-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, έχει αρχίσει και με κερδίζει το ubuntuΕιδες και το kubuntu;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, έχει αρχίσει και με κερδίζει το ubuntu
Ειδες και το kubuntu;
μην το κάνει μαλακία είναι και -μαλλον- πάει για καταργηση
-
KDE & Gnome έχω χρόνια να δω*.
Βρε λεςKDE 3.4[?] & Gnome 2.12[?]
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
KDE & Gnome έχω χρόνια να δω*.
Βρε λεςKDE 3.4[?] & Gnome 2.12[?]
KDE 4.8 έφτασε - δες το ...
Ειδες και το kubuntu;
Μια ματιά μπορεί να ρίξει στο Live CD με το 12.04 (Beta είναι ακόμα, Απρίλιο θα βγει)...
Δεν νομίζω να καταργηθεί - από ότι φαίνεται πάντα έτσι ήταν
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναλέω για όσους δεν το γνωρίζουν. Το kubuntu ήταν και είναι Πάντα μια ουσιαστικά κοινοτική διανομή. Ολά αυτά τα χρόνια η canonical είχε μόνο ένα μισθωμένο developer και τπτ παραπάνω.
Δλδ τι νομίζατε ότι όλα αυτά τα χρόνια που κυκλοφορούσε η διανομή την έφτιαχνε μόνος του ένας άνθρωπος? Και τι λιγότερο έχουν διανομές όπως το xubuntu, ubuntu studio η ακόμα και το lubuntu που ποτέ δεν είχαν τέτοια υποστήριξη.
Νομίζω είναι καλύτερα για την διανομή να φύγει τελείως από την official υποστήριξη της canonical γιατί θα έχουμε ποιο άμεσες ενημερώσεις με ότι νεώτερο κυκλοφορεί.
Ετσι και αλλιώς πάντως η canonical τόσα χρόνια ποτέ δεν είχε κάνει τπτ τρελές παρεμβάσεις στην διανομή όπως γίνόταν με το suse και madriva και πάντα θύμιζε μια vanilla έκδοση του kde -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ειδες και το kubuntu;
όχι δεν το είδα και θα ακούσω τις προτροπές σας
-
Από την 2007 έως σήμερα έχω το Kubuntu
-
Υπάρχει καμιά εφαρμογή σαν το teamviewer στο ubuntu;
-
απ οτι βλέπω στο site το teamviewer υπάρχει για linux
-
http://www.teamviewer.com/el/download/index.aspx
'Το TeamViewer είναι δωρεάν για όλους τους μη εμπορικούς χρήστες!'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.teamviewer.com/el/download/index.aspx'Το TeamViewer είναι δωρεάν για όλους τους μη εμπορικούς χρήστες!'
Καλά και να φανταστείς ότι έψαξα κιόλας
Ευχαριστώ! -
... και παίζει (TeamViewer) μια χαρά!
Υπάρχει και το Remote του Chrome... και διάφορα τύπου VNC (δεν έχω δοκιμάσει)
-
Ερώτηση
Στα windows χρησιμοποιώ το ccleaner για να 'καθαρίζω' το σύστημα. Υπάρχει κάτι ανάλογο στο ubuntu; -
Ερώτηση
Στα windows χρησιμοποιώ το ccleaner για να 'καθαρίζω' το σύστημα. Υπάρχει κάτι ανάλογο στο ubuntu;Όχι και ούτε προβλέπεται στο άμεσο μέλλον! Τουλάχιστον όσο δεν υπάρχει το Registry στο Linux!
Δεν το χρειάζεσαι με λίγα λόγια ..
-
Μπορείς πάντως να κατεβάσεις από το software center το Ubuntu Tweak, με το οποίο αδειάζεις το σύστημα από τη σαβούρα που αφήνουν οι αναβαθμίσεις σε νεότερες εκδόσεις πυρήνα κλπ (πατάς 'Ξεκλείδωμα' στον εκκαθαριστή πακέτων και αρχίζεις την καθαριότητα). GB μου έπιαναν παλιά πακέτα. Έχει κι άλλες ρυθμίσεις, πολύτιμο προγραμματάκι.
-
Ήθελα να πω πως δεν έχει Registry. Για καθάρισμα από αρχεία κάτι λένε και εδώ: https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.p ... 41#p118921
-
Εντάξει, καλό είναι να κάνεις εκκαθάριση των dotfiles και του /etc αραια και πού, αλλά στην πράξη δεν επηρεάζεται η απόδοση του συστήματος, οπότε...
-
Κάτι εγκατέστησα αλλά δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα γιατί θέλω να το δω με προσοχή για να μην κάνω καμιά κοτσάνα.
Το ήξερα ότι δεν έχει registry αλλά υπέθεσα ότι όλο και κάποια σκουπίδια από τα πακέτα θα μένουν.Πάντως ρε παιδιά εγώ που έχω λίγες μέρες επαφή με το λειτουργικό έχω καταγοητευτεί.
Τα windows τα ανοίγω πια μόνο επειδή έχω συγχρονίσει κάποια κινητά τηλέφωνα κλπ.
Εγώ που είμαι απλός χρήστης δεν έχει τύχει κάτι που να μη μπορώ να το κάνω με το ubuntu σε σχέση με τα windows.
Πραγματικά μου αρέσει πολύ! -
και κάπου εδω αρχίζει η κατρακύλα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και κάπου εδω αρχίζει η κατρακύλαγιατί το λες;
-
Πάντως ρε παιδιά εγώ που έχω λίγες μέρες επαφή με το λειτουργικό έχω καταγοητευτεί.
Τα windows τα ανοίγω πια μόνο επειδή έχω συγχρονίσει κάποια κινητά τηλέφωνα κλπ.
Εγώ που είμαι απλός χρήστης δεν έχει τύχει κάτι που να μη μπορώ να το κάνω με το ubuntu σε σχέση με τα windows.
Πραγματικά μου αρέσει πολύ!- Video βλέπεις;
- Παιχνίδια παίζεις;
- Excel / Word / PowerPoint αρχεία δουλεύεις;
LiNuX Forum