-
Bλεποτας τo replay της εκκινησης ανακαλυψα την δολοφονικη μανουβρα του hamilton την στιγμη που βρισκεται πισω απο την φεραρι και διπλα του ειναι η αλλη mclaren του kova ο οποιος τον αποφευγει την τελευταια στιγμη κανοντας δεξια.
http://www.f1fanatic.co.uk/' target='_blank 0,10sec.Αυτη η κινηση χαρακτηριστηκε ως ΦΟΒΕΡΗ απο τον σχολιαστη.Κανενας δεν σχολιασε ομως και τα καθυστεριμενα φρενα της αλλης mclaren του kova που ετσι καταφερε μαζι με τον νεο Senna να φτιαξουν ενα 'τοιχο' εμποδιζοντας ηθελημενα(?) τις δυο ferrari.
Φυσικα αυτο θεωρειται καθαρο racing απο ολους πλυν των τυφλοζι(οπως καποιος στολισε τους οπαδους των κοκκινων πιο πανω)
-
θέλω Αλόνσο στη Ferrari...απλά και όμορφα.
-
Tου χρειαζόταν του Χάμιλτον η κίνηση του Massa...
Δε μπορεί να ρισκάρει συνεχώς επαφές περιμένοντας να υποχωρούν πάντα οι άλλοι.
Όταν σφίγγουν οι κ8λοι θα υπόκειται και τις συνέπειες...Όσο αντιαθλητικό ήταν αυτό που έκανε ο Massa, bravo του που έτριξε τα δόντια στο Hamilton...
_
-
Ξαναβλέποντας τον αγώνα και το replay...ο Χάμιλτον όπως βγήκε από τη στροφή σαν πολύ δεν έκλεισε τη τροχιά του μετά τη κορυφή και συνεπώς τον Μάσσα?
Ναι, ΟΚ ο Χάμιλτον ήταν μπροστά και έπρεπε ο Μάσσα να του δώσει χώρο κλπ...αλλά αυτή η κίνησή του Χάμιλτον δε δικαιολογεί κάπως τη δήλωση του Kubica ότι δεν αφήνει χώρο σε κανένα?
Η δε εκκίνηση του Χάμιλτον...όντως φρένα, πάμε ευθεία και όποιον πάρει ο χάρος και μαζί με τον Κόβα έστειλαν τον Κίμι εκτός.
Τέσπα...φάγανε και οι δύο από ένα drive-thrοugh και ησύχασαν, πάμε παρακάτω...
-
ετσι.....να λεμε μπραβο οταν πεφτεις σε καποιον γιατι το χρειαζοταν...
εγω νομιζω οτι ο Χαμιλτον επρεπε να φαει σημαια και να αφησει τον μασσα να περασει...
προφανως το θρασος δεν εχει ορια...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ετσι.....να λεμε μπραβο οταν πεφτεις σε καποιον γιατι το χρειαζοταν...εγω νομιζω οτι ο Χαμιλτον επρεπε να φαει σημαια και να αφησει τον μασσα να περασει...
Δεν είπαμε κάτι τέτοιο...το point μου ήταν η δήλωση του Kubica.
-
Είδα στην επανάληψη την εκκίνηση. Τρομερή κίνηση από τον Χάμιλτον!!!!
Επρεπε να αδράξει την ευκαιρία ο Κίμις και να φύγουν και οι δύο ίσια, να ανοίξει ο δρόμος στον Μάσσα.
Πάντως ήταν μια κίνηση αυτοκτονίας. Τέτοια ρίσκα ενώ είσαι ΟΚ με τη 2η-3η θέση ξέρω γω και έχεις έναν αγώνα ολόκληρο να πάρεις και την πρωτιά αμα λάχει... Λέτε να έχουμε κανα φινάλε σαν το περυσινό; -
ναντο-ρενω δειχνουν δοντια...ναντο μεινε!
-
Ef'oson dwsane thn poinh ston LH kai kala gia epi8etikh odhghsh, eprepe safws na thn dosoyne kai ston Masa giati den pathse apla kerb alla oi aristeroi troxoi htan sta grasidia....
Opote isws na 8ewrei8ei adiko na exoyn dwsei thn idia poinh kai stoys dyo.....H kinhsh sthnh ekkinhsh htan kataplhktikh..... Apla o Raikonnen den enhrghse san prwta8lhths..... Se tetoies prospa8eies apla afhneis ton allo na synexisei mplokarismenos kai enw esy exeis kopsei h pernas apo pisw hg anoigeis thn troxia soy.... Kaneis den ypoxrewse kanenan na paei ektws pistas.... Mhn 8ymh8oyme loipon prohgoymena GP poy ta idia exoyn kanei oloi ma oloi oi odhgoi.....
To perasma poy prospa8hse na kanei o KR ston RK giati den dw8hke kati ef'oson dwsane ta 2 prohgoymena se Massa, kai Hamilton? H to perasma toy Massa apo thn grammh toy pitlane?
Apla faientai ti kai oi agwnodikes leitoyrgoyn me ta xrwtista gyalia toys pote pros ofelos twn asimi pote pros ofelws twn kokkinwn....
-
**Οποιος είδε καταπληκτική την κίνιση του LH στην εκκίνηση ...μάλλον θέλει οφθαλμίατρο. **
Ηταν εγκληματικό αυτό που έκανε κλείνοντας την στροφή , λέγοντας ' Αν δεν περάσω πρώτος δεν θα περάσει κανείς.
Θα μπορούσε να βγάλει με το καλημέρα εκτός 6-7 μονοθέσια.Επίσης έδειξε τον χαρακτήρα του όταν έπεσε στα φρένα για να περάσει τον FA μισό γύρο πρίν το τέλος .
Τι θα γινόταν αν έπεφτε επάνω του . ??????????????????Οδηγάρα μπορεί να είναι ... αλλά είναι και επικίνδυνος ..
Δεν ξέρω αν η σύσταση φτάνει ή πρέπει να τρώει ποινές για να στρώσει . Αν στρώσει.Οσο για τις ποινές αν δεν υπάρχει κάτι άλλο για να υποβληθεί στο Massa τότε σωστές είναι έκτός του bourde κατά την άποψη μου.
-
αντε επιτελους..σημερα ξεχωρισαν οι κανονικοι οδηγοι απο τα 'ταλεντα'
μου θελουν και πρωταθλημα τα παλτα τρομαρα τους.... -
Oτι να'ναι για αλλη μια φορα...ο ενας να συναγωνιζεται τον αλλον σε λαθη και π^@$τιες, οι ποινες να μεγαλωνουν το μπερδεμα, και μεσα απο ολα αυτα ο Alonso να κανει το 2/2...
Ετσι οπως πανε αυτοι οι δυο, ο Kubica ανετα προλαβαινει να το παρει...
-
Όποιον πάρει ο χάρος. Καταπληκτικό.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
**Οποιος είδε καταπληκτική την κίνιση του LH στην εκκίνηση ...μάλλον θέλει οφθαλμίατρο. **
Ηταν εγκληματικό αυτό που έκανε κλείνοντας την στροφή , λέγοντας ' Αν δεν περάσω πρώτος δεν θα περάσει κανείς.
Θα μπορούσε να βγάλει με το καλημέρα εκτός 6-7 μονοθέσια.Mallon esy 8eleis of8almiatro..... Ma8e ligo ti ginetai se ola ta prwta8lhmata kai meta kane tetoioy eidoys dhlwseis.... Oi akoma kalytera phgaine me ta filarakia soy na kanete kammia ekdhlwsh (agwna ) me noikiarika kart kai ela pes moy oti den ekanes akribws to idio.....
Agwna kanoyne.... Den paizoyne oyte pentobola oyte tpt..... H boytia apo eswterikh gia na perasei kapoios sta frena einai ka8hmerhnothta, eidika an milame gia epaggelmaties odhgoys agwnwn.....Mhpws sto telos na bgazoyme ton nikhth toy ka8e agwna me klhrwsh h lotaria?
-
Ξαναβλεποντας τον αγωνα με πιο ηρεμο μυαλο επικεντρωνομαι στα...
1.Εκπληκτικη κινηση χαμιλτον στην εκκινηση(οποιος μιλαει για επικινδυνοτητες κτλ ας καταλαβει οτι ειμαστε στην F1 και θελουμε μαχες γαμω )μετα μου κλεγεστε οτι δεν ειναι οι μαχες οπως παλια!
2.Οκ υπαρχει ευνοια στην φεραρι...ανεκαθεν υπηρχε αλλα δεν ειναι αναγκη να γινεται απροκαλυπτα βλεπουν και ανθρωποι που δεν ειναι φεραριστι με παρωπιδες!
3.Μεγαλη ανοδος ρενο που αν συνεχισει ετσι του χρονου θα ειναι δυνατη σιγουρα
4.Ο κιμι ειναι για να πηγαινει για καμια σαουνα και βοτκα!(δεν γουσταρεις να τρεχεις μια?δεν γουσταρουμε 10)
Και τελος παρολο που μου γυρνουσε τα μυαλα με αυτα που εκανε περσυ στην McLaren ο ναντο ειναι οδηγαρα και πανω απο ολα εχει την στοφα του καμπεονε! -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ετσι.....να λεμε μπραβο οταν πεφτεις σε καποιον γιατι το χρειαζοταν...εγω νομιζω οτι ο Χαμιλτον επρεπε να φαει σημαια και να αφησει τον μασσα να περασει...
Ο Hamilton οδηγεί λες και δεν υπάρχει άλλος στην πίστα, ή αν θέλεις ότι μπροστά του όλοι πρέπει να κάνουν άκρη...
Καλώς ή κακώς, δίκαια ή άδικα, ο Massa του έδειξε ότι υπάρχουν και άλλοι στην πίστα που ξέρουν και αυτοί να μην 'αφήνουν' και όποιον πάρει ο χάρος...
Τουλάχιστον εμένα αυτά μου έχει δείξει ο Hamilton και αυτά είδα σήμερα...
_
-
Μεγάλη νίκη για τούς Renault-Alonso, και ίσως ο Ισπανός να παίξει ρυθμιστικό ρόλο για το πρωτάθλημα.
Τελικά τα κατάφεραν έδωσαν 2 βαθμούς στον Massa!! Και έχω μια απορία..οι αγωνοδίκες κόκκινα φοράμε? Γιατί αν θέλουν ας το δώνουνε από τώρα στον Massa , δεν είναι και η πρώτη φορά. -
Εδω το δωσανε στο κιμι περσυ ο οποιος δεν πρεπει να το ηθελε κιολλας (που να τρεχει σε εκδηλωσεις κτλ τωρα) στο μασα δεν θα το δωσουν!
Οσο υπαρχουν οι παρωπιδατοι οπαδοι που ολα τα βλεπουν καλα μονο οταν τα κανει η φεραρι αυτα θα γινονται!
-
..mono pou o massa eprepe na faei alli mia poini 25 deyterolepton giati prosperase ton webber mpainontas sto pit lane pentakathara ....gargara perase ayto ....
episis KATALEVENETE TIN ADIKIA TON POINON , pou PIRE KAI O HAMILTON KAI O MASSA TIN IDIA POINI 25 DEYTEROLEPTON,OTAN O MASSA KATESTREPSE TON AGONA TOU HAMILTON ENO I KINISI TOU LEWIS DEN EIXE KANENA sovaro ANTIKTIPO ....tespa kata ti gnomi mou o hamilton aksizei na to parei fetos perissotero apo ton kathena giati einai o monos pou odigaei me pathos kai den perimenoume na vlepoumeprosperasmata mono apo ta pits opos ginotan ta proigoumena xronia!!!! -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Tου χρειαζόταν του Χάμιλτον η κίνηση του Massa...
Δε μπορεί να ρισκάρει συνεχώς επαφές περιμένοντας να υποχωρούν πάντα οι άλλοι.
Όταν σφίγγουν οι κ8λοι θα υπόκειται και τις συνέπειες...Όσο αντιαθλητικό ήταν αυτό που έκανε ο Massa, bravo του που έτριξε τα δόντια στο Hamilton...
_
eno otan o hamilton kseftilise ton raikkonen prin 2 agones kai den ton akoumpise kan , oloi ourliazete ... kai egkrinete ayto to xtipima ...na tous xaireste tous 2 vathmous ....
Eπίσημο thread: GP Ιαπωνίας 2008-Fuji