-
Aν εβαζε αγωνιστικη εξατμιση και ανοξειδωτο χειροποιητο καταλυτη θα επαιρνε λιγοτερα αλογα ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Aν εβαζε αγωνιστικη εξατμιση και ανοξειδωτο χειροποιητο καταλυτη θα επαιρνε λιγοτερα αλογα ?Και ανοξειδωτο και χειροποιητο ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aν εβαζε αγωνιστικη εξατμιση και ανοξειδωτο χειροποιητο καταλυτη θα επαιρνε λιγοτερα αλογα ?
Και ανοξειδωτο και χειροποιητο ;
Ε τι μισες δουλειες θα καμνομεν ?
-
κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ.
Αν μπορείτε να μου πείτε ποιές αλλαγές ΔΕΝ έχουν κανένα ή πολύ μικρό ρίσκο ως προς την αξιοπιστία;
και κάποια λογική σειρά;
Όταν αναφέρομαι σε αξιοπιστία ΔΕΝ εννοώ τον μάστορα, αλλά το ρίσκο της κάθε μετατροπής.Ο καταλύτης νομίζω από τα πρώτα για αλλαγή.
Μια δυστροπία κοντά στις 3000 στροφές, που δεν θέλει να ανεβάσει είναι κανονική;Μιά και είναι σκυλάκι, άκουσα από 2 γνωστούς σε leasing,
τους πήγε 200-250000 χλμ. και έβγαζε μόνο ηλεκτρικά...
Οπότε περιμένω, αν τυχόν παραδώσει πνεύμα να πάω σε 16βάλβιδο..
Κανονικά πάω σε βελτιώσεις στον υπάρχοντα εως τότε. -
Για να κανεις κατι καλο θελεις πολλα λεφτα.Αλλαξε του ενα τελικο και βαλτου ενα φιλτρακι στον παπα με λιγο μεγαλυτερη σωληνα για τον αερα.Δεν ξερω αν θα κερδισεις κατι αλλα θα εχεις καλυτερεψει τον ηχο του.Μην κανεις κατι αλλο δεν εχει νοημα...
Το καλυτερο θα ηταν ειτε να το εδινες κ να επαιρνες ενα διλιτρο,ειτε να εβαζες μοτερ 1,4 16ν+φρενα+αναρτησεις..Το 16ν με περιπου 3-3,5 χιλιαρικα παει αξιοπιστα στα 130-140 αλογα..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το καλυτερο θα ηταν ειτε να το εδινες κ να επαιρνες ενα διλιτρο,ειτε να το εδινες κ να επαιρνες ενα διλιτρο+1
Χωρίς πλάκα, αν δεν θέλεις να μπλέξεις με τέλη και κυβικά, καλό είναι το 16βάλβιδο. Δεν υπάρχει λόγος να ψαχτείς όμως με τον 16β, καλύτερα κράτα το μαμά (μια χαρά αυτοκίνητο) μέχρι να αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο. -
φιλτράκι στον παπά, τι είναι το φίλτρο αέρα;
-
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
φιλτράκι στον παπά, τι είναι το φίλτρο αέρα;Δεν ξέρεις τι είναι το φίλτρο του αέρα και θέλεις να κάνεις και μετατροπή ?
Γιατί μου ακούγετε παράξενο το όλο σκηνικό ?
Μήπως είμαι περίεργος ?
Πούλα το παληκάρι μου και πάρε κάτι άλλο που θέλεις να μπλέξεις σε νύχια και δόντια αετονύχηδων που θα σου σκίσουνε την τσέπη και ΄θα σου χαλάσουνε τη διάθεση και αντί να χαρείς θα βλαστημάς.
-
ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, αλλά απο παπά, μόνο στην εκλησία.
Δεν μπορώ τώρα να το πουλήσω, αφού τώρα το πήρα.
16V δεν βρήκα καν'ένα καλό, έτσι κι αλλιώς.
αυτό το τελευταίο που αναφέρεις,α υτό θέλω να αποφύγω.
Απλώς θέλω λίγο να ξέρω αν μποορώ αξιόπιστα να κάνω κάτι. -
Παππάς = φιλτροκούτι. Το ποιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι αλλαγή όλης της εξάτμισης από καταλύτη και πίσω με ποιο ελεύθερη και ένα ποιο ελευθερο φίλτρο στο παπά. απλά να ξέρεις πως όσο ποιο ελευθερη η εξάτμιση τόσο ποιο πολύ βουητό θα έχεις στο ταξίδι , πρόβλημα αξιοπιστίας δεν υπάρχει από μια τέτοια αλλαγή. Βέβαια αντίστοιχα μην περιμένης και καμιά ιδιαίτερη διαφορά σε ισχή, το πολύ πέντε άλογα και αν. απλά στην επιτάχυνση ο ήχος θα είναι ποιο φτιαξάρικος. Δυστυχώς ότι και να λένε τα περιοδικά για τη βελτίωση και οι διάφοροι ''βελτιωτές'' η αλήθεια είναι ότι οι μηχανικοί των εργοστασίων δεν είναι λαλάκες οπότε κανένα μοτέρ δεν μπορεί να βγάλει 20% περισσότερη ισχύ χωρίς να χάσει αρκετά σε αυτό που λέμε οδηγησημότητα και αξιοπιστία.
-
Εξάτμιση, άλλαξα πριν ένα μήνα μια και την έσπασα..
όλη πλην του καταλύτη...
Από τον καταλύτη μπορώ να δω διαφορά και κόστος;φίλτρο σκέτο μέχρι πόση διαφορά και τι κόστος;
ΚΑΙ με τον παπά πόση διαφορά και τι κόστος;
-
Bαλτου ενα μοτερακι+φρενα+αναρτησεις 1,4 16ν.
Μην πετας τα χρηματα σου.
Αν δεν εχεις,μαζεψε λεφτα και καντο λιγο αργοτερα.Δεν χαθηκε ο κοσμος αν το κανεις σε ενα εξαμηνο που λεει ο λογος.
Πιο πιθανο ειναι να χασεις οταν βαλεις μεσαιο-τελικο(μην ξεχναμε οτι το παλικαρι εχει 1,4 8ν)
παρα να παρεις...Το φιλτρακι βγαζει τα λεφτα του,υπο την εννοια οτι δεν χρειαζεται να το αλλαζεις σε καθε σερβις,αλλα να το πλενεις.
μηχανικη βελτιωση σε renault clio 2