Για τα distance δεν ξερω να σου πω....ξερω να σου πω για παραρτηματα Αγγλικων πανεπιστημιων ομως.....σπανια θα αντιγραψεις, εκτος του οτι οι εργασιες (ενα δειγμα αυτων) ελενχονται απο Αγγλους που ερχονται για καποιες μερες ελλαδα, ξερουν πολυ καλα στην Αγγλια οτι στατιστικα δεν γινεται ολοι να περνανε ολα τα μαθηματα...αν γινει κατι τετοιο θα τους ξυρισουν!
Οι Αγγλοι δνε μασανε σε τετοια γνωστος ομιλος με ιεκ παραρτηματα πανεπιστημιων κλπ εχει χασει συμφωνιες με πανεπηστιμια...τον λογο δεν τον ξερω...αλλα οι Αγγλοι δεν μασανε σε τετοια!
Τωρα γενικα για τα σκονακια εκει που ΔΕΝ αντιγραφεις με τπτ ειναι Αγγλια (φυσικα και σε αλλες χωρες μπορει να γινεται αυτο, εγω μιλαω σε συγκριση με Ελλαδα) μια φορα πριν δωσει τα θεματα, γυρναει ο διπλανος μου (αρκετα μετρα αποσταση) και μου λεει πως το βλεπεις? του λεω δυσκολο (να περασω) και μας κανει παρατηρηση, μετα απο καμια ωρα ενω γραφουμε ζηταω blanco, ερχεται απο πανω και μας λεει την επομενη φορα φυγατε εξω και οι 2...εμεινα με το blanco στο χερι!