-
Παντως μου αρεσει πιο πολυ απο την X3...εχει πολυ πιο ωραια γραμμη.
-
Εγώ βλέπω ότι χάριν του marketing η BMW αρχίζει να μοιάζει με το παραμύθι της χρυσομαλλούσας.
'Ο μπαμπάς αρκούδος, η μαμά αρκούδα και το αρκουδάκι...' -
Eιναι πραγματικα ασχημο αμαξι (ακομα και για μικρο SUV) και το χρωμα δεν ταιριαζει κιολας...Θα δουμε το τελικο σχεδιο...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ βλέπω ότι χάριν του marketing η BMW αρχίζει να μοιάζει με το παραμύθι της χρυσομαλλούσας.
'Ο μπαμπάς αρκούδος, η μαμά αρκούδα και το αρκουδάκι...'σιγα....
λες και αυτο το κανει μονο η ΒΜW
τι να πουν αλλα αρκουδακια-κουβαδακια που μας τα πλασαρουν σαν επαναστατικα φινετσατα μικρα...ειναι νωρις ακομα...για να το δουμε...
δεν ειναι ασχημο παντως...
-
Δεν το γλιτώνουμε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=72055
Και περίπου τον ίδιο καιρό θα κυκλοφορήσει και ο άλλος γερμανός ανταγωνιστής Audi Q3.
-
Μια χαρα ειναι- παλι στον υπνο θα τον πιασει τον ανταγωνισμο η βαυαρικη εταιρεια
-
-
θα βγει και σε εκδοση 'Μ'?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα βγει και σε εκδοση 'Μ'?με αυτοκολλητάκι Μ3 σίγουρα πάντως
-
εγω αν ηθελα αυτοκινητο σημερα αυτο θα επαιρνα....
και το λεω σοβαρα.
-
Από τιμή άραγε κανένα 35άρι να υπολογίζουμε?
-
http://www.xbimmers.com/forums/showthre ... 493&page=2
ωραιο σε ασημι....
-
Στις φωτογραφίες φαίνεται σαν αντικαταστάτης της Χ3.
Η Χ1 θα είναι μικρότερη σε μέγεθος? -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω αν ηθελα αυτοκινητο σημερα αυτο θα επαιρνα....και το λεω σοβαρα.
δεν σε πιστεύω... ...εσύ BMW ;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Από τιμή άραγε κανένα 35άρι να υπολογίζουμε?35ρι??????? Θα το βγαλουν σε 1400 δλδ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγω αν ηθελα αυτοκινητο σημερα αυτο θα επαιρνα....
και το λεω σοβαρα.
δεν σε πιστεύω... ...εσύ BMW ;
εμεινες εκπληκτος ε?
-
Νομίζω ότι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, αρκετοί απο εμάς θα ήταν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι απο μία** 'cross' έκδοση της 3άρας Touring**. Οδηγώ συχνά το 320i Touring Steptronic και σκέφτομαι ότι, εάν ήταν 4κίνητο (υπάρχει ήδη, το 320xi) και υπερυψωμένο κατά μερικά εκατοστά (αντε, και με μερικές αισθητικές παρεμβάσεις), το αυτοκίνητο θα ικανοποιούσε κατα 85% τις ανάγκες μου (μερικές εκδρομές στα βουνά, κτλ).
-
Αντε για 27.000 ευρώ καλό είναι!
Αν έχει (που θα έχει) παραπάνω ας το κρατήσουν τα στελέχη της εταιρείας για τις μετακινήσεις τους!!! -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
** 'cross' έκδοση της 3άρας Touring**. Οδηγώ συχνά το 320i Touring Steptronic και σκέφτομαι ότι, εάν ήταν 4κίνητο (υπάρχει ήδη, το 320xi) και υπερυψωμένο κατά μερικά εκατοστά (αντε, και με μερικές αισθητικές παρεμβάσεις),για να πω την αλήθεια όσο περισσότερες φώτο βλέπω σε αυτό νομίζω οτι συγκλίνει η Χ1.
σαν το XC70 της ΒMW δηλ παρά σαν μικρή Χ3. -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Αντε για 27.000 ευρώ καλό είναι!
Αν έχει (που θα έχει) παραπάνω ας το κρατήσουν τα στελέχη της εταιρείας για τις μετακινήσεις τους!!!Μην σκας.
Θα βγάλει αντίγραφο η China Motors με τα μισά χρήματα.
BMW X1 2009-2015 (Ε84)