-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εχω κι εγω αρκετους φιλους που εχουν τελειωσει Ντιρι και μου εχουν πει το ιδιο παραμυθι... Ειναι φιλοι μου και τους αγαπαω αλλα αυτο δεν τους κανει λιγοτερο στοκους
Χωρις μαλακιες τωρα, εμενα οσοι γνωστοι μου πηγαν στο Deree (και στα αλλα εν Ελλαδι κολλεγια) ειναι επειδη απετυχαν στις πανελληνιες εξετασεις. Ναι, ξερω, μπορει οι γνωστοι μου να μην ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα, αλλα και με οσους το εχω συζητησει, και οι δικοι τους γνωστοι πηγαν στο Deree για τον ιδιο λογο... κι ας μην το παραδεχονται ευθεως.
Δεν μου αρεσουν αυτοι οι ανθρωποι που παιρνουν τοσο σοβαρα τον εαυτο τους και τις αποτυχιες τους. Φανταστειτε ποσο σοβαρα θα παιρνουν τις επιτυχιες τους -> και ποσο θα σου πρηζουν τα @ρχιδια... obvious newfagsΕγω που (τελικα) πηγα στην Αγγλια επειδη απετυχα στις πανελληνιες, ειμαι στοκος? Γιατι πηρα ενα Meng με παρα 0.3% first class, απο ενα απο τα κορυφαια για Μηχανολογια πανεπιστημια, ακριβως στα χρονια που επρεπε.
ΥΓ Για να βγαλεις ΚΑΛΟ βαθμο στο Deree θελει προσπαθεια. Για να 'παρεις το πτυχειο', ναι δεν θελει τιποτα. Ποση προσπαθεια ομως θελει ενα ελληνικο πανεπιστημιο που μπορεις να δωσεις 50 φορες το ιδιο μαθημα για να παρεις ενα '5' ?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Deree...
15 σελίδες paper... Πωπω... Πάλι θα πεθάνουμε...
Για μένα οι απόφοιτοι Deree είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τραβάτε με κι ας κλαίω (το οποίο είδος μια χαρά ευδοκιμεί σε όλα τα δημόσια πανεπιστήμια) και ένα μικρό ποσοστό άτομα τα οποία πραγματικά και ποιότητα έχουν και αξίζουν.Αυτό δεν βγάζει νόημα
'Τραβάτε με κι ας κλαίω' εννοείς ότι δεν είναι υψηλού επιπέδου ; Γιατί αν είναι έτσι μόνο αυτό δεν σημαίνει η έκφρασηΤραβάτε με κι ας κλαίω=βαριέμαι που ζω αλλά το παίζω κάποιος
Σαν κάτι γιατρούς που τελειώνουν στο Πλοέστι και έχουν τουπέ Columbia και βάλε...
- Αν δουλεύει και δεν πατάει, δεν επιβαρύνει το πανεπιστήμιο γιατί δεν χρειάζεται να προβλεφθεί θέση στις αίθουσες κλπ (για παραδόσεις πάντα, τα εργαστήρια είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο).
Πιάνει θέση εισακτέου. Σου κάνει;
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε όλο τον πολιτισμένο (και μη) κόσμο οι φοιτητές είναι φοιτητές και στο Banana nation οι φοιτητές είναι ταυτόχρονα και εργαζόμενοι (εις βάρος του πανεπιστημίου). Το τι δουλειά κάνουν δε είναι από άλλο ανέκδοτο.
Και μη μου πει κανείς για μεροκαματιάρηδες. Ο ένας ήταν ο γαμπρός του Κωνσταντάρα στο βενζινάδικο και ο άλλος ήταν ο Παπαμιχαήλ που έκανε το λούστρο έξω από την Ιατρική.
Άτομα που πραγματικά έχουν ανάγκη τη δουλειά για τα προς το ζειν θεωρώ ότι είναι μικρό ποσοστό και ΑΝ τα πανεπιστήμια δούλευαν κανονικά θα έπρεπε να παίρνουν μεγαλύτερες υποτροφίες (όπως στον πολιτισμένο κόσμο). Το λεω επειδή κι εγώ δούλευα ως φοιτητής αλλά για να κάνω την πλάκα μου.Οι αιώνιοι φοιτητές και αποτελούν φρούτο της υποβάθμισης των ελληνικών πανεπιστημίων αλλά και συμβάλλουν στην υποβάθμιση αυτή.
Τραγικό το θέαμα των κάθε λογής 'λουλουδιών' που βαφτίζουν τη σχολή τους μανίκι, παλούκι, γ@μήσι και άλλα συμπαρομαρτούντα για να δικαιολογήσουν το πολυετές ξύσιμο τους ακόμα και αν σπουδάζουν στο ΤΕΙ υπαίθρου και κατσικολογίας.
Πόσες φορές είχα ακούσει στο ηρωικό κυλικείο της ΑΣΟΕΕ ατάκες του τύπου 'Ο μέσος όρος αποφοίτητησης της ΑΣΟΕΕ είναι τουλάχιστον 6 χρόνια...'
ΚΛΩΤΣΕΣΕρώτηση: Οι γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι που σπουδάζουν στο εξωτερικό και τελειώνουν τις σπουδές τους στο όριο που επιβάλει το πανεπιστήμιο (και όχι μετά από καμμιά δεκαετία) τι είναι;
-Φυτά
-Μ@λ@κες. Έχουν πιο εύκολα θέματα από τα βαρβάτα ελληνικά
-Απλά κορόιδα-loosers -
Πώς πιάνει τη θέση εισακτέου ρε
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω που (τελικα) πηγα στην Αγγλια επειδη απετυχα στις πανελληνιες, ειμαι στοκος? Γιατι πηρα ενα Meng με παρα 0.3% first class, απο ενα απο τα κορυφαια για Μηχανολογια πανεπιστημια, ακριβως στα χρονια που επρεπε.
ΥΓ Για να βγαλεις ΚΑΛΟ βαθμο στο Deree θελει προσπαθεια. Για να 'παρεις το πτυχειο', ναι δεν θελει τιποτα. Ποση προσπαθεια ομως θελει ενα ελληνικο πανεπιστημιο που μπορεις να δωσεις 50 φορες το ιδιο μαθημα για να παρεις ενα '5' ?
Δε σε ξέρουμε και δεν μπορούμε να απαντήσουμε αν είσαι στόκος
Όμως είναι δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνων που πάει στην Αγγλία ΔΕΝ πάει στα κορυφαία πανεπιστήμια, και, ώ του θαύματος, γυρίζουν όλοι αριστούχοι.
Ποιοί?
Αυτοί που πάτωναν.
Προφανώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις παιδιών που είχαν μια άτυχη στιγμή στις εξετάσεις. Αλλά άτυχη στιγμή δεν είναι φουλ του 5 με τεσσάρια -
1+1=...?
Πιο απλά. 300 θέσεις εισακτέων για Ιατρική Αλεξανδρούπολη πχ (έστω ότι είναι η τελευταία σε μόρια Ιατρική στην Ελλάδα).
Αν οι 50 φοιτητές από τους 300 που μπήκαν αποφασίσουν να ασχοληθούν με
1)χορό
2)κονσομασιόν
3)σερβίρισμα καφέ
4)σερβίρισμα ποτών
5)οτιδήποτε άλλο που να τους δίνει δικαιολογία να μην ασχολούνται με τη σχολήσημαίνει ότι τα επόμενα 50 παιδάκια σε μόρια κάτω από αυτούς θα αναγκαστούν είτε να δώσουν πανελλήνιες είτε να φύγουν για εξωτερικό είτε να σπουδάσουν κάτι άσχετο με ιατρική ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ είχαν όλη την καλή διάθεση να ασχοληθούν με την ιατρική και όχι με κάτι από τα 5 που ανέφερα πιο πάνω.
Πιο απλά δεν ξέρω αν γίνεται να το γράψω ειλικρινά, εκτός αν κάτι άλλο είχες στο μυαλό σου.Η ιατρική, Αλεξανδρούπολη κλπ είναι απλά τυχαίο παράδειγμα. Αυτό που ανέφερα ισχύει για όλες τις σχολές, σίγουρα για αυτές με ψηλές βάσεις.
-
Είμαι κατά 99% σίγουρος, πως αν πάρεις τον χειρότερο φοιτητή ενός ελληνικού ΑΕΙ, και τον στείλεις σε ένα από τα κλασικά πανεπιστήμια και κολέγια που πηγαίνουν οι Έλληνες στην Βρετανία, θα τελειώσει κι αυτός στην ώρα του και με καλό βαθμό... Γιατί αυτή η σιγουριά; Εδώ ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ όσοι πήγαν, γύρισαν με πτυχία και μάλιστα εγκαίρως, οπότε, γιατί όχι;
Δεν ξέρω αν επαναλάβουμε το πείραμα ανάποδα, αν θα συμβεί το ίδιο...
Μ' αυτό δεν θέλω να βγάλω λάδι τα ελληνικά και να θάψω τα ξένα... Απλά, δεν αντέχω την διαδικασία μεγένθυνσης των @@ μου, από τους αποφοίτους εκ Βρετανίας, που ενώ απέτυχαν να περάσουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία σε κάποιο ελληνικό ΑΕΙ, εν τούτοις είναι σούπερ επιτυχημένοι στο να μας τα κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ, για το πόσο καταπληκτικό και συνάμα δύσκολο ήταν το πανεπιστήμιό τους!
Ήηηημμααααρτον ρεεεεε!
Καλά, για Deree και τα ρέστα, δεν χωράει σοβαρή κουβέντα, μπορώ σαν θετικό πάντως να πω πως, από το τίποτε, ευτυχώς που πάνε εκεί κάποιοι, γιατί όντως, χάρη στην εντατικοποίηση, ξεστραβώνονται λιγάκι, γιατί μόνοι τους, αποκλείεται να το πετύχαιναν ποτέ! Αλλά συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις φούτσες και είναι κρίμα κι άδικο!
Φυσικά, αν είχα τα φράγκα, θα έστελνα τα παιδιά μου όταν και αν κάνω σε ένα καλό ιδιωτικό, πχ Harvard, LSE κλπ κλπ, ενώ αν ήταν στόκοι (πιθανόν, μην περιμένετε θαύματα με τέτοιο πατέρα... ), θα βολευόμουν με κάνα κορυφαίο του UK , με κάνα Deree, έ, στην χειρότερη, με κάνα Μετσόβιο ή άλλο πολυτεχνείο ελληνικό που είναι και εύκολα και ως γνωστόν για τον φούτσο τελείως, αφού απορώ, ποιος λακαμάς δίνει δουλειά σ' αυτούς τους ηλίθιους που αποφοιτούν από τέτοιες σχολές, αφού είναι γνωστό πως είναι άσχετοι και οι σχολές υπό διάλυση...
Κατά τ' άλλα, να πάτε σε ιδιωτικά, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία, γυμνάσια, λύκεια, κάνοντας διαρκώς και φροντιστήρια και ιδιαίτερα, το χρήμα πρέπει να κινείται, μαζί σας θα τα πάρετε;
Αντε, αμάν πια με την τσιγκουνιά σας!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ερώτηση: Οι γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι που σπουδάζουν στο εξωτερικό και τελειώνουν τις σπουδές τους στο όριο που επιβάλει το πανεπιστήμιο (και όχι μετά από καμμιά δεκαετία) τι είναι;
-Φυτά
-Απλά κορόιδα-loosersTο σύστημα σε κάνει να τελειώνεις ον τάιμ στο εξωτερικό. Για να μην πιάσω τώρα τις ecole d'ingenieurs της Γαλλίας σε μια από τις οποίες έχω την τιμή να φοιτώ...Τεσπά...
-
Deree...
15 σελίδες paper... Πωπω... Πάλι θα πεθάνουμε...
Για μένα οι απόφοιτοι Deree είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τραβάτε με κι ας κλαίω (το οποίο είδος μια χαρά ευδοκιμεί σε όλα τα δημόσια πανεπιστήμια) και ένα μικρό ποσοστό άτομα τα οποία πραγματικά και ποιότητα έχουν και αξίζουν.
Σε θέματα που αφορούν τις σπουδές μου (marketing) τους παραδέχομαι γιατί έχουν κλάσεις ανώτερη επαφή με την αγορά και άρα με πρακτικά ζητήματα. Την ώρα που στην ΑΣΟΕΕ οι Κνίτες διαδηλώνουν να μην μπουν οι εταιρείες στα πανεπιστήμια (φεστιβάλ πανεπιστημιακού αυνανισμού), οι Deerίτες μιλούν με στελέχη από την αγορά εργασίας.
Καλώς ή κακώς το επίπεδο δυσκολίας και το βάθος της ύλης που καλύπτουν είναι υπερβολικά μικρό. Αν μιλάμε για business ή κάτι παρεμφερές τους δίνω προβάδισμα. Σε όλα τα άλλα λυπάμαι αλλά απέχουν πολύ.Και εγώ τα ίδια έχω να πω, με οικονομικά από πίσω μου. Οικονομικές γνώσεις δεν έχουν τόσο καλές στη θεωρία, αλλά εγώ δεν έχω καμία επαφή με την πράξη.
-
1+1=...?Πιο απλά. 300 θέσεις εισακτέων για Ιατρική Αλεξανδρούπολη πχ (έστω ότι είναι η τελευταία σε μόρια Ιατρική στην Ελλάδα).
Αν οι 50 φοιτητές από τους 300 που μπήκαν αποφασίσουν να ασχοληθούν με
....Οκ κατάλαβα τί λές, αλλά δεν ε΄νιαι τόσο άσπρο μαύρο με τους αποκαλούμενους αιώνιους.
Και δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται.Και δεν τελειώνουν όλοι στην ώρα τους.
Ολλανδία -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Και δεν τελειώνουν όλοι στην ώρα τους.
ΟλλανδίαΓερμανία
Γαλλία -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ερώτηση: Οι γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι που σπουδάζουν στο εξωτερικό και τελειώνουν τις σπουδές τους στο όριο που επιβάλει το πανεπιστήμιο (και όχι μετά από καμμιά δεκαετία) τι είναι;
-Φυτά
-Απλά κορόιδα-loosersTο σύστημα σε κάνει να τελειώνεις ον τάιμ στο εξωτερικό. Για να μην πιάσω τώρα τις ecole d'ingenieurs της Γαλλίας σε μια από τις οποίες έχω την τιμή να φοιτώ...Τεσπά...
Άστο...
οι απόφοιτοι των ecole polytechnique, normale superiere, κλπ απλά δεν παίζονται.
Είναι η αφρόκρεμα της γαλλικής παιδείας
Για να μή μιλήσουμε για το πρόγραμμα σπουδών τους γιατί θα κρεμάσουν πολλά σαγόνια.
Εκεί αλήθεια, μπόρεσε ποτε να μπεί κανένας αποτυχων απο ελλάδαΚαι δεν είναι τυχαίο ότι καμία bologna δεν ακούμπησε ΠΟΤΕ αυτές τις σχολές
Ούτε είναι τυχαίο ότι είναι κρατικές Γιατί καλά τα φρου φρου, αλλά όταν η μπουρζουαζία θέλει και κάποιους να κουμαντάρουν στρατό και κράτος, δεν μπορεί να παίζει με τον κάθε τυχάρπαστο -
1+1=...?
σημαίνει ότι τα επόμενα 50 παιδάκια σε μόρια κάτω από αυτούς θα αναγκαστούν είτε να δώσουν πανελλήνιες είτε να φύγουν για εξωτερικό είτε να σπουδάσουν κάτι άσχετο με ιατρική ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ είχαν όλη την καλή διάθεση να ασχοληθούν με την ιατρική και όχι με κάτι από τα 5 που ανέφερα πιο πάνω.Διαφωνώ. Σημαίνει απλώς ότι αυτοί οι 50 μπορούσαν να μπουν και το έκαναν. Οι άλλοι όχι.
Οι ex post αναλύσεις περί θέσεων κλπ, δικάζουν προθέσεις και οδηγούν σε δρόμους εξαιρετικά ολισθηρούς.
Και ναι, δεν κουτσαίνει η γίδα απο το κέρατο και το πανεπιστήμιο απο τους αιώνιους - ακόμα και όταν αυτοί κατσικώνονται στις κομματικές καρέκλες ως επαγγελματίες συνδικαλιστές. -
-Φυτά
Άστο...
οι απόφοιτοι των ecole polytechnique, normale superiere, κλπ απλά δεν παίζονται.
Είναι η αφρόκρεμα της γαλλικής παιδείας
Για να μή μιλήσουμε για το πρόγραμμα σπουδών τους γιατί θα κρεμάσουν πολλά σαγόνια.
Εκεί αλήθεια, μπόρεσε ποτε να μπεί κανένας αποτυχων απο ελλάδαΚαι δεν είναι τυχαίο ότι καμία bologna δεν ακούμπησε ΠΟΤΕ αυτές τις σχολές
Ούτε είναι τυχαίο ότι είναι κρατικές Γιατί καλά τα φρου φρου, αλλά όταν η μπουρζουαζία θέλει και κάποιους να κουμαντάρουν στρατό και κράτος, δεν μπορεί να παίζει με τον κάθε τυχάρπαστοΔεν είπα οτι είναι τυχάρπαστοι και για μπούν περνάνε σχεδόν όλοι από το βασανιστήριο που λέγεται classe prepa απλά κάποιοι τελειώνουν με ένα σπρωξιματάκι για να μην χαλάσει η καλή εικόνα της ecole και επίσης επικρατεί ένα κλίμα σχολείου μέσα με μικρά τμήματα και καθηγητές που θα στα βάλουν στο κεφάλι σου θες δεν θές ...Υπάρχουν και ιδιωτικές ecole πάντως.
-
Nαι ρε [ ], προς επίρρωσιν των λεγομένων σου τα γράφω
Υπάρχουν ιδιωτικές ecole, αλλά σαν στέλεχος ΔΕΝ θες να προέρχεσαι απο αυτές
-
Δεν πάτε να ανοίξετε κάνα βιβλίο να ξεστραβωθείτε λέω εγώ, παλιό τεμπελχανάδες αιώνιοι!
-
Nαι ρε [ ], προς επίρρωσιν των λεγομένων σου τα γράφωΥπάρχουν ιδιωτικές ecole, αλλά σαν στέλεχος ΔΕΝ θες να προέρχεσαι απο αυτές
Κι εδώ κάπου ο ταπηροκρανιασμένος mirage λέει....γ@μω τις ecoles σας γ@μω, μ@λ@κες Γάλλοι
-
Πες το όλο στα γαλλικά. Δεν είναι μόνο η ecole και η classe prepa!
-
Και πώς να την πώ, σχολέιο?
Το δεύτερο δεν μετραφράζεται καν θα γίνει σαν το τζατζίκι στα Γαλλικά. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πες το όλο στα γαλλικά. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είμαι κατά 99% σίγουρος, πως αν πάρεις τον χειρότερο φοιτητή ενός ελληνικού ΑΕΙ, και τον στείλεις σε ένα από τα κλασικά πανεπιστήμια και κολέγια που πηγαίνουν οι Έλληνες στην Βρετανία, θα τελειώσει κι αυτός στην ώρα του και με καλό βαθμό... Γιατί αυτή η σιγουριά; Εδώ ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ όσοι πήγαν, γύρισαν με πτυχία και μάλιστα εγκαίρως, οπότε, γιατί όχι;Δεν ξέρω αν επαναλάβουμε το πείραμα ανάποδα, αν θα συμβεί το ίδιο...
Τελειωνουν στην ωρα τους γιατι ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ παλικαρι μου. Οχι επειδη ειναι ευκολα ή επειδη πληρωνεις.
Καταλαβες? Οχι σαν τις ελληνικες αστειοτητες οπου δινεις το μαθημα μεχρι να παρεις το 5 κατα τυχη ή επειδη σε βαρεθηκε ή συμπαθησε ο καθηγητης...
Μ' αυτό δεν θέλω να βγάλω λάδι τα ελληνικά και να θάψω τα ξένα... Απλά, δεν αντέχω την διαδικασία μεγένθυνσης των @@ μου, από τους αποφοίτους εκ Βρετανίας, που ενώ απέτυχαν να περάσουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία σε κάποιο ελληνικό ΑΕΙ, εν τούτοις είναι σούπερ επιτυχημένοι στο να μας τα κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ, για το πόσο καταπληκτικό και συνάμα δύσκολο ήταν το πανεπιστήμιό τους!
Ήηηημμααααρτον ρεεεεε!
Εχεις πολυ πλακα ρε συ...Οποιος δεν πηγε σε ελληνικο πανεπιστημιο ειναι επειδη απετυχε να μπει? Μας ρωτησες ρε** αν θελαμε** να μπουμε στο μπουρδελο? Ασε που ναι, στο εξωτερικο συνηθως συμβαινει το να μπαινεις ευκολα κ να βγαινεις δυσκολα κ αμα αξιζεις, που ειναι κ το λογικο. Αυτο τα κανει χειροτερα απο τα ελληνικα οπου σου βγαινει το λαδι να μπεις (=αποτυχημενος αμα δεν τα καταφερεις? Ε ρε γελια που εχετε...) αλλα μεχρι κ ο τελευταιος αχρηστος με καποιο τροπο θα βγει?
Λοιπον, γιατι πηγα σε αγγλικο πανεπιστημιο. Πιθανες απαντησεις απο καποιον που δεν ειναι στοκος:
α) γιατι αυτο που ηθελα να σπουδασω εδω, δεν υπηρχε ή ηταν πολυ υποβαθμισμενο. Κανε automotive engineering στην Ελλαδα κ ελα πες μου μετα τι εκανες. Κ μην μου πεις για την Πατρα κ την (μαλλον, γιατι δεν εχω κ αποψη) καλη δουλεια του τμηματος, γιατι οταν στην Αγγλια εχεις πιστες κ συνεργασια με αυτοκινητοβιομηχανιες κ αγωνιστικες ομαδες, εδω εχεις @@ καλαβρεζικα...
β) γιατι με το κωλοσυστημα που ισχυε τοτε, για να αλλαξεις κατευθυνση επρεπε να γαμηθεις αναποδα (απο 2δεσμιτης γιατρος το γυρισα σε μηχανολογος, η δικια μου ιστορια). Οποτε εφυγα εξω.
γ) γιατι θεωρησα οτι τα συγκεκριμενα πανεπιστημια που μου προσεφεραν θεσεις, ειναι 100 φορες καλυτερα απο τα δικα μας μπουρδελα.. Κ επειδη περασα κ προσωπικα απο το Πολυτεχνειο Κρητης κ εχω κ 4 φιλους που πηγαν σε ελληνικο πανεπιστημιο/πολυτεχνειο, μπορω να εχω αποψη. Εσυ κρινεις το αγγλικο πανεπιστημιο απο το κομπλεξ του Ελληναρα αποφοιτου του?
δ) Γιατι δεν γουσταρω να μην κανω μαθημα επειδη η πλειοψηφια της σχολης πολιτικων μηχανικων αποφασισε να κανει καταληψη, αφαιρωντας κ απο τους μηχανολογους που δεν ηθελαν να κανουν καταληψη το δικαιωμα στο μαθημα.
ε) επειδη δεν γουσταρω να δινω εξετασεις με επωνυμο γραπτο, με αποτελεσμα ο βαθμος μου κ το αν θα περασω να ειναι αμεσα εξαρτημενος με το αν πηδηξε ο καθηγητης το προηγουμενο βραδυ, αν γουσταρει την φατσα μου, αν ειμαι στην ιδια πολιτικη παραταξη με αυτον, κ τελευταια απο το αν εγραψα καλα...
Τεσπα, απο αυτα που γραφεις δειχνεις τι ξερεις για τα πανεπιστημια του εξωτερικου. Εχεις πολυ πλακα ομως. Ολη η Ελλαδα ειναι ενα μπουρδελο, ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι για ξυλο, αλλα οταν μιλατε για τα πανεπιστημια (στα οποια φοιτησατε βεβαιως βεβαιως), ξαφνικα ειμαστε ο παραδεισος που επρεπε να δειχνουμε τα φωτα στους αλλους και οι αλλοι του εξωτερικου δεν ξερουν τι κανουν. Κοιτα να δεις, ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ
Περί Σπουδών