-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Από το Scirocco που είναι σαν Golf 5 που στην μούρη του έκατσε ελέφαντας πολύ καλύτερο είναι αισθητικά
καλα γουστα ειναι αυτα.. το νεο megane εγω το βρισκω πανασχημο και μονο και μονο για αυτο δυσκολα θα το αγοραζα
απο την αλλη τα clio και twingo μου αρεσουν σχεδιαστικα, το megane ομως οταν το βλεπω απο πισω θυμαμαι το κωλο μιας χοντρης συμμαθητριας μου
σε καμια περιπτωση δε θα το συγκρινα με το τσιροτο
-
Συγνώμη μου λες ότι αυτο
έχει πιο χοντροκομμένο πίσω μέρος από αυτό
Qsis γρήγορα
-
Χ έφεραν
Ορέστη, βγάλε τα χρωματιστά γυαλιά σου, ώρες ώρες κάνουν μπαμ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χ έφερανΟρέστη, βγάλε τα χρωματιστά γυαλιά σου, ώρες ώρες κάνουν μπαμ
Δεν είναι χρωματιστά.Ρόμβο έχουν επάνω
-
ο κωλος του vw ποτε δε μου αρεσε ιδιαιτερα (βασικα σκατα ειναι κι αυτος), η μουρη και το προφιλ πιστευω οτι ειναι τα ωραια σημεια του
το megane ομως δε μου αρεσει πουθενα και ναι το πισω του μερος ειναι πολυ χοντροκομμενο
γενικα ειναι πολυ γουρουνι , δε μου αρεσει καθολουεγω να ξερεις ειμαι πιο πολυ φιλος των αυτοκινητων-κουτιων μου αρεσουν τα κλασικα σχεδια
-
Σταματώ να σχολιάζω γιατί θα γίνει πόλεμος εδω μέσα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γενικα ειναι πολυ γουρουνι , δε μου αρεσει καθολου
Εντάξει, έχει τετρακίνηση, 265 άλογα και δίχρωμο σαλόνι, είναι αλλού οι χάρες του δηλαδή.
-
http://www.youtube.com/watch?v=B9YCebdK ... re=related
To 0-100 ειναι πραγματικο? ή 'πεφτει' κι αλλο?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
γενικα ειναι πολυ γουρουνι , δε μου αρεσει καθολου
Εντάξει, έχει τετρακίνηση, 265 άλογα και δίχρωμο σαλόνι, είναι αλλού οι χάρες του δηλαδή.
- μουρη χανιμπαλ
κλασικο σχεδιο
- μουρη χανιμπαλ
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Youtube VideoTo 0-100 ειναι πραγματικο? ή 'πεφτει' κι αλλο?
Είναι λιγότερο(6,2 δευτ. 0-100).Ο ήχος που ακούγεται είναι από το ηχοσύστημα γιατί ο κύριος έχει συνδεδεμένο το Bluetooth και απ' όσο ακούγεται κάποιος τον παίρνει τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
τελικα τι κλεινει, οταν το κλεισεις? γιατι νομιζω οτι το esp παραμενει
κλείνει μόνο το αντισπίν (και το xds)
δηλαδή μπορείς να ξεκινήσεις αφήνοντας κάτω πρωτη δευτέρα...
το esp δεν κλείνει ποτέ, ούτε χαλαρώνει ποτέ η εμπλοκή του...
Για το XDS ειναι σιγουρο αυτο? Αναφερεται καπου απο την VAG?
Στην παρουσιαση των Scirocco R παντως στα Μεγαρα, ρωτησα 2 δοκιμαστες,
και μου ειπαν οτι και με το ESP on, αλλα και off (και καλα) το XDS δουλευε... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
τελικα τι κλεινει, οταν το κλεισεις? γιατι νομιζω οτι το esp παραμενει
κλείνει μόνο το αντισπίν (και το xds)
δηλαδή μπορείς να ξεκινήσεις αφήνοντας κάτω πρωτη δευτέρα...
το esp δεν κλείνει ποτέ, ούτε χαλαρώνει ποτέ η εμπλοκή του...
Για το XDS ειναι σιγουρο αυτο? Αναφερεται καπου απο την VAG?
Στην παρουσιαση των Scirocco R παντως στα Μεγαρα, ρωτησα 2 δοκιμαστες,
και μου ειπαν οτι και με το ESP on, αλλα και off (και καλα) το XDS δουλευε...Σκέψου τι κάνει το xds οταν δουλεύει.
Σκέψου για ποιό λόγο απενεργοποιείται (και καλά) το esp και θα έχεις και τη θεωρητικά απάντηση.Εκτός του παραπάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου είναι πολύ εύκολο να το καταλάβω οδηγώντας.
-
Σκέψου τι κάνει το xds οταν δουλεύει.
Σκέψου για ποιό λόγο απενεργοποιείται (και καλά) το esp και θα έχεις και τη θεωρητικά απάντηση.Εκτός του παραπάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου είναι πολύ εύκολο να το καταλάβω οδηγώντας.
...και παλι, με βαση την θεωρια, εφοσον ειναι το ESP στην θεση off (και καλα, κατα την VAG αν θυμαμαι καλα, λενε οτι επεμβαινει λιιιιγο πιο αργα ), το XDS θα δουλευει ακομα καλυτερα, ή αν θες δεν θα δουλευει 'πανω' στις γενικοτερες επεμβασεις του ESP.
Παρολο που το XDS αποτελει τμημα του εγκεφαλου του ESP, με ενα εξτρα λογισμικο
για την συγκεκριμενη λειτουργια, θεωρω ακραιο, (θεωρητικα) να βγαινει, αντιστοιχα μου παραπεμπει σε λειτουργια, σαν να λεμε οτι βγαινει και το ABS, το οποιο επισης κατα μια εννοια συνδεεται με το ESP...
Παντως στην πραξη, και οι δυο δοκιμαστες, μου ανεφεραν ξεκαθαρα, οτι στην θεση off του ΕSP, ενιωθαν το XDS να 'μαζευει' το εμπρος μερος προς το εσωτερικο της στροφης. -
Σκέψου τι κάνει το xds οταν δουλεύει.
...και παλι, με βαση την θεωρια, εφοσον ειναι το ESP στην θεση off (και καλα, κατα την VAG αν θυμαμαι καλα, λενε οτι επεμβαινει λιιιιγο πιο αργα ), το XDS θα δουλευει ακομα καλυτερα, ή αν θες δεν θα δουλευει 'πανω' στις γενικοτερες επεμβασεις του ESP.
Παρολο που το XDS αποτελει τμημα του εγκεφαλου του ESP, με ενα εξτρα λογισμικο
για την συγκεκριμενη λειτουργια, θεωρω ακραιο, (θεωρητικα) να βγαινει, αντιστοιχα μου παραπεμπει σε λειτουργια, σαν να λεμε οτι βγαινει και το ABS, το οποιο επισης κατα μια εννοια συνδεεται με το ESP...
Παντως στην πραξη, και οι δυο δοκιμαστες, μου ανεφεραν ξεκαθαρα, οτι στην θεση off του ΕSP, ενιωθαν το XDS να 'μαζευει' το εμπρος μερος προς το εσωτερικο της στροφης.Γρηγόρη σκέψου γιατί επιτρέπουν την απενεργοποίηση του esp και στη συνέχεια σκέψου αν μπορεί να βγει το esp και να μείνει το xds.
Δε συνεχίζω άλλο...
Υ.Γ. Έχω πάει βόλτα άτομο από εδώ μέσα και του τα έχω δείξει...
-
Γρηγόρη σκέψου γιατί επιτρέπουν την απενεργοποίηση του esp και στη συνέχεια σκέψου αν μπορεί να βγει το esp και να μείνει το xds.
Δε συνεχίζω άλλο...
Υ.Γ. Έχω πάει βόλτα άτομο από εδώ μέσα και του τα έχω δείξει...
Tα σκεφτομαι, αλλα κατι δεν μου παει...
Το ξερω οτι εχεις παει βολτα, και εχεις δει τι παιζει, δεν επιμενω, απλα σου λεω τι μου ειπωθηκε, χωρις να μπορω να επιβεβαιωσω με σιγουρια, αφου δεν εχω δοκιμασει ο ιδιος, ουτε καν ως συνοδηγος δεν μπηκα στο R ( ).
To ενδεχομενο, να υπαρχει μικρη διαφοροποιηση στον τροπο λειτουργιας των ηλεκτρονικων στο R σε σχεση με το δικο σου, το αποκλειεις? -
ειναι κουτο να βγαινει το ESP & ταυτοχρονα να απενεργοποιειται το XDS
-
To ενδεχομενο, να υπαρχει μικρη διαφοροποιηση στον τροπο λειτουργιας των ηλεκτρονικων στο R σε σχεση με το δικο σου, το αποκλειεις?Δεν το έχω οδηγήσει και δεν γνωρίζω.
Σαφέστατα και δεν το αποκλείω...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι κουτο να βγαινει το ESP & ταυτοχρονα να απενεργοποιειται το XDSενώ δεν είναι κουτό
το κουμπί να γράφει esp off
στην οθόνη να εμφανίζεται asr off
και τελικά να μη βγαίνει στην ουσία τίποτα -
ειναι κουτο να βγαινει το ESP & ταυτοχρονα να απενεργοποιειται το XDS
ενώ δεν είναι κουτό
το κουμπί να γράφει esp off
στην οθόνη να εμφανίζεται asr off
και τελικά να μη βγαίνει στην ουσία τίποταΟντως στα VAG οπου γραφει ESP off = ASR off
Νομίζω θες να πείς οτι αφου ESP (αρα ASR) off τότε το XDS δεν μπορεί παρα να είναι off επίσης. Αυτό είναι σωστό σε χαμηλές ταχύτητες (θες το σπιν για να κινηθείς εκτος δρομου κτλ). Σε ψηλές ταχύτητες πχ >50χλμ/ωρα ανεξάρτητα που έιναι το ASR τότε δεν βλέπω το λόγο να μην ενεργοποιείται το XDS απο μόνο του (βασικα ΠΡΕΠΕΙ να ενεργοποιείται)... σιγά τον τρομερό προγραμματισμό δηλαδή κιόλας.
Μήπως το δοκίμασες σε μικρές ταχύτητες ή απλά δεν το αισθάνθηκες να μπαίνει (λεω τωρα);
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Μήπως το δοκίμασες σε μικρές ταχύτητες ή απλά δεν το αισθάνθηκες να μπαίνει (λεω τωρα);Λές εσύ τώρα...
Δε νομίζω η δευτέρα μου στον κόφτη και η τρίτη μου ψηλά να βγάζουν λίγα χιλιόμετρα.
Renault Megane 3 R.S.