-
Το βρήκα
-
στο δικό μου το εχει
για δώσε ενα:
sudo apt-get install avant-window-navigator
-
Μια απο τις πιο καταπληκτικές συλλογές εικονιδίων για το gnome που κυκλοφορούν στο internet, και φυσικά η αγαπημένη μου είναι η whatever2. Ειναι πραγματικά καλόγουστα και τα χρησιμοποιώ χρόνια. Ελπίζω να γίνουν κάποτε τα default.
http://www.gnome-look.org/content/show. ... 7bae950867' target='_blank' target='_blankH ιδιαιτερότητα του θέματος είναι πως τα έχει φτιάξει ο συνφορουμίτης j.marr ο οποίος εκτος των άλλων είναι και άριστος γνώστης του λειτουργικού.
Οποιος έχει οποιαδήποτε απορία η πρόβλημα μπορεί να του στείλει πμ και θα εξυπηρετηθεί. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
στο δικό μου το εχειγια δώσε ενα:
sudo apt-get install avant-window-navigator
To βρήκα το βρήκα
Τώρα πως το εγκαθιστώ απ τις ρυθμίσεις είναι το πρόβλημα -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
H ιδιαιτερότητα του θέματος είναι πως τα έχει φτιάξει ο συνφορουμίτης j.marr ο οποίος εκτος των άλλων είναι και άριστος γνώστης του λειτουργικού.
Kai μας δουλεύει εεε? .......
φωτιά και τσεκούρι -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μια απο τις πιο καταπληκτικές συλλογές εικονιδίων για το gnome που κυκλοφορούν στο internet, και φυσικά η αγαπημένη μου είναι η whatever2. Ειναι πραγματικά καλόγουστα και τα χρησιμοποιώ χρόνια. Ελπίζω να γίνουν κάποτε τα default.
http://www.gnome-look.org/content/show. ... 7bae950867' target='_blank' target='_blank' target='_blankH ιδιαιτερότητα του θέματος είναι πως τα έχει φτιάξει ο συνφορουμίτης j.marr ο οποίος εκτος των άλλων είναι και άριστος γνώστης του λειτουργικού.
Οποιος έχει οποιαδήποτε απορία η πρόβλημα μπορεί να του στείλει πμ και θα εξυπηρετηθεί.και από που αποδεικνύεται οτι τα έφτιαξα εγώ
-
Η σημαντικότερη απόδειξη είναι πως το λέω εγώ, έχω ένα κούτελο καθαρό τέλος πάντων
Αλλά και πέρα απ αυτό λέει και το ονοματεπώνυμό σου
-
Επιβεβαιώνω αν δεν πιστεύει κάποιος
-
δεν πείθεις
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Επιβεβαιώνω αν δεν πιστεύει κάποιοςΝταξ j.marr, είσαι πολυάσχολος και δεν θες να σε ρωτάει με pm ο καθένας ότι απορία έχει, όπως κάνουμε εγώ κι ο Σταύρος, το καταλαβαίνω, αλλα δεν είναι ανάγκη να κρύβεις ότι συμμετέχεις στην ανάπτυξη του linux
-
αφού αυτό νομίζεται τότε ετσι είναι
-
Και ένα σωρό άλλα πράγματα έχεις φτιάξει για το linux που δεν τα αναφέρω, αλλά προφανώς δεν θέλεις να τα πώ, οπότε σταματάω.....
-
Ρεεεεεε είστε μαλάκες?
Εχουμε άνθρωπο εδώ που συμετέχει στην ανάπτυξη του linux και δεν αισθάνεται περήφανος?
Αντε προβλέπω τσατίλες πάλι αι τσακωμούς -
Το compiz το έχω ΗΔΗ εγκατεστημένο,χρειάζεται ΚΑΙ ΑΥΤΟ?
-
νομίζω οτι πρέπει να τρέχει το compiz για να λειτουργεί ο avant
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
νομίζω οτι πρέπει να τρέχει το compiz για να λειτουργεί ο avantΠώς?
-
@G60: Δεν χρειάζεται να τρέχει το compiz απαραίτητα. Δοκίμασε αυτό:
To enable the compositing manager, you need to use the 'Configuration Editor', AKA gconf-editor, to set the key /apps/metacity/general/compositing_manager to true (i.e., the box must be checked).
-
δεν χρησιμοποιώ effects (ούτε το avant)
δεν εμφανίζεται στο μενου Applications>>Accesories ???
και αν εμφανίζεται όταν κάνεις κλικ σου βγάζει κάποιο error?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεν χρησιμοποιώ effects (ούτε το avant)δεν εμφανίζεται στο μενου Applications>>Accesories ???
και αν εμφανίζεται όταν κάνεις κλικ σου βγάζει κάποιο error?
Oxi
Εμφανόζετε όμως και στο Σύστημα --->Προτιμήσεις με αναλυτικό το μενού προσαρμογών και ρυθμίσεων.
Από κει και μετά είναι τα ζόρια -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
@G60: Δεν χρειάζεται να τρέχει το compiz απαραίτητα. Δοκίμασε αυτό:To enable the compositing manager, you need to use the 'Configuration Editor', AKA gconf-editor, to set the key /apps/metacity/general/compositing_manager to true (i.e., the box must be checked).
Δηλ?
LiNuX Forum