-
Δεν ειμαι και δε μου ειναι ευκολο ν ανεβω και να χασω μια μερα τζαμπα,γ αυτο ρωταω.Θα κανω ενα τηλεφωνο παντως...Τι σοκ θα παθω?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δεν ειμαι και δε μου ειναι ευκολο ν ανεβω και να χασω μια μερα τζαμπα,γ αυτο ρωταω.Θα κανω ενα τηλεφωνο παντως...Τι σοκ θα παθω?Πήγαινε σε σχολή υπό κατάληψη και θα με θυμηθείς
-
Πειραζει πολυ που δεν εχω καμια ορεξη?
-
Πειραζει πολυ που δεν εχω καμια ορεξη?με προστιακό ρε συ 1.5 ωρα θα κανεις, θα φας το παγωτακι σου κ το καφεδάκι σου κ θα γυρίσεις μετά φοιτητής εισαι τωρα πια μην ανησυχείς και τοσο για χαμένο χρόνο
εχει και ωραία γκομενάκια στον προαστιακό -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Πειραζει πολυ που δεν εχω καμια ορεξη?
με προστιακό ρε συ 1.5 ωρα θα κανεις, θα φας το παγωτακι σου κ το καφεδάκι σου κ θα γυρίσεις μετά φοιτητής εισαι τωρα πια μην ανησυχείς και τοσο για χαμένο χρόνο
εχει και ωραία γκομενάκια στον προαστιακόΡε ξερω απλα εχω φτιαξει ενα προγραμμα στο μυαλο μου γιατι θα παω με παρεα .Αν ηταν να πηγαινα θα πηγαινα και σημερα που πηγαν οι δικοι μου να βαψουν(τεμπελαρος mode : ON)
-
Ειναι κανενας αριστοτελειο?Στο οικονομικο γινονται εγγραφες?Ή οχι λογω καταληψης?Στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ μέχρι και αυτή την εβδομάδα οι γραμματείες ήταν ανοιχτές, απ' όσο ξέρω.
Αν άλλαξε κάτι ή αν στη ΝΟΠΕ ίσχυαν άλλα δεν το ξέρω, αλλά θα μου φανεί περίεργο. -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Στο τμημα μου λενε πως η εξεταστικη χαθηκε τελειως και δεν θα δωθει ουτε τον Φεβρουαριο.Που να καταστραφουν τελειως στη ζωη του τα κοπροσκυλα του κερατα!!!
Σε ποιό τμήμα; Ποιός το λέει; Ο γνωστός ραδιοσταθμός 'Ράδιο Αρβύλα';
Μαλλον αλλο καταλαβατε.Οταν λεω χαθηκε και δεν θα δωθει Φεβρουαριο εννοω αυτη του Σεπτεμβριου και μονο.
-
ΠΡΟΣΟΧΗ (και ιδιαιτερα εσυ Ernani) μη βριζετε κοπροσκυλα και κομματοσκυλα γιατι κυκλοφορουν αναμεσα μας και εδω μεσα... Διπλα μας (απο κατω μας η απο πανω μας) που λεει ο λογος... Μας εχουν ΟΛΟΥΣ φακελωμενους...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μαλλον αλλο καταλαβατε.Οταν λεω χαθηκε και δεν θα δωθει Φεβρουαριο εννοω αυτη του Σεπτεμβριου και μονο.
A! Ναι οκ... Του Σεπτεμβρίου ναι πάει για φούντο... Αν λήξουν οι καταλήψεις από βδομάδα υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί η εξεταστική (όσα έμειναν) μέχρι το τέλος και μετά να τσιμπίσουμε δυο βδομάδες από τον Οκτώβρη είτε συμπιέζοντας λίγο το εξάμηνο (εφικτότατο) είτε μετακινώντας λίγο την εξεταστική του Φεβρουαρίου προς τα πίσω. Δεν ξέρω κατά πόσο θα λυπηθούν τους επί πτυχίο αν η κατάληψη συνεχιστεί, μακάρι όμως..6 μαθήματα μου απομένουν. Είδωμεν...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Στο τμημα μου λενε πως η εξεταστικη χαθηκε τελειως και δεν θα δωθει ουτε τον Φεβρουαριο.Που να καταστραφουν τελειως στη ζωη του τα κοπροσκυλα του κερατα!!!
για τρελό βρωμόξυλο είναι
τους λες πως θα πηγαινοερχεσαι για αλλη μια χρονιά κ σου λένε ο αγωνας θελει θυσίες
να του δειρεις μεχρι αηδίας, να τους σπάσεις πόδια και χερια να μεινουν 4-5 μηνες στο γύψο να βαλουν μυαλό τα κωπροσκυλαΖω για να το δω αυτο
Παντως οποιος εχει θεμα με μεταπτυχιακο παντως το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να επικοινωνησει με καθηγητες και ειδικοτερα να παρεμβει στη Γενικη συνελευση τους(δεν ειναι δυσκολο να μαθετε ποτε γινεται) και να τους πιεσετε να δωσετε..Δεν θα το αρνηθουν.Τωρα ναι για ολους τους αλλους-ο αγωνας θελει θυσιες κλπ κλπ.
-
Ζω για να το δω αυτο
Τι ακριβώς εννοείς με αυτό;
-
Nα δω τυπους σαν τον αποπανω να χρησιμοποιουν βια πανω σε απλυτους που εχουν παρει συλλογικες αποφασεις για οτιδηποτε.Λαμπρες σελιδες.
-
Συλλογικές αποφάσεις myass. 100 άτομα αποφασίζουν για 6.000;
Τώρα για το ξύλο που λες έχει γίνει σε μεμονωμένες περιπτώσεις και την επόμενη μέρα κάποιοι κλαψούριζαν για χρυσαυγίτες και φασίστες. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ (και ιδιαιτερα εσυ Ernani) μη βριζετε κοπροσκυλα και κομματοσκυλα γιατι κυκλοφορουν αναμεσα μας και εδω μεσα... Διπλα μας (απο κατω μας η απο πανω μας) που λεει ο λογος... Μας εχουν ΟΛΟΥΣ φακελωμενους...Και πάνω από όλα:
Οι καθηγηταράδες μας δεν βαθμολογούν βάσει κομματικής ταυτότητας. ΠΟΤΕ!
Ακόμα θυμάμαι (...)-ίτη που μπήκε σε εξεταστική με 20κάτι μαθήματα και βγήκε με δίπλωμα...
-
το θεμα εκπαιδευση ειχε καταντησει χειροτερο απο του κασιδη το κεφαλι..
μια πληρης ασυδοσια που μεταφραζοταν ως ελευθερια κουβαλωντας ολα τα κομπλεξ της μεταπολιτευσης...
σε ποια αλλη χωρα ο καθηγητης μπορει να κοψει 80% των φοιτητων του και να μην εχει κυρωσεις;;
διοτι ρε φιλαρα ή το 80% των φοιτητων ειναι τουβλα, ή ΕΣΥ ΔΕΝ κανεις ΣΩΣΤΑ την δουλεια σου...
ποιο ειναι το πλεον λογικο;;;αρα λοιπον λεμε ΟΧΙ στην αξιολογηση...ωστε να παραμενουμε στις θεσεις μας...(με 10αρακι στα κομματοσκυλα εξασφαλιζουμε την ανοχη τους και την συμπαιγνια τους στην διατηρηση της καταστασης...)
σε ποια χωρα μια δρακα κομματοσκυλων κλεινει τις σχολες και αφηνει την πλειοψηφια με χαμενες εξεταστικες;;;..αλλα οχι εχουμε ΑΣΥΛΟ....
σε ποια χωρα επιτρεπεται η ελευθερη προσβαση στους χωρους των πανεπιστημιων εγχρωμων πωλητων προϊοντων κλοπης πνευματικης ιδιοκτησιας, αδεποστων ψωραλεων ζωων, ενω η αστυνομια να περιμενει αδεια να εμποδισει την διαπραξη εγκληματων και η εισοδος της να θεωρειται χειροτερο απο εισβολη εθνικου εδαφους;;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τώρα για το ξύλο που λες έχει γίνει σε μεμονωμένες περιπτώσεις και την επόμενη μέρα κάποιοι κλαψούριζαν για χρυσαυγίτες και φασίστες.Δεν ισχυει and we all know it.Οταν δεν βγαινει απαρτια συνελευση δεν γινεται.Επισης η απαρτια δεν μπορει στους 6000(εγγεγραμμενων) να ειναι 5000 ξερω γω.Δεν θα ειχε ποτε γινει συνελευση ετσι.
Ε καλα δεν ειναι και λιγες φορες που στις παρυφες τετοιων κινησεων βρισκουν καταφυγιο και οι αδικημενοι της υποθεσης(φασισταρια κλπ).Συνηθως ξυλο επεφτε απο Δαπ-Πασπ που προασπιζαν τα δικαιωματα των φοιτητων.
πωλητων προϊοντων κλοπης πνευματικης ιδιοκτησιας,*** αδεποστων ψωραλεων ζωων***, ενω η αστυνομια να περιμενει αδεια να εμποδισει την διαπραξη εγκληματων και η εισοδος της να θεωρειται χειροτερο απο εισβολη εθνικου εδαφους;;
Σχεδον δακρυσα.
μια πληρης ασυδοσια που μεταφραζοταν ως ελευθερια κουβαλωντας ολα τα κομπλεξ της μεταπολιτευσης...
Με αντιστοιχη λογικη τωρα εχουμε περασει στην εποχη της post-μεταπολιτευσης που καθε στοιχειωδης ή μη ελευθερια μεταφραζεται σε ασυδοσια.Και καθε κατασταση στους χωρους δουλειας και εκπαιδευσης(σε λιγο ακομα και στο σπιτι) που δεν ειναι κερδοφορα και αποδοτικη θεωρειται μη επιθυμητη παραβλεποντας καθε αλλο στοιχειο που μπορει να περιεχει περαν του κερδους.
Συμφωνω για ασυδοσιες ακαδημαικων..Συγκεκριμενα στη δικια μου σχολη υπηρχε τυπος καθηγητης οικονομετριας οποιος εκανε ενα απο τα δυσκολα μαθηματα(τεραστια υλη) με την χειροτερη δυνατη μεταδοτικοτητα και ετσι κανεις δεν καταλαβαινε τιποτα ολη τη χρονια.Εφτανε η εξεταστικη και ολοι ψαχνοντουσαν.Φημες που τον θελουν να συνεργαζεται με πρωην συνεργατη του που εκανε ιδιαιτερα φανταζουν ανυποστατες.
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Τώρα για το ξύλο που λες έχει γίνει σε μεμονωμένες περιπτώσεις και την επόμενη μέρα κάποιοι κλαψούριζαν για χρυσαυγίτες και φασίστες.Δεν ισχυει and we all know it.Οταν δεν βγαινει απαρτια συνελευση δεν γινεται.Επισης η απαρτια δεν μπορει στους 6000(εγγεγραμμενων) να ειναι 5000 ξερω γω.Δεν θα ειχε ποτε γινει συνελευση ετσι.
Και για πες μας τι γίνεται αν σε δύο διαδοχικές συνελεύσεις δεν υπάρχει απαρτία.
Ε καλα δεν ειναι και λιγες φορες που στις παρυφες τετοιων κινησεων βρισκουν καταφυγιο και οι αδικημενοι της υποθεσης(φασισταρια κλπ).Συνηθως ξυλο επεφτε απο Δαπ-Πασπ που προασπιζαν τα δικαιωματα των φοιτητων.
Πάντως σε μας τη φήμη των ξυλοκόπων την είχαν τα ΕΑΚ.
Με αντιστοιχη λογικη τωρα εχουμε περασει στην εποχη της post-μεταπολιτευσης που καθε στοιχειωδης ή μη ελευθερια μεταφραζεται σε ασυδοσια.Και καθε κατασταση στους χωρους δουλειας και εκπαιδευσης(σε λιγο ακομα και στο σπιτι) που δεν ειναι κερδοφορα και αποδοτικη θεωρειται μη επιθυμητη παραβλεποντας καθε αλλο στοιχειο που μπορει να περιεχει περαν του κερδους.
Αρχίσαμε τις... εξυπνάδες.
Συμφωνω για ασυδοσιες ακαδημαικων..Συγκεκριμενα στη δικια μου σχολη υπηρχε τυπος καθηγητης οικονομετριας οποιος εκανε ενα απο τα δυσκολα μαθηματα(τεραστια υλη) με την χειροτερη δυνατη μεταδοτικοτητα και ετσι κανεις δεν καταλαβαινε τιποτα ολη τη χρονια.Εφτανε η εξεταστικη και ολοι ψαχνοντουσαν.Φημες που τον θελουν να συνεργαζεται με πρωην συνεργατη του που εκανε ιδιαιτερα φανταζουν ανυποστατες.
Τότε που είναι το πρόβλημα? Γιατί αντιτίθεστε στην αξιολόγηση των πανεπιστημιακών?
-
1)Δεν γινεται συνελευση.Ειναι αυτο που λεγαν τα εαΑκ ''μαυρος συλλογος''.
2)Οκ whatever.
3)Eξυπναδες,εξυπναδες-μια τετοια λογικη εκφραζετε πολλοι.
4)Η αξιολογηση των ακαδημαικων εχει μεινει γυρω στο 06-07..Αλλωστε σε πολλα ελληνικα πανεπιστημια κυκλοφορουν ερωτηματολογια σχετικα με την αποψη των φοιτητων για τους καθηγητες πραγμα που θεωρω οτι κανει καλο.Επισης καλο θα εκανε και η αξιολογηση των καθηγητων απο το ιδρυμα(και οχι απο...εξωτερικους παρατηρητες) με βαση ομως καποια συγκεκριμενα κριτηρια(το ειπα και στον εντι πιο πανω) οπως το αν παρευρισκεται στο μαθημα του,αν συμμετεχει σε εξωτερικες ερευνες και τι ειδους ειναι αυτες,αν χρησιμοποιει φοιτητες για εκπονηση εργασιων κλπ.
Το βασικο που περναει με το νεο νομο ειναι ηα ξιολογηση των ιδιων των ιδρυματων με βαση κριτηρια οικονομικης αποδοτικοτητας ,κατι εντελως διαφορετικο. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ (και ιδιαιτερα εσυ Ernani) μη βριζετε κοπροσκυλα και κομματοσκυλα γιατι κυκλοφορουν αναμεσα μας και εδω μεσα... Διπλα μας (απο κατω μας η απο πανω μας) που λεει ο λογος... Μας εχουν ΟΛΟΥΣ φακελωμενους...
Και πάνω από όλα:
Οι καθηγηταράδες μας δεν βαθμολογούν βάσει κομματικής ταυτότητας. ΠΟΤΕ!
Ακόμα θυμάμαι (...)-ίτη που μπήκε σε εξεταστική με 20κάτι μαθήματα και βγήκε με δίπλωμα...
θυμάμαι συμφοιτητη μου γιο καθηγητή που έβγαλε την σχολή με... έχοντας για τελευταίο μάθημα του κουμπάρου του στο οποίο έλαβε και 10 βεβαίως βεβαίως... ο δε πατέρας του πήρε σύνταξη μολις πήρε το καμάρι του πτυχίο...
αν είναι όπως τα λες (προσωπικά δεν γνωρίζω ) είναι για σφαλιάρες...
μετά από τρελό ξεκώλιασμα τα περισσότερα μαθηματα που έχω περάσει σε εξεταστική είναι 11... -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
1)Δεν γινεται συνελευση.Ειναι αυτο που λεγαν τα εαΑκ ''μαυρος συλλογος''.
2)Οκ whatever.
3)Eξυπναδες,εξυπναδες-μια τετοια λογικη εκφραζετε πολλοι.
4)Η αξιολογηση των ακαδημαικων εχει μεινει γυρω στο 06-07..Αλλωστε σε πολλα ελληνικα πανεπιστημια κυκλοφορουν ερωτηματολογια σχετικα με την αποψη των φοιτητων για τους καθηγητες πραγμα που θεωρω οτι κανει καλο.Επισης καλο θα εκανε και η αξιολογηση των καθηγητων απο το ιδρυμα(και οχι απο...εξωτερικους παρατηρητες) με βαση ομως καποια συγκεκριμενα κριτηρια(το ειπα και στον εντι πιο πανω) οπως το αν παρευρισκεται στο μαθημα του,αν συμμετεχει σε εξωτερικες ερευνες και τι ειδους ειναι αυτες,αν χρησιμοποιει φοιτητες για εκπονηση εργασιων κλπ.
Το βασικο που περναει με το νεο νομο ειναι ηα ξιολογηση των ιδιων των ιδρυματων με βαση κριτηρια οικονομικης αποδοτικοτητας ,κατι εντελως διαφορετικο.η αξιολόγηση των καθηγητών είναι για γέλια... ένα κωλόχαρτο που δεν το κοιτάει κανείς για την επόμενη 3ετία
Περί Σπουδών