-
Με 10.000 βρίσκεις Clio 172 phase II σε άριστη κατάσταση που έχει όλα όσα έλειπαν από το 172 phase I, το ΙΙ είναι σαφώς καλύτερο αμάξι από το Ι το οποίο το βρίσκεις 7.500 - 8.500
-
εγω αυτο εκανα περιπου και δεν το μετανιωσα...
ασε που το μονο προβλημα σοβαρο που εχω ειναι οτι δεν θελω να το δωσω... -
Ο χρήστης SILVESTER έγραψε:
εγω αυτο εκανα περιπου και δεν το μετανιωσα...
ασε που το μονο προβλημα σοβαρο που εχω ειναι οτι δεν θελω να το δωσω...μονο που εσυ πηρες 182 cup...εεεεεεεεεχει κατι ψιλοδιαφορεεεεεεεεεεεεες με το 172...
-
βασικα το δικο μου ολο ψιλο-χοντρο διαφορες εχει με ολα τα αλλα...
αλλα απο1,4 ενερτζυ κοντραχοντροφιαγμενο σε ενα καθαρο 172, 172 αερα επιλεγω
και εχει και απιστευτη τιμη τωρα γιατι και 9000 να το παρεις, πες μου σε 2-3 χρονια
τι θα εχεις χασει, και ποσα θα εχεις κερδισει. ασε που στεκεται ανετα μεχρι και συμμερα
οχι στην κορυφη των γρηγορων αλλα με ολα τους κοιτιεται στα ματια... ειδικα μερικα
μοδατα 2.0 που φυσανε σε επαρχιακο δρομο ισως και να μην ξεκωλανε απο κοντα του... -
καταρχην ΔΕΝ ειναι energy το μοτερ του!το γραφω και παραπανω..κατι λαθος εχει κανει και αυτο ειναι στα αλογα αν ειναι ΟΝΤΩΣ του 2000 clio..!αλλα δεν μας το επιβεβαιωνει...
-
σορυ νομιζα 1,4 με 75 αλογα και 8 βαλβιδες ηταν ενερτζι...
οταν ειχα παρει το μτβ ειχε ακομα πολλα στοκαρισμενα με τετοιο κινητηρα...
δεν τον στελνεις το παιδι ...στο σχολειο... για εντατικα μαθηματα μη χασει και τα λεφτα του γιατι ειναι κριμα; -
Ο χρήστης SILVESTER έγραψε:
σορυ νομιζα 1,4 με 75 αλογα και 8 βαλβιδες ηταν ενερτζι...
οταν ειχα παρει το μτβ ειχε ακομα πολλα στοκαρισμενα με τετοιο κινητηρα...
δεν τον στελνεις το παιδι ...στο σχολειο... για εντατικα μαθηματα μη χασει και τα λεφτα του γιατι ειναι κριμα;σωστα το λες...το παιδι ΕΙΠΑΜΕ κατι εχει γραψει λαθος....αμα μου πει τι μοτερ ειναι τελικα, θα τον στειλω για συμβουλευτικο σεμιναριο στον Μechanic!
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Με 10.000 βρίσκεις Clio 172 phase II σε άριστη κατάσταση που έχει όλα όσα έλειπαν από το 172 phase I, το ΙΙ είναι σαφώς καλύτερο αμάξι από το Ι το οποίο το βρίσκεις 7.500 - 8.500Με 10.000 βρισκεις πιο ευκολα και 206 RC που ειναι και ελαφρως πιο αξιοπιστο σε μεταδοση.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Με 10.000 βρίσκεις Clio 172 phase II σε άριστη κατάσταση που έχει όλα όσα έλειπαν από το 172 phase I, το ΙΙ είναι σαφώς καλύτερο αμάξι από το Ι το οποίο το βρίσκεις 7.500 - 8.500
Με 10.000 βρισκεις πιο ευκολα και 206 RC που ειναι και ελαφρως πιο αξιοπιστο σε μεταδοση.
Η συζήτηση είναι γύρω από τα Κλιό, όχι τι βρίσκεις με αυτά τα χρήματα. Και βέβαια εγώ προσωπικά δεν συγκρίνω το 207 με το Κλιό 172, το οποίο θεωρώ καλύτερο παντού. Γνώμη μου.
-
Με 10.000 βρισκεις πιο ευκολα και 206 RC που ειναι και ελαφρως πιο αξιοπιστο σε μεταδοση.
Η συζήτηση είναι γύρω από τα Κλιό, όχι τι βρίσκεις με αυτά τα χρήματα. Και βέβαια εγώ προσωπικά δεν συγκρίνω το 207 με το Κλιό 172, το οποίο θεωρώ καλύτερο παντού. Γνώμη μου.
Αυτο το συμπερασμα απο που προκυπτει οτι η συζητηση αφορα αποκλειστικα το κλειω 2.0?
Εμενα το σκεπτικο μου ηταν οτι καποιος που κοιτα για μεταχειρισμενο διλιτρο κλειω, θα κοιταξει και για 206 που ειναι ιδιας φιλοσοφιας αυτοκινητο.
Δεν του ειπα να παει να παρει πασσατ του 2000 πχ! -
Και αναρωτιώμουν, δεν θα απαντήσει ο Βαγγέλης σαν ο πλέον αρμόδιος ? Ε! είδα το πόστ και ησύχασα, στο θέμα έχεις την απόλυτη εμπειρία εν Ελλάδι.Ανέβασε και μια φωτό του παληού να το θυμηθούμε.
-
παιδιά, έχω κι εγώ ένα Clio II Phase I 1.4 8V με 75 άλογα,
το αμάξι είναι άριστο... αν υπάρχει τρόπος να βγάλει καμμιά 10αριά άλογα;
με ULTIMATE/VPower Racing καμμιά διαφορά; THNX -
δε θυμαμαι αν μπαινει ο 1.4 16v...ο 21quadra θα σε πει ακριβως τι πρεπει!
αν μπαινει (που δε βλεπω λογο να μη μπαινει) μη ξοδεψεις φραγκο για χαζομαρες, βαλε το 16βαλβιδο...αλλο αμαξι θα δεις!
-
Δηλαδή βάζω τον 16βάλβιδο ΚΑΙ δεν ΚΆΝΩ ΤΠΤ άλλο;
Οπότε αφήνω ταμπούρα και μικρούς δίσκους χωρίς ABS; -
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
Δηλαδή βάζω τον 16βάλβιδο ΚΑΙ δεν ΚΆΝΩ ΤΠΤ άλλο;
Οπότε αφήνω ταμπούρα και μικρούς δίσκους χωρίς ABS;Το Κλιό 1400ρι 16V έβγαινε με 238 δίσκους μπροστά(στην αρχή, μετά πήγε 259) και ταμπούρα πίσω χωρίς ABS, άνάλογα με την έκδοση.
-
Υπάρχουν τρόποι να αυξήσεις τη μέγιστη ισχή του μοτέρ κατά 10 ίππους , οι οποίοι δεν είναι λίγοι , αλλά θα χαλάσεις την γραμμικότητα λειτουργίας του , θα αυξήσεις την κατανάλωση , θα χάσεις σε αξιοπηστία και θα έχει ς περισσότερο θόρυβο. Για δέκα άλογα που για τα χίλια περίπου κιλά που ζυγίζει το αυτοκίνητο είναι ελάχιστα, δεν νομιζω πως αξίζει τον κόπο. Αν θες για ψυχολογικούς λόγους μπορείς να αλλάξεις το φίλτρο με ένα ποιο ελέυθερο όπως και το τελικό καζανάκι της εξάτμισης πάλι με κάποιο ποιο ελεύθερο αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις με το καζανάκι γιατί στο ταξίδι ο θόρυβος από μια υπερβολικά ελεύθερη εξάτμηση δεν υποφέρεται. Καλές αναζητήσεις ...
-
file mou..egw 8a evaza me 500euro to poli anoxidoti xiropoihti exatmisi kai me 450euro agonistiko simplekti..8a sou anevasei peripou 15hp ola auta
kai meta megalitera mpek gia na dinoun megaliteri posotita kausimou me apotelesma megaliteri ipodinami epanaprogramatismo kai eisai entaxei.
ola auta mazi me exatmisi kai kataliti giro sta 3000euro
kai me 2000euro rixtou anartiseis kai frena. -
agonistiko kataliti i8ela na grapsw oxi simplekti..kai ase tis exatmiseis eleu8eras pou sou lene aloi.
-
Ό,τι και να βάλεις, γαλλικό είναι πετάς τα λεφτά σου όμως...
-
Ειπαμε τα παντα ολα θα πουμε σημερα
μηχανικη βελτιωση σε renault clio 2