-
Μπορεί του παιδιου να μην του αρέσει ο γύρος αλλα το καλαμάκι.
-
Κερνάω fantες τότεS
-
ειστε σκληροι και υπουλοι.ΣΟΒΛΑΚΙ ΘΕΛΩ
-
Μεσα!
Εγω θα φέρω τις μπουγάτσες με γεμιση πίτσα (σκαλτσονε)! -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
δε μου αρεσει ο γυροςΑπαράδεκτος!
Χρειάζεσαι εντατικά μαθήματα!
-
Διαβάζω ότι η ΔΑΠ είναι πλέον κατά της κατάληψης και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τις σχολές 'κάτω από το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης' που την διακατέχει . ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΑΓΥΡΤΕΣ
-
όντως.ξαφνικά οι παρατάξεις θέλουν ανοιχτοί σχολή...Ποιός να τους το σφύριξε άραγε
-
Και εγώ υπέρ του ανοίγματος των σχολών είμαι αλλά τα μαλακισμένα της ΔΑΠ-ΠΑΣΠ δεν τα ψηφίζω. Στις δε φοιτητικές εκλογές ήδη ετοιμάζω πλακάτ που να υπενθυμίζει την απουσία τους από τις συνελεύσεις του Σεπτέμβρη. Όχι ότι θα καταφέρω και πολλά, πάλι τα κομματόσκυλα ΔΑΠ θα ψηφίσουν. Να ψηφίσουν και να ψοφήσουν
-
και γω ανοιχτές τις θέλω,αλλά εδώ σε μας (Πάτρα) η δαπ και η πασπ έλεγαν τις προηγούμενες 3 βδομάδες μεταφορά και μετάθεση εξεταστικής (ουσιαστικά ενθάρρυναν την κατάληψη) και ξαφνικά τις βλέπω να σκίζονται και να λένε 'πάντα ανοιχτές σχολές ' κτλ κτλ κτλ και εξοργίζομαι
-
Από πού το έμαθες αυτό(πρώην) συνάδελφε; Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο...
-
από αυτά που είδα ,άκουσα και μου μετέφεραν από πολλές σχολές του Παν.Πατρών
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μπορεί του παιδιου να μην του αρέσει ο γύρος αλλα το καλαμάκι. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Egobrain,ηρθα... σπιτι βρεθηκε στην φτωχομανα λοιπον,μετα απο πολλες ατυχιες και πολυ περπατημα,βρηκα κατι που μου ταιριαξε και καλυπτε τις αναγκες που ειχα.Το σπιτι ειναι σχετικα καινουριο αλλα δυστυχως αρκετα μακρια απο το απθ,δηλαδη το λεωφορειο ειναι απαραιτητο για τις μετακινησεις μου πραγμα που ομως δεν αποτελεσε τροχοπεδη,δεδομενων των πραγματων που ζητουσα απο το σπιτι.Επομενα βηματα : ενα καλο βαψιμο,επιπλωση απο ικεα,συνδεση ιντερνετ και μεσα στη βδομαδα εγγραφη στο οικονομικο(παρεπιπτοντως αν γνωριζει κανεις ας μου πει τι χαρτια χρειαζονται).Τελος να σημειωσω πως νιωθω λιγο '''περιθωριακος''' στη θεσ/νικη καθως δε μου αρεσει ο γυρος και η π@@@να η λαμπρακη ειναι γεματη γυραδικαεάν θέλεις τη γνώμη μου καλύτερα εκεί που διάλεξες. Μεγαλύτερο σπίτι, καλύτερη περιοχή και μη στερναχωριέσαι στο 14 θα βλέπεις το μισό πανεπιστήμιο, όλες τις ώρες.
Επίσης θα καταλάβεις οτι τα 'γυράδικα' πουλάνε και άλλα φαγώσιμα εκτός από γύρο. -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Egobrain,ηρθα... σπιτι βρεθηκε στην φτωχομανα λοιπον,μετα απο πολλες ατυχιες και πολυ περπατημα,βρηκα κατι που μου ταιριαξε και καλυπτε τις αναγκες που ειχα.Το σπιτι ειναι σχετικα καινουριο αλλα δυστυχως αρκετα μακρια απο το απθ,δηλαδη το λεωφορειο ειναι απαραιτητο για τις μετακινησεις μου πραγμα που ομως δεν αποτελεσε τροχοπεδη,δεδομενων των πραγματων που ζητουσα απο το σπιτι.Επομενα βηματα : ενα καλο βαψιμο,επιπλωση απο ικεα,συνδεση ιντερνετ και μεσα στη βδομαδα εγγραφη στο οικονομικο(παρεπιπτοντως αν γνωριζει κανεις ας μου πει τι χαρτια χρειαζονται).Τελος να σημειωσω πως νιωθω λιγο '''περιθωριακος''' στη θεσ/νικη καθως δε μου αρεσει ο γυρος και η π@@@να η λαμπρακη ειναι γεματη γυραδικα
εάν θέλεις τη γνώμη μου καλύτερα εκεί που διάλεξες. Μεγαλύτερο σπίτι, καλύτερη περιοχή και μη στερναχωριέσαι στο 14 θα βλέπεις το μισό πανεπιστήμιο, όλες τις ώρες.
Επίσης θα καταλάβεις οτι τα 'γυράδικα' πουλάνε και άλλα φαγώσιμα εκτός από γύρο.μαγειρευτό φαγητό ρε σεις, ο γυρος παχαίνει
βρες και συνταγές για σαλάτες -
Ποσο ξεφτυλες ειναι αυτοι ρε... Η ΠΑΣΠ στην Ασοεε εχει 60% στις φοιτητικες εκλογες τα τελευταια χρονια. Την προηγουμενη εβδομαδα στη συνελευση ψηφιστηκε καταληψη με μια διαφορα 80 ψηφων πανω κατω (430-350; κατι τετοιο. Με 430 να ψηφιζουν πλαισιο πασπ και 350 ενα ανεξαρτητο πλαισιο για να ανοιξει η σχολη, η δαπ δεν μπηκε καν ) .
Σημερα που ειδαν οτι ειχε μαζευτει ΠΟΛΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ στη συνελευση και καταλαβαν ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, τι καναν; ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 3(ΝΑΙ 3 ) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ (προταση με την οποια συμφωνησε η ΠΚΣ και περασε με συνοπτικες διαδικασιες ).- υπερ/κατα του νομου
2)υπερ/κατα καταληψης (ουσιαστικα κάνοντας ενωτικο πλαισιο με αρεν εαακ πκσ...) - αναλογα με το αποτελεσμα του 2, θα ψηφιζονταν και τα πλαισια . (αυτη τη φορα κατα της καταληψης περα απο τους ανεξαρτητους ,κατεβαζε πλαισιο και η δαπ)
Τελικο αποτελεσμα, 979 υπερ, 707 κατα.
Και οταν ενας εκπροσωπος απο τους ανεξαρτητους , πηρε το μικροφωνο και ειπε οτι ειναι ντροπη να κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους, τουλαχιστον ας καναν ενωτικο πλαισιο απο την αρχη, τον αρχισαν στις μαπες οι δημοκρατες
- υπερ/κατα του νομου
-
Ώπα, λες πως κατέβασαν κοινό πλαίσιο ΠΑΣΠ, ΠΚΣ,ΑΡΕΝ και ΕΑΑΚ; Καλά έλεγε ο Λιακόπουλος: Ο καιρός γαρ εγγύς!
-
Στο ΠαΠει απ'ότι μου είπαν κατέβηκε κοινό πλαίσιο ΕΑΑΚ ΠΚΣ ΠΑΣΠ. Τελειωμάρα.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Στο ΠαΠει απ'ότι μου είπαν κατέβηκε κοινό πλαίσιο ΕΑΑΚ ΠΚΣ ΠΑΣΠ. Τελειωμάρα.τι, δε θα το ανοίξουν
θαα γράψω αυριο βρισιές στο μαρέσει δε μαρέσει
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Ώπα, λες πως κατέβασαν κοινό πλαίσιο ΠΑΣΠ, ΠΚΣ,ΑΡΕΝ και ΕΑΑΚ; Καλά έλεγε ο Λιακόπουλος: Ο καιρός γαρ εγγύς!τυπικα οχι, ουσιαστικα ναι.... Στην 3η ψηφοφορια που εγινε για τα πλαισια ( για να μετρησουν ποιος την εχει μεγαλυτερη μαλλον αυτοι οι 4:whatever: (μαλλον 5, εχουμε και ''αγωνιστικες κινησεις) , δεν αντεξα το θεατρο του παραλογου και εφυγα.
**Βεβαια απο οτι βλεπω απο το πασπιτοσαιτ, μιλαει για 2 ψηφοφοριες, οποτε την 3η δεν την καναν ουτε για τα ματια του κοσμου
-
@elvet αν κ απανταω λιγο αργα,εψαχνα κατι σχετικα καινουριο και με νορμαλ συνθηκες.Πιο κοντα στα πανεπιστημια,κασσανδρος και περιξ καθως και σε ορισμενα σπιτια της παπαφη,απλα δε ζεις απο μουχλα,βρωμα κλπ.Προς τουμπα τα πραγματα γινονται πιο νορμαλ και το περιβαλλον ερωτευσιμο(ειδικα στην ανω τουμπα) και προερχομενος απο τη λαρισα που ως πολη ειναι μικροτερη,μονο σ ενα τετοιο μερος θα μπορουσα να ζησω χωρις συμβιβασμους.Τελικα τελος καλο,ολα καλα
@vengas δε τρωω ουτε σαλατες
Περί Σπουδών