-
-
Κίτρινο στροφόμετρο και μπλοκέ στην Cup έκδοση;
Βρε, σιγά μην είναι καλό...i30 1.6 που είναι και εργαλειάρα.
-
Και μερικές φώτος του Megane III RS. Από το γερμανικό Autobild:
-
Και το χρώμα αυτό του πάει
-
αφου προσπερασε και την r28..
να το χαιδεψω η δαγκανει?
-
250 άλογα, πλήρως απενεργοποιούμενο ESP, μπλοκέ διαφορικό στην έκδοση Cup!
Θηρίο το νέο RS!Τιμή να δούμε και ειδικά στην Ελλάδα!
-
Υπέροχο ειδικά από πίσω!
Γιατί δεν έκαναν έτσι και το 5θυρο; (δεν εννοώ το ύψος της οροφής αλλά φώτα και τελείωμα; ) -
ομορφο και πολλα υποσχομενο.
το θεμα για μενα ειναι αν τελικα η Renault θα επιζησει της κρισης... http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/03/06/1637555.htm
-
Δεν παίζει να κλείσουν μερικές αυτοκινητοβιομηχανίες, τουλάχιστον όχι τώρα.
Έφυγε ο Απέργης στο εξωτερικό!!!
-
Υπέροχο είναι, εμφανισιακά τουλάχιστον και δεν έχω αμφιβολίες ότι θα είναι και οδηγικά..!!
-
Φ Ο Β Ε Ρ Ο τι αλλο να θελεις απο ενα αυτοκινητο οχι πειτε μου??? εκδοση cup και ξερο ψωμι..............θα κλαψουν πολλα hondakia
-
Aυτοκινητάρα τέλος!!
Αν είναι (που θα είναι δηλαδή...) και αντάξιο Renault Sport στο δρόμο, θα μιλάμε για απόλαυση!Μού θύμισε τις ημέρες του 1996,όταν ο Στράτης στους 4Τροχούς είχε πάρει τους δρόμους με το κίτρινο, δίλιτρο Megane Coupe, και είχε γράψει ένα πολύ ωραίο άρθρο με απίθανες φωτογραφίες!
Λίγες ημέρες αργότερα στο Σύνταγμα, έτυχε να δω εκείνο το συγκεκριμένο, και ήταν τόσο ξεχωριστό από τον σωρό των υπολοίπων hatchbacks GTI!! -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Και μερικές φώτος του Megane III RS. Από το γερμανικό Autobild:ΜΟΥ ΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΕΙΙΙΙΙΙ.
είναι το 1ο megane που μου αρέσει. λέτε να έχω τιποτα στα
ελπίζω να άλλαξαν και το εσωτερικό κάπως. -
Εξαιρετικα ομορφο!
-
Πολύ όμορφο εκτός από τη μάσκα που δε μου αρέσει καθόλου...
Αυτό το μαύρο μπροστά τι το θέλανε? Είναι εντελώς παράταιρο... -
Και μένα δεν μου αρέσει. Το υπόλοιπο όμως λέει.
-
-
Το χρώμα είναι μικρή λεπτομέρεια μπροστά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του.
Ας μου το χαρίζανε ακόμη και με ταμπέλα ταξί από πάνω! Χαχα!!!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το χρώμα είναι μικρή λεπτομέρεια μπροστά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του.Ας μου το χαρίζανε ακόμη και με ταμπέλα ταξί από πάνω! Χαχα!!!
+1
Το πρώτο μου αμάξι ήταν το Cinquecento σε κίτρινο ενώ εδω πάνω έζησα με Peugeot 406 σε μπλε (σαν τα ταξί μας) και σταματημένος σε φανάρια ... μπήκαν κάποιες κοιμισμένες!!!
Αν έμπεναν στο RS ... πριν μου πουν που πάνε ... θα είχαν φτάσει! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εμένα μου θυμίζει RENAULT!
Δηλαδη μου μοιάζει σαν φυσική εξέλιξη του MEGANE COUPE 1 (προσοχή όχι του 2)Μού θύμισε τις ημέρες του 1996,όταν ο Στράτης στους 4Τροχούς είχε πάρει τους δρόμους με το κίτρινο, δίλιτρο Megane Coupe, και είχε γράψει ένα πολύ ωραίο άρθρο με απίθανες φωτογραφίες!
Λίγες ημέρες αργότερα στο Σύνταγμα, έτυχε να δω εκείνο το συγκεκριμένο, και ήταν τόσο ξεχωριστό από τον σωρό των υπολοίπων hatchbacks GTI!!Και εμένα μου θυμίζει το κίτρινο δίλιτρο coupe 1...
Πολύ μου άρεσε εκείνο το αυτοκίνητο, όπως και αυτό..._
Renault Megane 3 R.S.