-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σ ευχαριστώ,με έσωσες από παίδεμα
Δε θα παιδευτώ με εγκατάσταση εκ νέου τότε ,του τον ετοίμασα σχεδόν (μ@υνάρα του τον ´εκανα 0 ας πάει να πάρει μια κάρτα γραφικών,εύκολα από δω να εγκαταστασήσει τους drivers μόνος του.Εγκατέστησα και το google earth κι οταν πάει να ανοίξει την ώρα που φορτώνει σβήνει το pc και κανει restart,δεν το σηκώνει η κάρτα ή έχει σχέση με το java?
Κοίτα, δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά αν η κάρτα είναι τόσο παλιά (που είναι, οι τελευταίες μ'αυτό το chip πρέπει να βγήκαν το 2001-2 το πάρα πολύ...), πάει να πει πως και το PC του είναι πολύ παλιό...
Άρα, αν πάει να πάρει μια καινούρια κάρτα, πρώτον πρέπει να βρει AGP και δεύτερον, μάλλον δεν θα δουλεύει, ή θα κολλάει άνευ λόγου.
Αντί λοιπόν να ψάχνει καινούρια κάρτα, ή ψάξε για κατάλληλο οδηγό ή βάλε μια παλιότερη διανομή, που ίσως έχει τους σωστούς οδηγούς, αφού η κάρτα, όταν έβγαινε, ήταν δημοφιλέστατη...Έναλλακτικά, βάζεις ΧΡ...
-
[makis mode]Αη ρε απο δω που θα βαλω τις χαζομαρες του γκειτς.
λινουξ ρεεεεεε, και τα μυαλα στα καγκελα
οι αμερικανοι το 69 στο φεγγαρι πηγανε, οδοντογλυφιδες βγαλανε, αλλα ενα λειτουργικο της προκοπης ακομα να φτιαξουν,,, [/makis mode]
-
+1 για τα XP (μη πω Vista)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
+1 για τα XP (μη πω Vista)Οχι να μην πεις Vista, θα σέρνονται και μπορεί να έχει το ίδιο πρόβλημα. Άλλά τα ΧΡ θα παίζουν άψογα.
-
Είμαι στη διαδικασία αναβάθμισης ακολουθώντας τον οδηγό του Ubuntu ubuntu.com > Upgrading to Ubuntu 8.10...
(πάντα χρησιμοποιώ λειτουργικό στα αγγλικά)
_
-
και......... όλα πήγαν μια χαρά (και είναι και dual boot το pc που χρησιμοποιώ)...
_
-
To pc είναι έτοιμο,αύριο θα το παραλάβει
Ρε HighFidelity το χαμό έφερες.
Οτι κάρτες γραφικών θες έχει.
Το pc είναι pentium4 2.53Ghz.
Ποιός ο λόγος να του περάσω Kubntu κλπ,το μηχανάκι πετάει ακόμα και τώρα χωρίς τους drivers της κάρτας.
Απλά είναι τα pc που πουλάνε με καλούς επεξεργαστές κι όλα τα περιφερειακά είναι σχεδόν για τα πανυγηρια.
Γι αυτό είμαι της άποψης να φτιάχνω εγώ το pc κι οχι να το παιρνω ετοιμο.
Αν αλλάξει μια κάρτα γραφικων και μια RAM θα δουλεύει το compiz τα τρισδιάστα κι ότι άλλο γουστάρει σφαίρα.Το GUI δεν ειναι γιατί και μετά την αλλάγή του πάλι το google earth κολλάει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
[makis mode]Αη ρε απο δω που θα βαλω τις χαζομαρες του γκειτς.λινουξ ρεεεεεε, και τα μυαλα στα καγκελα
Βγήκε νέα έκδοση antivirus,ακόμα με linux ασχολειστε?
οι αμερικανοι το 69 στο φεγγαρι πηγανε, οδοντογλυφιδες βγαλανε, αλλα ενα λειτουργικο της προκοπης ακομα να φτιαξουν,,, [/makis mode]
Ε δεν είναι σε όλα τέλειοι όπως εμείς,έχουν κι αυτοί τις αδυναμίες τους
-
Μάκη, γιατί ασχολείσαι με Linux και όχι με mac?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μάκη, γιατί ασχολείσαι με Linux και όχι με mac?Γιατί έτσι μας αρέσει
-
To pc είναι έτοιμο,αύριο θα το παραλάβει
Ρε HighFidelity το χαμό έφερες.
Οτι κάρτες γραφικών θες έχει.
Το pc είναι pentium4 2.53Ghz.
Ποιός ο λόγος να του περάσω Kubntu κλπ,το μηχανάκι πετάει ακόμα και τώρα χωρίς τους drivers της κάρτας.
Απλά είναι τα pc που πουλάνε με καλούς επεξεργαστές κι όλα τα περιφερειακά είναι σχεδόν για τα πανυγηρια.
Γι αυτό είμαι της άποψης να φτιάχνω εγώ το pc κι οχι να το παιρνω ετοιμο.
Αν αλλάξει μια κάρτα γραφικων και μια RAM θα δουλεύει το compiz τα τρισδιάστα κι ότι άλλο γουστάρει σφαίρα.Το GUI δεν ειναι γιατί και μετά την αλλάγή του πάλι το google earth κολλάει.
Κοίτα, έβαλα μια καινούρια AGP σε Athlon64 3700 και την άκουσε κανονικά η μητρική. Άρχισε να κολλάει σε τέτοιο βαθμό που πήγα και αγόρασα άλλο γιατί βαριόμουν να μπω στην διαδικασία να γυρίσω στην προηγούμενη κάρτα κλπ κλπ, εξάλλου έχω και εγώ δικαίωμα σε ένα καλό PC!
Μην είσαι βέβαιος, πως με μια άλλη κάρτα θα παίξει αυτομάτως χωρίς πρόβλημα. Εγώ όφειλα να σε προειδοποιήσω, ούτως ή άλλως αν εμφανιστεί πρόβλημα, δεν θα είναι ευθύνη του λειτουργικού...
Είναι κρίμα να δώσει τα ωραία του λεφτουδάκια για AGP κάρτα , που είναι πανάκριβες λόγω...παλαιότητας και να μην κάνει την δουλειά του σωστά...
Εγώ την πάτησα, μην την πατήσει κι άλλος! -
Βασικά, το τροφοδοτικό την άκουσε λόγω υψηλότερων απαιτήσεων ενέργειας της νέας κάρτας.
Χαρακτηριστικά: Σε PC με 3 δίσκους, 2 DVD(-RW) και ATI X300 βάζουμε 8400GS (την πιο απλή 8xxx δηλαδή ), και δεν ξεκίνησε...
Για να ξεκινήσει βγάλαμε και τα DVD και τους 2 σκληρούς.
Μόλις άλλαξε το τροφοδοτικό (nonameGTPK) σε Tagan 500W όλα καλά -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Βασικά, το τροφοδοτικό την άκουσε λόγω υψηλότερων απαιτήσεων ενέργειας της νέας κάρτας.Χαρακτηριστικά: Σε PC με 3 δίσκους, 2 DVD(-RW) και ATI X300 βάζουμε 8400GS (την πιο απλή 8xxx δηλαδή ), και δεν ξεκίνησε...
Για να ξεκινήσει βγάλαμε και τα DVD και τους 2 σκληρούς.
Μόλις άλλαξε το τροφοδοτικό (nonameGTPK) σε Tagan 500W όλα καλάΔεν το αποκλείω, αλλά το PC είχε πάνω τα ελάχιστα: ένα δίσκο, ένα DVD και η κάρτα ήταν η 7600GT. Πόση πια ενέργεια ήθελε;
Και νομίζω πως δεν ήταν κάνα ψοφίμι, το είχα αλλάξει πριν κάνα χρόνο και ήταν 450 ή 420W...Μού φαίνεται περίεργο πάντως, αν και όντως, μπορεί να έφταιγε κι αυτό... Πάντως, το καινούριο τροφοδοτικό στο νέο PC , είναι ό,τι καλύτερο (για μένα...), 500W, με μόλις 16dB!
Γενικά, πρέπει να στήσεις αυτί για να καταλάβεις πως το PC, λειτουργεί και ας του έχω πάνω 2 σκληρούς (που ΕΙΝΑΙ θορυβώδεις θα έλεγα, ευτυχώς όχι συνεχώς... ). -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μάκη, γιατί ασχολείσαι με Linux και όχι με mac?Που κολλάει ρε μάστορα αυτό;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Που κολλάει ρε μάστορα αυτό;
Έτσι, κουβέντα να κάνουμε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Που κολλάει ρε μάστορα αυτό;
Έτσι, κουβέντα να κάνουμε.
Καλά, για να γίνεται κουβέντα σου απαντάω εγώ πιθανολογώντας.
περιπτ. α) δεν έχει mac
β) έχει, αλλα γουστάρει το linux επειδή έχει 100 window managers και 300 διανομές.
γ) γουστάρει το GPL
δ) βρίσκει πιο εύκολα προγράμματα
ε) βρίσκει πιο εύκολα λύσεις στα προβλήματά του
ζ) βρίσκει πιο εύκολα και φθηνά hardware parts
βαριέμαι να γράψω μέχρι το ωμέγα -
το Puppy τι λέει; Μόνο 94 ΜΒ βλέπω το iso.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το Puppy τι λέει; Μόνο 94 ΜΒ βλέπω το iso.αφού δουλεύει ΡΕΕΕΕ μην το πειράζεις
κάνε σεξ, αυνανίσου, πάνε μια βόλτα ,πλάκωσε στο ξύλο τη γκόμενά σου αλλά μην αρχίσεις να βάζεις οτι διανομή βρίσκεις
-
τσ τσ τσ νεολαία...
για αυτό το πήρα για να πειραματίζομαι. Α και δεν δουλεύει το νετ (ethernet) για κάποιο λόγο. Ούτε με eeebuntu ούτε με XP που φορά τώρα.
-
Δίκιο έχει ο j.marr. Το χειρότερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάζεις διανομές για ψύλλου πήδημα...
LiNuX Forum