Apr 23, 2009, 5:08 PM

Ο χρήστης skye έγραψε:

Εχω κι εγω αρκετους φιλους που εχουν τελειωσει Ντιρι και μου εχουν πει το ιδιο παραμυθι... Ειναι φιλοι μου και τους αγαπαω αλλα αυτο δεν τους κανει λιγοτερο στοκους

Χωρις μαλακιες τωρα, εμενα οσοι γνωστοι μου πηγαν στο Deree (και στα αλλα εν Ελλαδι κολλεγια) ειναι επειδη απετυχαν στις πανελληνιες εξετασεις. Ναι, ξερω, μπορει οι γνωστοι μου να μην ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα, αλλα και με οσους το εχω συζητησει, και οι δικοι τους γνωστοι πηγαν στο Deree για τον ιδιο λογο... κι ας μην το παραδεχονται ευθεως.
Δεν μου αρεσουν αυτοι οι ανθρωποι που παιρνουν τοσο σοβαρα τον εαυτο τους και τις αποτυχιες τους. Φανταστειτε ποσο σοβαρα θα παιρνουν τις επιτυχιες τους -> και ποσο θα σου πρηζουν τα @ρχιδια... obvious newfags

Εγω που (τελικα) πηγα στην Αγγλια επειδη απετυχα στις πανελληνιες, ειμαι στοκος? Γιατι πηρα ενα Meng με παρα 0.3% first class, απο ενα απο τα κορυφαια για Μηχανολογια πανεπιστημια, ακριβως στα χρονια που επρεπε.

ΥΓ Για να βγαλεις ΚΑΛΟ βαθμο στο Deree θελει προσπαθεια. Για να 'παρεις το πτυχειο', ναι δεν θελει τιποτα. Ποση προσπαθεια ομως θελει ενα ελληνικο πανεπιστημιο που μπορεις να δωσεις 50 φορες το ιδιο μαθημα για να παρεις ενα '5' ?