ζωγράφου. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνίσει μαζί μου.
Ανακοινώσεις κλοπων