-
Ε μάλλον έχουν βελτιωθεί. Χέστηκα πλέον εγώ έχω τελειώσει με δαύτους εδώ και καιρό.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έχω ακούσει διάφορα, θα ήθελα όμως όποιος ξέρει να με διαφωτίσει κάπωςΥπάρχει πιθανότητα να βρω υποτροφία σε κάποιο σχετικά καλό πανεπιστήμιο της Ευρώπης (Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία) για μεταπτυχιακό επιπέδου master με αντικείμενο σχετικά με δίκτυα (τραπεζικά δίκτυα ακόμα καλύτερα) ως διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών και με μέσο όρο ~7,5 (ήτοι στο καλύτερο 10% των αποφοίτων);
Δεν καίγομαι να βρω ολική υποτροφία, θα ήθελα όμως κατ' ελάχιστο να μη 'στοιχίζω' περισσότερα απ' ότι ως φοιτητής στην επαρχία, ενώ το να μη 'στοιχίζω' σχεδόν τίποτα θα ήταν μια ακόμα καλύτερη περίπτωση, μιας και έχω βαρεθεί να με 'ταϊζουν' οι δικοί μου.
Το αντικείμενο του master δεν είναι κάτι στο οποίο να έχω καταλήξει πλήρως, θα ήθελα απλά να προσανατολίζεται σε δίκτυα υπολογιστών και τα τραπεζικά δίκτυα συγκεκριμένα τα έχω στο μυαλό μου ως κάτι πιο ειδικό που θα με βοηθούσε να βρω κάποια δουλειά στο τεχνικό τμήμα κάποιας τράπεζας (με τη χρήση γνωριμίας, απλά έχοντας και τα κατάλληλα προσόντα).
Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα κάνω και MBA, απλά μου έχουν πει να το κυνηγήσω αφού αποκτήσω κάποια χρόνια προϋπηρεσίας.
Εργάζομαι σε Τράπεζα (Μηχανογράφιση/Τηλεπικοινωνίες/LAN-WAN κλπ...)
Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μεταπτυχιακό. Το βασικό σου πτυχίο είναι πολύ δυνατό. Ξεκίνα εργασία σε κάποιον System Intergrator που ασχολείται πολύ με Τραπεζικά Δίκτυα (μπορώ να σου δώσω πληροφορίες αλλά και λεπτομέρειες)
Μπες στο Τεχνικό Τμήμα και ανέλαβε εργασίες / έργα και υλοποιήσεις που αφορούν Τραπεζικά Δίκτυα. Κάνε γνωριμίες, μάθε καλά το Ελληνικό Τραπεζικό περιβάλλον, μάθε τα Ελληνικά Τραπεζικά Δίκτυα και την δομή τους. Σύντομα θα έχεις προτάσεις από Τράπεζες. Δεν είναι δύσκολο.Μετά από 6-8 χρόνια εργασίας σε αυτό το περιβάλλον αφού έχεις μάθεις καλά την τεχνολογική δομή και το τηλεπικοινωνιακό τρόπο λειτουργίας των Τραπεζών κάνε το μεγάλο άλμα. Ένα MBA γενικής κατεύθυνσης ώστε να μπεις και στο κόσμο της σύγχρονης αγοράς / επιχειρήσεων / έργων κλπ... και πλέον οι δρόμοι είναι ανοικτοί για να εξελιχθείς άμεσα σε κάποια τράπεζα.
-
ρε παιδιά μήπως κάνω μλκ που δεν πήγα στο ΠΜΣ που με αποδεχτήκανε?
-
που δουλεύεις Kacey?
-
Αργύρης, Σμαραγδής,Παραγιός γράψανε σήμερα οι εφημερίδες για τους 3 επιφανείς επιστήμονες του MIT, O ένας μάλιστα απόφοιτος(Αργύρης) απόφοιτος του τμήματος Φυσικού του ΑΠΘ .
-
διοργανώνεται 04 - 07 Οκτωβρίου 2007, στο Εκθεσιακό Κέντρο Ο.Λ.Π. στον Πειραιά.
Η έκθεση λειτουργεί:*
• Πέμπτη, 04 / 10 / 07, 13:00 - 21:00
• Παρασκευή, 05 / 10 / 07, 13:00 - 21:00
• Σάββατο, 06 / 10 / 07, 10:00 - 21:00
• Κυριακή, 07 / 10 / 07, 10:00 - 21:00
• ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ
• ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΥΛΙΚΑ ΚΟΠΗΣ - ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ
• ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
• ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ
• ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
• ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΕΡΑ
• ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ
• ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ & ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
• ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
• ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
• ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
• ΜΕΤΑΛΛΑ
• ΡΟΥΛΕΜΑΝ - ΑΛΥΣΙΔΕΣ - ΓΡΑΝΑΖΙΑ
• ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ - ΜΟΤΕΡ - ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ - ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ
• ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ
• ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ
• ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΠΤΙΚΑ & ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΙΚΑ
• ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ
• ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
• ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΕΡΟΣ
• ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
• ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
• ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ
• ΑΝΤΛΙΕΣ
• ΚΑΛΟΥΠΙΑ
• ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ -
οι 4 αυτοι ελληνες προφανως ειναι διανοιες....
-
Που κολλανε οι κλαδικες εκθεσεις και τα προστιμα στο ΠΕΡΙ ΣΠΟΥΔΩΝ?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Που κολλανε οι κλαδικες εκθεσεις και τα προστιμα στο ΠΕΡΙ ΣΠΟΥΔΩΝ?αστα τα πρόστιμα, κοίτα τα άλλα
-
Full-time: 1 year; part-time: 3-12 semesters
τι σημαίνει αυτό? -
ποιά είναι η διαφορά faculty και department? εκτος του student body
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
τι σημαίνει αυτό?Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο?
-
UNIVERSITY OF ROEHAMPTON
FACULTY OF ARTS
DEPARTMENT OF MUSIC DEPARTMENT OF ENGLISH
FACULTY OF EDUCATION
FACULTY OF SCIENCES
DEPARTMENT OF PSYCHOLOGY
όταν είναι στη λίστα του ΔΟΑΤΑΠ σημαίνει ότι αναγνωρίζεται και απο το ΥΠΕΠΘ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
τι σημαίνει αυτό?Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο?
semester τι είναι το εξάμηνο ή κάτι άλλο, γιατί 12 εξάμηνα είναι πολλά
-
είναι αλήθεια ότι στο ΕΑΠ δε κάνουνε δεκτούς αποφοίτους ΤΕΙ για μεταπτυχιακό?
-
έχει δώσει κανείς GRE?
-
re gianispolo εισαι τρελο λολ ρε φιλε
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
re gianispolo εισαι τρελο λολ ρε φιλε -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
re gianispolo εισαι τρελο λολ ρε φιλετο ξέρω λουλούδι
-
- Ειδικότερα για την αναγνώριση τίτλων σπουδών της αλλοδαπής που αποκτώνται μετά από τριετή φοίτηση, όταν για τα αντίστοιχα προγράμματα της ημεδαπής προβλέπεται τετραετής ή πενταετής φοίτηση, «ισοτιμία» ή «ισοτιμία και αντιστοιχία» του πτυχίου αναγνωρίζεται μόνον εφόσον ο κάτοχος του πτυχίου είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος. Στην περίπτωση αυτή δεν αναγνωρίζεται «ισοτιμία» του μεταπτυχιακού διπλώματος. Η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου δεν κρίνεται απαραίτητη προκειμένου για ισοτιμία με πτυχίο τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος. Σε ειδικές περιπτώσεις εντατικών προγραμμάτων της αλλοδαπής τριετούς διάρκειας, όταν τα αντίστοιχα πανεπιστημιακά προγράμματα της ημεδαπής είναι τετραετούς διάρκειας, είναι δυνατόν με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του οικείου Τμήματος του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Οργανισμού, να χορηγηθεί «ισοτιμία» ή «ισοτιμία και αντιστοιχία» στο πτυχίο χωρίς παράλληλη συνεκτίμηση μεταπτυχιακού διπλώματος. Στη σχετική απόφαση λαμβάνονται υπόψη συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια και ιδίως οι διδακτικές μονάδες (credits) του προγράμματος σπουδών του αλλοδαπού ιδρύματος και η τυχόν αξιολόγηση ή πιστοποίηση του από αναγνωρισμένους φορείς ανώτατης εκπαίδευσης. Η απόφαση αυτή δημοσιοποιείται.
Περί Σπουδών