-
ισχύει...
-
έγινε γενική συνέλευση την τρίτη και ο Φ.Σ. των πολιτικών αποφάσισε ( με σημαντική για την εποχή διαφορά) να μείναι ανοιχτή η σχολή φοβούμενη χαμένη εξεταστική και εξάμηνο...
από το απόγευμα της τρίτης και μετά τα ΕΑΑΚ μάζευαν υπογραφές για νέα συνέλευση... κάτι που δεν κατάφεραν και απλά την έκλεισαν με την βία... ότι πιο ζώα υπάρχουν στο ίδρυμα...
-
Κρίμα.
Και σ' εμάς υπήρχαν ακρότητες του στυλ 2-3 ημέρες πριν την επέτειο του πολυτεχνείου, να έρχονται και να μας πετάνε έξω από τα κτίρια στην Πατησίων, αλλά όχι κι έτσι.
-
Θέλω άμεση δικαιολογία από φαφλα
Sent from my LG-P500
-
Xαχαχαχ τι ειμαι εγω εκπροσωπος των ΕΑΑΚ???Τετοιου ειδους τραμπουκισμοι μονο κακο κανουν..Ασε που εκει που χρειαζονται τραμπουκισμοι(παρακρατικοι σε καταληψεις..ξυλο σε πορειες) οι ΕΑΑΚιτες(καλα..οχι ολοι) κοκοκοτ..
Ολα αυτα αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο red monster(γιατι το αρθρο δεν μας πληροφορει και για κατι).. -
Ισως το πιο ωραιο θεματακι στον Αντιλογο..Αν και το διαβαζω ανελλειπως δε βρισκω κανενα νοημα να γραφω κιολας αυτα που συζηταω real life.. Αλλωστε διαβαζωντας παρατηρω οτι ο ενας απο τις 2 πλευρες ειμαι εγω και ο αλλος απανταει την ιδια ακριβως βολεμενη μαλακια που μου απαντανε οταν θετω την αποψη μου σε μια συζητηση.. Μιλαμε για τετοια μαθηματικη ακριβεια στην απαντηση.. Ετσι να μαθαινουμε και με τι εχουμε να κανουμε και με ποιον αξιζει να μιλαμε δω μεσα...
-
Πηγα σημερα στο απθ σε ωρα εκτος εγγραφων μ εναν κολλητο.Ηταν ωραια
-
καλά καρφώματα...
-
Εγινε και καφες στη βιβλιοθηκη οαση
-
Τα βρήκες τα κατατόπια, βλέπω.
-
Πηγα μετα τις 11(μεχρι τις 11 ειναι οι εγγραφες) και ηταν ησυχα τα πραγματα.Αλλιως δε θα αντεχα τοσο πρηξιμο..Ωραια τα κατατοπια παντως
-
Στο ΠΑΜΑΚ απ οτι ακουσα επεσαν μερικες ψιλες και το ανοιξαν.Μακαρι να γινοταν παντου αυτο αυτο αλλα δυστυχως δεν...
-
Στο Φυσικό του ΑΠΘ έχει πλέον χαθεί οριστικά η εξεταστική του Σεπτεμβρίου, και αν συνεχιστεί η κατάληψη περαιτέρω θα χαθεί και το εξάμηνο. Keep up the good work ζώα...
-
Οι καθηγητές το είπανε αυτό για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου?
-
Στους Μηχανολόγους Μηχ του ΑΠΘ η εξεταστική πάντως ακυρώθηκε με απόφαση του τμήματος.
-
Καταλήψεις; αντί να κοιτάξουν να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα για να μην επιβαρύνουν τους γονείς τους;
Τέτοια βλέπουν οι Γερμανοί και μετα..... -
Καλά, μιλάμε για ηλίθιους αν απαγορεύουν την πρόσβαση στο πανεπιστήμιο
στους χώρους εργασίας (γραφεία και εργαστήρια) του Τμήματος και ΑΠΑΙΤΕΙ την άμεση απομάκρυνση των σχετικών «οδοφραγμάτων», την αποκατάσταση της λειτουργίας των ανελκυστήρων και την μη παρεμπόδιση στο εξής της προσέλευσης των πάσης φύσης εργαζομένων στα κτίρια του Τμήματος.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Οι καθηγητές το είπανε αυτό για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου?email από τον Λαόπουλο (πρόεδρος του Τμήματος). Η εξεταστική ήταν να τελειώσει χτες, όλο το μήνα είχαν κατάληψη οπότε είναι προφανές το αποτέλεσμα.
Τουλάχιστον το ΑΠΘ αποκτά επίσημο Σύλλογο αποφοίτων! Ευκαιρία να αγοράσετε bumper stickers 'AUTh Alumni'
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Καταλήψεις; αντί να κοιτάξουν να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα για να μην επιβαρύνουν τους γονείς τους;
Τέτοια βλέπουν οι Γερμανοί και μετα.....Κακομαθημενα κ@λοπαιδα ειναι των οποιων οι γονεις εχουν την οικονομικη ανεση να τους ''σπουδαζουν'' καθως ειναι κουμμουνια, δηλαδη βολεμενοι καπου.
-
Τσουβαλοποιείς τώρα
Περί Σπουδών