-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
1.ευχάριστο για το πρόγραμμα ....ναι ευχαρίστως αν θες περνα να το δεις και συ το pc ...
2.αφού είναι πιστα και εκεί , τότε ρε φιλε να βγαίνουν και από τα pit πατώντας την γραμμή ... δεν έχει νόημα η ύπαρξη τις ...
3. το παραλίγο να φάει , με τον Μάσα που του κατέστρεψε τον αγώνα έχει διαφορα- Παρακαλώ. Ειρωνιούλες όμως καλό είναι ν'αποφεύγονται.
- Από τα πιτ βγαίνουν μόνον αν υπάρχει φανάρι πράσινο και είναι εντός ορίων. Αυτό λέει ο κανονισμός. Ο κανονισμός υπάρχει ΜΟΝΟΝ για όσους βγαίνουν από τα pits και λέει αυτό. Κι εγώ νόμιζα διαφορετικά, αλλά έκανα λάθος. Δεν είναι κακό να κάνεις λάθος, σε όλους συμβαίνει.
Οπότε, μην το κουράζεις άλλο θα πρότεινα... - Δεν του κατέστρεψε κάποιον αγώνα του Hamilton o Massa, ένα τετακέ έκανε, όπως έκανε και ο Massa με τον Bourdais. Το ό,τι έχασε πολλές θέσεις ο Hamilton, είναι ατυχία, αλλά αυτό ας το σκεφτόταν και τότε που 'ξέχναγε' να φρενάρει στην εκκίνηση.
ΦΙΛΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ... ΕΦΕΡΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο INTERNET EXPLORER KAI ΕΒΑΛΑ FIREFOX ΤΩΡΑ , ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Basika egrafa kana misawro o mega gkoyroy ths F1 alla telika to esbhsa gia na mhn soy xalasw to oneiro....
Des poy8ena kai alla post moy kai 8a deis ti gyalia fwraw kai AN fwraw....
Anyway......Κρίμα , εγώ θα το διάβαζα , αν συνφωνουσα η αν διαφωνούσα θα στο έλεγα μετά .
Το ίδιο κάνω πάντα . Λεω αυτό που πιστεύω και όχι ότι θα μου άρεσε . ( ) καλά όχι και πάντα.
Τεσπα, μένουμε εδώ.eis to epomenw ta neotera opvws tha egrafes kai esi .
-
Για ακομη εναν αγωνα, καθομαστε και αναλωνομαστε σε αντιπαραθεσεις για την ορθοτητα των ποινων...και δεν εχουμε και Βαρουχα γαμωτο
-
Aυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο Κίμι είναι σα τον ΟΤΕ. Φταίει για όλα.
Βγήκε αναγκαστικά έξω -> κότα
Αν έστριβε (που; ) και έκανε το μισό γκριντ συντρίμια πάλι θα έφταιγε
Έχει πρόβλημα με τα ελαστικά (που δεν έχουν καταφέρει να το λύσουν στη φερράρι) -> κοιμάταιΔεν πίστευα ποτέ ότι θα χαιρόμουν τόσο να βλέπω τον Αλόνσο να κερδίζει. Μακάρι να μείνει στη Ρενώ του χρόνου και να ναι δυνατή, να χουμε συναγωνισμό και να μη βλέπουμε τον φτωχό πλην τίμιο Μάσσα και τον Χάμιλτον να προσπαθούν να χάσουν το πρωτάθλημα.
-
Q: (Livio Oricchio – O Estado de Sao Paulo) To all drivers: the stewards decided to give Lewis Hamilton a drive-through penalty for what happened at the start. Do you consider that was fair?
FA: I agree.
KR: I don’t know. I didn’t see the whole thing. I only saw him when he came up next to me. I’m not sure if he hit me or not but they make their decisions, so I have nothing against it.
RK: I don’t know what happened in the first corner, so it’s difficult to judge.Οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται!!!
-
Το πιο ωραίο το είπε ο Bourdais:
'I don't know what I was supposed to do basically. I could have unrolled the red carpet and given him the corner. That is the only thing I could have done.'Ξαναρωτάω:
Πως πήγε ο Hamilton από τρίτος έβδομος μετά την πρώτη στροφή κατάλαβε κανείς; -
@Hannibal,το dive bombing προσπέρασμα μπορεί να είναι επιθετικό κ γαμάουα για σένα αλλά πουθενά στον κόσμο δεν είναι αποδεκτό,εκτός αν σου φαίνεται φυσιολογικό να βουτά αρκετά μέτρα πριν κ όποιον πάρει ο χάρος.Είναι άλλο το outbrake κ άλλο το βουτάω κ ο θεός βοηθός.
Η μεσογειακού ταμπεραμέντου ενέργεια του Μάσσα(από οτι είδα πάτως κρατήθηκε όσο μέσα μπορούσε,ο μισός στο χώμα) θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν ο Χάμι έδινε λίιιιιγο χώρο.Δεν το έκανε κ το αποτέλεσμα της μη προνοητικότητάς του τον δικαίωσε-->μηδέν βαθμοί.
Για τον Κίμι:είναι προφανές οτι το φορμουλάκι κ τα λάστιχα δεν τον βολεύουν,χωρίς να γνωρίζω αν προσπαθεί ή όχι να προσαρμοστεί στα δεδομένα αυτά,σίγουρα όμως η λέξη κοιμήθηκε για εμένα δηλώνει άγνοια,απίστευτος ο τηλεσχολιαστής του Άλφα σήμερα,για άλλη μια φορά έδωσε ρέστα α-νοησίας.
ΓΙα τη φάση του Μπουρντέ δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα αφού η κάμερα δεν με βοηθά (όταν κατεβάσω το ονμπόρντ,ελπίζω να υπάρχει μέσα.)
Για το προσπέρασμα στον Γουέμπερ:θεωρώ οτι επιτρέπεται να πατήσει εκεί,η γραμμή των πίτς έχει να κάνει μόνο με τους εξερχόμενους αυτών.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Basika egrafa kana misawro o mega gkoyroy ths F1 alla telika to esbhsa gia na mhn soy xalasw to oneiro....
Des poy8ena kai alla post moy kai 8a deis ti gyalia fwraw kai AN fwraw....
Anyway......Κρίμα , εγώ θα το διάβαζα , αν συνφωνουσα η αν διαφωνούσα θα στο έλεγα μετά .
Το ίδιο κάνω πάντα . Λεω αυτό που πιστεύω και όχι ότι θα μου άρεσε . ( ) καλά όχι και πάντα.
Τεσπα, μένουμε εδώ.eis to epomenw ta neotera opvws tha egrafes kai esi .
Να σε ρωτησω κατι ..εχεις τρεξει ποτε εστω και σε κατι σε στυλ αγωνα?πχ 4-5 καρτ με φιλους σε συνθηκες αγωνα?
Αν οχι μην προσπαθεις να πεις για συνθηκες αγωνα και ποσο μαλλον στον χανιμπαλ που ειναι οδηγος ο ανθρωπος....
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ξαναρωτάω:
Πως πήγε ο Hamilton από τρίτος έβδομος μετά την πρώτη στροφή κατάλαβε κανείς; -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ξαναρωτάω:
Πως πήγε ο Hamilton από τρίτος έβδομος μετά την πρώτη στροφή κατάλαβε κανείς;http://es.youtube.com/watch?v=1Xq5Q07SOxs' target='_blank
ωραια βουτιά έκανε ο Κούμπιτσα στην εκκινηση...
-
Επειδή δε θυμάμαι αν αναφέρθηκε, να τονίσω την εξαιρετική προσπάθεια του Kubica όταν ήταν αμυνόμενος απέναντι στον Kimi. Mαθήματα απλής λογικής racing και υποδειγματικής εκτέλεσης. Με εμφανές πρόβλημα graining και ένα μονοθέσιο αντιπάλου που μάζευε στα τελευταία μέτρα της ευθείας καταιγιστικά λόγω μεγάλης τελικής κατάφερε κρίσιμα να κρατηθεί μπροστά. Στη φάση που βγαίνει ο Kimi έξω όταν στρίβουν μαζί στη στροφή 3 κερδίζει ουσιαστικά τη 2η θέση, γιατί αν ο Κιμι περνούσε δε θα μπορούσε ο Kub να αντεπιτεθεί
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
@Hannibal,το dive bombing προσπέρασμα μπορεί να είναι επιθετικό κ γαμάουα για σένα αλλά πουθενά στον κόσμο δεν είναι αποδεκτό,εκτός αν σου φαίνεται φυσιολογικό να βουτά αρκετά μέτρα πριν κ όποιον πάρει ο χάρος.Είναι άλλο το outbrake κ άλλο το βουτάω κ ο θεός βοηθός.Η μεσογειακού ταμπεραμέντου ενέργεια του Μάσσα(από οτι είδα πάτως κρατήθηκε όσο μέσα μπορούσε,ο μισός στο χώμα) θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν ο Χάμι έδινε λίιιιιγο χώρο.Δεν το έκανε κ το αποτέλεσμα της μη προνοητικότητάς του τον δικαίωσε-->μηδέν βαθμοί.
Για τον Κίμι:είναι προφανές οτι το φορμουλάκι κ τα λάστιχα δεν τον βολεύουν,χωρίς να γνωρίζω αν προσπαθεί ή όχι να προσαρμοστεί στα δεδομένα αυτά,σίγουρα όμως η λέξη κοιμήθηκε για εμένα δηλώνει άγνοια,απίστευτος ο τηλεσχολιαστής του Άλφα σήμερα,για άλλη μια φορά έδωσε ρέστα α-νοησίας.
ΓΙα τη φάση του Μπουρντέ δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα αφού η κάμερα δεν με βοηθά (όταν κατεβάσω το ονμπόρντ,ελπίζω να υπάρχει μέσα.)
Για το προσπέρασμα στον Γουέμπερ:θεωρώ οτι επιτρέπεται να πατήσει εκεί,η γραμμή των πίτς έχει να κάνει μόνο με τους εξερχόμενους αυτών.
Den einai mono gia mena gamaoya alla kai gia ka8e odhgo agwnwn se opoiodhpote prwta8lhma poy symmetasxei.... Prosekse ligo ton hamilton pws exei kollhsei pisw apoton Raikonnen, klebei ton aera kai bgainei na prasei sta frena.... Ayto mporei na odhghsei se outbraking kai mplokarisma.... Sto arxiko moy post eipa oti oi lyseis einai 2. Mia na ton afhsei na fygei ektws pistas kaina perasei o KR apo pisw h na anoiksei thn troxia toy opws kai ekane afoy logo twn ypoloipwn mono8esiwn den mporoyse na epileksei to 1o....
Apo thn allh eipa oti afoy apofasisane na dwsoyne thn prwth poinh ston LH, kai dwsane thn poinh ston Massa den 8a eprepe na einai h idia. Opws sxoliasa kai alles poines poy edwsan kai alles poy den edwsan. Apla amesws pesan orismenoi na me fane gia gyalia klp.
Den einai h prwth fora poy kanei kapoios boytia sta frena, den einai h prwth fora poy kapoios kopanaei ton allo. Alla oi poines 8a prepei na einai analogos twn peristasewn kai na mhn einai oles drive through. Yparxei kai to stop and go.
An 8es pali na se boh8hsw sthn fash Massa-Hamilton sygkrineno to me Massa-Bourdais poy htan sxedon h idia periptwsh....
Sthn periptwsh Weber o Massa exei pathsei ektws oriwn prin thn gammh toy pitlane.....
-
@Ηannibal,βασικά διάβασα απλά τα πόστς σου χωρίς να θεωρώ οτι φοράς γυαλιά,απλώς εκφράζεις την άποψή σου.
Το είδα αυτό που λές απλά από την τηλεοπτική κάμερα φαίνεται να υπάρχει αρκετή απόσταση ώστε να επιχειρήσει κανείς προσπέρασμα.Προφανώς κ ο Χάμι είναι χεράς-οδηγάρα κ πάρα πολύ καλός στο deep braking,απλά έτσι όπως έπεσε μου θύμησε Σέννα στη Σουζούκα.Σ αυτό πιστεύω δεν μπορείς να διαφωνήσεις,οτι παραήταν επικίνδυνη η ενέργειά του ενώ γνωρίζει οτι οι αγώνες δεν κερδίζονται στην 1η στροφή αλλά πολύ εύκολα μπορούν να καταστραφούν.Δεν ξέρω αν έπρεπε να του δώσουν ποινή γι όλο αυτό,ίσω καλύτερα να του έτριζαν τα δόντια προφορικά-γραπτά μετά τον αγώνα,το μόνο σίγουρο όμως είναι οτι πρέπει να σταματήσει την συμπεριφορά του τρέχω μόνος,χωρίς να υπολογίζω κανέναν.Αν δηλαδή αυτό το κάνει στο 2ο έτος της καριέρας του μετά από λίγα χρόνια πώς θα συμπεριφέρεται?
Για το περιστατικό με τον Μάσσα θεωρώ οτι εξάντλησαν την αυστηρότητά τους,θα μπορούσαν πολύ εύκολα να το ''δουν'' ως racing incident,με τον Χάμι.Για τη γραμμή ειλικρινά δεν ξέρω αν απαγορεύεται,αν ήμασταν σε μια άλλη εποχή απλά θα λ'εγαμε τι προσπέραση ήταν αυτή,σήμερα όμως........
Περιμένω να ανέβει κ το ονμπόρντ για να δώ επιτέλους κάποιες φάσεις που θέλω.
-
Χάρηκα πολύ που πέσαν και οι δυο ποινές. Αυτό το κακό περί 'επιθετικής οδήγησης' όπου τρέχαν να κρυφτούν οι πιλότοι για να μην τους χτυπήσει ο μαύρος σίφουνας είχε καταντήσει αηδία. Εδώ σε παρέα να ήταν ο τύπος και να πήγαινε για καρτ θα είχε φάει ξύλο. Εννοείται δίκαια την έφαγε και ο Massa που όμως έδειξε στον μαύρο πρίγκηπα ότι αν στο μέλλον επιχειρήσει παρόμοια dive bombing που είπε σωστά κάποιος μπορεί να του κάτσει τίποτα πιο μόνιμο...
Κατά τ' άλλα ο KR σε αυτόματο. Δοκίμασε να περάσει τον Kubica (μεγάλη μαγκιά του Πολωνού που κράτησε) δεν τα κατάφερε και φοβούμενος για ακόμα μια εγκατάλειψη το έβαλε στο safe mode. Ο Massa θα μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερο κέδρος όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και το +2 είναι καλό. Με -5 στους επόμενους δυο αγώνες όλα παίζονται. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχει πρόβλημα με τα ελαστικά (που δεν έχουν καταφέρει να το λύσουν στη φερράρι) -> κοιμάταιΝα έστριβε, ναι. Η στροφή ήταν δική του. Κανείς δε θα του ζητούσε το λόγο μετά, η ευθύνη για οτιδήποτε συνέβαινε θα ήταν αποκλειστικά και μόνο του Ηamilton. Η δουλειά του στο συγκεκριμένο GP ήταν να κρατήσει τον Hamilton πίσω του, τι διάολο δηλαδή; Ο Massa πέρσι μια χαρά του κέρδισε το πρωτάθλημά του (για 1 βαθμό) στο Interlagos. Αυτός χτες με τη μαλακία που έκανε, τον χαντάκωσε τον Μassa. Ο Λούης προσπαθεί με κάθε τρόπο και φέτος να χάσει τον τίτλο και έρχεται ο Μίκι να τον κρατήσει στο πρωτάθλημα λες και είναι αυτός ο team mate του.
Όσο για το άλλο με τα λάστιχα, ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ και ΚΟΙΜΑΤΑΙ. Και φταίει και κοιμάται, γιατί ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ παγκόσμιος πρωταθλητής και να μουρμουράει για λάστιχα και μαλακίες, τη στιγμή που ο ομόσταυλός του προφανώς δεν αντιμετωπίζει κανένα σημαντικό πρόβλημα με το θέμα. Να δει τι κάνει ο Massa και να κάνει κι αυτός το ίδιο. Κι αν φταίει το 'στυλ οδήγησής του' ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ, ως οφείλει σαν παγκόσμιος πρωταθλητής. Να προπονηθεί, να δουλέψει και να το αλλάξει! Ο Hamilton δηλαδή πώς άλλαξε το δικό του; Άντε επιτέλους, γιατί μάλλον το φιλανδό δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και ποιο το μεγεθός του σαν οντότητα εκεί που βρίσκεται. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Έχει πρόβλημα με τα ελαστικά (που δεν έχουν καταφέρει να το λύσουν στη φερράρι) -> κοιμάταιΝα έστριβε, ναι. Η στροφή ήταν δική του. Κανείς δε θα του ζητούσε το λόγο μετά, η ευθύνη για οτιδήποτε συνέβαινε θα ήταν αποκλειστικά και μόνο του Ηamilton. Η δουλειά του στο συγκεκριμένο GP ήταν να κρατήσει τον Hamilton πίσω του, τι διάολο δηλαδή; Ο Massa πέρσι μια χαρά του κέρδισε το πρωτάθλημά του (για 1 βαθμό) στο Interlagos. Αυτός χτες με τη μαλακία που έκανε, τον χαντάκωσε τον Μassa. Ο Λούης προσπαθεί με κάθε τρόπο και φέτος να χάσει τον τίτλο και έρχεται ο Μίκι να τον κρατήσει στο πρωτάθλημα λες και είναι αυτός ο team mate του.
Όσο για το άλλο με τα λάστιχα, ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ και ΚΟΙΜΑΤΑΙ. Και φταίει και κοιμάται, γιατί ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ παγκόσμιος πρωταθλητής και να μουρμουράει για λάστιχα και μαλακίες, τη στιγμή που ο ομόσταυλός του προφανώς δεν αντιμετωπίζει κανένα σημαντικό πρόβλημα με το θέμα. Να δει τι κάνει ο Massa και να κάνει κι αυτός το ίδιο. Κι αν φταίει το 'στυλ οδήγησής του' ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ, ως οφείλει σαν παγκόσμιος πρωταθλητής. Να προπονηθεί, να δουλέψει και να το αλλάξει! Ο Hamilton δηλαδή πώς άλλαξε το δικό του; Άντε επιτέλους, γιατί μάλλον το φιλανδό δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και ποιο το μεγεθός του σαν οντότητα εκεί που βρίσκεται.Έχεις εσωτερικές πληροφορίες για όλα αυτά?Κ ειδικότητα για την τελευταία πρόταση πέραν των αποτελεσμάτων που κ πάλι είναι εικασία πώς μπορείς να το επιβεβαιαώσεις,το είπε ο ίδιος σε σένα ή σε οποιονδήποτε,ή η Φερράρι είναι τόσο ηλίθια που τον ανανέωσε το συμβόλαιο?
-
Προσωπικά πάντως μπορώ να δικαιολογήσω κάπως την επιθετικότητα του Χάμι,αφού κάθε πρωταθλητής έχει αρκετλη αυτής,απλά ο ίδιος κάποιες φορές ξεπερνάει τα όρια για μένα.
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Όσο για το άλλο με τα λάστιχα, ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ και ΚΟΙΜΑΤΑΙ. Και φταίει και κοιμάται, γιατί ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ παγκόσμιος πρωταθλητής και να μουρμουράει για λάστιχα και μαλακίες, τη στιγμή που ο ομόσταυλός του προφανώς δεν αντιμετωπίζει κανένα σημαντικό πρόβλημα με το θέμα. Να δει τι κάνει ο Massa και να κάνει κι αυτός το ίδιο. Κι αν φταίει το 'στυλ οδήγησής του' ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ, ως οφείλει σαν παγκόσμιος πρωταθλητής. Να προπονηθεί, να δουλέψει και να το αλλάξει! Ο Hamilton δηλαδή πώς άλλαξε το δικό του; Άντε επιτέλους, γιατί μάλλον το φιλανδό δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και ποιο το μεγεθός του σαν οντότητα εκεί που βρίσκεται.Έχεις εσωτερικές πληροφορίες για όλα αυτά?Κ ειδικότητα για την τελευταία πρόταση πέραν των αποτελεσμάτων που κ πάλι είναι εικασία πώς μπορείς να το επιβεβαιαώσεις,το είπε ο ίδιος σε σένα ή σε οποιονδήποτε,ή η Φερράρι είναι τόσο ηλίθια που τον ανανέωσε το συμβόλαιο?
Eσωτερικές πληροφορίες από πρώτο χέρι δεν θα μπορούσα να το πω, αλλά κάτι πληροφορίες έχω. Η Ferrari δείχνει ανεκτικότητα και κάνει υπομονή γιατί έχει επενδύσει πολλά στον Kimi, είναι προφανές αυτό. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Είδωμεν.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Συμβάν Alonso-Hamilton:
Δεν υπάρχει συμβάν. Ο Hamilton θέλει να πάρει πίσω τον γύρο που του έχει ρίξει ο Alonso (και καλά κάνει γιατί ποτέ δεν ξέρεις) και ο Alonso τον αφήνει (και καλά κάνει γιατί ποτέ δεν ξέρεις). Που το είδατε το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω....εγώ κατάλαβα ότι πήγαινε ντε και καλά να τον πετάξει έξω, ώστε να του στερήσει τη νίκη (έχει τους λόγους του...). Αυτό δείχνει καθαρότατα ο τρόπος που έκανε το προσπέρασμα, δεδομένου ότι ο Ισπανός, έτσι κι αλλιώς, θα τον άφηνε χαλαρά να περάσει...
Λοιπόν, εκτός των άλλων, ο Λούης οδηγάει και εκδικητικά!!! -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Συμβάν Alonso-Hamilton:
Δεν υπάρχει συμβάν. Ο Hamilton θέλει να πάρει πίσω τον γύρο που του έχει ρίξει ο Alonso (και καλά κάνει γιατί ποτέ δεν ξέρεις) και ο Alonso τον αφήνει (και καλά κάνει γιατί ποτέ δεν ξέρεις). Που το είδατε το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω....εγώ κατάλαβα ότι πήγαινε ντε και καλά να τον πετάξει έξω, ώστε να του στερήσει τη νίκη (έχει τους λόγους του...). Αυτό δείχνει καθαρότατα ο τρόπος που έκανε το προσπέρασμα, δεδομένου ότι ο Ισπανός, έτσι κι αλλιώς, θα τον άφηνε χαλαρά να περάσει...
Λοιπόν, εκτός των άλλων, ο Λούης οδηγάει και εκδικητικά!!!Δε νομίζω να έκανε κάτι τέτοιο. Κομπλεξικά ναι, ίσως να οδηγεί, αφού είχε κάνει σκοπό της ζωής του εκεί να μην τερματίσει έχοντας φάει γύρο, αλλά δε νομίζω να δοκίμασε να πετάξει έξω τον Alonso. Ο Alonso δε φάνηκε να προβληματίζεται ιδιαίτερα, τέλος πάντων.
Eπίσημο thread: GP Ιαπωνίας 2008-Fuji