-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ησύχασα...http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N13&aa=2
ποια ζήτηση θα ικανοποιήσει η αύξηση συρμών;
Aυτήν:
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=39804644 -
Από το δελτίο τύπου της Τραμ ΑΕ είναι;
ευτυχώς που έχουμε μάτια και... βλέπουμε και τις στάσεις και τους συρμούς
50.000, πόση ήταν η εκτίμήση/πρόβλεψη;
-
Εχεις βάλει ανθρώπους και μετράνε τους επιβάτες στις στάσεις?
Ανεξαρτητα από τα προβλήματα του τραμ, μακάρι να βελτιωθει. Είναι σίγουρα μια καλή προσθήκη στα ΜΜΜ του Λεκανοπεδίου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχεις βάλει ανθρώπους και μετράνε τους επιβάτες στις στάσεις?Ανεξαρτητα από τα προβλήματα του τραμ, μακάρι να βελτιωθει. Είναι σίγουρα μια καλή προσθήκη στα ΜΜΜ του Λεκανοπεδίου!
δεν χρειάζεται, κάθε μέρα περνάω από στάσεις τραμ, διαφορετικές ώρες τη μέρα κι έχω άποψη για το πόσο 'γεμάτοι' είναι οι συρμοί. Η μάνα μου το χρησιμοποιεί ως μη εργαζόμενη φυσικά κι επειδή θα βρει σίγουρα θέση, αλλά έχει κι άπλετο χρόνο στη διάθεσή της
Χτες με την απεργία ήταν απόλαυση, κυκλοφορούσες στις γραμμές
-
Να σας πώ από το μέτωπο ότι πλέον στην περιοχή της Κορινθίας από Κόρινθο μέχρι Κιάτο έχουν αγοραστεί όλα τα οικόπεδα.... και πλέον έχουν αναγκάσει τους ντόπιους να πουλάνε και τα περιβόλια με τα πορτοκάλια και με τις λεμονιές!!!!!! Ο προααστιακός έχει βοηθήσει πολύ και με την ηλεκτροκίνηση θα ανεβάσει και ταχύτητα από τα 115 με 120 max που έχει τώρα!!!!!
Σε πέντε χρόνια η Πάτρα θα είναι 2 ώρες με τυο τραίνο!!!! Τα εξοχικά σε Ακράτα, Πλάτανο, Διακοφτό, Πούντα κλπ χρυσοπωλούνται καθώς συνδυάζεις θάλασσα, κοντινή απόσταση από χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα και μελλοντική εύκολη πρόσβαση με τρένο αν υποθέσουμε ότι με το αυτοκίνητο σήμερα είναι 'μακρυά'. Σε δέκα χρόνια θα έχει και αυτοκινητόδρόμο!!!!! Υπάρχει ένα σημείο στην Πούντα με θέα από ψηλά όπου το κυνηγάνε όλοι οι κτηματομεσίτες!!!!! -
Υπάρχει μια γενικότερη τάση αναβάθμισης της αξίας της γης στις περιοχές από τις οποίες περνούν μέσα σταθερής τροχιάς, προφανώς λόγω της ευκολίας πρόσβασης. Υπό μια έννοια, ο προαστιακός, το τραμ και το μετρό δεν καλύπτουν απλώς τις μεταφορικές ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την ανάπτυξη συγκεκριμένων περιοχών, αλλά συμβάλουν ενεργά στην δημιουργία αυτής της ανάπτυξης.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχεις βάλει ανθρώπους και μετράνε τους επιβάτες στις στάσεις?Ανεξαρτητα από τα προβλήματα του τραμ, μακάρι να βελτιωθει. Είναι σίγουρα μια καλή προσθήκη στα ΜΜΜ του Λεκανοπεδίου!
Καλη ειναι....
Αλλα για να κινηθει το τραμ γεματο
δαπαναται Χ ποσο ηλεκτρικης ενεργειας.
Η ΔΕΗ για να παραγει το Χ ποσο ηλεκτρικης ενεργειας καιει Ψ ποσοτιτα καρβουνο....Ειτε το τραμ κινειται γεματο, ειτε αδειο, δεπανα την Χ ποσοτιτα Ηλ.Ενεργειας
Και η ΔΕΗ με την σειρα της καιει το Ψ ποσο ενεργειας....ειτε το τραμ κινειται γεματο, ειτε αδειο....Οποτε...που στηριζουν την βλακεια που μας λεωε οτι ειναι Οικολογικο.....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ανεξαρτητα από τα προβλήματα του τραμ, μακάρι να βελτιωθει. Είναι σίγουρα μια καλή προσθήκη στα ΜΜΜ του Λεκανοπεδίου!
δεν χρειάζεται, κάθε μέρα περνάω από στάσεις τραμ, διαφορετικές ώρες τη μέρα κι έχω άποψη για το πόσο 'γεμάτοι' είναι οι συρμοί. Η μάνα μου το χρησιμοποιεί ως μη εργαζόμενη φυσικά κι επειδή θα βρει σίγουρα θέση, αλλά έχει κι άπλετο χρόνο στη διάθεσή της
Χτες με την απεργία ήταν απόλαυση, κυκλοφορούσες στις γραμμές
Εγω στην απεργια δεν εβγαινα απο τις λεοφωριολωριδες........
-
Εγώ στην απεργία δεν κατέβαινα από το λεωφορείο και απειλούσα τον οδηγό ότι αν δεν με πάει στην ¨στάση¨ μου θα του ανατινάξω το λεωφορείο.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ στην απεργία δεν κατέβαινα από το λεωφορείο και απειλούσα τον οδηγό ότι αν δεν με πάει στην ¨στάση¨ μου θα του ανατινάξω το λεωφορείο. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καλη ειναι....
Η ΔΕΗ για να παραγει το Χ ποσο ηλεκτρικης ενεργειας καιει Ψ ποσοτιτα καρβουνο....Ειτε το τραμ κινειται γεματο, ειτε αδειο, δεπανα την Χ ποσοτιτα Ηλ.Ενεργειας
Και η ΔΕΗ με την σειρα της καιει το Ψ ποσο ενεργειας....ειτε το τραμ κινειται γεματο, ειτε αδειο....Οποτε...που στηριζουν την βλακεια που μας λεωε οτι ειναι Οικολογικο.....
Ναι αλλα από την αλλη.. To ιδιο ποσοστο θελεις για να μεταφερεις 200 ατομα με τον προαστιακο με το να παρουν 200 αυτοκινητα και να τα οδηγησουν;; Σκεψου ποσα περισσοτερα αερια εκλυονται και στους 2 κυκλους (εξορυξη πετρελαιου-->βενζινη κ εξορυξη ορυκτων και καυση) Εκει στηριζομαστε και λεμε οτι ειναι οικολογικο. Δυστυχως δεν ξερω αν παραγει η ΔΕΗ ρευμα και με αλλους τροπους, οπως γινεται εξω, (γεωθερμια, τουρμπινες με βιοαεριο, υδατοπτωσεις-γαμω τα ελληνικα μου μεσα τα ξεχασα-)..
Επισης, το ιδιο ποσοστό ενεργειας δαπανει το τρενο να μεταφερει 200 κιλα και το ιδιο για να μεταφερει 2 τονους;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Καλη ειναι....
Ναι αλλα από την αλλη.. To ιδιο ποσοστο θελεις για να μεταφερεις 200 ατομα με τον προαστιακο με το να παρουν 200 αυτοκινητα και να τα οδηγησουν;; Σκεψου ποσα περισσοτερα αερια εκλυονται και στους 2 κυκλους (εξορυξη πετρελαιου-->βενζινη κ εξορυξη ορυκτων και καυση) Εκει στηριζομαστε και λεμε οτι ειναι οικολογικο. Δυστυχως δεν ξερω αν παραγει η ΔΕΗ ρευμα και με αλλους τροπους, οπως γινεται εξω, (γεωθερμια, τουρμπινες με βιοαεριο, υδατοπτωσεις-γαμω τα ελληνικα μου μεσα τα ξεχασα-)..
Επισης, το ιδιο ποσοστό ενεργειας δαπανει το τρενο να μεταφερει 200 κιλα και το ιδιο για να μεταφερει 2 τονους;;
Μα δεν ειπα παρτε τα αυτοκινητα.....
Ειπα οτι δεν ειναι Οικολογικο το τραμ..... -
Ναι καταλαβαινω τι λες. Αλλα με τι το συγκρινεις και το λες μη οικολογικο;; Αν το συγκρινεις με καποιο οχημα που καιει υδρογονο και τα καυσαερια του ειναι...υδρατμοι, σίγουρα δεν ειναι οικολογικο... Αλλα εφοσον αντικαθιστα κατι αλλο (αυτοκινητο/λεωφορειο), το συγκρινουμε με αυτο και λεμε οτι ειναι ΠΙΟ οικολογικο απο τα αλλα μεσα μεταφορας.
-
Ναι καταλαβαινω τι λες. Αλλα με τι το συγκρινεις και το λες μη οικολογικο;; Αν το συγκρινεις με καποιο οχημα που καιει υδρογονο και τα καυσαερια του ειναι...υδρατμοι, σίγουρα δεν ειναι οικολογικο... Αλλα εφοσον αντικαθιστα κατι αλλο (αυτοκινητο/λεωφορειο), το συγκρινουμε με αυτο και λεμε οτι ειναι ΠΙΟ οικολογικο απο τα αλλα μεσα μεταφορας.Mε τα πρασινα λεοφορεια που καινε υγραεριο.
Οτι πιο οικολογικο κινειτε μεσα στο κεντρο. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ναι καταλαβαινω τι λες. Αλλα με τι το συγκρινεις και το λες μη οικολογικο;; Αν το συγκρινεις με καποιο οχημα που καιει υδρογονο και τα καυσαερια του ειναι...υδρατμοι, σίγουρα δεν ειναι οικολογικο... Αλλα εφοσον αντικαθιστα κατι αλλο (αυτοκινητο/λεωφορειο), το συγκρινουμε με αυτο και λεμε οτι ειναι ΠΙΟ οικολογικο απο τα αλλα μεσα μεταφορας.
Mε τα πρασινα λεοφορεια που καινε υγραεριο.
Οτι πιο οικολογικο κινειτε μεσα στο κεντρο.Συμφωνω απολυτα, απλα εσυ μιλας για οχήματα μη σταθερης τροχιάς (καλα δεν τα λεω ; ) ενω ο προαστιακος και το μετρο ειναι -εδιτ- σταθερης. (Δεν εχει σταματα ξεκινα παρα μονο σε στασεις κτλ).
Καταλαβαίνω τι εννοεις..
-
κι εμείς καταλάβαμε, αλλά τα μπλέξες λίγο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κι εμείς καταλάβαμε, αλλά τα μπλέξες λίγοΣορρυ αλλα ειμουν για βοτκες...
-
Mε τα πρασινα λεοφορεια που καινε υγραεριο.
Οτι πιο οικολογικο κινειτε μεσα στο κεντρο.Συμφωνω απολυτα, απλα εσυ μιλας για οχήματα μη σταθερης τροχιάς (καλα δεν τα λεω ; ) ενω ο προαστιακος και το μετρο ειναι -εδιτ- σταθερης. (Δεν εχει σταματα ξεκινα παρα μονο σε στασεις κτλ).
Καταλαβαίνω τι εννοεις..
Εγω ψαχνω τοσο καιρο εναν καλο λογο που μπικε το τραμ......
Ε δεν τον βρισκω!!!! -
Μην γίνεσαι εγκάθετος, τόσο κόσμο εξυπηρετεί
-
κι εμείς καταλάβαμε, αλλά τα μπλέξες λίγο
Σορρυ αλλα ειμουν για βοτκες...
χικ....
Επικίνδυνες στροφές - αναστροφές πάνω στις γραμμές του Τραμ