-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δηλαδη συμφωνεις με το πως λειτουργουν οι φοιτητικες παραταξεις; πως προσεγγιζουν τους φοιτητες; πως διαρρεουν σημειωσεις κ.λ.π; πως διεξαγονται οι φοιτητικες εκλογες;
Πως λειτουργουν οι πρυτανεις σε θεματα καταληψεων, βανδαλισμων κ.λ.π;
Διαλογο κανουμε, παρεθεσε τις αποψεις σου να καταλαβω που διαφωνουμε..Aκόμα και δίκιο να έχεις (που δεν έχεις - τουλάχιστον όχι απόλυτο), πρέπει να καταλάβεις τόσο εσύ, όσο και όλοι οι λοιποί που έχετε τους αφορισμούς εύκολους ότι αυτά που αναφέρεις είναι τριτεύοντα και βάλε ζητήματα λειτουργίας ενός ΑΕΙ.
Οι φοιτητικές εκλογές δεν έχουν πλέον κανένα νόημα, οι καταλήψεις είναι σπανιότατες και περιστασιακές και οι βανδαλισμοί επίσης. Σε κάθε περίπτωση όμως κανένα από τα παραπάνω ζητήματα έχει κάποια σημασία στην ποιότητα ενός ιδρύματος και την προσφορά του
-
και πως λοιπον χωρις αξιολογηση των ιδρυματων θα ξερει καποιος οτι μια σχολη που θα βγαλει θα τον κανει επιθυμητο στην αγορα εργασιας?? δεν θελουν ολοι να γινουν ερευνητες σε ΑΕΙ..
-
1000στη επανάληψη: Τα ΑΕΙ δεν αξιολογούνται με βάση το πόσο επιθυμητούς πτυχιούχους βγάζουν στην αγορά εργασίας. Δεν είναι ΙΕΚ.
-
Κριμα γιατι ολοι οσοι σπουδαζουν και οι γονεις που ξοδευουν, για να εχουν ενα επαγγελμα καλα αμοιβομενο στη γη το κανουν, η νοτ???
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
και πως λοιπον χωρις αξιολογηση των ιδρυματων θα ξερει καποιος οτι μια σχολη που θα βγαλει θα τον κανει επιθυμητο στην αγορα εργασιας?.Σπουδάζοντας στην Αγγλία όπου υπάρχει αξιολόγηση και στατιστικά με τα ποσοστά των αποφοίτων που απορροφήθηκαν στην αγορά εργασίας .
http://unistats.direct.gov.uk/Subjects/ ... FT-BSHNURS
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δηλαδη συμφωνεις με το πως λειτουργουν οι φοιτητικες παραταξεις; πως προσεγγιζουν τους φοιτητες; πως διαρρεουν σημειωσεις κ.λ.π; πως διεξαγονται οι φοιτητικες εκλογες;
Πως λειτουργουν οι πρυτανεις σε θεματα καταληψεων, βανδαλισμων κ.λ.π;
Διαλογο κανουμε, παρεθεσε τις αποψεις σου να καταλαβω που διαφωνουμε..Aκόμα και δίκιο να έχεις (που δεν έχεις - τουλάχιστον όχι απόλυτο), πρέπει να καταλάβεις τόσο εσύ, όσο και όλοι οι λοιποί που έχετε τους αφορισμούς εύκολους ότι αυτά που αναφέρεις είναι τριτεύοντα και βάλε ζητήματα λειτουργίας ενός ΑΕΙ.
Οι φοιτητικές εκλογές δεν έχουν πλέον κανένα νόημα, οι καταλήψεις είναι σπανιότατες και περιστασιακές και οι βανδαλισμοί επίσης. Σε κάθε περίπτωση όμως κανένα από τα παραπάνω ζητήματα έχει κάποια σημασία στην ποιότητα ενός ιδρύματος και την προσφορά του
Πως μπορεί να προσφέρει ένα ίδρυμα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ?
Ούτε τους διδακτορικούς δεν αφήνανε να μπουν...
-
Αυτό έλειπε να ενδιαφέρει ένα σοβαρό ίδρυμα, μόνο η απορρόφηση των αποφοίτων ... Πήγα σε καριρ ντει στο ιμπιριαλ και ήθελα να κλάψω όταν έφερα στο μυαλό μου αντίστοιχες προσπάθειες στα ελληνικά ιδρύματα και την κατάληξη τους...
-
Ειναι ΙΕΚ το imperial??? τστ,τσ, στ..
-
Κριμας , εν ετει 2014 , φοιτητες να ειναι ερμαια συνδικαλισταραδων..
Αν χαθει το 6 μηνο φιλε greo τι θα πεις; Αλλα ξεχασα , ολα ειναι καλως καμωμενα , η κυβερνηση παλι φταιει.. -
Ο γκρεο εχει δικιο πως η ιστορια με τις παραταξεις και την επιρροη τους εχει μειωθει σε μεγαλο βαθμο, δυστυχως ομως υπαρχει ακομα αξιος αναφορας αριθμος καθηγητων που βοηθανε παραταξεις και φοιτητες αναλογα με τις προτιμησεις τους στα κομματικα..
Για μενα αυτο δε θα επρεπε να υφισταται,σε εναν εκπαιδευτικο χωρο..Ακουω σε καποια τμηματα ιστοριες για αγριους και δαπιτες να λενε ο ταδε καθηγητης ειναι δικος μας ,ο δεινα των αλλων.Παιδακια με προβλημα κοινωνικοποιησης να τα εκμεταλλευονται πληρως οι παραταξεις.
Αλλοι στο ονομα του ασυλου,καλυπτουν εις γνωσην τους (?) τρελη εγκληματικοτητα στους χωρους του απθ π.χ.
Οι αλλοι στην αθηνα για να μη χασουν εξαμηνο,χανουν καλοκαιρι ολοκληρο..Οκ για δημοσια παροχη το πανεπιστημιο ειναι οαση μπροστα στο χαος αλλων δημοσιων αγαθων,παρ ολα αυτα εχει κ αυτο απο τη ριζα του μεγαλα προβληματα.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Κριμας , εν ετει 2014 , φοιτητες να ειναι ερμαια συνδικαλισταραδων..
Αν χαθει το 6 μηνο φιλε greo τι θα πεις; Αλλα ξεχασα , ολα ειναι καλως καμωμενα , η κυβερνηση παλι φταιει..Τα ΑΕΙ είναι έρμαια κάθε οργανωμένης αντικοινωνικής ομάδας που δεν έχει ηθικές/δημοκρατικές αρχές να την εμποδίζουν να αυθαιρετεί και να επιβάλει καταστάσεις με τη βία (ή την απειλή βίας). Δεν τους λες 'συνδικαλισταράδες', απλά οι κομματικοί συνδικαλισταράδες έχουν συμπορευτεί κατά καιρούς μαζί τους και έχουν 'νομιμοποιήσει' τη δράση τους. Οπότε είναι αδιανόητο σήμερα να υπάρξει ένα πλειοψηφικό συναινετικό κλίμα για να μπεί μέσα η αστυνομία και να επιβάλει το νόμο.
Αν είχαν χαθεί τα εξάμηνα όταν έπρεπε, αντί να κατοχυρώνονται μαϊμού εξάμηνα που δεν διδάχθηκαν πλήρως, δεν θα τα βλέπαμε αυτά σήμερα. Καιρός όμως είναι να γίνει μια αρχή!
Και προφανώς πρώτοι από όλους φταίνε οι καθηγητές του ΕΜΠ για όσα ανέχθηκαν και ανέχονται και το πως αυτό διαπαιδαγώγησε φοιτητές, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό .... όλα αυτά τα χρόνια.
-
Δεν εχεις κ αδικο...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ο γκρεο εχει δικιο πως η ιστορια με τις παραταξεις και την επιρροη τους εχει μειωθει σε μεγαλο βαθμο, δυστυχως ομως υπαρχει ακομα αξιος αναφορας αριθμος καθηγητων που βοηθανε παραταξεις και φοιτητες αναλογα με τις προτιμησεις τους στα κομματικα..
Για μενα αυτο δε θα επρεπε να υφισταται,σε εναν εκπαιδευτικο χωρο..Ακουω σε καποια τμηματα ιστοριες για αγριους και δαπιτες να λενε ο ταδε καθηγητης ειναι δικος μας ,ο δεινα των αλλων.Παιδακια με προβλημα κοινωνικοποιησης να τα εκμεταλλευονται πληρως οι παραταξεις.
Αλλοι στο ονομα του ασυλου,καλυπτουν εις γνωσην τους (?) τρελη εγκληματικοτητα στους χωρους του απθ π.χ.
Οι αλλοι στην αθηνα για να μη χασουν εξαμηνο,χανουν καλοκαιρι ολοκληρο..Οκ για δημοσια παροχη το πανεπιστημιο ειναι οαση μπροστα στο χαος αλλων δημοσιων αγαθων,παρ ολα αυτα εχει κ αυτο απο τη ριζα του μεγαλα προβληματα..Σωκράτες πόσα χρόνια είσαι στο ΑΠΘ; Το ξέρεις ότι στους προαύλιους χώρους εδώ και 2 ή 3 χρόνια δεν υπάρχει άσυλο; Το αποτέλεσμα; Από εκεί που φοβόμασταν (ελάχιστα στην πράξη) μετά τα μεσάνυχτα, πλέον γίνεται εμπόριο με πάγκους και κανονικά μαγαζιά εμπόρων μέρα μεσημέρι. Όταν έχω δουλειά και φεύγω μετά τις 9 το βράδυ, τρέμει το φυλλοκάρδι μου και αναγκάζομαι να φύγω πριν τελειώσω και είμαι από τους τυχερούς που έχω να κάνω τα 30 μέτρα από την είσοδο της ΣΘΕ μέχρι το νοσοκομείο. Το παραμύθι με το άσυλο έχει αποδειχθεί ανοησία περίτρανα από τοτε που το άσυλο καταργήθηκε.
Γιαννικ όταν η κυβέρνηση απολύει κόσμο πάντα σε περίοδο εξετάσεων ή με κίνδυνο να χαθεί το εξάμηνο προφανώς και φταίει; Ποιος φταίει δηλαδή; Αυτός που δε θέλει να απολυθεί; Εσύ θα ήθελες;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οι αλλοι στην αθηνα για να μη χασουν εξαμηνο,χανουν καλοκαιρι ολοκληρο..Οκ για δημοσια παροχη το πανεπιστημιο ειναι οαση μπροστα στο χαος αλλων δημοσιων αγαθων,παρ ολα αυτα εχει κ αυτο απο τη ριζα του μεγαλα προβληματα..Σωκράτες πόσα χρόνια είσαι στο ΑΠΘ; Το ξέρεις ότι στους προαύλιους χώρους εδώ και 2 ή 3 χρόνια δεν υπάρχει άσυλο; Το αποτέλεσμα; Από εκεί που φοβόμασταν (ελάχιστα στην πράξη) μετά τα μεσάνυχτα, πλέον γίνεται εμπόριο με πάγκους και κανονικά μαγαζιά εμπόρων μέρα μεσημέρι. Όταν έχω δουλειά και φεύγω μετά τις 9 το βράδυ, τρέμει το φυλλοκάρδι μου και αναγκάζομαι να φύγω πριν τελειώσω και είμαι από τους τυχερούς που έχω να κάνω τα 30 μέτρα από την είσοδο της ΣΘΕ μέχρι το νοσοκομείο. Το παραμύθι με το άσυλο έχει αποδειχθεί ανοησία περίτρανα από τοτε που το άσυλο καταργήθηκε.
9 το πρωί μου την έπεσε τύπος με μπετονοκαρφο στο χέρι κοντά στην νομική. γαμησετα ειναι η φαση. αλλα και δυσκολα διαχειρισιμ (λόγω χώρου,προσβάσεων)η σε τετοιο δημοσιο καθεστως.
Γιαννικ όταν η κυβέρνηση απολύει κόσμο πάντα σε περίοδο εξετάσεων ή με κίνδυνο να χαθεί το εξάμηνο προφανώς και φταίει; Ποιος φταίει δηλαδή; Αυτός που δε θέλει να απολυθεί; Εσύ θα ήθελες; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γιαννικ όταν η κυβέρνηση απολύει κόσμο πάντα σε περίοδο εξετάσεων ή με κίνδυνο να χαθεί το εξάμηνο προφανώς και φταίει; Ποιος φταίει δηλαδή; Αυτός που δε θέλει να απολυθεί; Εσύ θα ήθελες;
9 το πρωί μου την έπεσε τύπος με μπετονοκαρφο στο χέρι κοντά στην νομική. γαμησετα ειναι η φαση. αλλα και δυσκολα διαχειρισιμ (λόγω χώρου,προσβάσεων)η σε τετοιο δημοσιο καθεστως.
-
Ποσο ξεφτίλα να δηλώνεις καθηγητής πανεπιστημίου και να δέχεσαι τραμπουκισμους και λιντσαρισμα εν ωρα εργασίας απο μια χούφτα γνωστών άγνωστων
Μπαίνουμε να κάνουμε εργαστήρια και αντί για υλικό εχει ταμπελάκι , κλάπηκα τοτε...
Φτιάξανε υπερσύγχρονο γυμναστήριο για εμάς τα φετονια και μπουκαραν το καλοκαίρι και κλεψαν ακόμα και τα παουερ πλειτ (ογκοδεστατα όργανα , 5-7k έκαστο ) ... Ντροπή πια, τίποτα άλλο
-
Μπαίναμε... Διπλωματούχος εδώ και 1,5 χρόνο και ακόμα δεν εχω πάρει το χαρτί για κορνίζα
-
Με ποιό τρόπο μειώθηκε η ασφάλεια από τότε που καταργήθηκε το άσυλο ?
-
Αυτο κανεις δεν το ξερει ουτε με νοιαζει. Μας ζαλισαν τα παπαρια οτι με το ασυλο εχει γινει αντρο παρανομιας τα μεσανυχτα. Το καταργησαν. Και πλεον ειμαστε γκετο μερα μεσημερι. Ας δωσουν λυση και εξηγηση οι λαλιστατοι εξυπνακηδες που ειχαν φορτωσει στο ασυλο ολα τα κακα της μοιρας τους και της βλακειας τους.
-
Συμπληρωσα σχεδον 3 χρονια γκρεο.Θεωρεις οτι το ασυλο εχει καταργηθει?Εχεις δει ποτε στολη αστυνομικου οπουδηποτε στο ΑΠΘ?Σ ολες τις πολεις οπου παιζει διας και περιπολικο καπου κοντα,ντιλερια και λοιποι περιθωριακοι την κανουν για αλλου.
Μη μου πεις οτι αν ηθελε καποιος να ειναι καθαρος αυτος ο χωρος δε θα ηταν..Τωρα εσυ θεωρεις οτι απο πισω κρυβονται αλλα συμφεροντα,εγω θεωρω οτι απο πισω ευθυνονται σε μεγαλο βαθμο τα διαφορα καλοπαιδα που αν δουν αστυνομικο στο ΑΠΘ θα γινει της τρελης.Αυτη τη στιγμη το Απθ απο το πρωι ως το βραδυ ειναι γκεττο,οσο φταινε τα μεγαλα κεφαλια,τοσο φταινε και αυτοι που κανουν κρα για τη διατηρηση του ασυλου.
Αποψη μου με βαση το τι βλεπω γυρω μου τρια χρονια εκει,ειμαι σιγουρος οτι εφοσον εργαζεσαι εκει εχεις πολυ πιο εμπεριστατωμενη αποψη για το θεμα,οποτε πασο (δεν ειρωνευομαι )
Περί Σπουδών