-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τσ τσ τσ νεολαία...για αυτό το πήρα για να πειραματίζομαι. Α και δεν δουλεύει το νετ (ethernet) για κάποιο λόγο. Ούτε με eeebuntu ούτε με XP που φορά τώρα.
Εντάξει, πρέπει να σταματήσουμε να σου δίνουμε συμβουλές, έχεις πάρει...θάρρος και ....το χαλάς!
(τελικά πέρασες ΧΡ; )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τσ τσ τσ νεολαία...για αυτό το πήρα για να πειραματίζομαι. Α και δεν δουλεύει το νετ (ethernet) για κάποιο λόγο. Ούτε με eeebuntu ούτε με XP που φορά τώρα.
Όταν βάζεις το καλώδιο το λαμπάκι δίπλα ανάβει;
Έκανες εγκατάσταση κανένα driver (LAN) στα ΧΡ; Εαν ναι - δοκίμασε να τον βγάλεις και δες μετά.. -
Ο χρήστης iant έγραψε:
τσ τσ τσ νεολαία...
για αυτό το πήρα για να πειραματίζομαι. Α και δεν δουλεύει το νετ (ethernet) για κάποιο λόγο. Ούτε με eeebuntu ούτε με XP που φορά τώρα.
Όταν βάζεις το καλώδιο το λαμπάκι δίπλα ανάβει;
Έκανες εγκατάσταση κανένα driver (LAN) στα ΧΡ; Εαν ναι - δοκίμασε να τον βγάλεις και δες μετά..ποιο λαμπάκι; Δεν έχει λαμπάκι το Eee. Εχω βάλει εννοείται τον driver. Πριν δούλευε και με XP και με Ubuntu. Από την στιγμή που έβαλα Kubuntu ...καπούτ.
Για το Puppy ξέρει κανείς ή όλοι υψηλή θεωρία;
-
To λαμπάκι της κάρτας δυκτίου ρε Σάββα
-
Δεν έχει ρε σου λέω...στο ρούτερ όταν το βάζω δεν ανάβει τίποτα.
-
Θε να περάσεις τις ρυθμίσεις τοτε ,κάπου το λειτουργικό έχει μενού με επιλογές,το ίδιο ειχα πάθει κι εγώ με το damn small linux και το παράτησα μετα γιατί βαρέθηκα.
-
- μαλακία το puppy
- δεν δουλεύει ούτε σε xp το ethernet...μάμησε το...βαριέμαι να ασχοληθώ
-
Δουλεύει ρε,το έστησε ο κολλητός μου σε καρβουνιάρικο pc και πάει σφαίρα.
Με είχε πει όταν τον ρώτησα αλλά κι εγώ δεν ειχα ασχοληθει,θα τον ρωτησω πάλι και θα σου πω.http://www.murga-linux.com/puppy/
Δες κι εδω -
Για κάποιο λόγο είχε απενεργοποιηθεί τελικά το lan από το bios καταραμένο kubuntu
Oλα ok τώρα...με ubuntu 8.10 -
παιδια να κανω τον κοπο να κατεβασω τα 8.10 η ακομα εχουν συνεργασιας με τα chip nforce ??
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- μαλακία το puppy
- δεν δουλεύει ούτε σε xp το ethernet...μάμησε το...βαριέμαι να ασχοληθώ
Το είχα πάθει εγώ . Μέτα την εγκατάσταση του driver LAN2 (από το CD της μητρικής) στα XP σταμάτησε να λειτουργεί το ethernet. Το ανακάλυψα όταν πήγα να κάνω εγκατάσταση το Kubuntu! Δεν άναβε τo λαμπάκι της κάρτας δικτύου και δεν υπήρχε (αναμενόμενο) το ιντερνετ! Μετά την απεγκατάσταση του driver - όλα φτιάχτηκαν... Αυτά...
-
Εκανα upgrade στο μαγαζί το 8.04 σε 8.10 βάση της ιστοδελίδας.
Restart λοιπόν το pc φορτώνει ο πυρήνας αλλά το λειτουργικό δεν ανοίγει.
Βγάζει μαύρη οθόνη (δε θυμάμαι τώρα τα τεστ που βγάζει και δίπλα ΟΚ) και σταματάει εκεί -
Aπλό:
sudo install xp nowΠιο σοβαρά τώρα:
Γιατί δεν ξαναπερνάς την προηγούμενη διανομή που δούλευε μια χαρά; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Aπλό:
sudo install xp nowΤι λέει ρε το άντρωπο
Πιο σοβαρά τώρα:
Γιατί δεν ξαναπερνάς την προηγούμενη διανομή που δούλευε μια χαρά;Ποιά προηγούμενη διανομη ρε,έκανε την εγακατάσταση στο Δήμο κολητός μου κανονικά και μου δίνει εντολή ΟΚ ολα είναι σφαίρα μου λέει κάνε upgrade.
Θα τον μαμήσω αύριο -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Βγάζει μαύρη οθόνη (δε θυμάμαι τώρα τα τεστ που βγάζει και δίπλα ΟΚ) και σταματάει εκείΡε γμτ πρέπει να είσαι πολύ άτυχος, σε δύο PC έκανα upgrade με τον ίδιο τρόπο και δεν είχα κανένα πρόβλημα, αντίθετα, λύθηκε και ένα θέμα που είχα στο ένα PC με την nvidia...
Μήπως φταίει η κάρτα γραφικών;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Βγάζει μαύρη οθόνη (δε θυμάμαι τώρα τα τεστ που βγάζει και δίπλα ΟΚ) και σταματάει εκείΡε γμτ πρέπει να είσαι πολύ άτυχος, σε δύο PC έκανα upgrade με τον ίδιο τρόπο και δεν είχα κανένα πρόβλημα, αντίθετα, λύθηκε και ένα θέμα που είχα στο ένα PC με την nvidia...
Μήπως φταίει η κάρτα γραφικών;
_
Αντε στο μαγαζί κομμάτια να γίνει,έχω στον μισό και τα XP,καλά που δεν το έκανα σπίτι να χάσω όλα τα δεδομένα να γίνει τση π@υτάνας το κάγκελο
Δεν ξέρω αν φταίει η Νvidia αλλά εγώ μια πήρα που άλλαξα στο μαγαζί και ξανά δεν έχει,ΑΤΙ μόνο.
-
Από ό,τι φαίνεται ανήκεις στην περίπτωση που αναφέρεται σε αυτό το λινκ http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=963425&page=3
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί συνάντησαν δυσκολίες και ασυμβατότητες στην αναβάθμιση σε 8.10. Μερικοί απεγκατέστησαν το compiz, άλλοι έβαλαν τον opensource driver, οι περισσότεροι που δεν είχαν όρεξη να το ψάξουν περισσότερο ξαναγύρισαν στο 8.04...
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Από ό,τι φαίνεται ανήκεις στην περίπτωση που αναφέρεται σε αυτό το λινκ http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=963425&page=3Η αλήθεια είναι ότι πολλοί συνάντησαν δυσκολίες και ασυμβατότητες στην αναβάθμιση σε 8.10. Μερικοί απεγκατέστησαν το compiz, άλλοι έβαλαν τον opensource driver, οι περισσότεροι που δεν είχαν όρεξη να το ψάξουν περισσότερο ξαναγύρισαν στο 8.04...
Μα πως γίνετε με την ίδια έκδοση,την 8.04 να μην έχουν πρόβλημα στην αναβάθμιση και άλλοι να έχουν?
Στο συγκεκριμένο pc δεν έχω σχεδόν τπτ εγκατεστημένο,ούτε compiz ουτε τπτ.
Πάλι φορμάτ κι απ την αρχή? -
Μην το ψάχνεις, άλλοι είχαν το ασύρματο δίκτυο και το bluetooth να δουλεύουν μια χαρά με το 8,04 και μετά την αναβάθμιση τα έχασαν. Γίνεται ψιλοχαμός στα fora με χρήστες ubuntu που αναφέρουν προβλήματα από την αναβάθμιση.
Δεν μπορείς να μπεις σε rescue mode και να παίξεις με τους drivers;
Ποιους οδηγούς χρησιμοποιείς και ποια κάρτα και τι chipset έχεις; -
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Μην το ψάχνεις, άλλοι είχαν το ασύρματο δίκτυο και το bluetooth να δουλεύουν μια χαρά με το 8,04 και μετά την αναβάθμιση τα έχασαν. Γίνεται ψιλοχαμός στα fora με χρήστες ubuntu που αναφέρουν προβλήματα από την αναβάθμιση.Δεν μπορείς να μπεις σε rescue mode και να παίξεις με τους drivers;
Ποιους οδηγούς χρησιμοποιείς και ποια κάρτα και τι chipset έχεις;Αυτή τη στιγμή 'παιζω' απ τον υπολογιστή του σπιτιού,ότι και να σου πω παραμύθια θα είναι.
Κάρτα γραφικών είναι Nvidia ποιό μοντέλλο δε θυμάμαι,πριν κανα διμηνο την έβαλα.
Ρε τι εχουμε πάθει
LiNuX Forum