-
'Μια ευγενική προσφορά της Ferrari SA στον Lewis Hamilton...'
Ήμαρτον με αυτά τα φωτάκια... κρίμα για το Massa που ήταν αψεγάδιαστος. -
Μα καλά , να χάνεισ λόγο όδηγου ή λόγο σχεδιασμού να πώ οκ είναι κάτι σοβαρό
Αλλά να χάνεις επειδή υπάρχει κουλαμάρα στη διαχείρη του αγώνα και απο τα Πιτ στοπ τις πάλε ποτέ αλάνθαστης ομάδας .
Τι να πώ .Οσο για τον Γκαστόνε , μάλλον το έστεισε με τον Πικέ . !!!!!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Οσο για τον Γκαστόνε , μάλλον το έστεισε με τον Πικέ . !!!!!
ναι ναι και με τον Μπαρικέλο που έμεινε ...χτες που τα πιναν στο ουζερί το κανόνισαν. Μάφια παιδί μου μάφια. Ειδικά ο Πικέ λέει κάτσε ρε να ρισκάρω την ζωή μου να το ρίξω στον τοίχο πλαγίως για να ευχαριστηθείς βάθρο.
-
Ωραίος ο Kubica.
-
Μήν τσιμπάς . πλάκα κάνω .
Οπως λέει και ο Πουρν@ρ@κης αμα εκτονωθεί η δύναμη απο την στούκα σπορασικά δεν πειράζει .
-
Θελω να ρισκαρει ο lewis...
-
βλέπω τον Αλόνσο να πέρνει τη νίκη... (για να δούμε)....
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μήν τσιμπάς . πλάκα κάνω .Οπως λέει και ο Πουρν@ρ@κης αμα εκτονωθεί η δύναμη απο την στούκα σπορασικά δεν πειράζει .
το ξέρω κι εγώ το ίδιο...βλέπε το emoticon.
τελευταίο lap βλέπω:
ΑLO 1.46.044
ROS 1.46.644
COU 1.47.789
HAM 1.47.807οι 2 πρώτοι πάνε αρκετά γρήγορα...ελαφρώνουν τόσο πολύ;
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
Ωραίος ο Kubica.+1000 αν και σύντομα βλέπω τον FM να εγκαταλείπει.
-
Ο Αλόνσο έχει διαφορά από Τρούλι 27' ....νομίζω προλαβαίνει το πιτ στοπ εάν συνεχίσει έτσι!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aντε να τα βγάλουν από τον επόμενο αγώνα γιατί αρκετά κράτησε αυτό το ανέκδοτο...ΕΛΕΟΣAπο τωρα τα αλλαξαν
-
ΡΙΣΚΑΡΕ
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΩ -
έλα ΡΕ ΑΡΤΕΜΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!
-
Ο ανάδρομος Ερμής φταίει ρε παιδιά!
-
τι αλλο θα συμβει για να κερδισει το κωλοπρωταθλημα ο μπαμπακιας; Αιντε ρε φουστη μου, δωστε του το να παει και αυτος σαν τον βιλνεβ. Ουστ πια
-
κι έχω παίξει στοίχημα Αλόνσο...!!
ανταμοίβει τον φανατικότερο φαν του!
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
τι αλλο θα συμβει για να κερδισει το κωλοπρωταθλημα ο μπαμπακιας; Αιντε ρε φουστη μου, δωστε του το να παει και αυτος σαν τον βιλνερ. Ουστ πιαΟποιοσδηποτε αλλος θα περιμενε να τελιωσει ο αγωνας και να παρει απλα βαθμουλακια...
Αυτος ρισκαρε...
Ας ηταν ολοι μπαμπακιες αν ηταν σαν κι αυτον -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
τι αλλο θα συμβει για να κερδισει το κωλοπρωταθλημα ο μπαμπακιας; Αιντε ρε φουστη μου, δωστε του το να παει και αυτος σαν τον βιλνερ. Ουστ πια
Οποιοσδηποτε αλλος θα περιμενε να τελιωσει ο αγωνας και να παρει απλα βαθμουλακια...
Αυτος ρισκαρε...
Ας ηταν ολοι μπαμπακιες αν ηταν σαν κι αυτονσιγά μην σκίσει το καλσόν...
-
Τωρα αντικειμενικα πες εχω αδικο?
-
Νταξ ρε συ, όχι και ρίσκο... μηχανοκίνητος αθλητισμός ειναι, όχι πεντόβολα...
Αν δεν μπορεί να κάνει μια προσπέραση απέναντι σε ένα κατώτερο μονοθέσιο και έναν κορεσμένο αντίπαλο, να το κόψει το άθλημα.
Eπίσημο thread: GP Σιγκαπούρης 2008